B

BSC Editörü
13 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
435 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Dissidia Final Fantasy NT\u0027nin Son Büyük Güncellemesi 5 Mart\u0027ta Yayınlanacak
 
Dissidia Final Fantasy NT yapımcısı Ichiro Hazama, oyunun bir sonraki büyük güncellemesinin 5 Mart'ta yayınlanacağını ve bundan sonra başka büyük bir güncelleme gelmeyeceğini duyurdu.
 
Online servisler aktif olarak kalacak yani oyuncular online olarak birbirleriyle oynamaya devam edebilecek. 
 
Oyunun yönetmeni Takeo Kujiraoka tarafından belirtilene göre "şimdilik Dissidia Final Fantasy 2 için herhangi bir plan yok." 
 
Final Fantasy serisi karakterlerinin yer aldığı üçe üç takım tabanlı dövüş oyunu Dissidia Final Fantasy NT PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Oynaması ücretsiz sürümü Dissidia Final Fantasy NT Free Edition da mevcut.

B
4 yıl
Pokemon: Twilight Wings Kısa Anime Dizisi – Bölüm 2: Training
 
Japon animasyon stüdyosu Studio Colorido, Pokemon: Twilight Wings kısa anime dizisinin ikinci bölümünü yayınladı.
 
"Training / Eğitim" adlı bölümün tanıtım yazısı: "Galar Şampiyonu Leon'a kaybettikten sonra, dövüş tipi spor salonu lideri Bea, Pokemon'u ile birlikte eğitimlerini artırmaya karar verir. Bea mağlubiyet baskısına yenik mi düşecek yoksa bunun üstesinden gelip daha güçlü bir hale mi gelecek?"  
 
Eğer kaçırdıysanız ilk bölümü buradan izleyebilirsiniz. Toplamda yedi bölümden oluşacak ve her bir bölüm ayda bir yayınlanacak.

İkinci bölümü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

B
4 yıl
VGC: Call of Duty: Modern Warfare\u0027ın Battle Royale Modu Mart Ayının Başlarında Çıkacak
 
Call of Duty: Modern Warfare'a battle royale modunun geleceğini neredeyse kesin.

Oyunun ana menüsünde yayınlanan ikinci sezonu tanıtan sinematik fragmanında battle royale modunu işaret eden sahneler vardı ve ardından haritası ve isminin Warzone olacağı da sızdı.
 
Video Games Chronicle sitesinin kaynaklarına göre, battle royale modu Warzone Mart ayının başlarında çıkışını gerçekleştirecek.

Mod Call of Duty: Modern Warfare'a dahil olacak ve bunun yanı sıra bağımsız ve ücretsiz olarak da yayınlanacak.
 
Mod hakkında daha fazla şeyi bu hafta duyacağımız söyleniyor. Video Games Chronicle'ın haberine göre Kuzey Amerika'daki video içerik üreticileri modu oynamak için Activision tarafından davet aldı.

B
4 yıl
The Witcher 3 Switch Versiyonu Güncellemesi Cross-Save Desteği ve Grafik Seçenekleri Ekliyor
The Witcher 3: Wild Hunt Switch versiyonunun yeni güncellemesi yayınlanmaya başlandı.
 
Güncelleme genel olarak cross-save desteği, ek grafik seçenekleri ve grafik iyileştirmeleri getiriyor.
 
Cross-save desteği sayesinde artık Steam veya GOG üzerinde kaydetmiş olduğunuz ilerleme oyunun Switch versiyonuna aktarılabilecek.  
 
Yeni eklenen grafik seçenekleri: motion blur, blur, bloom, keskinlik, alan derinliği, ara sahne alan derinliği, aydınlık, sualtı efektleri ve yeşillik görüş mesafesi. Bununla birlikte grafik kalitesinde artış gözlemlendi.
 
Güncelleme ayrıca dokunmatik kontrol desteği, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler ve yeni dil seçenekleri de ekliyor fakat Türkçe bu dillerin arasında değil. 
 
Kullanıcıların güncellemeden paylaştığı görüntüler:
 
 
 
 
Eski
 
 
Yeni 
 
 
 
Ana oyun, Hearts of Stone ve Blood and Wine genişleme paketleri ve 16 ücretsiz indirilebilir içeriğe sahip Switch versiyonu The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition $59.99 fiyattan satışta.

B
4 yıl
Empire of Sin Sonbahara Ertelendi
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Romero Games, ilkbaharda çıkması planlanan strateji oyunu Empire of Sin'in çıkış tarihini sonbahara erteledi.
 
Geliştirici ekip erteleme ile ilgili olarak "Her içki kaçakçısının çok iyi bildiği gibi, iyi içki aceleye gelmez. Aynı şey oyun geliştirmede de geçerlidir. Bu yüzden Empire of Sin'in çıkış tarihini sonbahar 2020'ye erteleme kararı aldık."
 
