Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
7951
Cevap
938697
Tıklama
46
Öne Çıkarma
Cevap: Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (8. sayfa)
M
3 yıl
Yarbay

fazla bas orta tiz bir tık altı mid. bass modu açmasanda basslı. rock dinleyici değilseniz sıkıntı yok. rock severseniz bu fiyata alternatif bulunabilir. görüşmeye gelince bence görüşme için başka kulaklık bakın



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @5510gokhan
M
3 yıl
Yarbay

airpods 2. nesil. creative ep630dan sonra arıyor insan. dinlenmez mi? dinlenir. ama birinse olup denesem belki almayabilirim. şuan yüksek seste boşta çalıp açma yapıyorum. bakalım ne değişir. salakça bir tizi var, sanki ucuz araba tesisatında bas ve tweeter bağlı gibi. mor ve ötesi gibi rock müzikleri yine gider ama metale kaçtıkça kulaklık buna uygun değil diyorsun.

şuda var, bu kulaklık 250 tl. belki 250 tl içinde benim aradığım kulaklık yok. sonuçta üretici bunu bu fiyata satmak için kullandığı metaryellerin en iyi verebildiği ses bass lı müzikler. onuda hesap etmek lazım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @5510gokhan
T
3 yıl
Yüzbaşı

Sol kulaklığın dokunmatik bölümüne 2 saniye basınca modlar arası geçiş yapıyor hocam





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaDe -- 14 Kasım 2021; 19:39:51 >


Bu mesajda bahsedilenler: @onno66
C
3 yıl
Yarbay

Cızırtı olmaz, cızırtıyı wifidan dolayı yapabilir. Farklı cihazlarda wifi bağlantısını kesip tekrar deneyin.

Eğer yine cızırtı yapıyorsa iade edin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Turhanoglu
M
3 yıl
Yarbay

bizzat tecrübe xiaomi smart mi anc pro al. dış sesleri iyi kesiyor ve görüşmesi kaliteli sarjı uzun



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jackhammer
S
3 yıl
Yarbay

T13ü bilmiyorum ama haylou gt3 cidden aşırı köyü ben amazondan almıştım ama çok çok kötüydü veya sahteydi. 10₺ kulaklık gibiydi sesi, bu kadar kötü olabileceğine inanasım gelmiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @umut67_67
E
3 yıl
Binbaşı

Ben almadan önce ikisini de araştırdım, QCY T13 daha iyi. Kullanıcısı olarak öneririm.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @umut67_67
A
3 yıl
Er

Haylou GT 3 ten uzak dur bencede , bedava verseler almam 😄 o derece hayal kırıklığı olmuştu bende



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @umut67_67
D
2 yıl
Yarbay

R100 kullanan arkadaşlara bir sorum var, kulaklığı takıp yatarken yastığa kulağınızı koyduğunuzda tuşa basıyor mu yastık.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
2 yıl
Yüzbaşı

Galaxy Buds Proyu hepsiburada üzerinden aynı fiyat skalasında blackfriday indirimlerinden bir gün sonra SamsTeknoloji adlı firmadan satın aldım ve sadece şu andaki görünen firmalar ile aynı iki ürünü bulunduruyordu stoklarında( 2 adet galaxy ürünü ) ürün dün elime ulaştı ve inanılmaz derecede ucuz bir replika göndermişler.

Türkiyede replika ve sahte inanılmaz çok olduğundan şüphelenir kontrol ederim diye düşünüyordum fakat direk kulaklığın iç alt kısımdaki hoparlörü ( sanırım ) ve iç kısmındaki yapısı farklı duruyordu internetten araştırınca kaliteli replikalardan dahi olmadığını ucuz basit bir versiyon olduğu çok bariz belliydi hepsiburada ile iletişime geçtim ürünlerimizin hepsi orjinaldir gibi saçma bir cevap verdi fakat iade edebilirsiniz diye gönderin dedi ve gönderdim alırlar ise ne ala almazlar ise direk tüketici hakem heyetine kanıtlarım ile başvuracağım zaten açılırken ve gönderirken ki resimleri videoları kayıt altına aldım. Dikkat edin sizin alacağınız ürün de benzer bir durum olabilir, kesin olacak demiyorum ama dikkat etmekte fayda var.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yüzbaşı

Evet kulaklık elime ulaştı ve aktif olarak 2 gündür kullanmaktayım.

