Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
91
Cevap
5608
Tıklama
80
Öne Çıkarma
Cevap: Türk Eğitim-Sen: 'Bilgisayar ve uzaktan eğitim cihazlarında KDV ve ÖTV sıfırlanmalı' (2. sayfa)
R
4 yıl
Binbaşı

puhahahhaah



M
4 yıl
Yüzbaşı

nasıl bir yalan dolan dır senin ki ?



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GoSSgO
J
4 yıl
Yüzbaşı

İnsanların gelirleri ile alabildikleri şeylerin sayısını ve miktarını düşürerek bunu devlet kendi eliyle yaptı. Eğer bir insan bir şey almak istiyor ve mevcut geliri ile bunu alamıyorsa paraya ihtiyacı doğar ve daha çok kazanması gerekir mevcut sistemde çalışarak yine o parayı elde etmesi güç olduğu için ticarete girer ve aldığı bir ürün için 1 e 1000 katar ve parası olana satar ve kendi gelir seviyesini yükseltmeye çalışır. Bu insanımızın şuçu değil tamamen devletimizin suçudur insanları yalana sahteciliğe üretmek yerine tüketmeye iten devletimizin suçutur. örnek olarak türkiyede usb kablo ve şarj cihazı üreten firmalar var ve ürünleri piyasada yok gibi bir şey bu ürettikleri nereye gidiyor nerede kullanıyor belki yurt dışına ihraç ediliyordur bu ülkeye döviz girmesi açısından iyi bir yaklaşım olabilir. fakat devletimiz sen ürettiğin ürünü maliyet artı gelirinle ilk önce bu ülke piyasasına süreceksin dese 300 tl şarj aletini ülkedeki maliyeti ve birmiktar kar ile 150 liraya belki daha ucuza alabiliriz alım gücü artmış eflasyon düşmüş olur.





Bu mesajda bahsedilenler: @ssj
G
4 yıl
Onbaşı

S
4 yıl
Yüzbaşı

Susun olm ya iyi kötü bilgisayar alabiliyorken iş çıkarmayın başımıza.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

X
4 yıl
Yarbay

Destekliyorum böyle zamanlar için böyle kararlar alınabilir, fakat devlet bunu yaparken fırsatçıları da sıkı takip etmeli, iphone tablet örnek alalım akşam reklamlarda görmüştüm 3200 tl 'yr bir tableti var idi eğer bunda yüzde 18 olması lazım sıfırlanırsa bu yüzde 18 ya da yüzde 1 'e falan düşürülürse aletinde fiyatı güncel olanınkine göre yüzde 17 ya da yüzde 18 aşağı düşmesi lazım ha düşmüyor mu işte o firmanın tepesine bir aylık satış fiyatlarını koy diyeceksin bir inceleyeyim ve ben indirim yaptıktan sonra yaptığın fiyatı koy diyeceksin var mı adilik çakallık fırsatçıllık yapıştıracaksın 50 k cezayı bak bakalım akıllanıyor mu akıllanmıyor mu!



S
4 yıl
Yarbay

Cari açığı zıplatır. Bu sefer dolar en az 8TL olur.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
4 yıl
Yarbay

Türk Eğitim Sen buranın Türkiye olduğunu unutmuş




G
4 yıl
Yüzbaşı

hayır yeni mercedes serisi çıkacak onları hangi paralarla alacağız ? eyyy eğitim sen itibardan tasarruf olmaz ....



F
4 yıl
Binbaşı

Bir gram şeye sürülecek akıl olsaydı iktidarda bu zamana kadar betona ota moka dökülen harcanan paraları teknoloji üretimine ayırırlardı. Şimdi devletin elinin altında geniş kapsamlı bir kaç tane mikroçip fabrikası olsaydı en azından windows 7 gereksinimlerinde pcler tabletler üretebilseler idi şuan bu dönemde her bir öğrencisine pc veremez miydi çok rahat verirdi.Ona keza otomotiv piyasası da şuan ortada ithal ithal al sana ithal ötv ötvnin kdvsi kdvnin mtvsini bilmem ne alacağım milletin cebinden diye saçmalamakta çığır açtılar. Şuan oto fiyatlarının yanına 10 adamdan 8i yanaşamıyor. Yahu 2020 Tofaş üret Kartal üret illa uzay mekiği klasmanında olmasına gerek yok. Uygun yollu yap sal piyasaya hem piyasada fiyatları kontrol altında tut hemde o fabrikalar işlesin istihdam oluşsun millet ekmek yesin ama bunlarda nerede o kafa..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
4 yıl
Yarbay

Hocam sen ciddiye alıp cevap vermişsin de o arkadaş öyle ciddiye alınacak birisi değil. Trollük yapıyor kendince işte ne yapsın. Sadece Türk Telekom'un peşkeş çekilmesi bile başlı başına bir skandaldır bu ülke de.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GoSSgO
G
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Hocam sen ciddiye alıp cevap vermişsin de o arkadaş öyle ciddiye alınacak birisi değil. Trollük yapıyor kendince işte ne yapsın. Sadece Türk Telekom'un peşkeş çekilmesi bile başlı başına bir skandaldır bu ülke de.
Şimdi ihaleyi savundu birazdan o ihale adı altındaki hırsızlığı nasıl savunduğunu hep birlikte görücez. Ben de ciddiye almıyorum sadece bunların herkesin gözü önünde en büyük iğrenclikleri savunup kişiliklerini sergilemesi hoşuma gidiyor.

Daha yazmadan devlet garantili ihale utanmazlığını savunmaya başladı.

Eğer ihaleleri incelemeden direk savunduysa bilmeden konuşan biri oldugunu yani cahil olduğunu gösterir.

Eğer inceleyip yazdıysa bu durumda büyük bir ahlaki problem ortaya çıkıyor. O daha da fena. Ama bu hallerini görmek hoşuma gidiyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 yıl
Binbaşı

Olmaz dostum. Saraya yandaşa para lazım. Sonra Amariga Avrupa ne der? Siz nasıl bu kadar İtibar kaybettiniz demezler mi? Lütfen.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yüzbaşı

Canım sıkıldıkça şu konuya gelip gülüyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmasak bari..



R
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Ahahahaahahahahahahaha akp türkiye'sinde halkın yararı düşünülüp kdv, ötv sıfırlanacak ha? Tam tersi uzaktan eğitim sonrası bilgisayara talep arttı deyip vergi üstüne vergi çakar bunlar
Hocam tam bunu yazmaya girmiştim sizin yazdığınızı gördüm.Gerçekten bırakın vergileri azaltmayı talep arttı diye bunlar vergileri iki katına çıkarmazsa şükredin.



G
4 yıl
Yarbay

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 9:50:1 >

P
4 yıl
Yarbay

Vergisiz bir Türkiye düşünemiyorum.




G
4 yıl
Yarbay

O zaman ekstra vergiler geliyor, vatana millete hayırlı olsun.