Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
343
Cevap
9939
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Türk Askerler Erdoğan'ı Devirebilir ! (4. sayfa)
S
9 yıl
Yüzbaşı

darbe olurken twitterdan 'nolur sokağa çıkmayın ' diye yalvardı!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yazamsar
M
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Bak bunu diyen adam gene bugün konuşma yaptı 3.darbe erdoğanın canına mal olabilir diye hep bu adam diyor ha

Bişey olmaz rahat ol, karşısındaki "askerler" kendisinin yerini halka soracak kadar cahil. Kendiside her taraf f16 doluyken sivil uçakla kaçacak kadar efsunlu. Tayyipçiğimiz daha uzun süre tepenize binmeye devam edecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Yarbay

Suriyedede ordu halka ateş açtı sonra ne oldu?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
9 yıl
Yüzbaşı

Bunlar PÖH.

Hem bunların hepsi şoplu. Askerin, polisin işi gücü yok bir de uzunu mu güzelleyecek?

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 26 Mart 2016; 16:34:53 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Koks34
K
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Diyelimki darbe oldu ve biz ayaklanıp darbecilerin alayını kesmedik ilk seçimde sonuç ne olur?

Yavaş kes saçın başın dağılmasın şerbetçi bu Ülkede 20 milyon Alevi var.Dinsiz popülasyonunu hesaba almadım bile biz askerin yanında yer alırız kim kimi kesiyor görürüz.Elinde sopa ile gezen esnaf gibi soluğu fasta alırsınız korkudan.

20 milyon Alevi varsa 60 milyonda Sünni var genç. Her fırsatta Alevi Alevi deyip duruyorsun senin gibiler Aleviliğe zarar veriyor. Millet bütün Alevileri senin gibi dengesiz zannedecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Goster kardesim sknti yok ,benim hic birseyden korkum yok buyur hadi ,resminide cek koy buraya

< Resime gitmek için tıklayın >

İstiyor musun daha ? Bu en küfürsüz olanıydı . Kuzenin mi yazdı bunları

Ben lafımın arkasındayım isteyeni o mesaj grubuna alırım 200 sayfalık mesajları okuyacak zamanı var ise hatta 10-15 sayfa okursa yeter bize , yöneticilere edilen küfürleri görür


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan


quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan


quote:

Orijinalden alıntı: _Kozbey


quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Diyelimki darbe oldu ve biz ayaklanıp darbecilerin alayını kesmedik ilk seçimde sonuç ne olur?

Sebep ne olursa olsun ünüformalı veya ünüformasız Asker veya Polise uzanan eli, bir vatandaş olarak yazıyorum, ben keserim! Ve benim gibi kesebilecek vatandaşlarda var bu ülkede!

Bir darbe olması durumunda ordu ikiye bölünür ve kesinlikle iç savaş çıkar.

Avucunu çukur tut yukarıya bölünürmü bölünmez mi görürüz.İç savaş çıkacakmış iki güne kalmaz saklandığınız deliklere tüyersiniz.Perdeyi kefen yapmaya benzemez bu işler.

Bence avucunu çukur tutması gereken sizlersiniz. Sonuçta iktidar olan biziz ve siz son umudunuz olan darbeye kadar düştünüz 😎

Hayaller aleminde yaşıyorsun sanki çaldıkları paralar senin cebine giriyor birde iktidarda biz varız demen yok mu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Bu sefer abd bizzat indirecek. Rezzap sayesinde. Bülbül misali konustugu zaman askere gerek kalmayacak.
quote:

Orijinalden alynty: juke sero

Bu sefer abd bizzat indirecek. Rezzap sayesinde. Bülbül misali konustugu zaman askere gerek kalmayacak.

halkımız abd yi dinler çok sever zaten emperyalist sevicidir dünyada abd den en çok nefret eden ülkeler arasındayız yapılan anketlerede nefret ortada ötsün anca kendine oter abd nin lafıyla bu halk galyana gelmez o hayal aleminden çık.....çok saçma ....usa yı bitarfına takan yok türkiyede ki halk yokki gaza gelsin...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Mart 2016; 0:33:06 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yarbay

Nasılda umutla bekliyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Kenan evren darbesini hatırlıyorumda olan sadece halka olmuştu yani bu tayyipten kurtulmak için başka bir yol olmalı.

