C

Binbaşı
27 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
3 hafta
Gece gündüz çalışacak sistem için sogutması iyi kasa, power ve güç kaynağı önerisi
Arkadaşlar bir diş protez klinigi için gece gündüz çalışacak bir sistem toplayacagız. Daha once kullandıgımız kasa midi atx ve havalandırması yeterli olmadgı için ayrıca power +80 olmadıgı için ve stok fan oldugu için kapandıgını düşünüyoruz. Bunun önüne geçmek için iyi sogutuculu bir kasa 600 watt civarı bir power ve kule tipi bir fan koruyucu önerisi yapabilir misiniz ? maximum bütçe 5000 tl civarında olacak. Ama çok az daha artıraiblir. Benim incelemerim dogrultusunda msi m100r kasası ve 600w lik power ı işimi görür diye düşünüyorum ama sizin de önerilernize açıgım. İlgilenen arkadaşlara simdiden teşekrkürler.
İşlemci ryzen5 5500
C
3 hafta
Gece gündüz çalışacak sistem için sogutması iyi power ve güç kaynağı önerisi
Arkadaşlar bir diş protez klinigi için gece gündüz çalışacak bir sistem toplayacagız. Daha once kullandıgımız kasa mini atx ve havalandırması yeterli olmadgı için ayrıca power +80 olmadıgı için ve stok fan oldugu için kapandıgını düşünüyoruz. Bunun önüne geçmek için iyi sogutuculu bir kasa 600 watt civarı bir power ve kule tipi bir fan koruyucu önerisi yapabilir misiniz ? maximum bütçe 4500 civarında olacak. Ama çok az daha artıraiblir. Benim incelemerim dogrultusunda msin m100r kasası ve 600w lik power ı işimi görür diye düşünüyorum ama sizin de önerilernize açıgım. İlgilenen arkadaşlara simdiden teşekrkürler.
C
3 yıl
Yeni iphone ve icloud
Merhabalar. İphone 13 aldım ilk defa apple kullanıyorum. Apple kimligini gmail hesabımla mı kullanmalıyım yoksa icloud uzantılı bir mail açmam daha mı mantıklı olur ? arasındaki farklar nedir hangisi daha avantajlıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum.
C
3 yıl
Amerikadan iphone alan birisi varsa yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar amerikadan iphone 13 aldıracagım. Apple.com dan hangi ödeme yöntemini seçersem telefon unlocked olarak gelir ve türkiye'de sorunsuz kullanabilirim. Verizon , tmobile gibi seçenekler var. bunları seçmem gerekiyor mu yoksa başka bir seçenecek mi seçmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
C
3 yıl
ryzen 3100 işlemci için anakart bios update yapılıyor mu hala ?
bi ara amd serileri için a320 anakartlar için bios update yaptırma zorunlulugu vardı yoksa sistem görüntü vermiyordu. b450 cipset anakart ve ryzen 3100 işlemci düşünüyorum. anakart için update yaptırma zorunlulugum olur mu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler sevinirim.
C
4 yıl
Yerli yada yabancı marka buzdolabı tavsiye edebilir misiniz ?
Merhabalar arkadaşlar. Buzdolabı alacağım. Önceliğim yabancı markalar. Foruma sormadan almak istemedim. Alttan yada üstten donduruculu No-frost özellikli olması tercihimdir. Standart fakat kaliteli birşey düşünüyorum. Bütçem 2000-3000 bin arası. Bu fiyat aralığında tavsiye edebileceginiz yerli yada yabancı fakat kaliteli ve fiyat performans ürünülerini yazabilirseniz çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
C
4 yıl
AÖF Web TAsarım okumak için çok acil yardım lütfen
Arkadaşlar ben şu an işletme okuyorum açıktan. Aöf den web tasarım ve kodlama okumak için işletme kaydımı sildirmem gerekiyor mu yoksa sadece ayt ye girip yeni kayıt olup web tasarımda okuyabiliyor muyum ? illaki bir bölümde kaydımız olması mı gerekiyor aöf okurken. bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum. ona göre tyt başvurumu yapacagım bugün son gün.
C
4 yıl
i7 2600k işlemci için sadece 1155 çipsetli anakart mı uyumludur ?
Arkadaşlar anakartım bozuldu. İşlemcim i7 2600k ram 1600 mhz ddr3. anakart için sadece 1155 chipsetli anakartlara mı bakmam gerekiyor ? piyasada 1155 chipset anakart kalmamış. ne önerirsiniz yardımcı olur musunuz ?
C
5 yıl
USDT/BTC ve USDT/TRY hakkında çok önemli bir sorum var. Çift taraflı kazanabilir miyim ?
Arkadaşlar ben btc turk te TL ile işlem yapıyorum. Global piyasalarda btc/usd %5 deger kazansa btc/try %3 anca deger kazanıyor. Bunun için tether yani dolar bazlı USDT/BTC almaya karar verdim fakat sizler ne düşünüyorsunuz. Sizce mantıklı mıdır ? USDT/BTC ye dönsem global piyasa fiyatlarına daha yakın karlar elde etmiş olacağım öyle degil mi ? TL ile işlem yapınca eger btctürkte alıcı fazla olmazsa fiyat yükselmiyor anladıgım kadarıyla. Aynı durum USDT/BTC içinde geçerlimi ? Yani btctürk te USDT/BTC alıcısı olmazsa fiyat yükselmez mi yoksa global piyasaya yani dolara baglı oldugu için fiyat yükselmek zorunda olur mu ?
İkinci sorum ise şu. USDT/BTC aldıgımda tl dolar karşısında deger kaybedince ve btc artınca hem USDT yi bozarken bir nevi dolar bozdugum için hemde btc yükseldigi için ikili kar yapmış olacağım dogru muyum ? TL ile btc alınca doların yükselişinden ve düşüsünden de etkilemem degil mi ?

Bu iki soru benim için çok önemli. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.
C
5 yıl
İSTANBUL MALTEPE İKMAL MALİYE OKULUNA GİDENLER LÜTFEN YARDIM
Gerek kalmadı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.