Öncelikle söylemem gerek kulaklık beni fazlası ile tatmin etti.

Bir önceki mesajımda yazdığım şeyler neredeyse tamamı ile söylendiği gibi gözüküyor fakat eklemek istediğim birkaç şey var.

Öncelikle hepsiburada dan alacaksanız 6 ay önceden garantisi başlamış bir cihaz alacaksınız öncelikle buna razı olmanız gerekiyor zira birkaç yorumda da gördüm tahmin ettim cihaz orjinal fakat mobilpoint firması kulaklıkları garantisi çoktan başlamış, fiyata bakılır ise gayet makul bir takas.

Kulaklık kulağa oturma açısından en iyi fit değil fakat düşecek gibi de durmuyor ve kulak tünelini tıkamış hissi vermiyor bu konuda bir artı denebilir, dışarı sesini de anc modu olmadan gayet güzel kesiyor kişiden kişiye değişebilecek bir durum benim kulağıma jabra gibi cuk diye oturmadı ama kulaklık airpods tarzı yapılmış yani cuk oturmasını beklemiyorum, benim düşüncem genel kullanıcı için bu şekilde en doğrusunu yapmışlar.

Kabı biraz büyük denebilir kutusu bir yumurtanın ovalleştirilmiş hali diyebiliriz cepte çok rahatsız etmiyor ama kesinlikle çok minik değil, idealin biraz üzerinde kanımca ama çok büyük bir problem yaratacak kadar büyük de değil, bir noktadan sonra cebinizde olduğunu bile unutuyorsunuz.

Şarj konusunda başarılı, uzun süre şarj etmeden kullandım ve aldım alalı bir kere şarj ettim aktif olarak kullanıyorum saat olarak bir ölçüm yapmadım ama beni fazlasıyla memnun etti bu şekilde devam etsin bana yeter.

Awareness modu açıkken harika bir dış ses geçirgenliği sağlıyor kulaklık takılı iken dışarıdan gelen seslerin tamamını doğal olarak yakalıyor gerçekten harika bir teknoloji, aşırı yüksek seslerde ( sanayide basınçlı buhar sesinde test ettim ) hafif çızırtı yaptı ama o ses kulağınıza geleceğine kulaklığa gelsin, ki o seste bile rahatsız etmiyor gayet kullanışlı.

ANC modu açıkken ben ilk kez kullandığım için kulağımda bir basınç hissi oluşturdu. Fakat sesi inanılmaz yalıtıyor işide bu zaten yani yerine getiriyor, kesinlikle başarılı.

Bluetooth bağlantı iki cihazda aktif olarak bağlantı var gayet güzel bir şekilde istediğim gibi aynı anda laptop ve telefon bağlı iken kullanabiliyorum ( ki cihazım gm9 pro ) birkaç küçük bug yüzünden bağlantımın kesildiği oldu fakat bunun kulaklık ile değil cihazlar ile ilgili olduğuna eminim zira farklı cihaz kombinasyonlarında bir problem yaşamadım ( problem bile denemez aslında basit bir bağlantı hatası ). İki cihaz bağlantı başarılı olmuş beni tatmin etti.

Bluetooth bağlantı kalitesi çok çok iyi. Arada duvarlar olsa dahi sorunsuz ses aldım hayatımda gördüğüm en stabil bağlantıya sahip bluetooth cihaz. Beni gerçekten şaşırttı.

Ses kalitesi açısından belki Jabra kadar iyi değil ama sesler çok temiz çıkıyor bütün sesleri ayırt edebiliyorsunuz, frekans testlerinin hepsini yaptım hepsinden de geçti üst seviye bir kulaklık kullandığınızı hissediyorsunuz, bassla çok güçlü değil fakat ideal boyutta bass hastası değilseniz fazlası ile tatmin edici. Sesin temizliğine tekrar değinmek istiyorum üst seviye kulaklıklarım da var gerçekten bluetooth bir cihaz için bu kalitede ses bence çok başarılı.