4 yıl sonra seçim var. Yan gelip yatma, çalış. Asker aptal değil, senin keyfin için darbe yapacak. Askerler yargılandıklarında kaçınız yanlarında oldunuz? Çok daha beklersiniz, asker size altın tepside iktidar sunmasını!

Hayaller darbe, gerçekler RTE!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Yarbay

Darbeye karşı ayaklanma olur diyeni vatan haini ilan etmişler

Darbeci vatan hainleri ne olacak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Mart 2016; 15:32:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: adam94

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: adam94

Cumhurbaşkanını beyenmiyorsan beklersin seçimi değiştirirsin. İktidarı beyenmiyorsan bekler seçimi değiştirirsin.İlk sayfada değinilen gerçek bir muhalefet gereksinimi de yadsınamaz...

Adamlar koltuğu bırakmamak için herşeyi yapıyor. Seçimde bol kese iktidarda, medya gücü iktidarda, seçim hileleri var üstelik.
Kaç defa muhalefet TV de düelloya davet etti. Kabul eden akp lideri yok.

Diğer yüzde 50 de ne var peki?

İktidarı kimse bırakıp gitmez. Türkiyede ki sistemde partilere aldıkları oy oranına göre hazineden yardım yapılıyor. Bu sisteme karşıyım... Diğer sistem bağış sistemidir devlet değil o partiyi destekleyenler maddi destekte bulunur.İktidarın şu an bir medya gücü var fakat karşıt medya da oldukça güçlü Örneğin doğan gurubu. Ayrıca yaşınız kaç bilmiyorum ama bu adamlar iktidara geldiğinde ellerinde doğru dürüst bir medya gücü yoktu. Diğeceğim o ki medya gücü tartışması bana saçma geliyor,iletişim çağında. ben de böyle zayıf muhalefeti muhatap almam bile(düello). Diğer %50 de chp, mhp,ve malum bir sınıf daha var? Ben anlatmayayım siz sorgulayın bunlarda ne olduğunu? Ayrıca Türkiye de seçimde hile var diyen ya yalan söylüyordur; Ya çağresizdir kendi koltuğunu kurtarıyordur; ya da seçim sistemini anlayacak zeka seviyesine sahip değildir. Ben hukukçuyum, Türkiyede seçimi ysk (yargıçlar) yürütür.Sistem D'hondt dur her siyasal parti her sandığın başına gözlemci gönderebilir.Seçimin her aşaması objektiftir. Madem hile var bu kaybeden muhalefet neden ortaya dökemiyor?
Ayrıca 10 küsür yıllkı iktidar her türlü,her açıdan yıpranmış olur. Bunu seçimde indirememek......... Daha da söze gerek yok.

Hocam iktidarın yıpranmaması, insanların memnun olmaması sebebiyle hile olmuştur. seçim hileleri kanıtlarıyla gösterilmişti.

http://www.meydangazetesi.com.tr/m/?id=4610

MEYDAN GAZETESİ NEY LA ZUHASDJKSJKASDDLASŞDFLKJASLKŞASLJDSLAKDKSAŞŞKLSADKAS


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Binbaşı

RTE'yi sevmeyen adamlara bakarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestirmek zor değil evet RTE'ninde yanlışları oldu ama biz haberlerden izledigimiz kadariyla bilgileniyoruz devlet isi pis iştir.Hersey yasal olucak diye bi kaide yok.Devletin yasal olmayan işleride vardır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1407 -- 29 Mart 2016; 21:33:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: pena kutusu

Bunlar PÖH.

