Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
58445
Cevap
1355194
Tıklama
18
Öne Çıkarma
Cevap: [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1842. sayfa)
K
6 yıl
Yüzbaşı

Abdullah hocam yine çıkmış dar kadrosuyla almış üç puanı gelmiş
Siz hala namağlup çıktık, iki sene şampiyon olduk laflarını sarf edin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
6 yıl
Yüzbaşı

+1




Bu mesajda bahsedilenler: @hage84
1
6 yıl
Yarbay

+15 puan kadar daha toplarız devre sonuna kadar.

Başakşehir'den 4 - 5 tane yeriz gibi. Adriano iyileşmezse Visca Caner eşleşmesi bayağı komik olacak.


Rize maçında Aminu Umar'ın sol tarafımızdan ceza sahasına sızışlarını şimdiden görebiliyorum. Keşke galibiyet alabilsek ama 2-2'lik bir sonuç bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 27 Ekim 2018; 20:50:55 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

Beşiktaş 2-1 Rizespor
Başakşehir 2-0 Beşiktaş
Beşiktaş 1-0 Sivasspor
Ankaragücü 2-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Galatasaray
Alanyaspor 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 2-2 Trabzonspor
Kasımpaşa 3-1 Beşiktaş

tahmini olarak 25-26 puanla bitiririz yarıyı.
Rize 3
Başakşehir 0
Sivas 1
Ankaragücü 0
Galatasaray 0
Alanya 1
Trabzon 1
Kasımpaşa 0

Bence toplayacağımız maksimum puan 21 olur ilk yarı. O da Rize'yi yenebilirsek. Yoksa 20 bile olmaz.
Bu kadrodan hiçbir şey olmazzz....



B
6 yıl
Yüzbaşı

Ya şu larini ilk geldiğinde bazı arkadaşlar cenkin 30a gittiği yerde larinin 40m €ya satılacağını falan düşünüyordu.Ben abartiyorsunuz dediğim için linç yemiş birkaç kişi tarafından bloklanmistım.Ama şimdi gördüğünüz gibi bu larinde iş yok.Dede bile daha iyi.F.O negredoyu satarak büyük hata yaptı.



Bunu yanlış anlamayın ama bizden bile kötü oynuyorsunuz forumdaslar.Ve bunun sebebi Şenol Güneş değil elindeki oyuncuların tamamını satıp yerini dolduramayan yönetimdir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Yüzbaşı

onu diyenler futboldan anlamayanlar adam mls de kaç gol atmışta bizim ligde gol krallığı 20 gol üstü bekliyorsun bi ara negredodan kat kat iyi diyorlardı ama hepsi zırvalama tamamen

bizim takım daha iyi gibi duruyor sizin takımdan daha iyi oynuyo gibi siz biraz daha topladınız oyununuzu takım şuan daha iyi sizin ama defansif yönünüz daha iyi gibi duruyor bizde hatalı paslar ve bireysel hatalar size göre daha yüksek şuanki durumda iki takımda cok kötü gerçekten sizden daha çok gol yiyoruz oda bireysel hatalardan ibaret ama sizin takım yavaş yavaş biraz oturuyor gibi bizim kadar gol yemiyorsunuz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvaro-Negredo -- 27 Ekim 2018; 23:9:8 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Be4die
P
6 yıl
Yüzbaşı

Larin-Rocco gibi adamlari yonetim tuttu getirdi. Hatta Mitrovic'te buna dahil. Allah askina bunlardan bir cacik olmayacagini herkes biliyor. Bunlar yerine iyi oyuncular olsa hoca ilk 18'e bile almaz.

Simdi dusunuyorum ilk on bir nasil olmali diye ama isin icinden cikamiyorum. Karius, Gokhan-Pepe-Vida-Medel defansi onlerinde Atiba sagda ve solda Adem-Babel ve ileride Guven-Love tercihlerini yapardim. Veya Babel-Love ilerisi yapilabilir. Kanatlarin birinde Lens tercih edilebilir. Eldeki oyunculardan 4'lu orta saha uygun olan oyuncularda yok. Sadece orta saha olan ve kanatlarda oynayabilen Adem var. Oyuncu olsa 4-4-2 denenebilir.

Simdi desek 3 lu oynayalim ama solda kim oynayacak? Defans defosu olan Caner'e mi sol kanat verilir? Adriano'nun ne olacagi belli degil. Orta alanda Atiba disinda o bolgede oynayacak oyuncu yok. Lens 3 lu sistemde sag kanatta olmaz, Gokhan'in yasindan dolayi orayi tek basina goturemez. Yani kadro tek yonlu ve verimsiz. Hatirlayin gecen sene icerdeki Fener macini. 1-0 dan sonra hoca Medel'i stopere Tosic'i sol beke, Adriano'yu sol aciga koymustu. Suan kadro daralmasiyla o esnekligi saglayamuyoruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Valentino

İsterseniz gülebilirsiniz ama bu takımın tekrar yükselişe geçmesi için takımın başına gelmesi gereken tek isim SAMET AYBABA'dır.

