G

Yüzbaşı
15 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 ay
Popmundo 3b civarı para, 30k civarı kredi
Popmundo 3b civarı para, 30k civarı kredi satılıktır.
300m 250tl
1k kredi 250tl
G
3 yıl
Satılık 49/49 zincir
Selamlar, 2 adet 0* 49/49 zincir satıyorum gerçek paraya. Teklifleriniz varsa dm yoluyla ulaşabilirsiniz.
G
10 yıl
Beyler güzel mi
silindi
G
10 yıl
Bİlgisayar Önerisi
2binliraya kadar(vatanbilgisayar veya teknosa fiyatı) fiyat/performans ürünü ve teknik servisi iyi olan bilgisayar önerebilecek var mı acaba? Yarın acil alacagımda.
G
10 yıl
Windows8 yardım lütfen
Arkadaslar lenovoy500 sli kullanıyorum. bir kac driver guncellemesi yaptiktan sonra aksam pc yi kapamistim. Ekran karardi ama fan ve klavye isiklari calismaya devam ediyordu bende power tusuyla kapadim. Sabahina pc yi acmaya calistim ama lenovo yazisindan sonrasi yok. Acilmiyor.acilirken hic dokunmadan bekleyince INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE diye hata verip tekrar kendini resetleyip acmaya calisiyor. Yine acilmayinca otomatik onarim basliyor bu sefer. Bir kac denemeden sonra kendiliginden otomatik onarimi baslatti bilgisayar. Ama onarim calismiyor. Gunluk dosyasi c:\windows\system32\logfiles\srt\srrtrail.txt diye yaziyor. Gelismis seceneklerde bilgisayar yenileme, sistem geri yukleme, guvenli modda baslatma vs hepsini denedim hepsi basarisiz. Nette arastirdim serviste format attiklarinda duzelmis ama format atamiyorum. Icinde dosyalarim var. Yuksek lisans tez verilerim var onlari muhakkak kurtarmam lazim. Yardimci olabilecek var mi?
G
11 yıl
lenovo y 500 sli
dün vatandan y 500 sli aldım 360470 kodlu olandan, fanın nerdeyse sürekli çalısması ve pek birşey yapmadıgım halde yani güncellemeleri driverları falan kuruyorum, pilin 45 dakka içinde % 65e düşmesi normal mi? güç tasarrrufu ve maksimum pil ömrü modunda %50 parlaklık ve klavye ısıksız calısıyor suan.
Birde kurlumu vatanda yaptılar şarja takmadan, ürünü teslim alıyorken kontrol ettim şarj %70 civarına düşmüş. Sanırım pil %100e yakın durumda çıktı kutudan normal mi bunlar arkadaslar
G
11 yıl
En iyi sistem gerektiren oyun
Arkadaslar suan en iyi sistem gerekiren oyun hangisi? En iyi notebookta bile ultra ayarlarda bile kasmalar yaşatacak olan oyun?
G
11 yıl
Ses kayıt cihazı? Yardım lazım
Üniversitede kullanmak için ses kayıt cihazı alacagım derslri kaydetmek için ama kararsız kaldım. Sizin fikirleriniz nelerdir?

http://www.olympus.com.tr/audio/2581_digital-recorder_vn-8600pc_23182.htm
http://www.sony.com.tr/product/dic-notetakers/icd-px312

sony daha iyi geldi bana ama sony 100tl iken, olympus 109tl(suanda vatanda indirimde 82tl, teknosadada 139dan 109a indirmişler)
amazondaki yorumlara falan baktım sony alıcısı daha çok memnunuiyet oranı falan fazla hem hafıza kartı girişide var. Biyandanda sony şu durumda 20tl daha pahalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.