DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
433
Cevap
20848
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Resident Evil Requiem | PS5 | ANA KONU
A
3 yıl (28670 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Resident Evil Requiem | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >






İşte Capcom aracılığıyla oyuna genel bir bakış:


Ölüler için Requiem. Yaşayanlar için kabus.


Resident Evil Requiem, ana hat Resident Evil serisinin dokuzuncu oyunudur.


Sizi iliklerinize kadar ürpertecek, kalbinizi durduracak bir deneyimle ölümden kaçmaya hazırlanın.


2026'da hayatta kalma korkusunda yeni bir çağ başlıyor. Teknolojik gelişmeler, geliştirici ekibin derin deneyimiyle birleşerek zengin karakterlere sahip bir hikaye ve her zamankinden daha sürükleyici bir oynanış sunuyor.








Geliştirici : Capcom


Yayıncı : Capcom


Çıkış Tarihi : 27 Şubat 2026




















Duyuru Fragmanı


https://www.youtube.com/watch?v=POz1-EmLsTY




DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Haziran 2025; 2:32:9 >

Leon, sürekli bir düşman tarafından takip edilecek.

Bu olayı hiç sevmiyorum oyunlarda.
Yoruma Git
Black-Mirror - geçen yıl +5
Resident Evil oyunlarının güncel satış rakamları

&
Yoruma Git
Yorumun Devamı Dosner - geçen yıl +5
B
geçen yıl (1043 mesaj)
Yüzbaşı

Leon, sürekli bir düşman tarafından takip edilecek.

Bu olayı hiç sevmiyorum oyunlarda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
geçen yıl (3535 mesaj)
Yarbay

Resident Evil oyunlarının güncel satış rakamları

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 3 cevap geldi.
G
4 ay (7082 mesaj)
Yarbay

Tarih sıralaması


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 23 Ağustos 2025; 17:28:25 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
2 yıl (4365 mesaj)
Yarbay

Aynen öyle. Twitch ile başladı bu yerlere düşme. Twitter ile devam ediyor. Twitter oyun gurmeleri beni çok güldürüyor. Çoğunu sessize alıyorum. Tamamen popüler olma güdüsüyle saçma sapan şeyler söyleyip ilgi görüyorlar. Twitter için switch alan ileri zekalılar var bu ülkede. "Bende aldımmmmm". Nintendonun çocuk içeriği ürettiğini sananlar bunlar. YouTube'daki elemanlar keza. Ürkütücü. Felaket. Eleman sırf ilgi görmek için oyunda zorla ağlıyor (tlou part 2 sonu) gibi gibi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Szeth-son-son-Vallano
S
geçen ay (1776 mesaj)
Binbaşı

Dusk Golem'e göre Resident Evil Requiem'ı diğer oyunlardan daha farklı kılan en önemli olaylardan birisi oyunun dinamik özellikli olmasında. CAPCOM bu durumun sürpriz olmasını istediği için önlemler almaya çalışıyor. Dinamik'ten kasıt oyunda yaşanan olayların oyuncuların oyun esnasında verdiği "anlık" kararlara dayanıyor.

Gün geçtikçe, çıkışa yaklaştıkça çok güzel haberler gelmeye başladı. CAPCOM daha kim bilir neler saklıyor? Bizleri neler bekliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl (760 mesaj)
Yüzbaşı

Bol bol açık dünya da yürürüz hocam Artık açık dünya oyunlarda boş boş yürümek gelenek oldu.




Bu mesajda bahsedilenler: @lextor
L
2 yıl (4365 mesaj)
Yarbay

Aynen öyle. Oyuncu olmayan yada daha doğrusu oyun kültürü olmayan kesim yada ergen kafalar yüzünden bu hale geldi sektör. Açık dünya değilse neden 70 dolar veriyormuş. Ulan gav*at çerez parasına oyun oynuyorsun birde laf ediyorsun. Bizim ergenlere baktığın zamanda zaten oyun kültürünün mom mok hale geldiğini görebilirsin. Genel durum bu. Ben baldurs gate 3 beğenmedim bana hitap etmiyor diyorsun embesil herif "ne koydu size ama oyun diyor". sosyal medya hypeçıları sektörün içine etti.