Hem bunların hepsi şoplu. Askerin, polisin işi gücü yok bir de uzunu mu güzelleyecek?

< Resime gitmek için tıklayın >


Güzel cevap vermişsiniz,bir daha cevap yazamamış.Daha PÖH ile asker arasındaki farkı bilmeyenler yorum yazıyor malesef.



V
9 yıl
Yüzbaşı

Terbiyesiz herifin ettiği lafa bak, sanıyorlar ki eski Türkiye var karşılarında. Geçti o günler. Erdoğan ı ben de çokça eleştiririm ama darbe istemek vatan hainliğidir ve ahmaklıktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yarbay

Kısa ve net cevap vericem. RTE darbe ile gidecek diyenler dün diktatör diyorlardı. Madem RTE diktatör nasıl darbe yapılabileceğini düşünüyorsunuz anlamıyorum. Merak etmeyin 7-8 senedir TSK'nın içindeki darbeci zihinli komutanlar bir bir emekli edildi. Darbe düşüneceğinize adam gibi muhalefet getirin iktidar karşısına sandıkta devirin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Abd yi hafife almışsınız hocam.
Abd sinsi şeytan. Gözüne kestirdiğini dize getirmesini biliyor.
Gördünüz Libyayı ,Suriyeyi, Rusyayı (ekonomik olarak dize getirdi)

Abd akp yi istemeseydi hiçbirşey yapamasa iç savaş çıkartır dı. Suriye de ki gibi.


ABD, İngiltere, Avrupa, Rusya, İran vs vs bunları dediğiniz gibi şeytan, aksine hafife almıyorum.


Şuanda ülkemizin güneydoğusunda iç savaş çıkartma çabaları.
30 yıldır ülkenin başına terör örgütlerinin bela edilmesi.
İslam ve terör eşleştirmesini yapmak, islam' ı en büyük tehdit ilan etmek.
Vaktiyle Ortadoğuda insanların birbirini kıracağı haritalar çizmek.
Gerek ortadoğu, gerekse ülkemizde ırk mezhep ayrımcılığı çıkarmak.
Toplumları batı kültürü ve değerleriyle yozlaştırmak.
Terör örgütlerine yardım ve yataklık.
Hocalı' dan, Irak' a , Myanmar' dan Kafkaslara kadar yaşanan katliamlar.
Irak' ta ki katliamlar ve plan projelerle terör örgtütü ortaya çıkarmak, bu örgüt ile bölgede haritaları yeniden çizmek.
Geçmişten günümüze darbeler ...
Sömürgeleştirme.
Kırım vs islam toplumu dışındaki olaylara değinmiyorum bile.
vs vs vs

Esasına bakılırsa ülkemizde Kurtuluş Savaşı hiç bitmedi, görüldüğü ve saymadığım diğer pek çok nedenlerle ülkemiz hala kurtuluş savaşındadır.
Silahla teslim alınamayan ülke bu şekilde ele geçirilmeye çalışılmaktadır amaç milletin elinden Kuran-ı Kerim' i almaktır.


Uzatmayım, hal böyleyken birde Türk insanının durumuna bakın, savaşan hükümete (adı ne olursa olsun) ne hainlikler yapılıyor, kendilerine " tarafsız" , "vatansever" diyen gazete ve gazetecilere bakın. Sokaktaki adam bile hükümet devirme peşinde, bunlar varken darbeye gerek var mı?

Batı darbeyi böyle yapıyor, millete bak devlete düşman, şu muhalefet ve insanlarla Abdülhamin Han' ı devirenler arasında fark yok. Abdülhamid' i devirmek isteyenlerin en azılısının şiiri ise şurada dursun, birilerine lazım olur, devirenlerin şiiri ve pişmanlığı.
http://www.ikinciabdulhamid.com/iaforum/riza-tevfik-in-pismanligi-t111.html

Milleti öyle zehirlemişlerki adam Osmanlı' ya küfür ediyor, Osmanlı' nın O' sundan haberi yok ama kin, nefret gırla, gerisini siz düşünün. Afedersiniz, bunu yapanların taharet temizliğinden haberi yok, cahilliğin, bilgisiz ve kültürsüzlüğün dibine vurmuş, tek bildiği ondan bundan duyduklarından ibaret.

