F

Yarbay
25 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
365 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
2 yıl
Babam öldü
Bugün 3 yaşında oğluma bakınca,bende bir babanın evladı olduğum aklıma geldi.Tutamadım kendimi ağladım.
Hayat ne kadar garip,ağlamayı kendine yakıştıramayan ağlayamayan ben, tutamadım kendimi.babamla aram hiç iyi olmadı ama ölümünden 3 ay geçti hala gözümün önüne geliyor bana birşey demek isteyip sözünü yarıda bitirişi.
O gün son gündü ,babam o gün bana birşeyler diyicekti ama sözünü bitiremedi,yada söylemek istemedi ertesi gün hastaneye kaldırıldı ,o günden sonra hiç göremedim onu.
Şimdi durduk yere aklıma geliyor tutamıyorum kendimi. Babanız kötüde olsa o sizin babanız.Keşke sarılabilseydim.Torununu kucağına alıp doyasıya sevemedi,onla gülemedi eğlenemedi. Aklıma geliyor üzülüyorum suçluluk hissediyorum. Sen beni affet baba.
Senin o susmaların şimdi dokunuyor bana anlıyorum susarak ne demek istediğini,ama ben seni özledim torunun seni özledi. O gün ,dede yok dedi poyraz ,içimden neler koptu bilsen.
F
2 yıl
Aracın fiyatı ucuz,bunda kesin bişey vardır almamalıyım.(Öngörüsü)
Bundan 2-3 sene önce 1.6 Rcz satarkende aynı şeyi yaşamıştım 60 bine aldığım aracı 59 bine satamadım 7 ay boyunca. Her gelen bunda birşey vardır,diyorum abi borclarım var sıkışığım..Tamam diyip gidiyor dönmüyorlar.Sonra ne zaman araçların fiyatı 2'ye katladı 59 bintl'ye satılmayan aracı 119 bintl'ye koydum 2 gün sonra gelip aldılar :D Afedersinizde abi bizim millet kazıklanmayı seviyor.

Şimdi elimde çok az yakan, modern görünen, sorun çıkarmayan (cok ciddiyim 1.5 senede sıfır sorun) ,tek fazlası 200 BİN KM'de olması.Ama fiyatı ağır hasarlı fiyatınında altına koydum yine aynı şeyleri yaşıyorum.Yok abi sorunumu var,200 bin km'de motor ne zaman yaptırılıyor :D .Şöyle 50 bin attırsam herhalde yarın gelip alacaklar ama gerek yok diye düşünüyorum,sorunsuz cillop aracı satamıyorum yaaa. Ama bana mantıklı gelmiyor kimsenin rızkını yemek istemiyorum,kimsenin ahınıda almak istemiyorum. Ben dürüst olmaya calışıyorum.Sonuç,soran çok alan yok.
F
2 yıl
Yemeksepetinden yemek söylemek lüks oldu.
Abartmıyorum fiyatlar %50 zamlanmış . İndirimli diye gelen restorantların fiyatları uçuk. Valla Ülke okeye dönüyor.
F
3 yıl
260 TL Elektrik Faturasımı ?
Evde görende klima falan var sanar, 6 gün boyunca sabah 8'den akşam 6'ya kadar çalış sonra ay sonu 260 TL elektrik faturası gelsin.Ulan evde bile değiliz günün yarısında. 100 TL su Faturası 260 TL Elektrik,haram zıkkım olsun buna sebebiyet verenlere.
F
3 yıl
Ekran kartı fiyatları neden düştü ?
Lütfen biri açıklayabilirmi ? Deli gibi ilanda kartlar var ve fiyatları 4-5 bin düşük durumda.
F
3 yıl
Caizcoin ney la.
Buda yeni dolandırma şekli caizcoin 🤣🤣 dini her işe alet eden süslümanlar.Adamlar üşenmemiş birde üstüne para verip bilbord yaptırmış beylikdüzüne.
F
3 yıl
Yaralamalı trafik kazası geçirdim.
Konuyu özet geçerek yazmak istiyorum. Esenyurt'dan beylikdüzü istikametine giderken ışıklara gelmeden 50mt geride önüme köpek atladı ve frene bastım direksiyonu sadece yarım ay şeklinde sağa kırdım daha sonra arkamdan gelen motorcu frene bastıı ve onun arkasındaki servis şoförü motorcuya arkadan çarpmasıyla,motorcu benim aracın egzoz kısmına girdi,bende aracın ABS lambaları yanınca sağa çekmek istedim ama o anın heyecanı araba yolda sağa doğrı dönecekmiş gibi bir izlenim vererek kaldı.benim araçda hiçbir sorun yok Ama motor pelt ve arkadaşın ayağı kırık. Bugün bir yakını
arayıp siz suclusunuz sağa dönüş yaparken kazaya sebebiyet verdiniz gibi kelimeler söyledi mahkemeye vereyeceğini söyledi.Ben izahımı yapmak istesemde bana hep aynı şeyleri söyleyerek biraz sinir etti .ben mahkemeye vermesini isterim gerçekten bu durum benimde başıma gelse bende verirdim. Ama konu şu arkadan motorcuya vuran ben değilim üstelik kazada motorcununda sucu varken ona hiçbirşey yazılmamış olması. Bu olayda sağa dönme gibi bir şey söz konusu değildir köpek önüme cıktı ve frene bastım daha sonra sağa çekmek istedim aracı.


