Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
876
Cevap
115952
Tıklama
191
Öne Çıkarma
Cevap: Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar: (48. sayfa)
O
5 yıl
Yarbay

şşşş fikir verme




Bu mesajda bahsedilenler: @BOLDVIPER
C
5 yıl
Yüzbaşı

Hep söylüyorum ve yinede üstüne basa basa belirtiyorum her seferinde, bu ülkeye gelen yabancı yatırımcı çok yanlış işler yapıyor ve parasını bu ülkeye haybeye kaptırıyor, bu ülke artık sığ kafalı cahil bir ülkenin enkazları ile doludur, bu ülkeyi finans falan kurtarmaz arkadaş gelmeyin yatırım yapmayın şu ülkeye sonra ağlayarak koşa koşa kacarak gidiyorsunuz anlayın artık bunu, yönetim düzelene denk bekleyin hiç değilse uzman kişiler ile çalışıp yatırımınız boşa gitmez paranızı kurtarmış olursunuz, aç gözlü mahlukatlar yüzünden bu ülke dönmüyor, üretim yok tüketim var sadece. Bunu anlamak için kahin yada bilge olmaya gerek yok...



M
5 yıl
Çavuş

Yanlis anladin almanyada gangbeng yapan türk kizi turkiyeye döndüğünde rahibe terasaya döndü,evlendi kocasina bile vermiyor ,taniyorum. Kültür,cografya arz talep meselesidir, ten uyumu değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
V
5 yıl
Yarbay

Devlet ile hükümeti karıştıran güruh müslümanlık ile yobazlığı karıştırıyor malesef.Arkadaşlar sansürün neresi faydalı ve güzel? Zaten paralı platform üye olmayan seyredemiyor velevki üye oldun onun içinde bir sürü kontrol mekanizması var zaten.Bunların yaptığı tek şey : Ekstradan para kazanmaya çalışmak başka bir şey değil.



G
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

işi nefret olarak belirtip basitleştirmen olmamış. dünyanın en fazla %5'i eşcinsel kabul ediliyor, bu oran 18 - 24 yaş arası artsada ilerleyen yaşlarda düşüyor. durum böyle olunca, bu kadar insanın olduğu dünyada %5'lik bir kesimin bu kadar sorun çıkartması mantıksız. netflix'in neredeyse her dizisinde bir eşcinsel karakter var, bu karakteri birde minority ( asian, black, indian ya da ethnic ) ile birleştirince beğenmeyen kişileri '' tü tü tü sen ırkçısın pislik '' diye kötüleyerek üste çıkıyorlar. böyle yapımlardaki eşcinselliği normalleştirmeyi kimse savunmasın.
yani işi nefret ediyorsunuza bağlamadan ota mota her şeyde eşcinselliği öne çıkarıp milleti bu nefrete neden olanlara sor.