"Kalitenin hızdan önemli olduğunu anladığınız için ve şimdiye kadar vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ederiz. Ne de olsa, Chicago'da başarıya ulaşmak için tetikte olmak gerektiğini herkes bilir." 
 
Empire of Sin ile oyuncular, içki yasağının olduğu 1920'ler Chicago'sunun, acımasız yeraltı suç dünyasının kalbine taşınıyor. Kalabalığın en tepesinde çıkmak için dalavere çevirmek, tatlı dil kullanmak ve korku salmak serbest. Bu karakter odaklı ve kara filmlerden esinlenilmiş oyun, oyuncuları debdebeli 20'lerin pırıltı ve cazibesinin tam ortasına bırakırken perde arkasındaki organize suçların zorlu ve tekinsiz yollarına da sokuyor.

Sonbahar 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkacak.

B
4 yıl
Final Fantasy VII Remake 100 GB Boş Alan Gerektirecek
 
Final Fantasy VII Remake'in kurulum boyutu belli oldu.

Oyunun Kore versiyon kapak tasarımının arkasındaki belirtilene göre, 100 GB boş alan gerektirecek. Ayrıca kutulu sürüm iki disk ile birlikte gelecek.
 
Dijitalde indirme boyutu daha az olacaktır. Kapağın arkasındaki boyutlar genellikle yükleme boyutunu yani oyun tamamen kurulduktan sonra kaplayacağı alanı ifade eder.  
 
Final Fantasy VII Remake 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.

B
4 yıl
My Hero One’s Justice 2\u0027nin Üçüncü Fragmanı Yayınlandı
 
Bandai Namco, dövüş oyunu My Hero One’s Justice 2'nin üçüncü resmi fragmanını yayınladı.
 
Fragmanda Gang Orca, Seiji Shishikura, Camie Utsushimi ve Kendo Rappa karakterleri gösteriliyor.

Fragmanda ayrıca hikaye modu, görev modu, arcade modu ve oyuncu özelleştirme gösteriliyor. Hikaye modu kahraman ve kötü adamların hikayelerinin anlatılacağı mod. Görev modu görevleri gerçekleştirmek için çeşitli karakterleri keşfedebileceğiniz ve ekibinizi katabileceğiniz bir mod. Arcade modu her bir karakter ve rakibinin arasındaki diyalogların ve savaşın keyfini çıkarabileceğiniz bir mod. Son olarak karakter özelleştirme de çevrimiçi oyuncu kartınızı düzenleyebileceğiniz bir kısım.

My Hero One’s Justice 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 13 Mart 2020'de çıkacak.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

B
4 yıl
Mercan Rengi Switch Lite 20 Mart\u0027ta Japonya\u0027da ve 3 Nisan\u0027da Kuzey Amerika\u0027da Çıkacak
 
Turkuaz, gri ve sarıdan sonra Switch Lite ailesine dördüncü bir renk daha katılıyor.

Nintendo, mercan rengi Switch Lite modelinin 20 Mart'ta Japonya'da ve 3 Nisan'da Kuzey Amerika'da 19,980 yen ve $199.99 fiyattan piyasaya sunulacağını duyurdu.
 
Avrupa bölgesi için çıkış tarihi henüz doğrulanmadı.

B
4 yıl
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Xbox One için Çıktı
 
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX ve Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue bugün itibarıyla Xbox One için çıkışını gerçekleştirdi.

Xbox Store'da Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX 218,75 TL ve Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue 280,00 TL.

İçerikleri:
 

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
 
Kingdom Hearts Final Mix
Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
Kingdom Hearts 358/2 Days (HD Remastered sinematikler)
Kingdom Hearts II Final Mix
Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
Kingdom Hearts Re:coded (HD Remastered sinematikler)
 
 
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
 
Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage –
Kingdom Hearts X Back Cover (film)
Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD

 
İki koleksiyon da daha önce PlayStation 4 için çıkmıştı.

B
4 yıl
Kristofer Hivju The Witcher Dizisinin İkinci Sezonunda Rol Alacak
 
Game of Thrones dizisinde Tormund Giantsbane karakterini canlandıran Norveçli aktör Kristofer Hivju The Witcher dizinin ikinci sezonunda rol alacak.
 
Redanian Intelligence'in haberine göre, Kristofer Hivju ikinci sezonun açılış bölümünde Nivellen karakteri olarak karşımıza çıkacak.
 
Andrzej Sapkowski'nin The Last Wish romanında A Grain of Truth adlı kısa hikayede yer alan Nivellen "karizmatik, esprili ve komik biri" ve "aristokrat bir aileden gelen Nivellen çocukken işlediği suçlardan dolayı lanetlenmiş." 
 
Son olarak, Lambert (Paul Bullion) ve Coën (Yasen Atour) karakterleri de ikinci sezon için doğrulandı. Kesin olmasa da Vesemir karakterini de Mark Hamill canlandıracak gibi görünüyor.

Dizinin ikinci sezonu 2021 yılında yayınlanacak.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.