Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
57
Cevap
3340
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Xbox Series S daha ucuz versiyonuyla piyasada
E
8 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Xbox Series S daha ucuz versiyonuyla piyasada
Konsol savaşlarında her iki rakibinin de gerisinde kalan Microsoft, stokları temizlemek adına önemli bir hamle yapıyor. Xbox Series S konsolu başlangıç paketi altında üstelik daha uygun bir fiyata satışa sunuluyor.



Xbox Series S Starter Bundle fiyatı nedir?



Xbox Series S Starter Bundle olarak satılacak olan konsol paketi içerisinde bir adet kontrolcü ve 3 aylık Xbox Game Pass Ultimate hediyesi barındırıyor. 31 Ekim tarihinde satışa sunulacak olan paket 300$ fiyat etiketine sahip.



Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass fiyatlarına yeni zam yolda



Gelecek yıl yeni bir Xbox Series S versiyonunun piyasaya sürüleceği iddiaları düşünüldüğünde mantıklı bir hareket gibi duruyor. Zira hali hazırda Xbox Series S konsolu 330$ civarında alıcı buluyor ve bu kampanya da satışları arttıracaktır. Microsoft’un özellikle yeni dönemde Game Pass aboneleri göze alınarak hamle yapacağı tahmin ediliyor.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/15/xbox-series-s-starter-bundle-pre-order/

 Haberi Portalda Gör

Series s resmen neslin krali oldu çıktı keşke çıktığı gün alsaydim bos yere ps4 proda kaldim
Yoruma Git
hamza5806 - 8 ay +23
PS fanı gelmiş fosil olmuş PS4 ile yeni nesil aleti güç olarak kıyaslamış. Utanmamış üstüne bir de gamepass gibi bir olay sanki yokmuş gibi ''ne oynayacaklar'' diyo...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-744329BC8 - 8 ay +19
Forza indirirken yorumunu okudum, bir gülümseme geldi :) hardcore değil, günlük bir oyuncuysanız, gamepass yeterli.
Yoruma Git
| OMG! | - 8 ay +9
2
8 ay
Binbaşı

Gözlerimemi inanayım senin gibi youtubeden bakıp yorum yazanlaramı. 6000 e series s satıp 7500 e 2. el ps4 Pro aldım bu fiyat farkı bile kafanda birşeyler canlandırmalı bence. canlandırmıyorsa sende kendini geliştirmen gereken yerler var.

Fifa23 ve FC24 te resmi turnuva versiyonu PS4 ve proda halen. günlük 100dolar ödüllü Turnuvaları ps4 versiyonunda oynatıyor. tabi sizin haberiniz yok.
Sen hala youtube dan bakarak konuşuyorsun ama ben Şuan PC de Yeni nesil fifa oynarken PS4 proda eski nesil fifa da oynuyorum turnuva için. Yani aradaki farkı görmem için Çöpies S almama gerek yok. Çöpies S fifa 23 ü kaldırmıyor 20 fps oynatıyor.

Yani yeni nesil bir oyunu PC de en düşük ayarlarda çöp gibi 20 fps te oynamak gibi birşey. Çöpies S kullanıcıları Bu farkı hissetmez yeni nesil diye kandırılır yoluna devam ederler.

Yeni nesile takıntınız olabilir ama Hala xbox one ve S OneX ve PS4 PS4pro arasında çapraz platformda deliler gibififa oynayan tayfa var. arkaplanda kalmışlar ama hala o kısımda çatır çatır eski nesil fifa oynanıyor.

Bu arada ben Yeni nesil fifa23 ile sezonu bitirmeme rağmen eski nesile geçiş yaptım. Hiçte farklı bir oyun değil sadece grafik detayları var.

Birde PS4 pro Çöpies S ten daha güçlü bir konsol. Sony istese yeni nesil fifayı 30 fps ile koyardı bu konsola. Ama adamlar eski nesili akıcı oynatsın kalite düşmesin diye koymamış belliki. Çöpies S tre fifa 23 deneyimi resmen kepazelikti. Hele PC de ultra ayarlarda oynarken birden göz işkencesi gibi 20 fps fifa oynamak direkt fark ediyor.


Günlük 100 dolar ödüllü Resmi FC24 Turnuvaları halen Eski nesilde devam ediyor. PS4 ve Pro sahipleri oynayabiliyor.

https://play.eslgaming.com/easportsfc/europe





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 22 Ekim 2023; 11:52:40 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
8 ay
Yarbay

FIFA 23 | PS5 - Xbox Series S|X - PC | Graphics Comparison & FPS | Analista de Bits - YouTube

series s nasıl 20 fps çalıştırıyor fifa 23'ü ne içip foruma yazıyorsunuz

ps4 pro nasıl series s'den daha güçlü olabiliyor




Bu mesajda bahsedilenler: @2khakan
G
8 ay
Binbaşı

senin gözlerin yalan görüyor. Sende göz olduğu gibi bizde de var.

PS4 ve xbox one versiyonu ile ps5 ve xbox series x/s arasında dağlar kadar fark var.

PS4 pro series s daha güçlü bir konsol demene ise ne desem bilemedim . Tablet işlemcisinden hallice jaguar işlemciye sahip olan ps4 ü , ps5 den bile güçlü işlemciye sahip series s den güçlü demek de ne bileyim

Yalan sıkıp duruyorsun biraz utanman olsun bari.
https://www.youtube.com/watch?v=Xleg38F3iCc





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 23 Ekim 2023; 2:22:3 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @2khakan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.