Alıntıları Göster
%5 diyorsun da ,ne kadar kişi korkudan gay olduğunu söyleyemiyor haberin yok ki. O oran en az %10 o da en az. insanlar eşcinsel olabiliyor arkadaşlar. Biz de insanız. Bu son 25 senedir olan bir şey değil. İnsanlık tarihinin başında da vardı. Hep de olacak.Ayrıca ilerleyen yaşlarda düşmesini niye yazdın bilmiyorum ama insanları intihara sürüklediğiniz için olabilir mi acaba? yoksa gençken eşcinsel olup yaş artınca heteroseksüel olma gibi bir şey yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar iyi geceler o konuyla ilgili Ben de birkaç şey söylemek isterim Şimdi şöyle bir gerçek var tabii bana göre şayet netflix Blue TV ve benzeri platformlar Devlete vergi vermiyorlarsa bu işi vergi ödemeden yapıyorlarsa hiç Kaçar'ı Yok onu söyleyeyim şimdi biraz abes olacak ama bazı şeyleri söylemek zorundayım şimdiden Kusuruma bakmayın şimdi iktidar partisi çok dindarlık dan bahsediyor yani onlara kalsa bu ülkede onlardan başka dindar müslüman kimse yok fakat benim şöyle bir tespitin var bence bu ülkede parasını ödedikten sonra her türlü ahlaksızlık serbest ben hemen Size iki tane örnek vereceğim Afedersiniz bu ülkede islâmcıı olduğunu söyleyen bir iktidarın varlığına rağmen hala genelevler mevcut bunların yanında Escord hizmetleri de var son 10 yıldır falan Tabi bu müesseseler fatura fiş kesiyor Bildiğim kadarıyla Devlete vergi veriyor fakat e***** denilen sistemde durum biraz farklı e***** sisteminde yakalanırsanız şikayet falan olursa buraya dikkat fuhuş sebebiyle değil çevreye rahatsızlık vermek sebebiyle belediyeye belli bir cezayı ödeyip ne olmuyorsan 100 lira gibi bir tutarı var bu parayı verdikten sonra kimseyi rahatsız etmeden her türlü ahlaksızlığa devam edebiliyorsunuz Şimdi konuyu biraz daha açıyorum bu ülkede p**** siteler yasaklı sebebi devletin bu sitelerden vergi alamıyor olması bu ülkede kumar yasak değil mi Evet yasak Peki devlet eliyle oynatılan kumara Ne diyeceğiz ayısal Loto Süper Toto İddaa Bunlar serbest Çünkü Bunlar kayıtlı kumar devlet bunlardan Vergi alıyor yanlış anlamayın Ben kumar serbest olsun ya da fuhuş serbest olsun gibi bir şey söylemiyorum Benim kafamın takıldığı nokta yukarıda anlattığım gibi parasını verdikten sonra verdiğiniz ödedikten sonra her türlü ahlaksızlık yapabilirsiniz bunun konumuzla ne alakası var diyeceksiniz netflix vergi versin Ondan sonra hepsini göreceğiz işine karışan var mı Neyse konuyu biraz daha açıyorum bence burada bir test yapılıyor tepki testi biz böyle bir şey yaparsak bunun sonucu ne olur diye Eğer toplum pozitif yönde Evet böyle bir şey yapabilirsiniz derse asıl amaç Bence YouTube'u denetim altına almak olacak çünkü Pek Çok muhalif ses YouTube üzerinden kendi kanalını kurmuş durumda ve buradan yayın yapıyor yani onları kontrol altına almak için burada bir test çalışması yapılıyor olabilir



G
5 yıl
Binbaşı

güzel haber çünkü hic birini kullanmıyorum



F
5 yıl
Yarbay

isteyen çocuğunu alsın porno izlesin dedim çocuğuma casa papel izletiyorum demedim :) Misal olarak papeli verdim, kötü bi örnek olmuş. sen yerine başka bi dizi koy. Nf'nin yaptığı her dizide eçcinsel var. Aile dostu kaliteli yapım istiyorsun olmuyor. Baba rahatsız oluyor, öbürü rahatsız oluyor. Açmıyorum artık zaten belgesel izletiyorum :) çünkü nerede ne çıkacağı belli olmuyor. Bu kadar eşcinsellik savunmasını da anlamıyorum. Toplamun %90 eşcinsel benim mi haberim yok. Burada savunduğum sansür değil, netflixin politikasını eleştiriyorum. nf'den önce gözümüze bu kadar sokulmuyordu. Bu bencillikse bencilim. Para veriyorum, istediğim şekilde filtrelenmiyor. öyle bi şans yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @hulkibey
F
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

nasıl izlemek ZORUNDA bırakılıyorsun bir anlatır mısın?

benim bildiğim netflix paralı olup, yani bilinçli bir şekilde parasını ödeyerek, yine bilinçli bir şekilde istediğin diziyi izliyorsun.
istemediğin dizi olduğu zaman kapatabiliyorsun. zorla başına oturtup izlettiklerini sanmıyorum.

içerikleri beğenmiyorsan netflixin üyeliğini iptal edersin. netflix sana heteroseksuel içerik sunacağım diye bir söz verdiğini de sanmıyorum üye olurken.

starbucksa gidip bizi kahve içmeye zorlatıyorlar, ben rakı içmek istiyorum demek gibi birşey. çözüm basit, starbucksa gitmezsin, o hizmeti satın almazsın. starbucksa gidip birşey içme zorunluluğun olmadığı gibi netflixe para verip, üye olup, istemediğin birşeyi izleme zorunluluğunda yok.

Alıntıları Göster
sadece o kadarını anladın değil mi :) evet izlemiyorum artık dizi. Belgeseller süper. ayrıca işitme engelliyim, altyazı olan bi platform kullanmak ZORUNDAYIM yani. Mesele sansür değil, sansür hiç bir şeye çözüm değil. Şuan bu tartışmayı yapıyor olmamız bile nf'in amacına ulaştığının kanıtıdır. Toplum mühendisliği her yerde. Sevgiyle kal güzel kardeşim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

o zaman eşcinselliğin de normal olduğunu, eşcinsel bireylerinde toplumda bizimle yaşadığını, senin benim gibi sıradan bir birey olduğunu kabullenerek başlayabilirsin. o zaman rahatsız olmanı gerektirecek birşey de kalmayacaktır eminim.

