Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
949
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aracın fiyatı ucuz,bunda kesin bişey vardır almamalıyım.(Öngörüsü)
F
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bundan 2-3 sene önce 1.6 Rcz satarkende aynı şeyi yaşamıştım 60 bine aldığım aracı 59 bine satamadım 7 ay boyunca. Her gelen bunda birşey vardır,diyorum abi borclarım var sıkışığım..Tamam diyip gidiyor dönmüyorlar.Sonra ne zaman araçların fiyatı 2'ye katladı 59 bintl'ye satılmayan aracı 119 bintl'ye koydum 2 gün sonra gelip aldılar :D Afedersinizde abi bizim millet kazıklanmayı seviyor.

Şimdi elimde çok az yakan, modern görünen, sorun çıkarmayan (cok ciddiyim 1.5 senede sıfır sorun) ,tek fazlası 200 BİN KM'de olması.Ama fiyatı ağır hasarlı fiyatınında altına koydum yine aynı şeyleri yaşıyorum.Yok abi sorunumu var,200 bin km'de motor ne zaman yaptırılıyor :D .Şöyle 50 bin attırsam herhalde yarın gelip alacaklar ama gerek yok diye düşünüyorum,sorunsuz cillop aracı satamıyorum yaaa. Ama bana mantıklı gelmiyor kimsenin rızkını yemek istemiyorum,kimsenin ahınıda almak istemiyorum. Ben dürüst olmaya calışıyorum.Sonuç,soran çok alan yok.



G
2 yıl
Yarbay

Ya koy gitsin manyak mısın ne rızkı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Haklısın şimdi ilanı güncelliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.