Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
40
Cevap
2286
Tıklama
44
Öne Çıkarma
Bir İlçenin İşgali Hatay Reyhanlı'da Suriyeli Sayısı Yerli Nufusu Geçti
P
6 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Doğan her 4 çocuktan 1inin Suriyeli olduğu Hatay'da bazı ilçelerde Suriyeli Sayısı yerel nufusu aşmış durumda.

95 bin nufuslu Hatay Reyhanlı'da ise artık Türk vatandaşları azınlık durumuna düştüler. İlçede seçimden seçime Suriyeli seçmen sayısındaki artış yüzde 85.

2014 Yılı - Reyhanlı Mülteci Sayısı - 60 bin
https://www.milliyet.com.tr/yerel-haberler/hatay/reyhanli-da-kayit-altina-alinan-suriyeli-sayisi-60-bine-dayandi-10530351
2018 Yılı Resmi 80 bin - Gayriresmi 100 bin suriyeli
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/reyhanlidaki-suriyeli-sayisi-ilce-nufusunu-yakaladi-1086268
2022 Yılı 131 bin Suriyeli
https://t24.com.tr/haber/hatay-buyuksehir-belediye-baskani-savas-sadece-reyhanli-da-turk-nufusu-98-5-bin-suriyeli-nufus-ise-131-bin-civarinda,1028819

Hatay Reyhanlı artık resmi olarak Türkiye'nin bir ilçesi gibi gözüksede gayri resmi olarak Araplaştırılmış, Türklerin azınlık olduğu ve Suriyeli seçmenin seçimden seçime yüzde 85 gibi bir oranla arttığı bir ilçedir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Şubat 2024; 3:4:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kisacasi Devlet Reyhanlidaki Turk vatandaslarini ordan surmek icin calisiyor. Devletin Suriyelilere karsi orda pozitif ayrimcilik yaptigi ortada. Bunlar bilincli yapiliyor. Bircok ulkenin kontrolsuz s...
Yoruma Git
Yorumun Devamı _turbo_ - 6 ay +22
Yoruma Git
Yorumun Devamı Periah - 6 ay +18
Tayyip Erdoğan %85 oy almış o ilçeden, suriyeliler gelse gönüllü olarak verirler evlerini din kardeşlerine, biz uğraşıp duruyoruz kendi kendimize bu insanlar için
Yoruma Git
adnansetek - 6 ay +11
P
6 ay
Yarbay
Konu Sahibi

https://twitter.com/umitozdag/status/1756283070867489056

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Burası Hatay Reyhanlı Irak veya Suriye'den farkını söyleyebilir misiniz ?

Hatay'da şu anda 24 binin üzerinde seçmen var. 2019’da 13 bindi. Oranladığınız zaman bizim seçmen sayısı yüzde 5 artmış ama Suriye’den gelen kardeşlerimizin seçmen sayısı yüzde 85 oranında artmış. Daha seçime ulaşmadan 13 bin seçmen 24 binin üzerinde. Bu demektir ki seçime kadar 30 bin kişi olacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Şubat 2024; 3:16:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
6 ay
Yarbay

Kisacasi Devlet Reyhanlidaki Turk vatandaslarini ordan surmek icin calisiyor. Devletin Suriyelilere karsi orda pozitif ayrimcilik yaptigi ortada. Bunlar bilincli yapiliyor. Bircok ulkenin kontrolsuz sekilde multeci almasinin altinda yatan bilmedigimiz baska bir sebep var gibi.

Ic karisiklik icin gerekli tum sartlar hukumet eliyle olusturuluyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
6 ay
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.indyturk.com/node/442826/d%C3%BCnya/suriye-parlamentosundan-bildiri-hatay%C4%B1-geri-alaca%C4%9F%C4%B1z
Biz şu an Hatay'ı Araplaştırırken bunları neden görmüyoruz. Burada Suriye'nin gözü var 1938den beri ve sen buraları Arap nufusla dolduruyorsun, bunlara vatandaşlık veriyorsun.

Neden? Yarın olası bir kötü durumumuza burası vatandan daha rahat kopsun diye!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
A
6 ay
Binbaşı

Tayyip Erdoğan %85 oy almış o ilçeden, suriyeliler gelse gönüllü olarak verirler evlerini din kardeşlerine, biz uğraşıp duruyoruz kendi kendimize bu insanlar için





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 11 Şubat 2024; 10:11:36 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

_
6 ay
Yarbay

Oy ugruna ulkenin gelecegine dinamit doseyip ulkenin ayarlariyla oynuyorlar. Bunun gelecek nesillerin ve ulkenin gelecegine neden olacak yikim umurlarinda bile degil. Koltuk ugruna ulke satiliyor hemde bedavaya. Tayyipin yasi artik iyice gecti, onun doneminden sonrasi icin bir hazirlik yok. Birakacaklari enkaz ulkenin gelecegini hem nufus hem insan davranislari bakimindan degistirecek. Bu degisiklik muhtemelen kotu yonde olacak. Ulke insani tam belli bir egitim duzeyine gelmisken, ulke 100 yil geriden gelen topluluklarla dolduruluyor ustelik ilcelerin nufus oranlari dikkate alinmadan. Yeni bir PKK sorunu aciyorlar basimiza. Devlet vatandasinin ticaretini ve ikametini korumak zorundadir, disardan geleni avantajli duruma sokuo vatandasi dukkanini kapatip orayi terketmeye degil.