Alıntıları Göster
siz gerçekten yazdıklarımı okumuyorsunuz bence. Eşcinsellik bugün icad olmuş bir şey değil. Tarih boyunca olmuş, olacak. Sorun nf'in bunu her diziye koyarak artık canımızı sıkacak hale getirmesi. Güzel bir dizi var izleyeyim diyorsun, 4 bölüm çok iyi 5.de başlıyor saçmalamaya. Ayrıca normal olduğuna katılmıyorum. hayvanlarla münasebete girenler de çağlar boyunca vardı, Mesnevide hikayesi bile var (12.yy) bunu da normal görüyor musunuz? Sizce normalse ben de eşcinselliği normal görebilirim. Bu arada doğuştan sorunlarla cinsiyeti kendi tercihi dışında gelişenleri tenzih ediyorum. Yönelimi normal bulmuyorum ben.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

ben bilime inanıyorum.

Ve bilim sizin "bence"lerinizle ilgilenmiyor.

ve bilime göre eşcinsellik hastalık değil.

bu kadar basit.

Alıntıları Göster
Korkarım soruma yanıt alamadım :) Hasta olmayan grubu tenzih ettik zaten.

Bilime de çok güvenmemek lazım. Yarın neler bulacaklarını kim bilir :) o zaman senceler bence, benceler sence olur bakarsın.

aslında dünyanın şöyle yarısı eçcinsel olsa, nüfus azalır dünya kurtulur. çok da kötü bişey değil.

Sevgiyle kalın, iyi sabahlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
5 yıl
Yüzbaşı

Cuneyt Ozdemir guzel demis. Icerikle kimse ugrasmaz. Youtube kapanir netflix de cekilir gider.

https://youtu.be/3WkCr2cHAgk



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
5 yıl
Yüzbaşı

Benim parasını veripte izlediğim şeyi sansürleme hakkını kendilerinde nasıl bulabiliyorlar cidden inanılır gibi değil. Kaç yüz yıllık Türk tarihinde denk geldiğimiz döneme bak, cidden bu ülkede yaşamak her geçen gün zorlaşıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yüzbaşı

Benim anlamadığım şey şu:

- Adam gerçek hayatta trafikte magandalık yapıyor, diğer insanın özgürlüğünü kısıtlıyor, bir mahkeme ve serbest,
- Adam 1 MİLYON TL lik telefon faturasını devlete yüklüyor, hiç bir şey olmamış gibiler,
- Adam, sokakta bir çocuğu dövüyor, darp ediyor ama serbest kalıyor,

Fakat;
Netflix, youtube'da cinsel içerik var diye, uyuşturucuya özenti var diye - ki bunların hepsi bir senaryo kurgu - ama o adam yargılanıyor, yada sansür geliyor.

Ne yani sokakta adalet ve mükemmellik var da, artık sanal dünyaya mı savaş açtık nedir yani???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

aç googleda ara gör... istediğin kada inka et gerçklr saklanamaz...https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=ensar+bir+krdn+bir+şey+olmaz&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
http://talebe.org/gundem/bakan-ramazanoglu-ensar-vakfi-icin-bir-kereden-bir-sey-olmaz-dedi-18830
Bana bu kadının ağzından çıkan bir bu sözü ispatla de ki bu kadın göster böyle " bir kereden bir şey olmaz dedi " deeee. Bana ahmetin mehmetin attığı başlığı koyma başlık bende atarım php ile uğraşıyorum bir web sitesi yapar atarım başlığı önüne bakan şunu bunu dedi diye sen bana o videolarda o kadının bu sözü ağzından söylerken ispatla tamam. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
Tek bir kisi uzerinden bir "detay" uzerinde genelleme yapilamaz! .

Belki de bir daha yapmayacaktir. Yani o kisi icin Turkiye haric dedigini yurtdisinda yapmaya devam mi ediyor ki oyle dusunuyorsun ? ... Hem yapiyor olsa bile ve Turkiye'de de yapmiyor olsa durumunda bile genelleme yapilamaz!