Yazılıma gelirsek. Ekolayzer bulamadım, telefondan değiştirerek yapıldığı söyleniyor fakat bulamadım. Ayrıntılı araştırma yapmadım ama gözüme de çarpmadı, biraz daha araştıracağım ama gerek dahi hissetmedim çünkü ses bu hali ile zaten harika , ios cihazda da denendi android cihazda da ikiside harika iosdan daha iyi ses aldım fakat android cihazım biraz kalitesiz malesef bundan kaynaklı olduğuu düşünüyorum fakat ikisinde de gerçekten başarılı. Yazılım konusunda çok özgür değilsiniz malesef birkaç küçük ayar değiştirebiliyorsunuz fakat zamanla güncelleme alıyor en son aldığı güncelleme ile daha stabil hale getirilmiş bir kulaklık yani boş bırakılmamış, çok sık da almıyor güncelleme ama zamanla üzerinde birşeyler yapacaklar gibi ki bu da önemli bir husus fakat bu hali ile yeterli.

Konuşma kalitesi 5/5 ağzımda maske var iken, arabaların olduğu kalabalık bir meydanda, hızlı yürür adımlarda yürürken, orta yükseklikte bir ses tonu ile konuştuğum kişi sesimi net aldı. Kemik sensörü mü deniyor her ney ise gerçekten işe yarıyor, en başarılı bulduğum özelliği diyebilirim.

Dokunmatik açısından da hafif bastırma ile yanlarından kullanabiliyorsunuz, yan dokunmatik okşama ile ( evet okşamanız gerekiyor ) sesi azaltıp yükseltiyorsunuz. Yanlışlıkla yapabileceğiniz tek şey sesi biraz kısmak olabilir.

Gümüş rengini aldım açıkcası çok şık duruyor, malzeme kalitesi premium bir ürün aldığınızı hissettiriyor zaten. Kulaklığı kutundan çıkartmak zor denmiş videolarda çok abartmışlar açıkcası gayet kolayca çıkartıyorum kişiden kişiye değişen bir durum diyelim benim için bir sorun teşkil etmedi.

Kulaklığı övdüm biraz ama gelecekte nasıl olur, bir problem ile karşılaşırmıyım bilemiyorum fakat şu ana kadar ben fazlasıyla memnun kaldım, birkaç eksiğini görmezden gelirsek gerçekten premium bir ürün. Fiyatı ise şu anda gayet uygun olduğu için 1000 tl bandında bir kulaklık arıyorsanız ve yazdığım birkaç eksisi sizi rahatsız etmeyecek ise, gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz.

Edit: Kulaklık Huawei Freebuds Pro

Hepsiburada mobilpoint satıcısından satın alınmıştır.

Link:https://www.hepsiburada.com/huawei-freebuds-pro-bluetooth-kulaklik-ceramic-white-pm-HB00000XK7LC





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidinc06 -- 17 Aralık 2021; 21:26:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Binbaşı

Taotronics a10 kullanıyorum 24 saattir silikonsuz kulaklığa göre çok iyi bassları. Ses biraz boğuk gibi geliyor ama yine de fena değil sesi fiyatına ve silikonsuz olmasına göre. Mikrofonunu sesli yerlerde test etmedim ev ortamında çok iyi rahat rahat görüşebiliyorum anlamadım diyen olmadı henüz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

bu kulaklık işi bayaa bi göreceli yorumlarada aldanmamak lazım çünkü 150tl lik kulaklığada 1500 tl lik kulaklığada aynı yorumlar var off ses harika bass süper vs boş boş yorumlar var hep

bir ara qcy ht 03 övenlerle doluydu bura şimdi ture air 3

dinleyip almak en mantıklısı ht03 mesela çok büyük bir kulaklıkmış kulağın dışına taşıyor neredeyse uzun kullanımdada yoruyor insanı kimse yazmamış ama



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl
Yarbay

Anker Soundcare liberty 3 pro şuan hb 2200 tl ben bir ay önce 2400 aldım .üst düzey bir kulaklık tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yetoprak
G
2 yıl
Yarbay

