Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
151
Cevap
11606
Tıklama
517
Öne Çıkarma
Cevap: Unutma unutturma!Zalime merhamet mazluma ihanettir! (2. sayfa)
3
5 yıl
Çavuş

Davulla zurna ile karşıladıklarını biliyorum reis şehitlere kelle dediler reis



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @WILDBOYS
Y
5 yıl
Çavuş

Ruhları şad olsun kahramanlarımızın



M
5 yıl
Binbaşı

nur içinde yatsınlar. bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun, gazilerimize Rabbım hayırlı şifalar versin. böyle vicdansızlık, kalleşlik olmaz olsun.



3
5 yıl
Çavuş

Bingölde görev yaptım bingölün hemen çıkışında vatan evlatlarının şehit edildiği yerde temsili şehitlik var... inanın kahroluyordum her geçişimde. Ve hala kahroluyorum pkk li şerefsizlerin davulla zurna ile karşılandığı şehide kelle apo itine sayın dendiği ve dedikleri güne. Yarabbi ben bu kansızlığa yardım ve yataklık eden çıkarları için bu itleri tv lere çıkartan akil adam yapan oy için her türlü hainliği göz yumanlara hakkimi helal etmiyorum şahid ol Allahim şahid ol Rabbim şahid ol!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30 kupona alınmadı bu vatan -- 15 Eylül 2020; 23:36:12 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
5 yıl
Çavuş

Ne demek istediğini pek anlamadım ama Sen, Alemlerin rabbi dururken; aciz zavallı su bulamazsa ölecek küçük bir sinekten rahatsız olacak gözle görülemeyen bir mikrop tarafından hasta edilecek, yemek yiyen tuvalete giden kullarindan korkacagimimi zannedersin? Var git işine kumda oyna. Benim için hdp ne ise akp de odur .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hegoat06
B
5 yıl
Binbaşı

Ruhları şad mekanları cennet olsun. Asker 3-5 kahpeyi vurduğu zaman katliam oluyor demi alın size şerefsizce yapılan katliam budur. şemdin sakık denilen terörist Ergenekon soruşturmasında gizli tanık yapmış bir haindir. Kardeşi olacak zatta aynı bunun gibi teröristtir.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Y
5 yıl
Yarbay

Bilin bakalım paşaları, generalleri Ergenekon davasında içeri tıkarken kim gizli tanıktı ? Şemdin Sakık denilen zat.Selam ve Dua ile



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yüzbaşı

Çok acı verici. Ruhları şad olsun ana kuzularinin.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Allah belalarını veriyor hocam üstlerine mermi gibi yağıyoruz az kaldı sabır güzel günler göreceğiz biraz daha sabır..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CyberMachine_
K
5 yıl
Çavuş

Valla bunu ŞEHİTLER TEPESI BOŞ KALMAYACAK diyen dusunsun
Mekanlari cennet olsun



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Teğmen

Allah rahmet eylesin inşallah cennettedirler.Chp ye oy verenler CHP yı HDP lestirenler kendini sorgulasınlar biraz.Her şeyin sorumlusu bu hükümet değil.Bu kanı durdurmaya çalıştılar olmadı şimdi önlerinde temizliyorlar.Tarihin en büyük terörist temizliğini yaptılar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Bu memleketin evlatları birilerinin zevkleri için bu haldeler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Onbaşı

Allah CC mekânlarını cenneti Alâ eylesin inşAllah 🤲



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yüzbaşı

Allah hepsine rahmet eylesin. Terörist sadece dağda olmaz, bu yazıyı okuyan metropol teröristleri de var ve PKK'yi gerek dağda destekleyen, gerek şehirli olup en ufak bir sempati besleyenler.. sizlere sadece şunu söyleyebilirim;

Her gece yatmadan önce "batı, bize olan desteğini hiçbir zaman bırakmasın" diye dua edin. Çünkü Batı'nın ne zaman sizden bir menfaati kalmaz ve elini çeker, o zaman vah halinize diyorum sadece, yapacaklarımızı bilseniz 40 gece kabus görürsünüz. O kutlu gün geldiğinde o kabuslarin gerçeğini yasayacaksınız..

Çok ah aldınız çok..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 15 Eylül 2020; 23:58:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: 30 kupona alınmadı bu vatan

Hâlâ şehitler üzerinden particilik yapıyorsunuz unutma şehide kelle diyen bir hükümetimiz var, osman öcalan itini tv ye çıkartan bir hükümetimiz var açılım süreci deyip hendek olaylarına çanak tutan 100 den fazla ailenin ocağına ateş düşüren hükümetimiz var, daha sayayimmi? Siyasetinize Alemmlerin rabbini dinini peygamberini alet ettiniz bir şehitler kalmıştı. Varın gidin işinize şehitler üzerinden siyaset yapmayın. Allahtan korkun gerçekten iman edenlerdenseniz!
Eksik kalmış, pkk leşlerine arkadaş diyen zatı unutmuşsun Adıyla, sanıyla, partisiyle yazacak cesaretin yoktur belki de? Apo itinin heykelini dikecek(!) itin gizli ortaklarını da yaz, yazabiliyorsan! Eksik kalmasın, elini korkak alıştırma.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
O
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

CHP, pkk ile işbirliği yapıyorsa; AKP tepelerine çöker fezlekeyi çıkarır ilerlerse sürüm sürüm süründürür.