Bu demek degildir ki hepsi sutten cikmis ak kasiklardir... Sayila bir oran cikartmak kestirmek zordur lakin genel manada Turk Kadinlarinda su gercek vardir : "Mahalle BASKISI ". Iste bu baski ortaminin getirdigi de facto davranis ve davranislarin surekliligi ile olusmus sekillenmis kemiklesmis karaktrize edinilmesi kisiliklerine sinmesi karakterlerine sinmesi ile en basit bir cikma/ flortleswmede bile hissetirmesidir. Turk Kadinlari ifade etmede cok ta ozgur degillerdir ...




Bu mesajda bahsedilenler: @mehxpal
S
Bunlarda HETEROFOBi kabak gibi ortada ...
http://www.wikizero.biz/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTEdCVF9nZW7Dp2xlcl9hcmFzxLFuZGFfaW50aWhhcg


Montreal'daki McGill Üniversitesinde yapılan araştırma sonuçlarına göre; gerçek cinsel davranışlardan çok cinsel kimlik tanımlamasının intihar tehdidini arttırdığını belirlenmiştir. Ruh sağlığı profesörleri uzun süredir gey, lezbiyen ve biseksüel (GLB) gençlerin daha sık psikolojik sorunlarla karşılaştığını ve bunların arasında intihar düşüncelerinin ve denemelerinin önemli bir yer tuttuğunun farkındaydı. Ancak, Montreal'daki McGill Üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre esas risk faktörünün gerçek cinsel davranışlardan çok bireylerin kendini tanımlaması olduğu ortaya çıkmıştır. ”
— Eşcinsel gençlerde intihar eğilimi: tanımdan mı, deneyimden mi?, Lambdaistanbul, 8 Şubat 2010


ABD'de San Francisco Eyalet Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen "Aile Kabul Projesi" (Family Acceptance Project) kapsamındaki bir çalışmada ailelerin LGBT bireylere karşı tutum ve davranışlarının bu bireylerin bedensel ve ruhsal iyilik haliyle doğrudan ve güçlü bir ilişkisi olduğu gösterilmiştir. Ailesel red yaşayan LGBT bireyler ailelerinin desteğini alan bireylere göre sekiz kat daha fazla intihar olasılığı, altı kat fazla depresyon, üç kat fazla madde kullanımı, üç kat fazla HIV ve cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanma riskine sahip oldukları belirtilmiştir.






Goruldugu uzere toplumlarda escinsel ve turevlilerin gercekler uzerine hakli olarak bir tepki verdigi anlasilmaktadir. En belirgin gerceklik madde bagimliligi daha fazla olmasi, HIV gibi bircok cinsel yolla bulasan hastaliklarin cok daha yuksek olmalari daha cok depresif olmalari ...





Bildigi uzere hastalik denilmesinden cikartilmasi New York taki trajik dramatik cinayetlerdi ve bu olaydan sonra olusan pozitif ayrimcilik ve tpekilerle gunumuze kadar bilimsellikten uzak bilim otoritelerine dayatilmis veya kabul gormus ofke ve cinayetlerin asirilasmasina engel olma planidir.


Benim anlamadigim oldurmeyi cebir fiziksel siddet kullanmadan kendi fikirlerimizi ve dayanaklarimiz aciklamamiza neden bu escinsel ve turevleri ANLAMSIZ TEPKiLILER ustun koru anlamis degilim .


Sonucta ne oldugu KABAK gibi ORTADA!


Kabaca 30 yas sonrasi kim gorse etkilenmez artik ozenti durumu bitmistir ama bilimsel bir olgu gerceklik olan cocuklarimizin sadece 18 degil 30 yaslarina kadar ozenti ve etkilesim gercegi de var iken cocuklarimizi bu tur etkilesimden uzak tutulmasi gerekir.


Sonucta hormon ve psikolojik destek terapiler ile destek sorunlari cozulebilmektedir. Yeterki kisi istekli olsun kabul etsin.

Psikolojik vakalarda en onemli KISTAS kisinin kendisi tedavi olmaya gonulden kabul etmis hazir olmasi gerekir aksi halde bir sonuc alinmaz bu her turden psikolojik vakalar icin de gecerlidir...


Escinsel ve turevleri aslinad ALET olmaktalar! Bu surecte kendi hayatlarini da zehir etmektelerdir ...

BAZI sektorlerde ticari fayda anlaminda farkli cinsel egilimlerindeki bireyleri daha yaratici oldugu "ALGISI" vardir . Bu yuzden de cikarlari faydalari geregi desteklenmektedir... Bu da fikren escinsellik olgusunun canli tutulmasinda bir argumandir ....


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Holy Templar