Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1107
Cevap
43422
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (6. sayfa)
H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Amerikadan iste tarzı yerlerden alabilirsin ama gümrük işi ne olur bilebiliyorum. Özellikle figür de ek ücret çıkarabilirler bizimkiler.




Bu mesajda bahsedilenler: @sansal97
S
geçen yıl
Yarbay

Artık oynamadığım R6 da item sata sata 4bin tl değerinde kredi birikti keşke bunları ubi storeda kullanabilsek. Belki oyun çıkana kadar birşey yaparlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
geçen yıl
Yüzbaşı

Samuraylar çağında zenci karakteri ana karakter yapmak. Güzelim temaların içinden geçiyorsun Ubisoft.



O
geçen yıl
Yarbay

Ben en son valhallada büyük hype yapmıştım en azından odyseyy ayarında birşey bekliyordum
Rezalet ötesi bir oyun çıktı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cemo94
T
geçen yıl
Yarbay

Her detayı okudukça daha çok hypelandım. Fakat Ubisoft'tan her şey beklenir. Fazla gaza gelmemek lazım. Valhalla'da da aynı şekilde gaza gelip beklediğimizi alamamıştık birçoğumuz. Umarım bu sefer beklediğimiz kalitede bir oyun olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hudson51
A
geçen yıl
Yarbay

Bende



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @JaReD22
L
geçen yıl
Yarbay

Çöp oğlu çöp bir oyun geliyor. Bir kılıç darbesiyle 10 kişiyi öldüren ninjalar, efsanevi saçma sapan olaylar, büyüler tılsımlar bilmem neler. Valhalladan hatta oddyseyden daha çöp bir oyun geliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Yarbay

50TL’ de olsa para vermem Ubisoft’a.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: SLOWDIVE

Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
geçen yıl
Yüzbaşı

Ubi+ 300 tl verip 1 ay içinde ac shadows oynayıp bitiriyorsun. Zaman kalırsa ubi’nin diğer oyunlarınıda oynuyorsun. Beğenirsen steam’e çıktıktan sonra indirimlerde felan kütüphanene ekleyebilirsin ama gamepass’e gelme olasılığıda var. Save dosyan ubi oyunlarında her platform’a aktarıldığı için sorunda yaşamayacaksın misss





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 16 Mayıs 2024; 9:55:8 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SelimmDD
A
geçen yıl
Yarbay

İyi fikir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @22MARTLI
O
geçen yıl
Yarbay

Sinematik trailer çok iyiydi arkadaşlar gönül ister ki bu kalitede bir oyun çıksın ama imkansız ötesi
Sinematik trailer 10/10 gameplay 3/10 üzgünüm



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
geçen yıl
Yarbay

T
geçen yıl
Yarbay

Cidden harika görünüyor. Şu yalnızca yeni nesle oyun çıkarma işi rayına oturdu sonunda. Artık hurda olmuş ps4 ve xbox one a oyun çıkmaması geliştiricilerin de epey işine yarıyor. Kaldı ki yeni nesil bile ne kadar yeni kaldı o da ayrı konu. Yeni nesil konsollar dahi alarm vermeye başladı artık 😀



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Asahi Breweries
C
geçen yıl
Yüzbaşı

şimdiden konuşmak için erken ama fragmanda bile süper duruyor



T
geçen yıl
Binbaşı

Esas sorun siyahi olmasından çok siyahi samurai olarak gösterilmesi, kayna olarak verdiğiniz wikipedia sayfası dün edit savaşları yaşadı bu yüzden. Yasuke olarak anılan bu şahıs benim bulabildiğim tarihi kayıtlarda black slave(siyah hizmetçi/köle) veya japonca kaynaklarda くろ助」(くろ(kuro)=siyah, 助(suke)= yardımcı, destekçi, asistan, siyah yardımcı) olarak geçiyor ve tarihi dönümanlarda samurai (侍) olarak adı geçmiyor. Batı medyası film, oyun vb. ile bunu daha çok sjwlik ve woke kültürü için materyal olarak kullanıyor. Tarihi kayıtların eksikliğinden ve belirsizliklerinden faydalanıp kendilerince tarih yazmaya çalışıyorlar. Çok iyi niyetli düşünürsek farklı ve ilgi çekebilecek bir konu olarak kar amaçlı kullanılıyor diyebiliriz.

(bilgi notu: Bu arada samurai olmakta eline katanayı alıp, üzerine zırhı çekmekle olmuyor. Nasıl osmanlıda yeni çeri olmanın özel kriterleri ve eğitimi varsa samurailıkda benzer şekilde.)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 16 Mayıs 2024; 17:52:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Asahi Breweries
W
geçen yıl
Yarbay

Dediğiniz doğru olabilir ama bunu illa ki bir yerlere çekmek bana biraz saçma geliyor. İnsanların bu kadar linç etmesine anlayamıyorum gereksiz bence. Ben hiç takılı kalmadım bu meseleye.

Zaten uşak olarak geçiyor, sonradan samuray olduğu söyleniyor. İtalyan Cizvit misyoneri Alessandro Valig tarafından getirilmiş. Tarihte ne kadar doğru veya yanlış bunu kimse bilemez.

Musa'nın denizi yarıp insanların denizin ortasından geçmesi gibi bir şey kulaktan kulağa duyulmuş bir olay yani. Ubisoft bunu kullanmasını ben garipsemedim şahsen.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 16 Mayıs 2024; 18:3:43 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Foxx Mulder

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The Shogun
T
geçen yıl
Yarbay

Hocam Ubisoft un bunu bilinçli yaptığını düşünüyor herkes haksız da sayılmazlar bence. Yani o kadar samuray varken tarihte var olup olmadığı şüpheli olma ihtimali yüzde 1 ise olmama ihtimali yüzde 99 olan siyahi karakter dayatmanın manası ne? Binlerce samuray var ama yok onlar dursun ben siyahi samuray anlatacam. İyi tamam 😀

Aynı boku mafia 3 için de yemişlerdi. Herkes bilir ki mafya İtalya'dan çıkmadır işte genelde takım elbise giyerler vs. Ama sen git mafia 3 te siyahi ana karakter koy. Olmuyo abi işte sen bunu dayatınca ters tepiyo. Ha şunu yap eyvallah. Biz italyan mafyası anlatmıyoruz kardeşim biz siyahilerin olduğu bilmem ne mafyası anlatıyoruz de istersen herkes siyahi olsun sıkıntı yok. Yine söylüyorum her şeyin orjinali varken dayatma yaparcasına bunu yapmaları hoş değil.



Ekleme:
https://oyungezer.com.tr/haber/the-witcher-dizisindeki-ciri-siyahi-olabilir/detay


Bahsettiğim tam olarak bu aslında. Orjinalinde ciri beyazsa beyaz olacak arkadaş. Git alternatif witcher dizisi yapıyorum de eyvallah. Ama orjinaline bunu yapamazsın. Tam olarak insanları kızdıran bu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 16 Mayıs 2024; 18:47:56 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Asahi Breweries