Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
10240
Cevap
296195
Tıklama
35
Öne Çıkarma
Cevap: UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (508. sayfa)
B
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Elena daha mı güzel olmuş ne

Teknoloji gelistikce karakterler de guzellesiyor. Tomb raider'dan ornek vericem ama bu konuda tomb raider diyeni eksileyerek dovuyorlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 2 Temmuz 2015; 19:30:55 >

C
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GiveitFive

Arkadaşlar ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Drake'in Uncharted 4'te hazineler için gideceği yerleri haritada göstermişler. Türkiye'yi görünce çok mutlu oldum. Sürpriz olmadı gerçi Uncharted 2'de de İstanbul'daydık. Ama bu sefer haritada yer Antalya tarafları olarak gözüküyor. Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?


Bu harita ilk 3 oyunda uğradığımız yerleri gösteriyor. 4.oyunda Madagaskar bölümü var, haritada orası gösterilmemiş.



D
11 yıl
Yarbay

4. oyun en az tomb raider kadar karanlik olmayacaksa hic cikmasin boynuz kulagi gecmis konuyu isleyis konusunda tomb raider uc ornek alarak sahaser yaratmis oyunun tek problemi daha hantal yapida olmasi.biz drake in mizshi tarafini seviyoruz ama bazrndr ciddiyet asabiyet vs olmali mesela drake de hic degisim olmadi ilk andan son ana kadar eglenen gulen siritan bi adam var halbuki oyunun basindan sonuna milyon tane adam olduruluyor ama oyuncuya karakter degisimi hic yansitilamiyor ama lara da durum cok farkli bu degisim bastan sona gelindiginde cok net sekilde ortaya cikiyor cok ama cok begendim tomb raideri ve gecen nesil oynamadigima pisman oldum bildigin uc in rakibi varmista haberim yokmus uc serisinden beklentim iyi bir yapay zeka daha goze hos gelen animasyonlar daha karanlik ve ciddi bir atmosfer daha cok bulmaca (ama kaliteli bulmaca sacma sapan laf olsun diye koyulanlardan degil)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Yalnız tanıyor musunuz bilmiyorum ama AMY HENNİG VE BRUCE STALEY bu oyundada olsaydı çok iyi olurdu,oyuna tamamıyla kendilerini adıyorlardı bu insanlar.Bunu Uncharted Bonus videoları ve oyun tanıtımlarında görüyordum.
Sonuçta bu değerli isimler oyunu yarattılar,beni duyarlar mı bilmem ama ben onlara burdan sonsuz teşekkürler ediyorum böyle bir sanat eserini bizle buluştukları için...


Yaratmak mı ? Yaratmak sadece Allaha mahsusdur.Yaratmak yerine baska kelime kullan kardeşim.He sanamı sorucam diyorsanda kendin bilirsin ben sadece uyardım kullanıp kullanmamak sana kalmış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Binbaşı

Bitki ortusunun karaktere verdigi tepkiyi begendim. Video hic heyecanlandirmadi. Uncharted 2 tanitiminda dibimiz dusmustu oysa.

Bence oyun ciktiginda grafikler daha da guzellesecektir fakat oyun yini ilerle zipla onune geleni vur kisir dongusunden cikmamis gorunuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Yarbay

Allah kimseyi herhangi bir firmanın ve oyunun daha doğrusu para verdiği birşeyin fanboyu yapmasın öyle bir fanboylukki seneler önceden ana konu açtırıyor
öyle bir fanboyluk ki insanın gözünü kör ediyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93


quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93


quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Allah aşkına bu kadar komplike bir oyun daha oyun tarihinde çıkmadı be ne yapay zekaymış arkadaş gördük videoda yapay zekayı
klasik saklan ateş et 2-3 yemleyip yakın dövüşle öldür yapay zekanın çalıştığını san kendini tatmin et her oyun böyle zaten.
Fizik desen Uncharted'ın fiziği ne kadar motoru zorlayabilir sanki gta 5 anasını satayım bahsettiğiniz ütopik fikirlerde bir oyun çıktıda bizim mi haberimiz yok ?


Hocam yorumların oyun piyasasından haberi olmayan bir ağızdan çıkmış gibi. Sadece Gta V oynadın hayatında sanırım? Gta V te fizik varda biz niye bilmiyoruz? Gta IV oynamamış olmalısınki Gta V te fizik var diyor birde daha çıkmamış oyuna laf söylüyorsun.

Bu konudaki çoğu kişinin algısında sıkıntılar olduğuna inanıyorum ben gta 5 le gta 4 mü karşılaştırıp gta 5 in fiziği daha iyi mi dedim ?
Demek istediğim uncharted damı fizik daha çok karmaşık ve aleti yorucu kapasitede yoksa gta 5 demi ?

Gta 4 ile 5 karşılaştırmadınız ve bende karşılaştırıyorsunuz demedim. Sadece fiziğini bu kadar övdüğün oyunun bir önceki versiyonuna bakarsan V te fizik olup olmadığına daha iyi karar verirsin. Ayrıca ben Unchertad 4 üzerinden yorum yaptım ve çıkmamış oyuna laf atıyorsun dedim. Çocukmuyuzki birbirimize laf sokmaya çalışalım.