Uyutulan islam dünyası yine aynı durumda, gelecek dönemde (10-15 yıl) yürütülen savaş, iran , terör örgütleri vs aktörlerle Mekke ' ye kadar dayanacaktır, bu savaşın adı ırak, suriye Türkiye değil, İslam savaşıdır.

Ve merak ediyorum bölmek, parçalamak vs için şu yapılanlardan daha kötü ne yapılabilir, abd' si ingilteresi hepsi şuan karşımızda, şuan elinden geleni yapıyor herkes haksız mıyım?

Ama İslam Birliği de yakındır, uyanış, diriliş yakındır, yakın olduklarını bildiği için saldırıyolar, anlatabiliyor muyum?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 28 Mart 2016; 21:31:03 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TEKIN corp.
T
9 yıl
Yüzbaşı


Bu mesaja eklenen görseller:

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: shail123

Biz alevi olduğumuz için değil vatan sevgimiz vatan aşkımız olduğu için askerin yanında yer alırız.
İsmimizi kirletme !

Dam üstünde saksağan gel bana bazı bazı.



A
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85


quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Darbe inşallah olmaz, bu Ülke de darbe zamanlarının geride kaldığını düşünenlerdenim, yalnız şöyle bir gerçekte var, Allah korusun diyelim ki darbe oldu, ilk Askeri alkışlayacak olanlar partiye en yakın olanlar, yandaşlar olur, çünkü bu kitle karakter olarak buna müsait. Neden müsait derseniz de, Ülkenin şu an geldiği durumu eleştirmekten bile uzaklar, partiyi Devletin ve Milletin önüne koyuyorlar. Kısaca partiden nemalanan bir kesim her türlü oynaklığa hazır bir kesimdir. Bu Millet askere siyasilerden daha çok güvenir, burada asarız keseriz diyenlere gülüyorum sadece.

Hocam adamlar meclise geçti ve biz burada öleceğiz dedi...

Durum netleşene kadar büyük bir sessizlik oldu bunu göz ardı etmemek lazım. Ne zaman fetöcü darbeciler etkisiz kılındı yavaş yavaş sesler çıkmaya başladı. Hala diyorum Allah korusun bu Vatan hainleri başarılı olsaydı yukarıda alıntıladığın yorumum yine geçerli olurdu diyorum. Millet ve Askerin içinde ki Vatan ve Cumhuriyet sevdalıları sayesinde Ülke uçurumun kenarından döndü. Bu Ülke de Atatürk'çü, Vatan ve Cumhuriyet sevdalılarından hiç bir zarar gelmez en büyük hata bu kesimi düşman görmekle yapıldı, nerede Vatan haini Dinci var ise sinsi sinsi Ülke de ki her kuruma sızdırılmış. Bunlardan arınmak temizlenmek çok uzun zaman alacak.

Hocam bakın hala olayı çarpıtıyorsunuz. Kalkışma var dendiği ve 3 dakika içinde millet sokağa döküldü. Ne zaman ki CB inin sokağa dedi o zaman millet koşa koşa gitmeye başladı. Kendi gözümle gördüğüm görüntü bu. Sokakta millet bağırıyordu ölme vakti inin aşağı diye. Kamyondan tut bisiklete kadar kim eline ne aldı askeriyenin önüne yığdı.Sen oradan istediğini yaz. Artık bu ülke öyle darbe iç savaş olaylarına kanmaz. Bakın görün diyeceğim ama siz gözünüzle gördüğünüz şeyi de inkar ediyorsunuz. Tamam bir iki kanı bozuk illa çıkar ama bu olaylardan sonra onlar da kapatır çenesini



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.