Güncelleme : şimdi yakınlarını bilmediğim biri sürekli watsapdan taciz ediyor,sen sağa dönüş yapmasaydın bunlar olmayacaktı eline mahkeme kağıdını alırsın sucunu hala inkar ediyorsun gibi şeyler yazıyor.ama şunu belirtmek istiyorum gerçekden üzgünüm arkadaşın ayağı için çalışmadığı evine ekmek götüremediği için ama suclu ben değilim kamera kayıtlarını izlediklerinde benden özür dilemeleri gerekiyor.


Güncelleme: Bu tutulan tutanakda sağ şeritten sol şeride gectiğim yazıyor bu olayı polisler aracı durduğu şekilde yorumlayarak yazmışlar ve asli kusur gibi bir ifade var.Bu durumda benmi suclu sayılıyorum.
F
3 yıl
Kimse akaryakıt fiyatlarına ses etmiyor.
Şu hale bak,yazık bu ülkenin insanlarına.


< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
34DIL381 Toyota 1.8 CHR - Dolandırıcı Galerici
Konu çok önemli 30 bin hasarı var dediler diye gitdim şaseden kontrol ettim 50 bin hasarı cıktı,galericiye neden 50 bin hasarı var demediniz diye sorduğumda karşının hasarıda bu araca yazıldığını söyledi ki böyle bişey yok yalan. Ayrıca araçda airbağ ve şase kontrolleri için expertize gidiceğimi söyledim aracı bulunduğu yerdeki expertize götürebileceğimi yoksa kredinin süresi dolacağını bugün yetişmezse kredi kullandıramayacağını söyleyip beni iyice işkillendirdi.Sonra yalandan bankacıyı arayıp onay aldı ve benim expertize götürmeme mani oldu. Defalarca söyledim aracın şaselerini kontrol ettirmek istediğimi ama galerici aynı şeyleri söyleyip malının arkasında olduğunu anlatıp durdu. Kredi onaylanmıştı ama ben bu laflardan sonra arkama bile bakmadan kaçtım.

Demem o ki, Bu aracı alırken cok dikkatli olun katakulleye gelmeyin..

Şase: NMTKZ4BX90R104322
F
4 yıl
Sıfır alın 2.El araç almayın.
Önceden kan emici bayiler diyorduk şimdi kan emici 2.el sahipleri türedi başımıza.Sıfır araçlar daha uygun şuan, gidin sıra bekleyin kaporanızı verin sıfır bir araç alın,bu kan emici 2.el araç sahipleriyle hiç diyaloğa girmeyin.

Peki,tamam,ok,iyiki söyledin falan 10 yaşında cocuğun IQ'sunda cevaplar.Ben 2.el araç sahipleri çıldırmış diyorum sıfırından fazla fiyata koyup birde satılmasını bekliyor garibanlar.

Sahibinden ilanlarında 2016 model araca 2020 model sıfır fiyatından yazıyorlar,Örnek TOYOTA CHR 1.8 . Sıfırı 241 BİN TL Passion Paket,250 Bine 2017 Model hatasız 90 binde Demem o ki,siz kafayı yemişsiniz. Beter olursunuz umarım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.