Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
57
Cevap
3341
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Xbox Series S daha ucuz versiyonuyla piyasada
H
8 ay
Yarbay

Series s resmen neslin krali oldu çıktı keşke çıktığı gün alsaydim bos yere ps4 proda kaldim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Series s resmen neslin krali oldu çıktı keşke çıktığı gün alsaydim bos yere ps4 proda kaldim
Yoruma Git
hamza5806 - 8 ay +23
PS fanı gelmiş fosil olmuş PS4 ile yeni nesil aleti güç olarak kıyaslamış. Utanmamış üstüne bir de gamepass gibi bir olay sanki yokmuş gibi ''ne oynayacaklar'' diyo...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-744329BC8 - 8 ay +19
Forza indirirken yorumunu okudum, bir gülümseme geldi :) hardcore değil, günlük bir oyuncuysanız, gamepass yeterli.
Yoruma Git
| OMG! | - 8 ay +9
G
8 ay
Yarbay

PS fanı gelmiş fosil olmuş PS4 ile yeni nesil aleti güç olarak kıyaslamış. Utanmamış üstüne bir de gamepass gibi bir olay sanki yokmuş gibi ''ne oynayacaklar'' diyor. Ne yiyip, ne içiyorsunuz hemşerim siz?



E
8 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Xbox Series S daha ucuz versiyonuyla piyasada
Konsol savaşlarında her iki rakibinin de gerisinde kalan Microsoft, stokları temizlemek adına önemli bir hamle yapıyor. Xbox Series S konsolu başlangıç paketi altında üstelik daha uygun bir fiyata satışa sunuluyor.



Xbox Series S Starter Bundle fiyatı nedir?



Xbox Series S Starter Bundle olarak satılacak olan konsol paketi içerisinde bir adet kontrolcü ve 3 aylık Xbox Game Pass Ultimate hediyesi barındırıyor. 31 Ekim tarihinde satışa sunulacak olan paket 300$ fiyat etiketine sahip.



Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass fiyatlarına yeni zam yolda



Gelecek yıl yeni bir Xbox Series S versiyonunun piyasaya sürüleceği iddiaları düşünüldüğünde mantıklı bir hareket gibi duruyor. Zira hali hazırda Xbox Series S konsolu 330$ civarında alıcı buluyor ve bu kampanya da satışları arttıracaktır. Microsoft’un özellikle yeni dönemde Game Pass aboneleri göze alınarak hamle yapacağı tahmin ediliyor.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/15/xbox-series-s-starter-bundle-pre-order/

 Haberi Portalda Gör

|
8 ay
Yarbay

Forza indirirken yorumunu okudum, bir gülümseme geldi :) hardcore değil, günlük bir oyuncuysanız, gamepass yeterli.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @citra
P
8 ay
Yüzbaşı

Bir neslin el freni oldu bir yandan da dar bütçesi olanlar içinde ilaç oldu. Garip bir cihaz.




G
8 ay
Yarbay

Daha ucuz versiyonu ne alaka. İngilizce bilmediğinizden mi bu başlığı attınız, yoksa salt clickbait amaçlı mı

Verizon, Target gibi yerlerde halihazırda 300 dolar altı benzeri teklifler oluyordu, MSRP'si 300 dolar olan cihaz birçok yerde direkt 300 dolara satılıyor zaten. Bu bundle ile 3 aylık Game Pass Ultimate vermişler. Bizlik bir durum da yok zaten





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 16 Ekim 2023; 14:34:6 >

|
8 ay
Yarbay

Hocam kendi mesajının son cümlesini oku. Sonra bunu hangi başlık altında yazdığına bak. Series ile PS4 kıyaslıyorsun :D
Hayırdır canın falan mı sıkkın? Dertleşebilirim istersen :-)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @citra
F
8 ay
Binbaşı

Yeni nesil dediğiniz PS e özgün remastered olmayan oyunların kaçını aldınız kaçını oynayıp bitirdiniz. Recep ivedik filmindeki gibi say desem 1000 oyunu 10 dan sonra zorlanırsınız.
Lütfen yorum yaparken mantıklı yorumlar yapalım.





Bu mesajda bahsedilenler: @citra
T
8 ay
Binbaşı

Bu forum gitgide kendinden çok uzaklaştırıyor , gençliğimizi çürüttüğümüz yere son zamanlarda ayda bir giriyordum artık hiç girmek içimden gelmiyor. Üyenin biri gelip Series S almaktansa gidin PS4 alın daha mantıklı diyor. Mesajına cahilce dedim diye benim mesajımı siliyolar kişinin mesajı duruyor.

Anlamıyorum gerçekten, eğer düşünce özgürlüğü varsa ve kişi gelip böyle mantık dışı bir yorum yapabilme iznine sahipse, benimde onun mesajına "cahilce yazılmış" deme özgürlüğüm olmalı.

Cahil demek belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan demektir. En fazla ağır eleştiri kapsamında değerlendirilebilir, yani hakaret suçuna konu olamaz. Biraz araştırsanız keşke.

Ya objektif olup her mesajı silin ya da hiç girmeyin bu işlere yetki zehirlenmesi yaşayacaksanız.



T
8 ay
Binbaşı

Abi şaka gibiler gerçekten ya mitoz bölünme gibi çoğalıyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sawolverine
T
8 ay
Teğmen

series s i sal ps4 al diyen var la nasıl bir akıl tutulması bu :D birde hardcore oyuncu konsolda oynamaz kendine hardcore diyen pc ye gelir



O
8 ay
Yarbay

Katılıyorum, forumda bazı bölümlerin moderatörleri gerçekten ilginç. Basiretsiz... Ne yapacaklarını ve-veya yapmaları gerektiğini bilemiyorlar.
Cahil lafını muhtemelen "aşağılama" şeklinde değerlendirip mesajı silmişler. Hayır madem düzenle, değiştir, bitsin... O da yok, edit denen bir şey var, çoğu forumda bu yapılıyor. Adam 1 sayfa yazı yazmış mesela, veya ben yazdım diyelim, konuyu çok iyi açıkladığım bi mesaj var mesela, bir sürü beğeni almış etmiş, arada aptal saptal bi laf etmişim diye zört diye gidiyor mesaj.

Veya aynen dediğin gibi, adam diğer tarafta bildiğin saçmalarken, ona yazınca bizim mesaj gidiyor. E ulan adam saçmalıyor ne yapalım? Madem öyle kurallar arasına "saçmalama" kriteri de gelsin

Böyle olunca forumdaki zeka yaşı 3 olan tiplemeler de aynen haberlerde gördüğümüz primatlar gibi, doktor dövme, karısını bıçaklama, trafik magandalığı şeklindeki davranışlara benzer davranışlar sergiliyorlar. Devlet gibi forum da bunlara ses etmeyince saçmalamaya tam gaz devam ediyorlar, daha da cesaret alıyorlar nasıl olsa karışan eden yok diye.

Şimdi bunu da beğenmez bölüm sorumlusu kardeşimiz...

Neyse, bu genellemeden sonra konuya dönersek;

PS5, PC ve Series S sahibi olarak bu vatandaşın yoruma çok güldüm.

Kardeşim Xbox konusu bu, ne işin var PS fanının, git kumda oynasana sen. PS4 dedi adam ya, hahahah... Önce güç dedi, sonra oyun yok dedi, her şeye bahanesi hazır maşallah.
Oyun işi ayrı, PS'e özel oyun oynamak istiyorsan gider alırsın oynarsın da PS4 Series S karşılaştırması olmaz o, platform karşılaştırması olur, önce o bilgisizliği bi giderelim (cahillik demedim ). Ki PS fanlarının gözü yaşlı, Sony PC'ye getiriyor çatır çatır. Xbox oyunları PC'de de var diyenlere gelsin... Lelele sakine, niyeee gittin tütüneeeee....

Xbox PC oyunları aynı olabilir de, alet makul fiyata çözünürlük ve RT desteği veriyor, kompakt bi konsol daha ne olsun. PS4'ün her yeri Pro olsa ne olur, tedavülden kalkmış alet. Series S bu anlamda pahalı bi sistem toplamaya gücü yetmeyene, konsol isteyene, ucuz yollu yüksek çözünürlük ve RT desteği isteyene çok çok makul ve kompakt bir konsol. Zaten daha iyisini istiyorsak Series X veya PS5 alıyoruz.

Series S'in PS tarafında muadili yok, PS4 demek çok çok komik olur.



C
8 ay
Yarbay

+1

Series S 10 GB Ram yüzünden sorun çıkartıyor. 6 GB fark fazla. Çözünürlük ve kaplama kısmak her oyunda kurtarmayabilir. Daha temel kısıntılar yapmak veya oyunu Series S'e göre tasarlamak gerekebilir. Remedy de geçen bu konuya değindi. Alan Wake 2'yi geliştirirken ciddi sorun yaşamışlar.

SX-SS'in GPU farkı 3 kat olduğu için göze o çarpsa da, yapımcılar açısından pek sorun değil. GPU farkını ölçeklenebilir farklarla hallediyorlar. En kötü 1080p - 30 FPS çalıştırır olur biter.

MS, dev bir şirket olmasının etkisiyle, bazen bu tür garip işler yapıyor. Mesela Xbox 360'ı normalde 256 MB Ram'le çıkaracaklardı. Epic Games bastırınca 512 yapmışlar. İlerleyen dönemde 512 MB'ın bile ne kadar yetersiz kaldığını hatırlıyoruz.

Gene 360'ta, ilk serilerde HDD'nin standart olmaması yapımcılar için sorun yaratmıştı. Oyunlar, bütün veri akışı optik sürücüden yapılabilecek şekilde tasarlanmalıydı. Konsolun son yıllarında bazı oyunlara HDD zorunluluğu gelene kadar böyle devam etti.

Xbox One'da ise zayıf GPU, TV muhabbeti, sonradan vazgeçilen ikinci el kısıtlamaları vardı.

Series S'teki 10 GB Ram kararını da, konsollara oyuncak gözüyle bakan üst yöneticiler vermiştir Bu kısıntı sayesinde, milyonlarca satılan bir cihazda ciddi kar etmişlerdir. Ancak sadece MS stüdyolarına yaratacağı iş yükünden dolayı bile bunun bir anlamı kalmayabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Ekim 2023; 1:43:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @-Dark Poison-
T
8 ay
Binbaşı

Temel neden sonuç ilişkisini kuracağın kıstasta önce teraziye koyduğun iki ürünün birbiriyle alakası olması lazım , kahve ile çayı kıyaslayıp double espresso almayın bergamotlu çay alın diyorsun.

Oyun konsolu oyun oynamak için alınıyorsa buna konsolun oyunu açarken hızı , loading ekranları , grafik , taşınabilirlik , ses , konsolun garanti kapsamında nelerinin değişebileceği , exclusive oyunlar , gamepass - plus ya da kısaca abonelik sistemi , fiyat ve alınabilirlik.

Bunlar tartışılır. Sen sadece exclusive oyun hebele hübele PS4 alın diyorsun. Mağara adamı gibisin. Gerçekten zorlanarak yazıyorum umarım bu mesajımı artık idrak edebilirsin. Edemezsen bir daha oku , olmadı bir daha oku. Olmuyorsa da zorlama yakma motorun kayışını artık.

Yani burada Xbox PS tartışmıyorum da adam eski nesille yeni nesili kapıştırmaya çalışıyor şaka gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @citra
T
8 ay
Binbaşı

Temel iletişim yok burada, sen cahilce bir yorum yapmışsın ona karşılıkta bu cehalete dayanamayıp karşılık verdim , sonra işin içine yazılımcı olman algoritma falan giriyor. Bütün vasıflarını eteğinden dökmüşsün tartışmayı kazanacağım diye. Çok acınası bir üzgün hayat formusun sadece. Bir de para mevzusuna girmiş , hani şu tartışma devam ederse orijinal balenciaga montum var falan muhabbetlerine gireceksin. Bloklayın geçin arkadaşlar bu cro magnon'u.




Bu mesajda bahsedilenler: @citra
S
8 ay
Yüzbaşı

Yalnız sen ps4 proda eski nesil fifa23 oynuyorsun, fifa 24ü nasıl oynayacaksın ps4 proda ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @2khakan