Size çok teşekkür ediyorum. Deezerı yıllar önce yüklemiş ve pek beğenmemiştim, sizin mesajınızdan sonra yeniden yükledim. adamlar harika bir sistem geliştirmişler . Sevdiğim tüm sanatçıları girişte seçtim ve muhteşem bir çalma listesi çıkardı. Üstelik yukarıdan ruh halini seçtiğiniz zaman çok daha keyifli bir hal alıyor müzik dinlemek. Apple müzikten çok daha iyi. Spotify ötede oynasın, deezera rakip bile olamaz.
Konuyu dağıtmadan derdime geleyim : uzun süredir Creative EP 630 kulaklığımın kalitesinde bir kafaüstü kulaklık bulamadım. Creativein bu modeli bas konusunda efsanedir, kulaklığın kendisi de öğledir gerçi . Bu kulaklığı hiç dışarıda kullanmam, hep evde kullanırım. Hep kutusunda durur. Sony xb 50 abp kulaklığımı kaybettikten sonra kendisi daha bir değerlendi benim için. Zira üretimi yok ve başına bir şey gelirse bu kalitede bir kulaklık bulamayacağımı düşünüyorum. Ta ki Ankeri kulağıma takana kadar…
Evet, mediamarktta anker neo denedim, bayağı hoşuma gitti. Sanırım bütçemin üstünde olmasına rağmen Q35 alacağım. Pek bir incelemesi olmasa da anker, Q30 da çokça eleştirilen kulak pedlerini değiştirip, mikrofonları görüşme kalitesini arttıracak şekilde yeniden tasarlamış. Anc üzerinde de uğraştığını ve ev içi, toplu taşım, sokak vs gibi çeşitli durumlar için özelleştirilmiş anc koymuş.
benim istediğim kulaklığın kulaklarımın üstünde durması değil, kulağımı kaplaması. Anker de bu şekilde tasarlanmış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bori Khan
N
2 yıl
Yarbay

Yarin 975 tl ye medimarkt dan 75t modelini alicaktim,stok bitirme kampanyasi vardi metropol avm de, ama bu mesajinizi gorunce bunu aldim simdi amazondan.yorumlarimi yazarim yarin kismetse





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 2 Mart 2022; 0:6:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mavidensonra
O
2 yıl
Binbaşı

2 gün önce sipariş verdiğim Edifier tws330 bu sabah geldi. Tüm gün kullandım, merak edenler için kısaca izlenimlerimi yazayım.

Önceki kulaklığım Huawei freebuds lite idi. 3 seneden fazla kullandım, onu referans alarak değerlendiricem.

Öncelikle kutusu gayet şık ve küçük ama kaygan.
Kulaklıkları çıkarmak kolay ama ben takarken zorlanıyorum şimdilik, alışılır.
Kapalı ofis ortamı ve rüzgarlı açık alanda telefonla konuştum, hiç sorun olmadı.
Son ses seviyesi görece düşük, ama ses kalitesi beni mutlu etti, amatör görüşüm dengeli bir ses yapısı olduğu yönünde.
Telefonum Xiaomi Mi Max 3, bağlantı hızı Huawei den sonra muazzam.
ANC kesinlikle işe yarıyor, bi süre açık kullanıp devre dışı bırakınca fark çok net anlaşılıyor.
Ambient modu da kullanışlı, gün boyu ofiste bu modda kullandım, başarılı.
Dokunmatikler bazen harika çalışıyo, bazen beni umursamıyo. Alışmak gerekiyor olabilir.
Oyun modunu Pubg ile denedim, kusursuz.
Kulak tıkaçları oval olduğundan mıdır nedir, kulaktaki konforu gayet iyi.
Uygulaması yeterli değil ama widgetı ekrana ekledim, sağ ve sol kulaklıkların şarjını gösteriyor, ve modlar arası hızlı geçiş yapabiliyorsunuz buradan.

Benim açımdan tek eksiği kızıl ötesi sensör yok. Onu da şimdilik aramadım.

Genel olarak 5 üzerinden 4 rahatlıkla veririm. Umarım bozulmaz da uzun süre kullanırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odzi -- 24 Mart 2022; 23:14:0 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

arkadaşlar bu kulaklıklarda yeni cıkan model almaya özen gösterin eski kulaklıkların coğu pili bitik olur 2 3 yıl yatmış kulaklıklardır çinden gelmesi vs


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yarbay

Katılıyorum yeni modellerde bile yabancı incelemelere bakıyorum, sorun çıktığını söylüyorlar bataryadan değil de bağlantı, seste çatlama, patlama olabiliyormuş. Onlar tabii söylüyormuş firmaya sorunu, yenisini gönderiyorlarmış da bizde kulaklık hijyen kapsamında olduğu için iadesi sorun, birkaç yer var iade kabul eden; teknik servis sıkıntı çıkarırsa uğraş dur THH ile ya da para çöp olacak bununla uğraşamam ben diyeceksiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @musty578
N
2 yıl
Yüzbaşı

Telefon konuşması için 200 TL civarına ne alabilirim? Bütçem bu kadar malesef.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >