Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 2 mobil kullanıcı
25344
Cevap
1212356
Tıklama
43
Öne Çıkarma
Cevap: THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (479. sayfa)
T
5 yıl
Yarbay

12 haziran saat 10




Bu mesajda bahsedilenler: @xD 3d 5d
S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

C
5 yıl
Yarbay

Kesinlikle katılıyorum size. Belli bir mesajın altında mesajı bulunan kişilerin bu tarz kilit oyunların konusuna mesaj atmaları engellenmeli oyun çıkana kadar en azından. Bu tarz hoş olmayan durumlar çoğu beklenen oyun konularında yaşanıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @dimontales
P
5 yıl
Yarbay

Canım çekiyor arkadaş ya :)

Bekleyecek sabır kalmadı artık.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Source
B
5 yıl
Yarbay

Ben yeni gördüm, heyecan yaptım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Source
L
5 yıl
Binbaşı

00.00 Büyük gün bugün. Umarım Joel gameplay görürüz. Ama spoiler olabilir sanki, başkaları çok ciddiye alıyor bu tür şeyleri.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Joel'den küçük bir kesit görsek bizim için yeterli olacaktır. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Dark Saga , @Thejoker58906
N
5 yıl
Yarbay

Oyun basınlarına yollamakta haklılar, basın oyunu inceleyip çıkmadan önce puanları yayınlayacak ki milletin ağzının suyu akacak. Ama yalaka youtuberlara yollamaları garip.




Bu mesajda bahsedilenler: @berbetmus
C
5 yıl
Yarbay

Oyun şu an 1 km ötemdeki bir evde oynanıyor harıl harıl. insan bir tuhaf oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: berbetmus

hocam dublaj nasıl olmuş e3 teki sahneler oyunda da mevcut mu spoilersız bi söylesen 🙂
Dostum ben oyunu oynamıyorum. Instagram'da birkaç video'ya denk geldim. onun haricinde Makedonya'da oturuyorum ben. ve burada dergide çalışan bir tanıdığım da dün gece oyunu oynamaya başladı. 10 saati geçmiş ve daha başlarda hissettiğini söylüyor. oyuna bayıldığını söyledi. ben de fazla sormadım zaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 27 Mayıs 2020; 1:45:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SIE Santa Monica
L
5 yıl
Binbaşı

Alt kat ise camdan sızdırın hocam. Bizde de sabır kalmadı artık, birde ben 1 hafta felan kutulu gelmesini bekleyeceğim ohoo



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cihathalitt
C
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Alt kat ise camdan sızdırın hocam. Bizde de sabır kalmadı artık, birde ben 1 hafta felan kutulu gelmesini bekleyeceğim ohoo
adhsjsjjdhs yok hocam ayni mahallede değiliz. ben sabırsızlandıkca günler gecmiyor sanki. zaten karantinadayız ayın hangi tarihinde olduğumu bilmek istemiyorum ki mayıs bir an önce bitsin. malum.gecmiyor 23 24 25.. 31'e kadar..bir an önce haziran gelsin online e3 sunumları falan derken belki geçer daha hızlı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Yarbay

Bazı yayıncılara sordum, daha kodun gelmediğini söylediler, haber bekliyorlarmış.

Ama Fransa, İngiltere gibi ülkelerde ki kişiler oyunun içinden geçiyor şu an :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 27 Mayıs 2020; 1:59:56 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
5 yıl
Yarbay

1 Haziran'da, oynayan kişilerin kısa ve öz yorumları alınacak.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

N
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: berbetmus

aynen ya bu olayıda hiç anlamam oyun çıkmadan önce belirli kişilere önceden oynatmak nedir ya ...

reklam desen bu oyunun reklama ne ihtiyacı var hem birde bir sürü risk alıyorlar bunu yaparak ...

herkese aynı anda çıkmalı oyun ...

