Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 2 mobil kullanıcı
18869
Cevap
777673
Tıklama
68
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (754. sayfa)
S
8 yıl
Yüzbaşı

@PomPom ne zaman baksam bulunduğunuz bölge 2017 yılı içerisinde altyapı çalışmamız olacak diyor. Bende başka başka adresler denedim. Bağcılar, Esenler, Fatih.. hepsinde Aynısını yazıyor. Biraz işkillendim.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PomPom
C
8 yıl
Binbaşı

Sanırım bu durum İstanbul için geçerli diğer illerde böyle birşey yok aslında bir yönden de iyi bir durum İstanbul büyük bir il olduğu için turknet yavaş yavaş her yeri kendi altyapısına dahil etmeye çalışıyor ama küçük illerde biraz geç ilerliyor altyapı çalışması




Bu mesajda bahsedilenler: @seyrusefer
K
8 yıl
Yüzbaşı

Hiz destegi dusmus gorunuyor. Aslinda hic hos olmadi bu. İkinci aboneligi alacaktim. Sanirim diger hizmetlerle bir karsilastirma yapmaliyim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Yarbay

Eskiden 100mbps e kadar verilen hız şimdi 35mbps e kadar olmuş. İnşallah eski üyelerde değişiklik olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

Merhaba, kendi altyapımızda 100 Mb/s’ye kadar bant genişliklerini tamamen AKN’siz olarak sağlayabiliyoruz. Aktif altyapımızda olmayan bölgelerdeyse bu anlayışı 35 Mb/s'ye kadar bant genişliklerinde sağlıyoruz. Özgür, AKN’siz bir deneyime doğru giden yaklaşımımızı daha da geliştirebilmek için paketimizi bu şekilde güncelledik. Tek paket,tek fiyat anlayışımız hala devam etmektedir. Olumsuz bir durumla karşı karşıya kalınması durumunda hizmetimiz taahhütsüz olduğu için istenilen zamanda hizmetinizi iptal edebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @kralkarga
T
8 yıl
Yarbay

Merhaba, mevcut müşterilerimizin ve aktif altyapı içinde olan yeni müşterilerimizin aldıkları hizmetlerde bir değişiklik olmayacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @atomcu
M
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetimizde TurkNet olarak hattınızı ankastre kutunuza kadar bağlantı yaptıktan sonra ki süreç tarafınıza aittir. Elektrikçi çağırarak hizmetinizi ankastre kutunuzdan ev içi tesisatınıza bağlatmanız gerekmektedir. Hizmetimize başvuru yaptığınızda sorgulama ekranında 75 Mbps'e tarifemiz çıktıysa o hız üzerinden bağlanıyor olacaksınız. Yeni bir süreç içerisine girdiğimiz için şuan adresinizi kontrol ettiğinizde 35 Mbps'den fazlasını göremezsiniz.

Bugün tekrar kontrol ettim. Türk Telekom ekibi alttaki kutuya nihayet ismim ve dairem yazılı turknet ibareli kağıt içeren bağlantıyı yapmışlar.

Fakat ortada 1 adet kablo var. Bir ucu bir yere diğer ucu başka bir yere bağlı. Ortasına da bilgiler yazılı kağıt. Oturduğum ev 2-3 yıllık yani eski bina değil. Alttan muhtemelen bağlantıyı telekom ekibi yapmış Lakin ne ev telefonu çalışıyor nede modem de internet ışığı yanıyor.

Altta müşteri hizmetlerini ısrarla her aramamda (ki aramaktan gına geldi) bahsettiği boşta olan kabloyu elektrikçi bağlayacak muhabbetine gelince ortada boşta kablo yok. Bağlantı yapılmış. Ama hala sonuç sıfır.

Benim anlamadığım Adsl veya Vdsl sonuçta telefon kablosu ile bu bağlantı yapılacak. Dairedeki mevcut telefon hattı kullanılacak. Müşteri hizmetleri ısrarla neden ankastre kutusundan daireye hat çekilecek muhabbeti yapıyor. Çekili hat var zaten.

Fiber olması mümkün değil. Altta Türk Telekom fiber kutusu var ve kime sorsam ttnet fiber paylaşımı yapmaz dedi. Ortada fiber yokken ısrarla fiber hat muhabbeti saçma geliyor.

