Giphy olayı çok daha saçmaydı o dönem. AB resmen o dönemde Big Tech'ten güçlü olduklarını göstermek için süreci gövde gösterisine çevirmişlerdi. Burada ise spekülasyonlara kurban gidiyorlarmış gibi geliyor. Bence yine saçma sapan kararlar.
Sega ve Microsoft arasında yıllardır bir yakınlık var, Kojima Xbox'a özel oyun geliştiriyor fakat Nintendo ağır bir top Konami ise eski Konami olmaktan fazlasıyla uzak. Microsoft'un tüm odağı game pass oldu oyun konusunda, öyle ki son çıkan oyunların diskli versiyonlarını bile yapmıyorlar.
Age of empires ı 55 senede çıkaran firmanın eline zaten 10 senede bir oyun çıkaran blizzard ı da verirlerse piyasada oyun üretemeyecek hale gelecekler herhalde.
Microsoft un derdi oyun falan değil bu çok net. Her büyük firma gibi azıcık palazlanmış, satın alabileceği, üretmeyeyim üreteni alıp yoluma bakayım zihniyetiyle büyüyorlar.
Ama fark şu ki lojistik firması değilsin. Böyle büyüme bir noktadan sonra sorun yaratıyor. Üretkenlik zalıyor. İnsanlar Microsoft tan artık oyun anlamında umudu kesmiş durumda. Doğru düzgün, elle tutulur tek oyunları yok çok çok uzun süredir.
Activison ilk önce şu Modern Warfare serisini düzeltsin 2. oyunla birlikte iyice serinin içine etti Micro satın alsın gerekirse düzelsinde kim satın alıyorsa alsın yeterki Modern Warfare serisi iyice bka sarmasın
Gamepass olmasına rağmen Xbox’ta kardeşlikle oyun oynayanları geçtim zatende sistemin açığını bulup 100 kişi danayı geçtim sürüye girer gibi tüm yeni oyunları tek hesaba alıp aynı anda 100 kişi kendi hesaplarından oynama yöntemi bulan whatsapp gruplarını ne yapıcaz :) Ps tarafını geçin bu sistemde en büyük dolandırıcılığı Xbox Türkiye tarafında belli kullanıcılar yapıyor aman Microsoft duymasın bu kardeşliğe benzemez çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 2 Mayıs 2023; 22:0:10 >
Bu mesajda bahsedilenler: @esmerbuyucu