Kanunda bu var mı var, delilin varsa yapıştır.

Ama CHP AKP el ele iş yapıyorsa ve ikisi de pkk yı kullanıyorsa ne olacak?

Resime tek taraftan bakmayın, reis'in "biletini kesin" dediği adama hafta sonuna kalmadan gün ışığı göstermezler.

Hdp, pkk ile iş birliği yapıyorsa; ki pkk Hdp ye en çok kötülük yapan unsurdur. Hdp'nin de çıkarın fezlekelerini alın içeriye.

Dediğmi anlayacak kapasiten var mı bilmiyorum ama, şehzadeye anlatır gibi anlatırsam beni silivriye alırlar.
şu kapasiten varmı diyerek kendinizin doğrularını en doğru sanmanız kendi kapasitenizin ne olduğunu göstermekte.demirtaş içeri ilk alındığında ilk ağlayanlar sözde Atatürkçülerdi hatırlayabilirseniz.akp açılım yaptı, trtye aponun kardeşini çıkardı, şehitlerimize kelle dedi, askerlerimizin kafasına çuval geçirilmesine sessiz kaldı vs vs. çok hatalar yaptı.şu andaki durumda ise pkk ile mücadele ediliyormu. pkk ile mücadele edildikçe siha sezginler ve canana kaftancılar gibi sözde Atatürkçülerden ses çıkıyor.bugün suriyede, libyada, akdenizde, karadenizde, ırakta sınırlarımızı korumaya ve haklarımızı korumaya yönelik adımlar atılıyormu atılmıyormu.ama bu bunu yapmıştı diyerek şu andaki doğruları görmezlikten gelmek ne kadar mantıklı.önemli olan vatan için yapılanlar değilmi.benim için vatanım ve milletimin çıkarları geliyor. kahrolsun emperyalizm kahrolsun faşizm diyen. ama onların kucağında oturan kürtçülere sırf muhalifler diye sahip çıkanları görmemek için şucu bucu olmaya gerek yok.emperyalizmin kucağında oturanlarla kolkola ol, emperyalistlerin ülkem adına hertürlü söylemine katıl sonra ülkeyi kurtaracağız diyerek sözde Atatürkçülük yap.Türk milliyetçisi uyanık olmalı. daha başka sözüm yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Teğmen

Allah rahmet eylesin. Allahım bizide şehit olanlardan eylesin.
Hepsinin kökünü kazacağız.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

~
5 yıl
Binbaşı

5 tane kötülük yap

1 tane iyilik yap sonra da vaay siz AKP ye destek olmuyorsunuz

Ya arkadaş açılım yapılırken bu durumun terörü arttıracağı söylendi mi? Söylendi. Şimdi pkk ile mücadele ediyoruz reklamına gerek var mı?

Suriyede sınır koruyoruz diyorsun, suriyeliyi içeri alan suriyeli muhalife destek verirken bu başına geleceği belli miydi? Ne işimiz var bizim, Suriyede denildi mi? Denildi. Şimdi Suriye sınırı üzerinden reklam yapmaya gerek yok.

Irakta barzani hükümet kuruyor orada kürt devleti oluşuyor, müdahale edin denildi mi? Denildi. Megri Megri halay çekerken şimdi ne oldu ırak sınırı riske girdi?

Limanları satarken, adalar işgal edilirken, kuzey Kıbrıs rumlar tarafından kıskaca alınırken annan planı gibi ucubeler için destek verirken hükümet, yapmayın doğu Akdenizi kaybedersiniz denildi mi? Denildi. Şimdi vaay Yunanistan'a karşı hakkımızı koruyoruz diye ağlamaya gerek yok.

Siyasi suçlular için af getirirseniz meclise girmesine izin verirseniz pkk destekçileri de meclise girer denildi mi? Denildi. Ne yaptılar Baykal'a kaset çıkarıp saf dışı bıraktılar. En büyük siyasi suçlu iltica başı tepeye oturdu. E şimdi pkk destekçileri vekil olmuş diye ağlamaya gerek var mı? Yok.

Vatanınızı sevdiğinizden şüphem yok, hepimiz canımızı veririz şüphesiz. Ama kafa basmayımca böyle din iman tüp kuyruğu şeker makarna diyenlere oy verip vatan elden gidince. Geri alacağız siz bize destek olun diye mağdur edebiyatı yapmak vatanseverlik değildir. En büyük vatan hainliğini 2002 de bu ülkeyi bunlara verenler yaptı. Farkında değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 16 Eylül 2020; 12:10:31 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
X
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

"Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun..gazilerimize de sağlık ve afiyetler dilerim."



Gene hangi duayı okudun anne,
vurulduğum yerde güneş açtı
Yine mi ağlıyorsun anne,
cennetime yağmur yağdı


Ölümsüzlere, Allah dostlarına selâm olsun.
Amin.



A
5 yıl
Teğmen

Mekanları cennet olsun insanın içi acısa da ateş düştüğü yeri yakıyor şehitlerin kanlarını ülke menfaati değilde siyasi rant kapısı çıkar devşirmek amacıyla kullanan varsa da allah onları kahretsin .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >