U

Yarbay
13 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
115 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
7 yıl
Superonline Vodafon\u0027a port vermiyor
Superonline'ın yeni dümeni. Vodafone'a başvuru yapmıştım, bugün aradılar. Superonline port vermiyormuş bizim binada. Sebebi de binayı henüz yeterince sömüremedikleriymiş. Resmen demişler, en az 15 daire bizim olur, sonrasını size veririz diye. Yemişim bunların rekabetini, ortak alt yapı şirketlerini. Superonline artık yeni türk telekomdur.
U
13 yıl
Ps3 sabit diske disk birleştirme yapılır mı?
Arkadaşlar bu konu muhtemelen defalarca işlenmiştir ama ne kadar arasam da bulamadım cevabını. Ps3 içinde windows benzeri bir sabit disk birleştirme aracı var mıdır? Özellikle son dönemde sabit disk yüklemelerinin yavaşladığını hissediyorum. Psn den indirdiğim oyunlarda, mesela ac brotherhood da çok hissediyorum bu yavaşlamayı. Disk birleştirme yapılabiliyor mu ps3 de.
U
13 yıl
AC Brotherhood PSN kardeşliği (Tamamlandı)
Konu açmayayım diye diğer başlıklara yazdım ama kimseye ulaşamadım. Kırk yılın başı bir gereksiz konu da benim olsun ne yapalım artık.

Oyun Tr psn ye 49tl fiyattan düşmüş durumda. Yani kişi başı 10tl ye gelecek. Eğer benim gibi hala bu oyunu oynamamışsanız, revelations öncesinde multi de içeren böyle bir oyun için fiyat gayet uygun diyebilirim. Sanal kartım var ve başka birisi gönüllü olmazsa oyunu satın alabilirim. Evet, kim katılmak ister?

Katılımcılar:
1-ULYSES
2-gökhann 1907
3-desert_rain
4-VLX
5-V

Grup tamamlanmış görünüyor. Bir değişiklik olursa buradan bildirilecektir.
U
13 yıl
Two Worlds 2
Bu oyun hakkında ps3 bölümünde başlık açılmamış sanırım. Pc oyunları bölümünde baya bir tartışılmış ve beğenilmişe benziyor. Rpg kıtlığı yaşanan ps3 için güzel bir alternatif gibi. Konsolda oynayanlar biraz deneyimlerini paylaşabilir mi? Mesela oyun openworld haritada mı geçiyor, rpg öğeleri ne kadar derin, frame sorunu yaşanıyor mu vs..
U
14 yıl
PHILIPS HTR 5204
Bu paket sistem harici amfisiyle beraber altı hoparlör ve 600wat çıkış sunuyor. Optik, coaxiel girişlere sahip ve kendi dd, dts decoderi var. Herhangi bir player içermiyor, resimde görülen cihaz bildiğimiz av receiver ama hdmi yok. Bu aleti 240 liradan alanlar olmuş ancak benim bulduğum heryerde 400-500tl civarı. Bu fiyata değermi bu sistem?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=37481&ad=PHiLiPS-HTR-5204-EV-SiNEMA-SiSTEMi-Ev-Sinema-Sistemleri
U
14 yıl
Kulaklık çıkışı kaliteli vintage amfi
Almak istediğim kulaklık amfisi için para biriktirirken idare edecek ve ileride hoparlörle kullanabileceğim ucuz yollu bir amfi düşünmeye başladım. 70 li yıllarda yapılan amfilerin kulaklık çıkışlarının başarılı olduğu söyleniyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların tavsiye edebileceği modeller varmıdır? Şöyle ikinci el sitelerinden 150-200 liraya alınabilecek birşeyler olursa sevinirim. Dediğim gibi idarelik birşey olacak bu. Mesela şöyle birşeyler buldum ama kalitelerinden emin değilim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-amfi-marantz-pm340-stereo-amplifier/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-amfi-temiz-hitachi-anfi-japon/detay
U
14 yıl
Aktif hoparlör sorusu
Arkadaşlar kulaklıkla müzik dinleyebileceğim sağlam bir sistem kuruyorum. Ancak bu sisteme ek olarak bir çift aktif stereo hoparlör de düşünüyorum. Microlab solo7 forumda çok beğeniliyor gibi ama vereceği ses kalitesinden pek emin değilim. Şöyle kaliteli bir dac'a yakışacak ama fiyat olarak da kol kanat koparmayan bir aktif hoparlör lazım. İkinci el sitelerinden de temin edebileceğim 500 lirayı pek aşmayan tavsiyelerinizi bekliyorum.
U
14 yıl
Samsung UE-40B7020
Arkadaşlar bu tv İB de backlight led olarak görünüyor. Gerçekten öylemidir. Öyleyse fiyatı uygun gibi ne dersiniz?
U
15 yıl
En kolay heirloom
Arkadaşlar heirloomları çeşitli vendorlarda görüyorum. Kimisi stone keeper karşılığı, kimisi emblem karşılığı vs. En kolay hangisinden heirloom toplayabilirim? (Oyuna çok az vakit ayırabildiğimi gözönüne alırsanız)

Birde tabiki bu heirloomları alt kasmak için alacağım. Sağlam overpower tadı yaşatacak hangi class şu anda (Dk, pala, rouge vs)?
U
15 yıl
Girilemeyen instancelar
Dün random olarak katıldığım ic dungeonunda bir iki boss'u kestikten sonra gurubumdaki elemanlar bir porttan geçip yollarına devam ettiler ama ben geçemedim. 'Karakteriniz bu instance için gerekli niteliklere sahip değil' iletisi aldım. Böyle bazı instancelar için item kontrolü falan mı var? Itemlerim iyi değil ama yine de 3-4 parça pvp itemine sahibim ve diğerleri de mavi zaten. Normal modda dps de 4-5k yı görebiliyorum bir warlock olarak. Nedir bu işin sırrı? Özel bir quest falan mı almam lazım yoksa?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.