Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
88
Cevap
4202
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Necmettin Erbakan'ın Fethullah Gülen'i İftara Davet Etmesi (6. sayfa)
8
6 yıl
Teğmen

Yaptıda yarım yamalak yaptı. O yüzden bugün bu ülke böyle. Tüm hainleri, rejim düşmanlarını assalardı keşke. Onlara destek veren "halk" ı da, istedikleri özledikleri rejime sahip olan bir ülkeye gönderselerdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Knights of Cydonia
X
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
Heee biliyordu edebiyat yapma bize burada, bildiğine 40 yıllık generaller içeride şuan, demi yaaa sen bunları açacağına Ecevit 'in bir tv kanalına söyleşisi var Gülen ile ilgili onun içinde konu açta görelim senin ne zihniyette olduğunu. Hiç kimse kıvırmasın fetö ile herkesin selamı vardır bitti gitti ne sol kesim ne sağ kesim kendini temizleyemez bu konu da ama bir gerçek vardır ki onu temizleyen bir akp vardır bunu bile görmeyip aaa ama akp bunu bu hale getirdi diye goy goy yapanlar tamamen çıkar nefesi ile yaşarlar. :)



S
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

Bu mesaj silindi.
Fettah Tamince 17-25 ten sonra bile zaman gazetesi ortağı idi. Eşinin 17-25 den sonra bankada 160 bin liralık altın hesabı vardı.

Bu adam CB'nin prensi ve dünde AKM ihalesini aldı haberin var mı?



M
6 yıl
Yarbay

Erbakan da trollmüş, şeriata kurban olsun.
Dini siyaset için kullanan biriydi, bunlara oy veren cehenneme gider diye açık açık söylerdi. Doğru dürüst Müslüman olsa bunu yapmazdı bi kere.
Ona oy veren cehenneme buna oy veren cehenneme... Sanki ben peygamber gibi adamım cennet isteyen bana oy versin diyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay

o iftar olayı komple hataydı zaten....sadece fetö yü davet etmesi değil...şeriat getircez gibi hava oluşturdu kendi sonunu hazırladı erbakanın fevli çıkışları vardır....

sağ sol demeden en net tavrı fetöye erbakan koymuştur açık net indirenlerin arsındada fetöcüler var zaten......

hangi bayıldığınız lider parti erbakan dışında fetöye tepki koydu birde onu yazsanız

< Resime gitmek için tıklayın >

bir hava alın....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Şubat 2019; 17:12:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kerimcem, rekorunu kırıp şöyle güzel bir uzaklaştırma yemeni bekliyorum yine. Haydi bakalım, göreve başla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
K
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

Kerimcem, rekorunu kırıp şöyle güzel bir uzaklaştırma yemeni bekliyorum yine. Haydi bakalım, göreve başla.
kendime sansürlü küfür ettim diye ceza aldım sizin artniyetli yakıştırmalarınızdan meraketme ...sen yazdıklarıma cevap ver boşver...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Şubat 2019; 18:58:33 >

C
6 yıl
Yarbay

Yo artık kabullenin. Bir müslüman şudur, şöyle düşünür demenin anlamı yok. İsteyen istediği gibi şekillendirir. Afganistanda farklı şekillenir, Anadoluda başka. Trakya’da bambaşka. İsteyen yarısına inanır isteyen yüzde doksanına. İsteyen deve sidiği içer isteyen tüm benliği ile karşı olur her türlü hadise ya da bir kısmına. Şeriat konusunda konsensüs var demek de komik. Futbol maçlarını seyreden milyonlarca kişinin tamamı şeriatı iplemiyor. (Avrete bakmak haram olduğuna göre) Ne miras ne köle alım satımı ne şahitlik ne kadının şahitlik yapamadığı konularda hakimlik yapamaması, gayri müslimin müslüman aleyhine tanıklık yapamaması. Sporcuların avret yerleri örtük spor yapması gibi konularda Ben yoğun bir talep görmüyorum. Siz görüyor musunuz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Şubat 2019; 22:25:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @trmeto
T
6 yıl
Çavuş

Şimdi burada birileri Erbakan'a bilip bilmeden sallamış. Yok şeriatçı imiş yok demokrasi düşmanıymış türlü iftiralar atılmış. Erbakan'ı seversin sevmezsin oy verirsin vermezsin ama bu şekilde ithamlarda bulunmaya gerek yok.

Necmettin Erbakan siyasi kimliğinin yanında bir bilim insanıdır. Yazdığı tezler ve yaptığı çalışmaların bir çoğu hala geçerliliğini korumaktadır. İsteyen araştırıp bulabilir. Bunun yanında dönemin siyasi liderlerinden ayıran özelliği bir fikir adamıdır ve siyasete girmek durumunda kalmıştır. Siyasi hayatı da hep mücadeleyle geçmiştir. Yaşadığı dönemde söyledikleri çok ciddiye alınmadı ama zaman gösterdi ki bir çok söylediği çıktı.

Şimdi bu adamın yaptıkları yaşantısı ortadayken kalkıp da demokrasi düşmanı demek komik oluyor. Necmettin Erbakan'ın partisi seçimlerde birinci parti olduğu halde hükumet dışı bırakılması ve istifa ettirilmesi mi demokrasi. Hele bir onu açıklayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Yaptıda yarım yamalak yaptı. O yüzden bugün bu ülke böyle. Tüm hainleri, rejim düşmanlarını assalardı keşke. Onlara destek veren "halk" ı da, istedikleri özledikleri rejime sahip olan bir ülkeye gönderselerdi.
Ne mide bulandırıcı yorum bu bee!
Yahu hiç mi utanma yok siz gibilerde.
Bu militarist kafa bu devirde.
Ya cidden mide bulandırıcı!
Hadi bi gidin yaa!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
6 yıl
Yarbay

Erbakan'ın projelerine bunların hayali bile yetişemez hocam, bunlara imkan verilirse memlekette bir tane müslüman bırakmazlar, adına da ilericilik derler laiklik derler.

Erbakan hoca toprağa 32 saniyede gömülen tankı çizdiğinde ondan yıllar sonra tankı Almanya yaptı. Ağır sanayi hamlesinin 7 yılda ancak tamamlanacak tarafının büyük kısmını 11 ayda tamamladı ama DH forumda konudaki gibi bir gün bile saygıyı aklına getirmemiş birgün ayık gezmemiş insanlar Erbakan'a af söyleme konusunda sıraya girmişler.

Efendiler efendiler sizler önce ayık gezmeyi öğrenin saygıyı sevgiyi öğrenin. KİMSİNİZ SİZ Erbakan'a laf söyleyecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tecrübe_53
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.