Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
846
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Bakan Mehmet Şimşek’ten kripto para ve borsaya vergi açıklaması (2. sayfa)
J
geçen yıl
Yarbay

Pamuk eller ceplere hiç kaçar yolu yok devlet öpecek.




P
geçen yıl
Yarbay

Emekçiler çalışıp vergisini ödüyorsa, direkt maaşından kesiliyorsa o zaman borsada kazanıyorsan bir zahmet kazancından biraz da sen ateşle.



Y
geçen yıl
Binbaşı

ekonomideki problemin tl cinsi toplanan verginin azlığı olduğunumu düşünüyosunuz gerçekten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
geçen yıl
Yarbay

Müteahhitten, galericiden, kuyumcudan, emlakçıdan, alsatçıdan, yandaştan ve esnaftan da vergi almalarını bekliyoruz kendilerinden.
Mercedes-BMW tayfaya bayadır dokunulmuyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Yarbay

Orası öyle. İnsanları bir kere korkuturlarsa milyar dolarlar boşuna çıkar gider. Bir daha geri de getiremezler. Kripto konusunda vergi olmayan alternatif çok.




Bu mesajda bahsedilenler: @Deníz
D
geçen yıl
Yarbay

+ berber kuaförler de var. Ben doğuda ufak bir ilçedeki, gittiğim berber oğlunu özel üniversiteye gönderiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Vain
E
geçen yıl
Yarbay

Ne satıyorsun. Borsadan vergi alınmasının mantığı ne? Yatırımcının parasından vergi alacak ama yatırımcının hisse aldığı şirketin milyonluk vergisini silecek.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @berk768
S
5 ay
Binbaşı

Bence Borsaya 35% vergi gelmeli boyle 0.04% falan degil. Amerika gibi olmaya ozeniyorsak borsaya 35% gelir vergisi gelmeli. Hastaneler ucretli olmali, bir ameliyat 1 milyon dolar olmali, parasi olmayan ölmeli. Arabayla kaza yapana kasko şirketleri gelecek senenin kaskosuna 300% zam yapmalı. Her evde silah olsun millet birbirini vursun. Anne babadan çocuklara kalan ev, arsa satıldığında çocuk 50%'sini vergi versin. Üniversiteler paralı olsun, doktor olmak 1 milyon dolar olsun, bilgisayar mühendisi olmak 350,000 dolar, inşaat mühendisi olmak 500,000 dolar olsun.

15 yaşında çocuklar esrar içsin sokaklarda, esrar yasal olsun. Lise mezunu gençler Küp kök 27 nedir bilmesin, üslü sayıları bilmesin, 5/8 ne demek bilmesin.

Buna karşın gençleri rahatlatacak şeyler de olsun ama

Aypondan ÖTV kalsın
Arabalardan ÖTV kalksın

İsteklerimiz bu kadar.

Destekliyor musunuz beni dostlar? :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 16 Nisan 2025; 21:44:12 >

G
5 ay
Yarbay

5-10 yıllık uzun yatırımlarım dan 2 tanesini borsada bıraktım diğer ne kadar para varsa yatırdım vadeliye...

Valla faiz hassasiyetiniz yoksa, çok derinden yani bir hissenin tahtacısından haber almadıysanız (hatta tahtacıdan tahtacıya da bu iş farkeder) borsadan çıkın.

Yazın bu borsa % 50 - % 50 ya yerle yeksan olacak yada bu seyirde gidecek.



F
5 ay
Binbaşı

Bunlar sanıyor ki vergi getirince devletin gelirleri artacak...

Hayır... 2002'de iktidara gelmeden önce herkes parasını yastık altına koymuştu. Gene aynı şey olacak. İnsanlar kayıtdışı ekonomiye yönelir.

Yapılması gereken şey "Beyan usulü ile vergi veren" esnafa çökmek. Çökerler mi? Asla. Oy deposu çünkü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 16 Nisan 2025; 22:59:29 >

M
5 ay
Yüzbaşı

ahahaha yakında havaya da vergi gelecek gibi gidişat



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.