Ben gta 5 i falan övmedim yazdığım cümlelerden isteyen istediği anlamı çıkartıyor ben sadece Uncharted'ın fiziği gta 5 göre daha az makineyi yoracağını söylüyorum
ben Rockstar'da çalışmıyorum neden aynı fizikleri 5 de yapmadıklarını bilemeyeceğim gta 5 in fizikleri 4 e göre daha alt seviyede diye gta 5 de fizik sıfırmı sayılıyor ?
Laf sokmaya gelecek olursak onu size demedim onlar biliyor kim olduğunu bazıları sadece konuya mesajım bulunsun diye yazıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Yarbay

anladik full hd tv in var havan kime?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @C-TRanger
K
11 yıl
Binbaşı

Eksiler gelmeye başlamış. Ben e3 de gösterilen video ile geçen gün gösterilen videoyu aynı anda açıp baktım gerçekten downgrade hat safhada sizinki sadece kendinizi kandırmak olur yoksa ben de isterim daha iyi grafiklerle çıkmasını her neyse bu arada adminlerden bir şey öğrenmek istiyorum ben neden playstation 4 grafikleri ile ilgili yazı yazınca uyarı puanı alıyorum? Eğer böyleyse başlığın başına veya formun başına ''playstation 4 eleştirilemez'' yazın bilelim ne olduğunu.



Ç
11 yıl
Teğmen

P
10 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: jnsvmli

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: jnsvmli

The Order 1886 ile yılın oyunu olacağını düşünüyorum , Uncharted 4 serinin son oyunuysa yapımcı firmanın şimdiden bu oyunun yokluğunu hissettirmeyecek yeni bir oyuna başlaması lazım bence.

Daha küçük yazabilirdin okurken kör oldum.

Amacım kör etmekti zaten başarılı olduğum için mutlu oldum.

Oyyyy ne laf çaktı bee 😮



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.
10 yıl
Yarbay

Valla E3 videosundan sonra gelen downgrade'den sonra ND'a bile güvenmiyorum oyun çıksın bakalım.Yine süper olacaktır ama oyunculara yalan video göstermemelilerdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
10 yıl
Yarbay

Oyun downgrade yemedi diyen kafayı yemiştir, özellikle gameplay-i seyrettikten sonra zira downgrade-in allahını yemiş. Gel gelelim burada Naughty Dog'dan bahsediyoruz, buradaki bir çok arkadaş daha memeden süt içiyorken bize Crash Bandicoot serisini ve Crash Team Racing'i vermişlerdi ki bu oyun Mario Kart ayarında olan tek karting oyunudur. Sony olur da Crash'ın haklarını geri alabilirse Activision'dan neler olur düşünemiyorum.

Downgrade'e gelirsek eğer, 27 yaşındayım ve çok uzun senelerdir Naughty Dog oyunlarını hayran kalarak oynadım ve bu adamlar kendini kötü gösterecek hiç bir şey yapmaz. Aceleye gelmiş Alpha sürüm bir gameplay seyrettik ancak Naughty Dog ne yapıp ne edip oyunu bize E3 2014 kalitesinde getirecektir, şüpheniz olmasın. 3 firma bilirim bizi asla üzmeyecek olan ve her daim sözünü tutan, Naughty Dog, Kojima Oyunları (Konami) ve Bathesda. Sakin olun şimdilik, E3 2015'de hep beraber göreceğiz

Edit: Bu sırada oyunun 60 FPS gelmesi çok zor. Benim beklediğim taş gibi kitlenmiş bir 30 FPS. Elbet 60 güzel olurdu, TLOU'yu yağ gibi oynadık ancak bu oyun için çok zor, özellikle Drake'in renderları gördükten sonra gerçekten çok şaşırırım o ayarda 60 FPS gelirse.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 22 Şubat 2015; 8:04:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Lanet olsun çıkaracağınız oyuna...

Bu oyun 2014'ün sonunda bekleniyordu beyler,ana senarist ayrıldı 2015 sonu oldu.Teknik düzeltme 6 ay mı sürer şimdi oldu 2016 Baharı.
Bu oyunu benden daha çok bekleyen varsa çıksın ortaya öyle eksileyerek olmaz.
Ayrıca sinir olduğum 2015 sonunda oyun kalmadı Exclusive,bu ertelemeyle Last Of Us 2'de 2018'de çıkar daha heralde...


Yılın oyununu erteledi adamlar

Acaba 60fps'ye mi uğraşıyorlar ertelenme sebebini merak ettim

Ben bu oyunun 60 fps ile geleceğini sanmıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Teğmen

Uncharted 4 ile artık bu efsane yapım sonlansin bu son oyun noktayı koysun.....



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

2016'ya ertelenmesi oyun için iyi oldu. 60 FPS olarak görebileceğiz oyunu. Oyun fazlasıyla akıyor zaten. Eğer grafikleri düşürmezlerse çok iyi grafikler var oyunda. Elbette ki bir The Order grafiği olamaz ama yinede yeni nesil bir oyun gibi. Oynanış akıcı gözüküyor senaryosunun iyi olmasını bekliyorum. 2016'da yılın oyunu bu olacak kesinlikle.

PS4 aldıracak bir oyun daha geliyor

Orderın grafikler iyi değil dibi. Yarısı siyahtı oyunun



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı

Uncharted 3'ü ağzımız açık oynadık. 30 FPS ile oynadık. 60 FPS gelse ne olur gelmese ne olur. Bir o eksik olsun böyle bir oyunda.



K
10 yıl
Yarbay

Tomb raider ile karşılaştıranlara gülüyorum gerçekten sulu boya kıvamı çizimi var aşağıdan bakabilirsiniz direk in game görüntüler hatta tomb raider kapalı mekan olmasına rağmen çizim berbat

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



T
10 yıl
Yarbay

30 fps'den normalde pek şikayetçi olmam ama, Last of Us'ın 30 fps seçeneği nedense oynanacak gibi değildi. Umarım bu da öyle olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55


quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Patlar diyenler?

Sadece sen.

Ben öyle bir şey yazmadım Uncharted akar.

Patlar diyenleri görmek istedim sadece.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.