Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
222
Cevap
7081
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Donanımhaber’e Özel TurkNet Kampanyası: İlk 100 Kişiye 1 Ay Bedava İnternet (9. sayfa)
4
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

Çok yakında tüketici hakları sonucum çıkacak. İnsanları o kadar mağdur eden bir firma ki.

1 ay boyunca deneyin, memnun kalmazsanız fatura ödemeyin dediniz. 1 hafta kullanmadım. Kapattırmak için mail attım. Kapatılmıştır demenize rağmen kapatmadınız. Bu sırada ttnet e başvurdum ve açıldı. Arka planda kapalı bildiğim ancak açık olan hat için 2. ayın faturasıda çıktıktan sonra fatura gönderdiniz.

Bu sırada telefonla tarafınıza da ulaşım kapatıldı. Destek talebi yazdım bir kaç güne cevap verdiniz. Bir daha yazdım yine aynı.

Faturaları ödedim ve tüketici haklarına başvurdum. 6 ay oldu sonuç çıkmak üzere.



BÖYLE SORUNLAR YAŞATAN FİRMALARDAN UZAK DURUN. ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.

TAAHHÜT ETTİKLERİ HATTI DA SAĞLAMIYORLAR, HİZMETİ DE SUNMUYORLAR. İLETİŞİM SADECE DESTEK TALEBİ.

Aynen öyle almayın, aldırtmayın. Pişmanlık ötesidir turknet.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Er

bu ne



M
6 yıl
Yüzbaşı

Türknet firmasına ulaşılamıyor buradan btk ya bu firma hakkında suç duyurusu yaptım incelenmeleri gerekiyor bunlar ne yapmaya çalışıyor hizmet vermeden fatura kesiyorlar bu resmen dolandırıcılık ilk başta tanıdığımız şirin ceo CEM BEY nerede arkadaş donanımhaberin yayınlarına çıktı müşterisi azken ortadaydı şimdi müşteri çoğalınca müşterileri sildiler donanımhaber duruma el atsın cem beye ulaşıp neden çözümsüz kaldıklarını anlatsın benim fatura ödeme talimatım var karttan bu adamlar iptal etmemişse kendi kendilerine çekerler bu paraları kim dur diyecek bu firmaya ?



M
6 yıl
Yüzbaşı

Buradan yetkili arkadaş bana ulaşıp inceleme yapılacağını söylüyor inşallah düzeltirler yoksa bana mahkeme yolları gözükecek bu duruma düşersek buradan sorun yaşayan arkadaşlar için izlemeleri gereken yollar hakkında yardımcı olmak için ana konu açacağım.



2
6 yıl
Yüzbaşı

Arkadasini getir kampanyasi diye bisey var.100nedirki???





3 kisiyi abone yaptim, 3 ay bedava kullandim.

Bulundugum yerde tt dahi vdsl i yokken ben vdsl kullaniyorum.

Aldigim hiz 40mbps download 10mbps upload.

Aylik 1tb a varan download miktarim oluyor,

Tek kotu yani mh baglanamiyorsunuz,

Ornegin kuzeni abone yaptigimda kendi kredi kartimdan otomatik odeme talimati verdim ,iptal edecek yer bulamadik ,cozumu yeni kredi karti istemekte bulduk!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, sorun yaşadığınızda ise kimseye ulaşmanıza bile gerek kalmadan bize OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden bize destek kaydı açarsanız, hizmetinizi detaylı incelemesi için size zaten bir arkadaşımızı yönlendiriyoruz. Sürecinizi takip edip sorunu çözmeye çalışıyor ve size geri dönüş yapıyor. 02.08.2018 de onayınız dahilinde kaydınız kapatılmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @peypazar43
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, sorun yaşadığınızda taleplerinizi online işlem merkezi ve sesli yanıt sisteminden iletmeniz durumunda arkadaşlar dönüş sağlıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @2ekmek1sut
F
6 yıl
Yarbay

Şikayetçi olanlar mevcut ama ben başıma geleni yazayım:

Turknet kullanıyordum. Ev değiştim, hattımı nakletmem gerekti. Gerekli başvuruyu yaptım, 10 lira ücret çıkacak dediler. Onay verdim. 2 gün sonra türk telekom çalışanları yeni evime gelip hattı belirleyip, belirdikleri hattın üzerine ismimi ve abone numarasını içeren kağıt tutturup gittiler.

Elektrikçi çağırdım, hattı eve, modeme çekti, bağladı gitti. Modem, önceki türknet kullandığım modemdi, adsl ışığı yansa direkt internet gelecekti ama yanmadı.

Türknet'e bir başvuruda daha bulundum. ADSL ışığım yanmıyor, yeni hat çekildi diye. 2 gün sonra yine türk telekom ekibi geldi. Bu sefer ADSL ışığım sabit yanana kadar sorunları çözdüler. Port problemi varmış, ekibin kendi arasındaki konuşmalardan anladım. Sorunu çözdüler, adsl ışığı yanıyor mu diye sordular, baktım yanıp sönüyor. Onlara söyledim yanıp söndüğünü. Onlar, yanıp sönmeden sürekli yanması lazım dediler. Biraz daha bekledikten sonra ışık sabit yanmaya başladı. Kısa süre sonra internet ışığıda yandı. Hemen bilgisayardan Chrome üzerinden bir siteye girdim, sorunsuz girdi.

Onlara internet bile geldi deyince toparlanıp gittiler.

Bunlardan sonra internet faturam geldi. Normalde 65 TL gelen fatura bu sefer 68 TL gelmişti. Detayına baktığımda ise 10 TL nakil ücreti mukabilinde 7 TL nakil indirimi uygulanmış.

Teşekkürler Türknet


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, faturanızın kontrol edilmesi için ardaşlara bilgi verdim.İnceleme yaparak size bilgi verecekler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Gre3n
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, sorununuzun kısa süre de çözülmüş olmasına sevindim. İyi kullanımlar dilerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Rambo_FT
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, ödemenin 10' nundan önce yapılması gerekiyordu. Dondurma işlemleri her ayın 1' inde yapılıyor. Bu sebeple örneğin Ağustos' ta dondurulmasını istiyorsanız Temmuz ayında dondurma talebinizi iletmelisiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @sezginex
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, Taahhütsüz ve AKN’siz Özgür İletişim paketimizde, ikinci yılımızı geride bıraktık. İki yıl boyunca fiyatımızı değiştirmedik. Son iki yılda her ürünün ve hizmetin fiyatı arttı. Faturanızın içinden devlete ödediğimiz Özel İletişim Vergisi Oranı %5’ten %7,5’a çıktı. Bu arada kişi başı veri kullanımı, ortalama 60 GB’lardan 90 GB’lara ulaştı. Tüm bunlar bizim masraflarımızı etkiledi. Biz de fiyatımızı güncelleme kararı aldık.




Bu mesajda bahsedilenler: @-gg-
C
6 yıl
Binbaşı

Antalya' da yaşıyorum 3 yıldır Turknet kullanıyordum. İnternet hızım 10mbps civarındaydı. Sonradan 8 oldu ses etmedim,
6 ya düşünce arıza kaydı açtırdım.
Arıza kaydı sonucunda "Alt yapınız 6mbit destekliyor" denilip geçiştirildi.
Sonra 4 e düştü yine arıza kaydı açtırdım sonuç bir öncekinin aynısı "Alt yapınız 4mbit destekliyor" oldu.
Sonra 3mbit' e düşünce artık arıza kaydı açtırmadım çünkü verilecek cevabı biliyordum.

İnternet sağlayıcımı değiştirdim şu anda yine 10mbit internetimi gayet güzel bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Demek ki neymiş sevgili Turknet SORUN ALT YAPIDA DEĞİLMİŞ




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
P
6 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar alamadığımız hizmeti iptal etmek de ayrı bir cabası. Faturaları ödediğim halde hizmet alamadım zar zor iptal ettirdigim halde bana daha fatura geliyor. HİZMETİNİ alamadığımiz İnternetin faturasını ödüyoruz birde. Rezalet arkadaşlar bulaşmayın.



Benim müşteri hizmetlerinle isim olmaz demeyin birden İnternetinizin koptuğunu kesildiğini görünce destek kaydı, sesli mesaj vs derken kanser olursunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, hat değerlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM olarak iletebilir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @burakcuhadaroglu
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, sorun yaşadığınızda ise kimseye ulaşmanıza bile gerek kalmadan bize OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden bize destek kaydı açarsanız, hizmetinizi detaylı incelemesi için size zaten bir arkadaşımızı yönlendiriyoruz. Sürecinizi takip edip sorunu çözmeye çalışıyor ve size geri dönüş yapıyor. Ön ödemeli süreçte yer aldığımızdan dolayı her ayın 1'inde faturanız kesilmektedir. İlk ay faturanızda kısmi ücret ile takibi sağlanan döneme ait fatura yansımaktadır. Faturanızı kontrol ederek bilgi verebilmem için GSM numaranızı PM olarak iletebilir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @mgunseven
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, faturanızı inceleyerek bilgi verebilmem için GSM numaranızı PM olarak iletebilir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @peypazar43