Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1525
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Böyle Final Fantasy Oyunu Daha Önce Görülmedi
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    Geçtiğimiz aylarda ilginç ismiyle 3DS platformları için yeni bir Final Fantasy oyunu duyurulmuştu. Final Fantasy hayranları tarafından son yıllarda bozulan çizgisi yüzünden eleştiri yağmurlarına tutulan serinin bu yeni oyununun oynanış videosunu izledikten sonra hayranların vereceği tepkileri merak ediyorum doğrusu.
 
    Müzik, ritim tutturma oyunu olduğu açıklanan Theatrhythm Final Fantasy adlı yeni 3DS oyunu için oynanış videosu yayınlandı ve içeriği beni oldukça şaşırttı. Final Fantasy serisinden çeşitli parçaların ele aldığı oyunda müzik ritimlerini oluşturmak için tuşlara doğru zamanda basmak zorunda kalıyoruz. Bu Final Fantasy'de seriden alışık olduğumuz tarzda ne bir hikaye ne strateji ve taktik gerektiren savaş sistemi, ne de dikkat çekici ara sahneler bulunuyor. Tek yapmanız gereken tuşlara basmak, basmak ve yine basmak.
 
    Guitar Hero'ya benzeyen yapısıyla dikkat çeken oyun için sıkı bir Final Fantasy hayranı olarak yorumlarımı ağır konuşur korkusuyla kendime saklıyorum. Oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:
 




B
13 yıl
Yarbay

3ds'e çok bile....



İ
13 yıl
Yüzbaşı

3ds e layık bı oyun degil ama sırf müzikleri dinlemek icin alicam



M
13 yıl
Binbaşı

FF serisiyle dalga geçmişler resmen.2D grafikleri çok sevmeme rağman bi karekter tasarımları bu kadar kötü olamaz oynanış sıfır ritim duygusundan eser yok nerde Guitar Hero , Elite Beat Agents nerde bu.



B
13 yıl
Yarbay

Square malenix, yazıklar olsun diyorum başka da bişey demiyorum.



S
13 yıl
Yarbay

piii allah belanızı mı verse acaba SE çalışanları?



R
13 yıl
Yüzbaşı

Cloud'u falan ne hale sokmuşlar. Onlar neyse de bunlar Sephiroth'u da böyle birşey yaparlarsa adam canlanır çarpar bunları. O yapmazsa ben gider SE binasını basarım.



E
13 yıl
Çavuş

evet square enix in final fantasy serisini ayaklar altına aldığının kanıtıdır bu resmen! yazık çok yazık. 3ds e de böyle bi oyun çıkmasına üzülüyorum !



C
13 yıl
Yarbay

G
13 yıl
Yarbay

Keşke Enix ile birleşmeseydi Squaresoft. Nerede o arasahnelerde gözyaşlarımızı tutamadığımız FFX. Nerede crisis core lar.

Wada resmen batırdı FF serisini. Umarım Tetsuya Nomura FF13 Versus ile birkez daha başarıyı yakalar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.