Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1217
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline Vodafon'a port vermiyor
U
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Superonline'ın yeni dümeni. Vodafone'a başvuru yapmıştım, bugün aradılar. Superonline port vermiyormuş bizim binada. Sebebi de binayı henüz yeterince sömüremedikleriymiş. Resmen demişler, en az 15 daire bizim olur, sonrasını size veririz diye. Yemişim bunların rekabetini, ortak alt yapı şirketlerini. Superonline artık yeni türk telekomdur.



A
7 yıl
Yarbay

U
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: AMC

E al onlardan hizmet.

Zaten alıyorum. Taahütüm bitiyor ve verdikleri tarifeler küfür gibi. Hızı ve akk yı yarıya indireceğiz, fiyatı da arttıracağız diyorlar resmen. Gider türk telekom kullanırım bunlara para kazandırmam artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Turkcell Telekom dan beter durumda akn sonu hızı 16 ve 24olacak paketleri kaldırmışlar birde altyapı çok iyi derler en azından Telekomda 100e kadarlık paketler duruyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Eylül 2017; 17:59:56 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Binbaşı

Şu an türkiyenin en berbat fiyat performans şirketi superonline. milletle dalga geçmesi de cabası. sırf akk sonrası 16 mbit vermemk için 25 degilde 24 mbit veriyoralr insanlara. küfür gibi resmen. turtelekom fiber şu an bunlardan on kat daha iyi hem fiyat hem performans olarak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
7 yıl
Yüzbaşı

1 Ocak 2018 de şu an ki kampanyalar sona erecek Superonline için, 24mbps ve üzeri AKK li kampanyalar getirebilirler belki tekrar, ama vergi zammı olayı da var 2018 için, millenicom'dan altyapınıza bakın ona göre TT den ya da başka bir iss den maksimum destekledikleri hızı alın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @condemned890
C
7 yıl
Binbaşı

AKK li paket şu dönemden sonra getirmeleri imkansız. Adamlarda zaten olan paketleri kaldırdılar. Niye olan şeyi kaldırıp bir daha getirsinler ki. Ben ihtimal vermiyorum. Şu yaptıkları 24 mbit diretmesiyle çok şey kaybettiler ben bunu bilir bunu söylerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @runorunoruno
U
7 yıl
Yüzbaşı

Telekom'a söyleyip aynı haltı kendileri yiyorlar. Tıpkısının aynısı işte... :)


24 Megabit hususunda zaten iyiden kan kaybettiler. Altyapı yetersiz, yatırım yapmayalım diye 24 üzerini sınırsız diye yutturup kotalı veriyorlar. 24 üzeri sınırsız kullanmak istiyorsanız platin paketlere dahil olup fahiş fiyatlar ödemek zorundasınız.


Şimdiden AKN kalkınca başınıza geleceklere hazırlıklı olun...



D
7 yıl
Yarbay

Anlamadım olayı, süperonline adsl hizmetini zaten türk telekom üzerinden veriyor dsl altyapısı mevcut değil süperonline'ın haliyle size port verip vermeme yetkisi yok. Telekom santralinde boş port yoktur süperonline almıştır portları daha önce bundan kaynaklı sıkıntı vardır, telekomun halletmesi gerek o işi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

bahsedilen dsl değil fiber. vodafone superonline ile anlaşma yapmış fttb/h üzerinden hizmet verebiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @donanımcı123
D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

bahsedilen dsl değil fiber. vodafone superonline ile anlaşma yapmış fttb/h üzerinden hizmet verebiliyor.

Hımm bunu bilmiyordum.

Tam bir uyanıklık olmuş bu iş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.