mesela mete 19 haziranda tamamını türkçe yayımlıcakmış oyunun ben böyle saçmalık görmedim ...
Bu normal bir durum. Film, dizi galası gibi düşünebilirsiniz. Albümler de aynı şekilde önceden gönderilir, zincir mağazalara önceden gönderilmek zorunda, zaten albüm sızıntıları da bu yüzden olur, çalışanın biri albümün tekini yürütüp salar piyasaya. Ama maalesef bu olmak durumunda. Öncesinden bir hype yaratacaklar, insanların kafasında bir fikir oluşturacaklar ki her şey ona göre şekillensin. Bunda anormal bir durum yok. Herkese aynı anda çıkması pek mantıklı bir hareket olmaz, nasıl ki filmlerin dizilerin bir galası, ön gösterimi yapılıyorsa aynı durum oyunlarda da olmak durumunda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Mayıs 2020; 2:21:47 >

A
5 yıl
Yüzbaşı

Ön sipariş sonrası fiyat sizce ne olur arkadaşlar? Hemen oynamak istiyorum fakat şu an durum yok tabii almak için. Son günlere doğru olursa 1-2 gün kala ön siparişle almak mantıklı olur mu sizce? Yoksa fiyat farkı çok olmaz mı sonra da olsak olur mu ne diyorsunuz?



H
5 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar size çok iyi bir haber veriyorum. Washington post editörü, Tlou Part 2 için ortaya çıkan videolar haricinde sızan senaryonun gerçek olmadığını söyledi. Söylene göre sızan videoları izleyen birisi kendi kafasında bir senaryo yazmış ve bunu gerçekmiş gibi 4chan gibi sitelerde yayınlamış.

Yani arkadaşlar hayırlı olsun. Spoiler belki yemiş olabiliriz ama senaryoyu bilmiyoruz. Zaten Naughty dog'un bu kadar basit bir senaryo yazmış olabileceğine inanmıyordum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar inanmayanlar bakabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 yıl
Yarbay

Her iyi oyuna düşük puan veren bu ruh hastası kaçık herif bile bunları diyebiliyorsa bu iş bitmiştir. Demiştim ben size yazdıkları çok olumlu diye.

Kötü puan verenlerin Allah’ı bile oyuna 10/10 hak ediyor dedi. Geri kalanlar da bu adama uyacaktır ve oyuna hak ettiğini verecektir.

Kıyamet bugündür. Çok heyecanlandım vallahi çocuk gibiyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hiko999
P
5 yıl
Yarbay

Sızdırmalarla Naughty Dog'u daha oyunu deneyim etmeden gömmeye çalışanlar Naughty Dog'un neler yapabileceğini bilmeyen insanlardı, bu insanlar hep millete oyun hakkında kötü enerji yaydı, böyle olacağı belliydi.

Metacritic sormuş, "Part II için puan tahminleriniz nedir?" diye, çoğunluk 96 - 98 diyen grup, ardından 95 diyenler öne çıkıyor yorumlarda.

Yani diyeceğim beklenti çok büyük, aşırı heyecanlıyız ve Part II dünyanın en iyi yapımlarından birisi olacak.

Animasyon ve Grafik kralı Naughty Dog'un ayrıca Hikaye ve Sunum kalitesiyle, tasarladıkları Atmosfer ile de bizleri şaşırtacağını düşünüyorum.

2016 yılında Neil Druckmann'ın yaptığı bir açıklamada, "Eğer anlatmaya değecek bir hikayemiz olmasaydı Part II'yi geliştirmezdik" demesi, bana o günden beri kuşkusuz bir güven vermiştir.

Bazıları Part II'nin Last of Us kadar kaliteli olamayacağını söylüyor ve hikayenin batırıldığını, seriye ihanet edildiğini düşünüyor.

Ama oyuna laf edenler, Last of Us'ın ana fikir sahibine kızıp nefret kusuyor aslında, oysa ki o olmasaydı böyle bir oyunda olmayacaktı.

Şimdi Part II ise ilk oyundan her anlamda daha kaliteli Şaheser diye adlandıracağımız bir Sanat Eseri olacaktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 27 Mayıs 2020; 10:0:21 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NomadCRY