| şu meteor 21 aralık yakınlarında düşeydi ben bile yusuf yusuf olurdum. o patlamalar ve binanın sallanması çok korkutucu. |
imana gelin.. |
| 400 yaralı varmış |
|
| 21 aralık tarihi bu ara sanırım |
|
Önceden düşük görüntü kalitesi ile neyin ne olduğu anlaşılamazdı şimdi her vidyoda 720p seçenegi var ne güzel lan Keşke düştüğü yerdende görüntüler yayınlansa. |
| ilkten amerika saldırıyo sanmışlardır |
Keşke orda olsam |
< Resime gitmek için tıklayın > |
Evet.Ama yav he he denildi ; http://forum.donanimhaber.com/m_69075174/tm.htm Şimdiki düşenlerin DA14 ile alakası yok sanırsam.DA14 bu gece en yakın konumda olacak.Düşük ihtimal olsa da,çarpma ihtimali var. |
| uzaylıları açıklarsa onlarda böle yapar |
güzel soru dun geceneden beri üstüne calıştığım bir konuydu fakat bende yanılsamaya düştüm şu an. cünkü bu akşam saat 20 civarı büyük bir astroidin dünyanın yakınınn gececeğini biliyorduk uydulara carpma ihtimali vardı. ama bu sabah haberleri bakınca bu meteor yağmururnun nerden cıktığını anlamadım cünkü şu tarihe göre en yakın meteor yağmuru 20 mart The Vernal Equinox göktaşı yağmuru ve 22 nisan lyrids Meteor yağmuru. aslında buna meteor yağmuru demekte yanlış olur gorunurde sadece 1 tane büyük bir göktaşının atmosfere girip patlaması söz konusu nasnın gözünden kaçmış olmalı benimde bir bilgim yok bu konuda fazla haberleri takip etmeye devam edicem. ayrıca bu akşam gececek olan astroid hint okyanusu üzerinden gecicek dünyaya en yakın geçeceği nokta 27 bin mil. |
Bugün geçişini yapacak,Çarparsa bir kent gider,Denize düşerse tusunami olur < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > |
< Resime gitmek için tıklayın >
Rusya’nın başkenti Moskova’dan 1500 km ötede bulunan Çelyabinsk kenti, bu sabah meteor yağmuruyla sarsıldı. Çelyabinsk üzerinde, TSİ 05.30 sularında gözleri neredeyse kör edecek bir parlaklığa neden olan ve çarpma etisiyle kentin dört bir yanını sarsan meteorlar, otomobilin içindeki ve sokaktaki yerleşimcile tarafından kamerayla görüntülendi.
Ural Dağları bölgesindeki idari bölgenin valisi, meteor düşmesinin ardından yaptığı açıklamada, birçok yaralı olduğuna dair haber aldıklarını, binalarda da hasar oluştuğunu belirtti. Rus yetkililer, yaralı ve maddi hasar hakkında kesin bir bilgi vermedi.
PANİĞE YOL AÇTI
Çelyabinsk'te çok büyük paniğe neden olan meteor patlamalarının, 100 civarında kişiyi yaraladığı belirtilirken, yaralı sayısı kesinlik kazanmış değil.
Rusya Acil Bakanlığı sözcüsü Irina Rossius, AP haber ajansına verdiği bilgide, ‘Çelyabinsk’in meteor yağmuruna maruz kaldığını’ söylerken, bakanlığın bir diğer sözcüsü Elena Smirnikh, Intefax haber ajansına ‘bir meteor düştüğünü’ söyledi.
Rus vatandaşların amatör çekimlerinde, atmosferde alçalmakta olan bir meteor parçasının alev aldığı ve görülürken, gözleri kamaştıran bir aydınlık oluşuyor. Kısa bir süre patlama sesiyle beraber Çelyabinsk’teki binaların camları patlıyor. Bir diğer görüntüde, meteorun havada parçalandığına dair izler görülüyor.Yetkililer, bazı meteor parçalarının Çelyabinsk’ten yaklaşık 195 km ötede bulunan Satka kasabasına kadar ulaştığını belirtti.
ALEV ALARAK ÇARPTI
RIA Novosti haber ajansına konuşan diğer Rus yetkililer, “ilk belirlemelere göre bir meteor yağmuru yaşandığı’ bilgisini verdi ve “Yerden 10 bin metre yükseklikte patlama yaşandığını doğruladıklarını” belirtti.
< Resime gitmek için tıklayın >
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 15 Şubat 2013; 11:20:36 >