Bunlar yüzünden her oyun açık dünya olmak zorunda gibi bir algı var şirketlerde. Olan bize oluyor. Kültürümüz yok oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 yıl (13186 mesaj)
Yarbay

Resident Evil 4 remake'de göl kısmı çok iyiydi. 4-5 bölgeye bağlanıyordu, küçük bir yarı open-world kısım vardı. Çeşitli ufak yan görevler ve hazine avcılığı yapıyorduk. Bunun gibi ufak şeyler oyuna yedirilirse amenna. Benzeri Tlou 2 ve Uncharted 4'te de vardı. Onun harici open world sadece Gta'dan ibaret olsun artık lütfen. Ff 7 rebirth oynuyorum. Onda bile sürekli aynı şeyleri yapmak için tavuk sırtında mal gibi ordan oraya koşuyoruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl (2357 mesaj)
Yarbay

Benim için ilk günden gözü kapalı sipariş verilebilecek nadir oyunlardan. Metacritic'i beklemeye gerek yok



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl (15049 mesaj)
Yarbay

RESIDENT EVIL 9'dan yeni bilgiler geldi 🚨 (BioDeclassified)

🔸 Resident Evil: Village'dan 4 yıl sonrası hikaye olarak işleniyor.
🔸 Jill ve Leon, Eveline'i yaratan şirketin bulunduğu bir adayı araştırıyorlar.
🔸 Ana karakterler Jill Valentine ve Leon Kennedy olacak.
🔸 Leon beklenenden çok daha yaşlı bir görüntüyle ortaya çıkıyor.
🔸 Ana kötü karakterin adı Mr. Simon.
🔸 Leon, sürekli bir düşman tarafından takip edilecek.
🔸 Resident Evil 4'teki Ganados gibi evrimleşmiş zombiler mevcut ve yakın dövüş silahları kullanabiliyorlar.
🔸 Düşmanlar aya tapıyor, kollarında ay dövmeleri var ve deniz kenarına bakarak aya ilahiler söylüyorlar.
🔸Rosemary Winters’ın kanı, ada sakinleri için bir aşı oluşturmakta kullanılıyor.


https://x.com/demarkegaming/status/1853757134791426375



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
6 ay (9719 mesaj)
Yarbay

Third ve first person yaparak şu oyunlarda negatif arayan kitleyi güzel susturmuşlar, oyun çıkana kadar neden o kamera neden bu kamera başımızı yiyeceklerdi. Zeki, vizyoner developerları seviyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Haziran 2025; 12:30:33 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

R
3 ay (15049 mesaj)
Yarbay

Resident Evil 9 Requiem'in ön siparişleri 29 Ekim 2025'te açılacak.

< Resime gitmek için tıklayın >



K
3 hafta (7823 mesaj)
Yarbay

Gordugum seyler beni hic memnun etmedi.
1. si ic mekan haric diger grafik detaylari yani dis mekan grafikleri cok ama cok kotu ve ham geldi bana.
2. si ve en onemli sorun ise leon un asksiyon bolumlerinden re5 ve 6 vibe i aldim. Cok cig ve abarti aksiyon var. Ates ettifginde dikat edin re 2 remake yada 4 remake tepkisinden , dolu dolu tok vurustun ziyade re5 ve en cokta 6 gibi ismini koyamadigim cig bir durum var ortada.
Ve ayrica arkadas okey su testere olayini capcom cok seviyor da hastanede doktorun eline agac hizari vermekte nedir arkadas.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl (908 mesaj)
Yüzbaşı

Keşke google çeviriden çevirip copy paste yapacağınıza biraz uğraşsaymışsınız. Paylaşılan bilgi windows türkçesi gibi görünüyor .
Edit:Bellek read olamadı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 11 Mayıs 2023; 23:39:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl (7823 mesaj)
Yarbay

Fps bu oyuna gitmiyorrrrrrr.
Bi re 4 u oynayın sonra geçin village yada 7 yi oynayın aşırı yavan geliyor. Cekilmiyor.
O yüzden ben 9. oyunda FPS Yi birakip re 4 yolu da devam etmelerini istiyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

L
2 yıl (4365 mesaj)
Yarbay

Açık dünya olacak diyorlar. Kafayı yersin. Açık dünya mokunu başımıza musallat ettiler. 15-20 sene öncesine kdar açık dünya yokken çok mutluyduk.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.