Ulkenin ve insanlarin basina bunca corap oren bir hukumeti inatla secmeleri akil almiyor dogrusu. Orduya operasyon yaptilar, Fetoyu buyutup guclendirip ordunun icine soktular. Halk bu hatalari herzaman maliyla ve caniyla odedi. Bunlar gittikten sonrada odemeye devam edecek.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 ay
Yarbay

Aga şu motora ailecek binmelerine hastayım,

kadın motora yan oturur ve hiç bir zaman kaymaz, ula bir artçı alınca arkamıza 50 kere tembihliyoz tam otur iyi sarıl diye. üstelik kucağında da bebek falan da olur. Herşeyi geçtim, o etekler hiç mi dişli, zincir, tekeler falan değmez ve sıkışmaz. Yeminle doğuştan artçı bunlar.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 11 Şubat 2024; 13:59:52 >

T
6 ay
Binbaşı

olayı sadece hükümet veya devlet hatası ile sınırlamayın

kendi vatandaşımız kendi ülkesine kelek atıyor. vermesin evi kiraya. 1-2bin lira daha fazla kira alacam diye kendi vatandaşını evden çıkarım bu ne oldukları belirsizlere ev kiralıyorlar.
maddi yardım yapıyorlar. yapmasınlar

bak o zaman orada o kadar insan kalabilecek veya gelmeye devam edebilecek mi ?

youtube da yerli plakalı tır ve kamyonlar ile kaçak taşıyan kim ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
6 ay
Binbaşı

devlet engel olmasa zaten ülkeyi ayni gün satarlar yok amerika mandasina yok ingiliz mandasina girelim diyenler sanki türkler degilmis gibi davranmaya gerek var mi




Bu mesajda bahsedilenler: @tosuntosun
J
6 ay
Yarbay

Yapacak birşey yok tercih sonuç



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 ay
Yarbay

GÜzel haber. Oranın halkı böyle istiyorsa bize laf düşmez.



B
6 ay
Yarbay

olması gereken olmuştur, olacak olan da olmuştur, ggwp



P
6 ay
Binbaşı

Ekonomi bir şekilde düzelir ama şu durum gerçekten ilerisi için çok tehlikeli. Ak partinin varlığı milli güvenlik sorunudur. Yarın Hatay için referandum istenirse kimse şaşırmasın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 ay
Yarbay

çok çok çok üzücü memleket elden gidiyor hakikaten



R
6 ay
Yarbay

Esad namazı Hatay'da kılmaya gelir artık.



L
6 ay
Yüzbaşı

Dünya'da Türkiye dışında kendi elleriyle ülkesinin demografik yapısını bilerek ve isteyerek bozan ve dahası bunu yapanlara hala daha oy veren bir seçmen kitlesi bulamazsınız.Bugün tüm G.Doğu İlleri ve İlçeleri adeta Türkiye'den kopmuş vaziyettedir.Suriye ile sınırı olan tüm İl ve İlçeler hatta köylerine varıncaya kadar yoğun bir Suriyeli Arap istilasına maruz kalmıştır.Geri kalan tüm G.Doğu illerinde ise DEM parti yani PKK anlayışı güçlüdür.Tüm bunlar son 20 senenin eseridir.

İçimizde hala daha Türkiye'nin nereye sürüklendiğini görmeyen ya da görmek istemeyen kendisini 'Dünya gücü Türkiye' sloganlarıyla kandıran ya da avutan kitle olduğu sürece ne yazık ki Türkiye adım adım yok olmaya sürüklenmeye devam edecek gibi görünüyor.

Herhalde Dünya tarihinde kendi kendisini yok eden tek devlet ve tek millet olarak tarihteki yerimizi alacağız...Hem de bunu 'Büyük Türkiye','Güçlü Türkiye','Dünya gücü Türkiye' sloganları eşliğinde yaşayacakmışız gibi görünüyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 12 Şubat 2024; 0:59:30 >

D
6 ay
Yüzbaşı

Valla bu millet kendi istedi böyle olmasını. Her hafta bir mülteci haberi görüyorum, yaralama, bıçaklama ve taciz. İşin en kötüsü kurunun yanında yaşta yanması işte. Asıl beş sene sonra görücem ben milleti. Heleki istanbul'da bir deprem olsun o zaman görün siz, ülke zaten ekonomik olarak zor durumda istanbul'da gidince ülkenin ayağa kalkması en az 100 - 200 sene sürer... Bu ülkenin geleceğini pek parlak görmüyorum...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 12 Şubat 2024; 1:32:10 >

S
6 ay
Teğmen

Reyhanlı razı ise sorun yok..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
6 ay
Binbaşı

Siz bu AKP denen partiyi desteklemeye devam edin. . Bu adamlar mültecilere kendi yurdumuzuda her türlü desteği veriyor. Bunların izlediği politikayı görmemek için kör olmak lazım. Çakma milliyetçiler, ula hiç mi kanınıza dokunmuyor anlamıyorum. Atamalarda öğretmen doktor bile atıyorlar milletin gıkı çıkmıyor.. Bir tane oyunuz var onu da doğru düzgün kullanmıyorsunuz. Şimdi ağlamayı zırvalamayı kesin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.