O

Yarbay
14 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1735 (Bu ay: 113)
Gönderiler Hakkında
O
11 ay
Kısık seste cızırdama sorunu hk.
Herkese Selamlar,

Şöyle bir sorum olacak, W11 ile 2.1 Logitech Z623 kullanıyorum, önceleri onboard ses kartı vardı, şimdi SoundBlaster AE-5 kullanıyorum.

Bunları şu yüzden yazdım, bileşenler değişmemesine rağmen seste bazen çözemediğim bir durum oluyor. Örneğin evdekiler uyuyor, ben de film-dizi vs izliyor veya oyun oynuyorum. Hoparlör açık %10 veya 20 seviyesinde diyelim, Windows sesi de %100, sesin yükseldiği veya rahatsız edeceğini düşündüğüm savaş sahnelerinde falan sesi kısıyorum.

Bir seviyeden sonra ses çok kısılmış oluyor, hani böyle var yok arası bir ses çıksın istiyorum. Onun yerine bu şiddetli sesler daha belirgin-yüksek ama boğuk-cızırtılı çıkıyor. Yani sanki TV'de bozuk çekmeyen bir kanalı o salak salak cızırtılı sesle konuşmaları dinliyormuşsunuz gibi oluyor.

Bileşenleri şunun için yazdım, bunlar sabit ancak sorun bazen gidiyor, bazen geri geliyor. Bir süre önce çözmüştüm ancak geçenlerde bilgisayar masasını değiştirip, kurulumu yeniden yaptım. Kablolama mı sıkıntı, başka bir şey mi bir türlü anlayamadım. Masayı değiştirene kadar gayet mutlu mesut idim, ayar vesaire hiç bir şey değiştirmedim.

Prizde mi sorun var, kabloda mı sorun var bilemiyorum.

Bir de şöyle bir bağlantı modelim var mecburen:

Logitech hoparlör std bir aux kablo ile ses kartına gidiyor. 623'ün ses kontrolü olan uydusu üzerinde bir de aux girişi var, ona da bir aux kablo bağlı ve monitöre gidiyor, konsolların sesi de 623'ten gelsin diye. Ancak tabi konsollar kapalıyken bu bağlantı kullanılmıyor. O yüzden sorun bu mudur, çok bundan olduğunu düşünmüyorum.

Sürücüleri kontrol ettim, ayarları değiştirdim, bir türlü olmuyor. Ne önerirsiniz ne yapayım.
O
geçen yıl
Mario oyunları hakkında yardım...
Uzunca bir süredir Mario oyunlarını PC'de oynamak için uğraşıyorum. Ancak bir türlü tam anlamıyla sonuca ulaşamadım.

Örneğin Sega ve Steam sayesinde neredeyse tüm Sonic oyunlarına sahibim. Ancak Nintendo ve Mario bu konuda PC tarafında kıt... Haliyle malum yollarla bir şeyler yapmak gerekiyor.

Zamanında Nintendo ve Gameboy'da oynadığım Mario'lar var, Super Mario Land 1-2-3 oynayıp bitirmiştim yanlış hatırlamıyorsam Gameboy'da. Sonrası ise yok
Sanıyorum bu oyunlar daha sonra daha güzel grafikler ve renkli şekilde GameBoy Advance için de çıktı, hatta sonrasında daha yeni çıkan konsol modellerine de geldi. Ancak bu oyunların neredeyse hiç birini bulamıyorum.

NES bilmemne vs diye aratınca o dandik grafikli ilk oyun geliyor. Bir türlü sonrasını bulamadım.

Ya da ucuz yollu hangi Nintendo gerekiyorsa bulayım alayım onunla oynayayım diyorum o da yok

Bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum.
O
2 yıl
Garanti - ATM Sorunu ve Paraya Çökme Çabası Rezilliği...
Geçenlerde eşim Garanti ATM'sinden 1.500 TL gibi bir para yatırmaya çalışıyor, önce bir miktar koyuyor, sonra sayıp diğer miktarı koyuyor falan filan... Makine ikinci sefer parayı aldıktan sonra ok denildiğinde parayı sayarken sapıtıyor ve arızaya geçiyor. Yalnız bu arada arızalı gibi durmuyor ancak kilitlenmiş vaziyette, kart falan almıyor tekrar.

Tabi hanım ilk iş Garanti'yi arıyor, böyle böyle, talep oluşturuluyor vesaire. 7 gün süresi var deniliyor.