16 ağustosta aktivasyon yapıldı. Bakalım daha kadar sürecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

35 Mbit hız alırken AKK geçilince hız kaça düşüyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

35 Mbit hız alırken AKK geçilince hız kaça düşüyor?

16 mbit



L
8 yıl
Teğmen

3 aydır turknet kullanıyorum genel anlamda memnunum, 5 gün üst sokaktaki ayedaş elektrik çalışması nedeniyle internetim yoktu, turknete başvurarak 5 günün ücretini önümüzdeki ayki faturadan düşüttürdüm.

fakat tek şikayetim mahallemdeki bütün sokaktaki apartmanlar vdsl hizmeti kullanırken benim oturduğum apartmana adsl hizmeti verebiliyorlar. bunu turknet destek hattına yazdım fakat bana apartmanınızda vdsl kullanan varsa komşunuzdan referans numarası alın biz türk telekoma bildirelim diyorlar yoksa işlem yapamayacaklarını belirtiyorlar. bende komşum vermiyor numarasını elimde referans yok diyorum ve çözüm bulmuyorlar başlarından geçiştiriyorlar kısacası.

No:18 de oturuyorum - 16 MBİT ADSL veriyor TURKNET bana,

turknet sayfasındaki sorgulamada çıkan sonuç;
No:16 - 35MBİT VDSL
No:17 - 50MBİT VDSL
No:20 - 50MBİT VDSL
No:21 - 35MBİT VDSL
No:22 - 50MBİT VDSL
No:25 - 50MBİT VDSL
No:26 - 50MBİT VDSL

karşı apartmanlar,yanımdaki apartmanlar kısaca tüm sokak VDSL kullanırken,beni ADSLe mahkum ediyor TURKNET,saolsunlar.



F
8 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: cyber tech

Bu mesaj silindi.
mgzgn hocam,

siz elektriciye yaptıracaksınız bağlantıyı hat sizin apartmanın kutusuna kadar gelmiş senin daireye çıkmıyor.daireye kadar da elektrikci halledecek.
telekomun verdiği hat senin daireye gelen yerde değildir elektrikci onu düzeltecek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fetih42 -- 22 Ağustos 2017; 14:7:27 >

T
8 yıl
Yarbay

Merhaba, iyi kullanımlar dileriz. Bir sorun yaşarsanız bize bu kanal üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Trabzonspor
U
8 yıl
Yarbay

Türk Telekom altyapısındaki Turknet kullanıcılarının portlarının Telekom tarafından güncellendiğini, benim gibi 16 hız alıyorken son 1,5 aydır hızın 4 e düşürüldüğünü ( akn geçilmemesine rağmen) Türk neti defalarca aramama rağmen milyon kere kayıt açıp hızın sistemde 16 gözüktüğünü ama ben gerçekte 4 aldığımı biliyor musunuz ???



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
8 yıl
Yarbay

Merhaba, sizin için ankastre kutunuza bırakılan hattınızın ucu ile ev içi tesisatınıza giden hattın birleştirilmesi gerekmektedir. Bunu da yapabilirseniz deneyin, yapamazsanız elektrikçi vasıtası ile hizmetinizi bağlatın.




Bu mesajda bahsedilenler: @mgzgn
T
8 yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorun nedeni ile üzgünüz. Size ben yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @Uwais
H
8 yıl
Yarbay

arkadaşımda ayni sorunu yaşadığını söyledi yaptığı testlerde sunu farketmis. torrentte hız 4 e sabit(seedle alakalı değil) ama steamden indirirken 16 mbit görünüyor. port bazlı bi engelleme olabilir mi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 22 Ağustos 2017; 14:58:25 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Uwais
B
8 yıl
Yüzbaşı

Merhaba türk net e başvurmaya düşünüyoruz yorumunuz ne arkadaşlar



Ek olarak ev telefonumuzu 6 ay dondurduk ama türk net de 1000 dk her yöne diyor o nasıl olacak yeni numara mi acacaklar bize biz telefon paketi istemesek daha ucuza tarife yokmu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
8 yıl
Yarbay

Memnun olan olmayan cok kisi var buna sixin karar vermeniz gerekiyor. Ben 8 aydir sorun olmadan kullaniyorum. Telefonsuz daha ucuz paket yok tek paket var sadece



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Bursaspor.
U
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

arkadaşımda ayni sorunu yaşadığını söyledi yaptığı testlerde sunu farketmis. torrentte hız 4 e sabit(seedle alakalı değil) ama steamden indirirken 16 mbit görünüyor. port bazlı bi engelleme olabilir mi?

Türk Telekom yetkilisi aradı bugün hızınız 4 dedi. Dedim nerden biliyorsunuz ? portları güncelledik altyapımızı kullanan diğer operatörler artık eski portu kullanıyor dedi. Gelin sizi yeni porta geçirelim deyip Telekom'un teklifini söylüyor. Turknet eski portları kullananlar benim gibi sorun yaşıyor olabilir. Muhtemelen arkadaşın da bu durumda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

Merhaba, sizi arayan numarayı ve konuşmaların detayını bize PM üzerinden iletir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @Uwais