Anadolu takımlarını takip edip maçları izleyenler Samet Aybaba'nın gittiği takımlarda oynattığı futbolu bilir. FEDA sezonunda adam o kadroya hücum pres oyun oynatıyordu. Sivasspor'da da, şu an Bursa'da da harika futbol oynatıyor ve bunu kısıtlı kadroyla yapıyor. FEDA sezonundaki o kadroyu üçüncü yapması benim için ŞENOL'un Gomez-Sosa ile şampiyon olmasından daha büyük başarıdır. Bu kulübün SAMET AYBABA'ya bir borcu olduğunu düşünüyorum. Adam sırf yönetim para yüzünden elden çıkarmak istiyor diye QUARESMA ve FERNANDES'i ben istemiyorum göndereceğiz deyip gönderdi kendini taraftarın önüne atıp. SAMET AYBABA delikanlı adamdır, gerçek Beşiktaş efsanesidir. Öyle sonradan yapılan türden yapay Beşiktaş kestanesi değil, harbi harbi Beşiktaş efsanesidir.

Ver şu kadroyu SAMET AYBABA'ya bak nasıl top oynatıyor.

Beşiktaş'ın başına Beşiktaş tarihi olan bir hoca geçmesi gerekiyor. Bu tahribat başka türlü düzelmeyecek. Bu tahribatın geçmesi için gereken ruhu sadece bir Beşiktaş efsanesi bu kulübe aşılayabilir ve o da SAMET AYBABA'dan başkası değil.
Buna benzer bir şeyi ben de daha önce yazmıştım. Samet Aybaba bu futbolun temelini oturtan adamdı. Adamı göndererek hata yapıldı bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yüzbaşı

İkinci yarı başında Karius ile Ljajic tutulup onlarında haricindeki herkes satılsın yerine 20-25 yaş aralığında gençler alınsın & altyapıda göze giren gençler varsa kadroya eklensin. Gerekirse bu sene ligi 15. sırada bitirelim razıyım.



E
6 yıl
Er

K
6 yıl
Teğmen

rizeyi ite kaka yeneriz herkes bir havalara girer şenol güneş yeaaa diyecekler hocaya güvenin diyecekler bakalım 1 hafta sonra başakşehirden futbol nasıl oynanır dersi alınca ne diyecekler.Takımın başında kimse olmasın zaten iyi kötü bu kadar oynar.Beğenmediğiniz fener bizden daha iyi oynuyor sadece kadroları çöp al cocu yu getir bjk nin başına en kötü bu kadar oynatırdı.



W
6 yıl
Yüzbaşı

yine avcı güzellemeleri başlamış.



"bu maçtan önceki 2-3 hafta Avcı neredeydi?" diye sorarlar adama.



Biliç bile bu Avcı'dan evladır.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

yine avcı güzellemeleri başlamış.



"bu maçtan önceki 2-3 hafta Avcı neredeydi?" diye sorarlar adama.



Biliç bile bu Avcı'dan evladır.
Avcı çöp. Sadece sıfır baskı ortamında 15 sene zaman verirsen adam gibi futbol oynatıyor. Onda da eline adebayor, visca, emre gibi futbolcular verirsen. Bunlar olmadığında yine anadolu takımı futbolu.



İddia ediyorum şu forumun en az yarısı avcıya verilen şans ve sabır verilse daha başarılı olur. Bu kadar zaman bir takımın başında SIFIR BASKIYLA kalmış, ne scout sistemi kurup afrikadan arjantinden brezilyadan canavar gibi gençler getirebilmiş ne kendisi gittikten sonra da işleyecek sistem kurabilmiş. Milli takımda gördük avcıyı. Bizim forumda da isteyenler var şaşırıyorum. Aykutun birinden kurtulduk öbürünü istiyorlar. Avcı büyük takımı bırak taraftarı olan herhangi bir takımda yapamaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Avcı kusursuz bir hoca olmayabilir ama bu ligi bilen, oldukça disiplinli, oyuncu yönetimi ve taktik bilgisi ortalamanın üzerinde bir adam. Yerli olarak daha iyisini alamayız. Yabancı her zaman risk. Gs'de Terim var, Fener kapmadan yapışmamız lazım. Heyecanını ve motivasyonunu kaybetmiş bir hocayla devam etmek intihar olur. Zaten kendiliğinden bırakacağından emin gibiyim. O yüzden Avcı ile erkenden anlaşılmalı.
Avcı gelmesini bende isterim ama Quaresmayla nasıl Avcı sistemi oynayacaksın adam her topu kendine istiyo önce bazı sorunlu futbolculardan kurtulmak lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Avcı gelmesini bende isterim ama Quaresmayla nasıl Avcı sistemi oynayacaksın adam her topu kendine istiyo önce bazı sorunlu futbolculardan kurtulmak lazım.

Alıntıları Göster
Avcı gelirse yapacağı ilk iş Quaresma'yı köyüne göndermek olur. Tabi en az 4 takviye yapılmazsa kimse kurtaramaz bu takımı. Seneye takımda 32 yaş altı(evet 32:d) Karius Ljajic Oğuzhan ve Vida var sadece. 7 mevki sıkıntılı. Kalanlar anca rotasyon olur. Babel'in 33 yaşındaki halini izlemek isteyen yoktur diye düşünüyorum.



M
6 yıl
Er

Pepe,Quaresma,Love,Babel,Medel,Tolga Zengin,Atiba,Adriano,Pektemek.9 oyuncudan 1'i bile kalmamalı.bu 9 oyuncudan 6'sının sözleşmesi bitiyor zaten.

Yukarıdaki oyunculardan devre arası giden olmazsa bittik demektir.Sene sonu kadroyu bir anda bu kadar boşaltmazlar.Sene sonu ya sözleşme yenilerler yada gönderseler bile yerlerine adam almazlar.2019-2020 Sezonu için devre arası transfer dönemi çok kritik.2 part şeklinde bu işi bitirmeleri lazım.Ben açıkçası devre arasında bu isimlerden en az 2-3'ünün gideceğini düşünüyorum.

Pepe,Quaresma,Adriano ve Love 4'lüsü devre arasında gitmeye en yakın adaylar.

Babel muhtemelen bedava gider.Tolga,Atiba,Pektemek ile sözleşme yenilenmez.

Medel için stoper çok iyi olur bizde oynarsa demiştim ama o konuda da şüphelerim arttı.Bize uygun 6 numara hiç olamaz.Hırs,istek eyvallah ama kesinlikle göndermemiz lazım.

Kış ve Yaz transfer dönemlerinde en kötü ihtimalle;2 Kanat oyuncusu,2 stoper,Santrafor,Sağ bek,Sol bek,6 numara,Yedek kaleci transferlerini bitirmemiz lazım.9 transfer.en az 6'sı 11 oyuncusu olması lazım.

Roco,Larin gibi vasatların gönderilmesi gerektiğini yazmaya fırsat kalmadı aslında bu sayıdan çok daha fazlasına ihtiyaç var ama yapacak bir şey yok o kadar kolay olmuyor.

+Ljajic'in bonservisi zorunlu olarak alınacak.

Çok zor bu işler ya.Yazmaya başlarken değişimi düşünerek büyük bir hevesle başladım ama sonlara geldikçe içim karardı.Fikret Orman ve Umut Güner'in bizi soktuğu duruma bak.Bu durumu düzeltmeleri içinde onlardan medet umuyoruz olacak iş değil. Umarım ANÇ başkan olur da bazı şeyler için umudumuz yeşerir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 yıl
Yarbay

fotomac ortaya karius'u geri verip origi'yi alacagimiza dair bi yalan atmis. sonra yetinmemis ayni yalandan bir de karius geri verilip origi alininca kaleye de fabri gelecek demis.



aa guzel yalan lan bi haber daha cikar bundan demisler resmen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Onbaşı

Samet aybabayı yollarken kötü şekilde yolladı yönetim ama Samet hocam Beşiktaş çağırdığı an gelir Samet hoca ve bilic çok şey kattı bize hatırlayın bilicle son haftalarda kaybettik ligi winner topçu yoktu derbileri hep kaybettik sonraki sene dünyadaki en winner topçulardan gomez geldi gs fb hepsini gomezle yendik cidden hatırlayın 2 0 öne geçtiğimiz fb maçı 2 2 oldu son anda attı gomez efsane oynayıp geri düştüğümüz gs maçını çevirdi tt arenada attı gomez olsa en iyi senemizde de şampiyon olamazdık ben 2015 2016dan sonrada söyledim bilic Şenol dan çok üstün bir hoca



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Valentino
Q
6 yıl
Binbaşı

Devre arası en kötü bonservissiz Ndongu bağlayıp birde forvet alsak bari...

Tabi Love,Roco,Larini yollasak çok iyi olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl
Moderatör

quote:

Orijinalden alıntı: trufily

Bu mesaj silindi.
Bunu biz aylardır görüyoruz da, teknik yönetim nasıl göremiyor da müdahale etmiyor akıl alır gibi değil.