7 ???? Bu varan 1...

Birkaç defa böyle hatalar başıma geldiğinde Garanti hep "merak etmeyin, akşama para sayılıyor, fazla verdiğinde sizin miktarla uyuşur ve iade yapılır" anlamında bir şeyler söylenir ve gerçekten de hesap sayımında ortaya çıkar anında yatırılırdı. Ne 7'si?

Neyse, sanıyorum 2 gün sonunda eşime cevap geldi. 800-900 TL gibi bir rakam iade edildi, ancak kalan miktar bulunamamıştır diye bir mesaj.
Ne demek bu?????? Varan 2...

Ya arkadaş, ben 1.500 TL yatırırken 10.000 TL yatırdım demedim? Bu işte bir üçkağıt yok. Gerekirse ATM kamerasından bile tespit edebilirsin, önünde sayılıyor elde...

Bununla ilgili olarak ne yapılabilir, atm eksik iade vesaire falan gibisinden Google araması yaparken Şikayetvar sitesinde Garanti'nin bu işi adet haline getirdiği ve genel olarak %70 gibi bir rakamı iade edip, kalanı için geçmiş olsun şeklinde paralara resmen çöktüğünü fark ettim. Baya bir şikayet var yani açıp bakabilirsiniz. Adam 15 bin TL yatırmış, veya çekmeye çalışmış, 8'i gelmiş, kalanı yok, sonra bir daha bir daha mesajlaşma bilmemne, 5 daha iade etmişler, gerisi yok falan böyle... Saçma sapan.

Tabi bunu görünce nevrim döndü. 5 TL de olsa 55 TL de olsa, 5555 TL de olsa sana bırakmam arkadaş, niye bırakayım mal mıyım, parayı havadan mı kazanıyoruz?

Hanıma tekrar kayıt açtırdım, gerekirse ben konuşayım dedim, yok ben hallederim dedi.

Ancak ilk anda hemen ilgilenen banka, birden devekuşuna döndü. İkinci günde dönerken 10 gün ses yok. Varan 3....
Dolandırıcı mısınız oğlum siz? Engelleyeydiniz bir de...
Hanım önceki kayıtları da referans göstererek, yazılı ve sözlü olarak tekrar kayıt açtırdı ve konuyla ilgili yasal haklarımızı kullanacağını da beyan etti.

Daha cevap gelmese avukat ve noter ihtarı vesaire ile zaten girişecektim olaya.

Önceki gün mesaj geldi. ATM'de yaşanan sorun vesaire için özür dileriz, talebiniz değerlendirildi, kayıp olan ve kalan şu kadar miktar hesabınıza yatırıldı. Kovalamasak, peşine düşmesek iade etmeyecek, amaaan lanet olsun diyeceğiz diye bekliyorlar herhalde.


Ne bu arkadaş, banka dolandırıcılığa da mı başlamış?
Garanti'yi severdim genel olarak ancak bi kredi işinde bana kıllık yapmışlardı, arkadaşlarım sövüyor, ben de o kadar ne var ki diyordum, şu olay tuz biber oldu. Yazıyorum ben de... Geçmiş olsun Garanti.
O
3 yıl
CollectiveMinds DriveHub - PC-PS-XBOX Direksiyon Adaptörü İncelemesi...
Yakın zamanda aldığım DriveHub ürününü, sizlere de fikir vermesi açısından inceledim.



< Resime gitmek için tıklayın >

Alet aşağı yukarı küçük bir kare not kağıdı boyutlarında. Ve çalışma şekli aşırı basit. Birçok direksiyon-pedal setini destekliyor. Hatta Accessories bölümüne sanıyorum vites de takılıyor, ancak harici el freni vb desteği için ise Collective Minds Co-Pilot ürününü almanız gerekiyor. O 200 TL civarında.

Fotoğrafta 1 adet görünse de, kutudan 2 adet USB kablosu çıkıyor. Bir ucu konsola gidiyor, diğeri de konsolunuzun gamepad'ine gidecek. Xbox'ta kolun kapalı şekilde bağlanıp öyle açılması tavsiye ediliyor. PS'de sanıyorum böyle bir şart yok. Direksiyonu da fotoğrafta göreceğiniz gibi "Wheel/Controller" kısmına takıp, konsolu açıyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sonrasında başka ekstra hiç bir şey yapmanıza gerek olmuyor. Konsol direkt tanıyor ve direksiyon çalışmaya başlıyor. Playstation'da aletin üzerindeki ledlerin çalışma desteği var, yani devir bandını gösteriyor ledlerle, Xbox'ta bu yokmuş. Bu arada internet sayfasından ürünün kullanım kılavuzuna bakıp konsolda nasıl çalışacağına bakmanız gerek. Çünkü mesela Xbox'ta gamepad'in devamlı olarak cihaza takılı olması gerekiyor gibi bir durum var.

< Resime gitmek için tıklayın >


Ben Thrustmaster T150 Pro almıştım. PS-PC destekli, aldığım zamanlar Xbox uyumlu bir direksiyon olsun istedim ancak piyasada ne bir türlü doğru düzgün indirime girdiler, ne de fiyatları uygun oldu... Hep PS uyumlulara göre daha yüksek fiyatlı oldular, ben de alamamıştım.

Forumda 1-2 kullanıcı sanıyorum Xbox uyumlu direksiyonları PC'de çalıştıracak adaptörler yapıyordu, ancak tersini yapan yoktu. Bu açıdan bu ürünü bulunca direkt aldım.

En çok merak ettiğim ise bu aletin "lag" yani gecikme yaratıp yaratmadığı, ya da Force Feedback titreşimlerini, etkilerini ne kadar vereceğiydi.

Dediğim gibi, taktığınız anda çalışıyor ve direksiyon klasik, sağ-sol dönme hareketini yapıyor, FF'in çalıştığını-çalışacağını buradan anlıyoruz zaten. En ufak gecikme yok, deadzone falan yok. Konsol kendisi orijinal direksiyona ne tepki gönderiyorsa, buna da gönderiyor ve direksiyonda direkt olarak alıyorsunuz.

Ha bunların ayarlarını yapabilmek, en azından PC üzerinden falan kurcalayabilmek güzel olurdu ama şimdilik böyle bir desteği yok sanırsam. Ancak PC üzerinden Firmware Update yapabiliyorsunuz. Belki ileride böyle bir destek de gelir.

Bu noktada deadzone vs gibi ayarlar için artık oynadığınız oyunun menüleri ile idare edeceksiniz.

Örneğin ilk denediğim oyun Forza Motorsport 5 oldu. FM5'te motor devri sona yaklaşırken uyaran bir titreşim var, onu ayrı olarak kapatamıyormuşsunuz, redline gelirken zırtttt zırtttt zırrrrrrrrttttt diye uyarıyor, o titreşim bile bu direksiyona iletiliyor.

Yukarıda da dediğim gibi, yani Xbox uyumlu bir direksiyon nasıl çalışıyorsa, aynı şekilde taktığınız direksiyon da çalışıyor. Tek eksiklik sanıyorum oyunlara göre ince ayar yapamamak, yalnızca oyunun izin verdiği ölçüde ayar yapabilmek olabilir.

Ancak direksiyon seti fiyatlarını düşündüğümüzde, elinizdeki direksiyonun PS ya da Xbox uyumlu olmasına göre diğer platformda çalıştırabilmek efsane...

Yakın zamanda video da çekip yayınlamayı düşünüyorum, ufak bir video inceleme yapabilirim.

Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yazarın Seçimi 10/10
O
6 yıl
YouTube\u0027un sahte kullanıcı adı ve başlıklar ile \"kendi istediği\" videoları izletmeye çalışması
Çocuğuma bazen YouTube'dan bişeyler açıp izletiyoruz. Beraber izlerken uzun süredir dikkatimi çeken bi durumdan bahsetmek ve varsa çözümünü bulmak istiyorum.

Örneğin çocuk kanallarını açtım, çeşitli videolar izledim, YouTube sanıyorum bi algoritma geliştirmiş ve bir süre sonra izlediğiniz konu başlıkları, anahtar kelimeler vb üzerinden, bir videoyu izlerken biliyorsunuz, altta diğer öneriler de geliyor. Tamam bunda ne var, zaten sistem böyle işliyor diyebilirsiniz. İşin gıcıklaşmaya başladığı nokta şu:

Bu önerilerde hıyarağası bi Rus ailenin videoları geliyor. İlk başlarda hep aynı olan bu aileye ait 2-3 video vardı, bu videolarda ufak tefek de korku öğeleri vardı ve kızım bunlardan huylandı, ben de onları kapatmaya engellemeye çalıştım.

YouTube'un o.ç.'luğunu bu noktada fark ettim.

Abone falan olmamama rağmen, veya hiç bir surette o şekilde o videoları aratmamama rağmen, baktım ki YT bu ailenin videolarını durmadan aralara bi yerlere illa ki bi şekilde sıkıştırıyor. Belki başka videolar da aynı şekildedir ama en çok bu dikkatimi çekti.

Bir de mesela biz Türkçe içerik arıyoruz, önerilerin arasına Arapça, bazen Rusça, bazen Endonezya-Tayland vs. civarı olduğunu düşündüğüm bir dil, Korece falan da ekleyerek, videoların arasında adeta kaybolmayı, salak salak yerlere gitmeyi sağlıyor. Ulan ben Türkçe arıyorum, ne diye bana salak salak şeyleri getiriyorsun?

Aynı şekilde dil ve kullanıcı adı değişerek bu Rus ailenin videoları yine geliyor. Arapça başlıklı, Rusça başlıklı falan...

Örneğin bu aralar "Vakai Vaikams" başlığı ile yine bu o.ç. Rus ailenin videoları geliyor. Kimisinde korku öğeleri, kimisinde çikolata şekerleme vs videoları, çocuk bunları izlemesin istiyorum ama resmen bu şerefsizler çocukların ellerinde bu aletlerin olduğunu ve kontrol ettiklerini biliyorlar ve illa bi şekilde gelip gidip bunlara tıklamalarını sağlıyorlar.

Buna inanmamın sebebi, çok uzundur tecrübe etmiş olmam ve aynı videoların değişik kullanıcı ismi ve farklı dillerde başlıklar ile devamlı olarak gelmesi. 5-10 tane aynı video var, devamlı surette, farklı diller farklı başlıklarla geliyor. Ulan bütün dünya mı klonladı da yayımladı bu videoları? İmkansız.

Kullanıcı engelliyorum olmuyor, spam diye işaretliyorum olmuyor, zararlı içerik diyorum yine olmuyor. İlgilenmiyorum falan diye işaretliyorum, bi süre bunları temizliyorum, önerilerde falan gelmiyor ama birkaç gün sonra yine başlıyorlar.

YT Desteğe bununla ilgili bişeyler göndereyim dedim, ekran görüntüsü alıp yollayayım diyorum, kendi ekran görüntümü ekletmiyor, YT'da ise yalnızca ana ekran görüntüsünü desteğe gönderebiliyorsunuz. Yani öneriler arasında "aha bunlar" diye işaretleyip göndericem, yapamıyorum...

Böyle bi şerefsizlik olmaz. Bu algoritma şerefsizliğini nasıl aşabilirim? Yardımcı olabilecek var mıdır?

Ayrıca bilgi sahibi de olunsun istedim ki hıyarlar nasıl bir izliyor, neler yapıyorlar görün

Hayır anlamadığım, millet kendi videolarını izletmek için binbir takla atarken, bu şerefsizler neden gelip gidip o ailenin 3-5 .kimsonik videosunu devamlı surette karşıma çıkarmaya çalışıyor?
O
6 yıl
VPN ile Origin Access Premier almak...
EDİT: Ban riskine karşı Origin'e login olmadan önce VPN'i kapatmayın, Ukrayna ile login olun. Daha sonra Origin'i kapatın. Gerekirse bilgisayarı da tekrar başlatın, VPN'siz olarak Origin'e bağlanmayı deneyin. Şu anda bağlanamıyoruz, içerikle ilgili bir sorun oluştu vs. gibi, sanki Origin programından dolayı kaynaklanan bir hata mesajı ile karşılaşacaksınız muhtemelen (Ban mesajından farklı).

Cache silme işlemini bunun için yapacaksınız. Bunları yaptıktan sonra login olduğunuzda Origin programı normal ip'niz ile açılacağı için ülke konumunuz da normale dönecek. İçerikler de...


Bir de böyle deneyin, umarım bu şekilde ban riskini de halletmiş oluruz.

----------

Daha önce birkaç yerde VPN ile Rusya veya başka ülkeler aracılığı ile ucuza Premier hesabı alma konularını okumuştum. Ama hep yine VPN aracılığı ile PayPal hesabı alma ve oradan ödemeden falan bahsediliyordu, bu yüzden o işlere çok girmek istemedim.

Bugün tekrar gaza geldim ve bi bakayım dedim. Önce, kullandığım Kaspersky Secure Connection, yani aslında bi nevi VPN programı ile programda mevcut tüm ülkeler üzerinden denemeye başladım.

Önce Rusya ilewww.origin.com'a girdim. Direk Rus sayfası geldi, 3.999 Ruble diyor Premier için, ödeme ekranına geldim, bizim kartları tabi ki kabul etmiyor. Diğer ülkelere geçtim, bakalım başka ucuz bulabilecek miyim, ödeme vs olayı değişecek mi diye... Aynı veya benzer fiyatlar geldi hep. Ta ki Ukrayna'ya kadar...

Ukrayna ile de Ruble üzerinden satış yapılıyordu, bir de bunu deneyeyim dedim, ödeme ekranına geldim ve baktım kartı kabul ediyor, ülke seçtiriyor, Türkiye'yi seçtim... Yani global satın alıma sanıyorum izin veriyordu. Kartı verdim ve çat, bugünkü kurla 380 TL gibi bişey çekti. Provizyon falan da bu rakam üzerinden. Alalı birkaç saat oluyor, herhangi bir sıkıntı yok. 15-16 Euro gibi bir fiyatı da daha önce aldığım kartıma iade edecekler Basic hesap için.

Bunun haricinde, Rus hesaplarındaki sorun, bazı oyunlarda yalnızca Rusça desteği olması. Az ama bazıları böyle diyorlardı.

Star Wars Battlefront II'yi yüklemek istedim ve yalnızca Rusça görünce tüh dedim.

Bu arada VPN'i falan kapattım, Origin hesabım hala Türkiye üzerinde kayıtlı, onu hiç değiştirmedim.
Origin'i açıyorum, halen Rus store'da gibiyim, internet tarayıcıdan origin.com adresine giriyorum, daha önce denediğim İrlanda sitesine gidiyor falan. Haa dedim cache'te bişeyler kaldı, karıştı alet.

Derdim bu dil sorunu yüzünden, bağlı bulunduğum yeri değiştirebilir miyim... O arada Origin'i, bilgisayarı falan tekrar tekrar başlatırken Origin Client hata verdi. Açılmamaya başladı, daha sonra deneyin falan diye.

Aha dedim, banı yedik galiba O arada bu hata Origin'lerde daha önce de görülmüş, cache ile ilgili hata diyorlar, onunla ilgili bazı klasörlerde herşeyi siliyorsunuz, Origin yeni yüklenmiş gibi ama ayarlar kaybolmadan baştan açılıyor.

Açtım ve bi baktım ki Battlefront II Global hale geldi, dil desteği falan filan hepsi değişti.

Daha önce Rusya üzerinden alanlara tavsiye edilebilir. Gerçi tetikte bekliyorum, ban man olayı olmaz inşallah. Hoş, hesabı değiştirmedim, hep Türkiye'deydi. Ukrayna sayfası da çat diye Türk kartı ile alışverişe izin verdi. Hem de ülke falan sorarak, demek ki global alıma açık. Büyük ihtimalle bi sorun olacağını düşünmüyorum ama bakalım.

Biraz karışık anlattım ama;

1. VPN ile Ukrayna üzerindenwww.origin.com sayfasını açın,
2. Türk kartları da kabul ettiğinden, Rusya fiyatları ile de aynı olduğundan, direkt olarak ödeme yapabiliyorsunuz, Paypal vs gerek yok.
3. Bende tesadüfen hatlar karıştı, Origin Client programı kafayı yedi, bir hata verdi, onu şimdi bulamadım yazamıyorum ama Origin'in genel yaşanabilen sorunlarından biri, LocalAppdata, Roaming vs klasörlerinde Origin ile ilgili şeyleri komple siliyorsunuz.
4. Origin tekrar açıldı, tataaaaaaaaaa…. Hesap global görünüyor. Rusya ile ilgisi yok...

