Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
301
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Mustafa Sarıgül CHP Genel Başkanı Olmalı!
G
3 yıl (3182 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bana kalırsa CHP genel başkanlığına en uygun aday Mustafa Sarıgüldür.Hiç öyle tiktok videosundan felan bahsetmeyin.Adam halkın nabzından anlıyor.Erzincan karış karış dolaşıp aldı.Bu adamı aday seçseler ülkeyi baştan sona dolaşır.Öyle deli bir adam.Halkı darlaya darlaya oyunu zorla kendine verdirtir.Ayrıca CHP içerisinde en uzun görev almış kişilerden birisidir.Tecrübeli ve likayatli.Bu zamana kadar falsosuda çok yok.İmamoğludur veya Mansurdur bunlardan bir halt olmaz.İkisinide gördük asla liderlik vasfı yok.Hepsi kukla olmuş.Kendi başlarına bir karar alamıyorlar.Birisi sessiz kalır liderim nederse o dur der, diğeri daha belediyeciliğini yapmadan direk ben aday olucam der.Oysaki Mustafa Sarıgülün elinde referans var.Şişlide zamanında çok iyi çalıştı.Şimdi de erzincanda aynını yapıcak.Kesinlikle CHP genel başkanlığına en uygun aday Mustafa Sarıgüldür!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9DE71EDF -- 14 Haziran 2023; 19:20:2 >

O
3 yıl (37527 mesaj)
Yarbay

olsun kimse olmasın demiyor, ama önce bunu kendisi demesi gerekir. chp kurultayında 4-5 farklı aday olsun kim kazanırsa o lider olur. ama KK delegeleri kendi adamlarından oluşturmuş deniyor başkası seçilemez büyük olasılıkla



H
3 yıl (3479 mesaj)
Yüzbaşı

A haberde 7/24 Deniz Baykalla olan atışması ve Şişli belediye rüşvet iddiası yayınlanır bence kötü bir seçim.



G
3 yıl (6096 mesaj)
Yarbay

bence mümkün değil. sarıgül'ün siyasetteki yaklaşımı ile değil kılıçdaroğlu'nun yaklaşımı chp'nin yaklaşımı bile birbirine hiç uymuyor. bu sebeple chp'yi ona emanet edeceklerine ihtimal dahi veremiyorum. ömcelikle bir kere chp'ye geri dönmesi lazım sarıgül'ün. chp'den ihraç edilen birinin chp'ye yeniden dönmesi ve onca chp parti üğyesi varken, genel başkanlığa aday olması ve chp üyeleri tarafından seçilecek olması bana hayal gibi geliyor. ha o geri dönmüş ha muharrem ince geri dönmüş.. fark göremiyorum. gerçi muharrem incenin üslubu, kk'na biraz daha yakın gibi ve, dönüşüm için o hiç olmaz diye düşünüyorum. çünkü uyum sağlayamazlar..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl (4435 mesaj)
Çavuş

Daha nereden aday olduğunu bilmiyorsun, birde bunu Atatürk'ün partisine genel başkanlığa layık görüyorsun. Chp bence kapatılıp müzeye dönüştürülmeli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl (3182 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yanlış yazmış olabilirim ne kuduruyon?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fero
G
3 yıl (3182 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

CHP'ye geri dönmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.Seçim sonrası bile K.K'ye destek verdi.İstese çok rahat girer.Partinin içindekilerin şu saatten sonra insiyatifte bulunacağını sanmıyorum.Artık kişisel çıkarları bir kenera bırakıp değişim için karar vericekler.Yıllarca CHP'nin içinde olmuş birinin, diğer yeni adaylardan daha çok tercih edileceğini düşünüyorum.Sarıgül, muharrem ince gibi değil.Zira ince partiden ayrılınca demedik söz bırakmadı.CHP içinde ona karşı büyük nefret var.Ama sarıgül öyle değil.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @haykoatmaca
L
3 yıl (7457 mesaj)
Yarbay

Yıl olmuş 2023 sarıgül mü kaldı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O
3 yıl (37527 mesaj)
Yarbay

yav farkındamısınız kimseye aday beğendiremiyoruz.
KK, gitsin yerine Ekrem gelsin deyince Ekrem başkana laf ediyorlar,Özgür Özel gelsin yok o şyle böyle deniyor,Sarıgül gelsin dersin,sarıgül geçnişte şunu yapmıştı bunu yapmıştı,ondan genel başkan olmaz.
ulan zaten size peygamberi getirip CHP nin başına koysak ona bile bir kulp bulursunuz.



K
3 yıl (53541 mesaj)
Yarbay

Sarıgül sülalesini zengin zetti beldiyeyi yoldu diye bir algı oluştu halkta kolay kolay silinmez.
Bence ekrem daha iyi .



H
3 yıl (66454 mesaj)
Yarbay

Kkden cok oy alacagi kesin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl (1749 mesaj)
Yüzbaşı

😅 güzel espri



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl (3296 mesaj)
Yüzbaşı

O amacı da gözeterek geri döndü adam zaten. XD



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl (10846 mesaj)
Binbaşı

kemal bey 2 loading..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.