Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
290
Cevap
16120
Tıklama
97
Öne Çıkarma
TurkNet'e zam geldi
W
5 yıl (27018 mesaj)
Yarbay

Keşke bütün suç firmada olsaydı da ağız tadıyla lafımızı söyleseydik.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Keşke bütün suç firmada olsaydı da ağız tadıyla lafımızı söyleseydik.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Whippoorwill - 5 yıl +130
Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Yükselen kurlar, ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı TurkNetDestek - 5 yıl +85
Egonomi çog eyi.
Yoruma Git
ykurtulus - 5 yıl +43
T
5 yıl (17897 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

TurkNet'e zam geldi



TurkNet, bugün müşterilerine gönderdiği e-posta ile internet fiyatına zam yaptığını duyurdu. 1 Temmuz 2021 itibariyle Özgür İletişim Paketi tarifesi 95 TL, Özgür İletişim Ekstra tarifesi ise 99,90 TL ocak. Telefon hizmeti alan kullanıcılar ekstra 3 TL daha ödeyecek.



TurkNet her sene Haziran ayında zam yapıyor. Geçen sene Özgür İletişim tarifesi 75 TL’den 85 TL’ye yükselmişti. Bu seneki zamla birlikte 2 senede toplam 20 TL zam gelmiş oldu. Özür İletişim Esktra paketi geçen sene 95 TL idi. Bu seneki zamdan az miktarda etkilendi ve 99,90 TL’ye çıktı.



Kullanıcılar Özgür İletişim tarifesi ile 35 Mbps'e kadar hız alırken Özür İletişim Esktra tarifesinde altyapının desteklediği maksimum hızda internete bağlanıyor.



Ayrıca Bkz.Tüm zamanların en büyük şifre koleksiyonu sızdırıldı: 8.4 milyar şifre



Firmadan yapılana açıklamada zammın gerekçesi olarak şu sözlere yer verildi:



“Size en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız ve yatırımlarımız sürekli devam ediyor. Ancak aynı oranda maliyetlerimiz de artıyor. Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.”



 Haberi Portalda Gör

T
5 yıl (44167 mesaj)
Yarbay

Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.


Bu mesaja 6 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nathandrake0677
Y
5 yıl (1630 mesaj)
Binbaşı

M
5 yıl (155 mesaj)
Teğmen

8 hız alıyom 100 hız alanla aynı oduyom boyle altyapıyı ben istanbulun gobeginde 8 nedir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
5 yıl (416 mesaj)
Yüzbaşı

Her yorumda bir tane sizin gibi boş yapan kişiler olmak zorunda mı ya



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Xantiave
H
5 yıl (549 mesaj)
Teğmen

Bak şimdi şunu anlarım, firma tutuldu diye fiyatları yükseltiyorsun tamam ama burada şöyle bir ayrıntı var gördüğüm kadarıyla.
Eskiden düşük hız alan kullanıcının fiyatı alt seviyede tutulur ve 100 mbps ye kadar yükseltmek istendiğinde biraz daha ödenir (10-15 tl gibi) ve yükseltilirdi.Yani kısaca maddi imkanı veya hat kalite durumu çok iyi olmayan insanlar daha uyguna kullanma fırsatı buluyordu(zaten kullanım adaleti bunu gerektirir,lütuf değildi).
Son durumdaki fiyat ise bu alt fiyatı tamamen bypass etmiş oldu ve hattının durumundan bağımsız olarak neredeyse herkes aynı fiyatı ödeyecek artık. Bu arada ben 75 mbps hız kullanıyorum yani kendim için oluşan bir durum değil bu.
Kısacası firma düşük bütçeli veya hattından dolayı zaten mağdur olan insanları bir kez daha mağdur etmiştir. Pandemi koşullarında büyük bir zam yapmışlardı ve yine ikincisini de yaptılar.
Hiçbir firmanın insanını yada milletini düşünmediğinin iyi bir örneğidir bu.
Yani önerirken veya geçiş yaparken herkes buna göre davranıp kendine yakın hissedeceği bir firma olarak görmesin bence Turkneti..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 yıl (793 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Netspeed de eli kulağında yapar o zaman.
Netspeed 2022 Haziran ayına fiyatları sabitledi herhangi bir zam yokmuş..



Ö
5 yıl (11517 mesaj)
Yarbay

6 senedir vodafone 50mbit kullanıyorum. Her iki senede bir 10tl kadar zam yapılıyor şuan 84,55tl ödüyorum kafam rahat ediyor. Turknet tahahüt olmadıgından kafalarına göre istedikleri gibi zammı yapabiliyorlar çok saçma geliyor.



M
5 yıl (1207 mesaj)
Yüzbaşı

75 mbps hız alıyorum 99.90₺ olmuş. Diğer sağlayıcılara göre fiyat iyi bence.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
5 yıl (79 mesaj)
Çavuş

Türknetin maaşlı çalışanımısın? Sanki 8mps ve 16 mbps alan vatandaşın aklı yok. Biraz empati yapmanı tavsiye ederim. Aynı mağduriyeti sende yaşayabilirdin. Bu ülkede yüzbinlerce çocuk var saçma sapan boş port problemi ve çok düşük hızlarrda internet üzerinden eğitimine devam etmeye çalışan ve hiç çalışamayan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MrPazar
G
5 yıl (6461 mesaj)
Yarbay

Resmi enflasyon % 14. Ama hepimiz biliyoruz ki son 12 ayda gerçek enflasyon % 35 en iyi ihtimalle.

O yüzden Türknet yine merhametli ve cuzi zam yapmıştır. Seviyoruz seni Türknet. Ama ayağını denk al şu an İzmir'de net yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl (12214 mesaj)
Yarbay

tam bir rezalet aslında bu durum, bu ülkede hep kötünün iyisiyle idare etmek zorunda kalıyoruz.
ne düzgün rekabet var ne de kayda değer ilerleme.

hadi ben 70Mbs hız alabiliyorum ama 10-15Mbs hız anca alabilenin benimle ayfı fiyatı ödemesi akıl karı değil.
bunun özgürlükle, sınırsızlıkla, adaletle yakından uzaktan alakası yok.
sınırsız saçmalıklar ülkesinde sıradan bir gün, maalesef...



V
5 yıl (4033 mesaj)
Binbaşı

Piyasada zam gelmeyen girdi kalmadığı için normaldir ama bu zamların normalleşmesi çok vahim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1
5 yıl (28466 mesaj)
Yarbay

Çok şükür bugün de günlük zam dozumuzu aldık.




9
5 yıl (26806 mesaj)
Yarbay

bu ülkede yaşamak valla mucize bu ne ya herşeye zam sanki okyanusa kablo mu döşedin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl (870 mesaj)
Yüzbaşı

16 Mbit hıza 99,90 ödeyeceğim. O hızı da alabilirsem. Ankara' nın göbeği.



Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
5 yıl (44167 mesaj)
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @krmbzkurt
[
5 yıl (44 mesaj)
Onbaşı

Daha yeni geçmiştim turknete



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
5 yıl (416 mesaj)
Yüzbaşı

Boş yapmışsın hocam dolar 9 liraya selam çakıyor napsın adamlar. Ekonomi her gün kötüye gidiyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Xantiave