Ban riski var mıdır emin değilim, göreceğiz, sorumluluk kabul etmem
O
7 yıl
İlk Sahibinden SATILIK 2011 Kazasız Boyasız Alfa Romeo Giulietta
- Aracım kazasız, boyasızdır.
- 70.000km'dedir.
- 1.000 TL Tramer hasar kaydı mevcuttur. Park halindeyken sol arka lastiğe bir aracın çarpması nedeniyle arka salıncak değişmiştir. Kaportada herhangi bir hasar olmamıştır.
- Spor paketlidir, siyah deri koltuk, spor amortisör mevcuttur. Spor paket olmayan araçlarla karıştırmayınız.
- Bakımları garanti dahilinde yetkili serviste, garanti bitiminden sonra ise Bosch Car Service ve Bostancı Sportivo serviste yapılmıştır.
- 50.000 km'de Sportivo'da debriyaj balatası, bilyası ve volant değiştirilmiştir.
- Ağustos ayında rutin bakımları yapılmıştır.
- Muayenesi Şubat 2018'e kadar geçerlidir, vergileri vs. ödenmiştir.
- Birkaç hafta önce Paddock Detailing'de boya parlatma ve seramik kaplama işlemi yapılmıştır.
- Lastikleri 2 senelik Pirelli Pzero'dur, ayrıca 225/45/17 ölçüsünde Pirelli kış lastikleri ile birlikte verilecektir.
- Müzik sistemi de hediye olarak verilecektir.

Fiyat: 62.250 TL

Pazarlık araç başında yapılacaktır.
​Ayrıca, çek, senet, arsa, takas vb. teklif etmeyiniz.
Vekalet verelim, alalım, 10 bin TL sonra verelim, yarısı çek yarısı nakit yapalım, 12 taksit yapalım vb. teklifler kabul edilmeyecektir.
O
8 yıl
Gears of War Kodları hk. (TÜM SERİ)
GOW4 çıkmadan önce Ultimate miydi neydi o sürümü satın almıştım.
İlk GOW'dan itibaren bana tüm kodları hediye etti. Ancak 4-5 oyundan yalnızca 2'sini aktif edebildim, daha sonra forumda konularını da gördüm, herkes sorun yaşıyordu, bazı kodlar aktif olamadı bi türlü, bazı çözümleri vardı ancak ben de o aralar hiç Xbox'ı açıp uğraşmadım.

Şimdi Halo'daki Collection muhabbeti gibi önceki oyunları da sırayla oynayıp bitirme niyetindeyim. Öyle 4'e gelmek istiyorum.

Ancak aktif ettiğm oyunlar haricinde diğerlerinin kodları mesaj olarak da Xbox'ımda bulunmuyor. Komple gitti mi şimdi bunlar? Kodları bir yerlerden tekrar elde etme şansım yok mudur?
O
8 yıl
Youtube veya oyunlarda sesi kısınca, tüm bildirim seslerinin kısılması sorunu...
Son dönemde bu olaya acayip kıl olmaya başladım, bi çözümü yok mudur bu işin?
Alet JB'li değil.

Mesela Youtube'da video açtım ama %100 sesle dinlemek istemiyorum, sesi kıstım %30'lara aldım.
Veya oyun oynuyorum diyelim, son ses yapmıyorum, kısıyorum.

Sonra bakıyorum, tüm uygulama sesleri bildirimleri aynı seviyeye inmiş. Örneğin WhatsApp bildirim sesi de %30'a inmiş, duymuyorum, tekrar açmak zorunda kalıyorum.

Bunun bir çözümü yok mudur, ayrı ayrı ses seviyesi işleyecek şekilde falan?
O
9 yıl
DİKKAT - STEAM PATLADI... ALIŞVERİŞ YAPMAYIN, HESAPLARINIZA DİKKAT EDİN
Bizde çok fark edilmemiş ama Steam'e sağlam bi saldırı olmuş galiba.
Yabancı forumlar ve Steam forumlarında DDos saldırısından bahsediliyor.

Görünürde hesabınızda sorun yok ama sağ üstte hesap isminize tıkladığınızda başka hesap görünüyor. Güya bunları değiştirmeye tıklamaya çalıştığınızda da ya Steam çöküyor, ya da başka dilde başka alakasız sayfalar açılıyor.

Yazanlar şimdilik bişey olmadığını, DDos saldırısı yüzünden server'ların sapıttığını ve yanlış bilgiler gösterdiğini, bi süre alışveriş yapmamayı ve kredi kartlarına da dikkat etmek gerektiğini belirtmişler. Şimdilik zararsız ama salak saçma bi durum gibi görünüyor. Steam destek bölümü de çalışamıyor.

Dikkat edin şimdilik sorun giderilene kadar... Ben hesap bilgilerimi falan bi yerlere girmedim hiç, phishing gibi olabilir falan, dikkat edin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.