G

Emekli Yönetici
21 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
627 üye
Görüntülenme (?)
2613 (Bu ay: 23)
Gönderiler Hakkında
G
geçen yıl
Forum 2005 yılına geri dönmüş
Mesaj sayısı bakımından 2005 in bile gerisine düşmüşüz. O yıllarda minimum ADSL bağlantı hızı 256 Kbps iken, maksimum bağlantı seçeneği 1-2Mbps miş. Ona rağmen daha fazla mesaj atılıyormuş. Düşünün artık durumu.

Nereden nereye gelmiş forum. Hey gidi günler.


< Resime gitmek için tıklayın >
G
2 yıl
10 bin TL civarı 55\u0027\u0027 veya 65\u0027\u0027 TV tavsiyesi
Arkadaşımın TV'sini kedi kırdığından dolayı arkadaşıma 10 bin tl bütçe ile 55 inç ya da 65 inç tv arıyoruz arkadaşlar. Televizyon genel amaçlı kullanılacak, oyun vs izlenmeyecek.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
G
3 yıl
10 gündür akşamları çıkan hafif ateş
Arkadaşlar yaklaşık Mart ayının başından beri akşam 6,7 den sonra çıkan hafif ateşim oluyor (alından 37 derece civarı), gece yatmadan önce geçiyor. (36.5 civarına diüşüyor)

Yani gündüzleri kendimi iyi hissediyorum akşamdan sonra pek iyi değil. Belki diyeceksiniz 37c bile normal ama suratım yanıyor gibi hissediyorum yani ufak artış bile etkiliyor. Gündüz çık 2km koş desen koşarım başka semptomum yok ama bu ateş kafamı karıştırıyor.



Aynı şeyleri yaşayan oldu mu?
G
4 yıl
Klimadan gelen garip ses
Klima kapalı veya açıkken (farketmiyor), klimanın sağ tarafından bu şekilde guluk guluk sesler geliyor. Tam emin değilim ama sanırım hava rüzgarlıyken oluyor. Sizce sebebi nedir? Klimayı taktırdığımız günden beri var bu sorun.

Videoyu izlemek için tıklayınız
G
4 yıl
Sınıfa moonwalk yaparak girenlere noldu?
Bi ara sınıfa moonwalk yaparak girenler vardı. Noldu onlara, istedikleri yeri kazanabildiler mi bari? Foruma sürekli konu açıp duruyorlardı, eskiler bilir.
G
4 yıl
İnventus\u0027la sorun yaşıyorum.
Çocukluğumdan beri tüm sistemlerimi buradan toplamış biri olarak İnventus beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Oradan Ryzen 3900X aldım. Normalde AMD Rewards kapsamında 2 tane oyun + 3 aylık PC for Gamepass hediyesi vermeleri lazımdı. Kendilerine mail atıp kodlarımı istediğimde cayma hakkımı beklememi istediler. 15 gün geçtikten sonra tekrar mail attım. Oyun kodumu verdiler fakat Gamepass kodunun ayrı olması gerektiğini gördüm, onu da istediğimde cevap alamadım.

Muhtemelen meşgullerdir, görmemişlerdir vs diye dört beş günün ardından tekrar mail attım, gamepass kodumu da verir misiniz diye, yine cevap yok. Sonra bu böyle olmayacak bari arayayım dedim. İnventus'u aradım şuan bununla ilgilenen beyefendi yok ben not alıyorum kendisi geldiğinde ileteyim size geri dönüş yapsın dedi, üzerinden bir hafta geçti tekrar geri dönüş yok. Ardından bir mail daha attım. Ona da cevap yok.


Bu konudan bağımsız mail ile stok soruyorum mesela, eğer o ürün stokta yoksa olumsuz bile olsa geri dönüş yapmıyorlar. Sadece stoklarda varsa size geri dönüş yapıyorlar. Yani eğer sonuç olumsuz ise geri dönüş yok, sonuç olumlu ise geri dönüş var. Resmen çalışma şekiller bu şekilde. Aynı sorunu arkadaşım da yaşıyor. Ürünleri satana kadar her şey çok güzel fakat sattıktan sonra destek konusunda eski hallerinden eser yok. Resmen kendilerini salmış durumdalar.

Beni rahatsız eden 3 aylık gamepassden mahrum kalmak değil, hiç geri dönüş yapılmaması. En azından buradan görürler diye konu açayım dedim.


Edit: Konunun linkini kendilerine mail gönderdim, bes dakika sonra kod kendilerine geldiginde bana göndereceklerini soyleyen mail attılar. Başka türlü cevap alamazmışım iyi ki konuyu açmışım diyorum :)
G
4 yıl
Sony: Playstation 5 2020\u0027nin sonunda çıkıyor!
Sony resmen ilk defa Playstation 5'in ismini anarak 2020'nin sonunda geleceğini açıkladı. Ve ayrıca yeni detaylar da paylaştı.


Aynı zamanda yeni kontrolcünün nasıl olacağını da yazmışlar. İki yeni özellik eklemişler. Bunlardan birincisi '' haptic technology'' Bu bizim bildiğimiz titreşim özelliğinin gelişmiş versiyonuymuş. Sıradan titreşim motorlarına göre daha fazla reaksiyon verebilecekmiş. Şu örneği vermişler mesela araba yarışında duvara çarptığınızda hissedeceğiniz titreşim, futbol oynarken hissedeceğiniz titreşimden oldukça farklı olacakmış. Çimlerde koşarken çamurun hissettirdiği titreşim bile ayrı olacakmış.

R2 ve L2 butonlarına ''adaptive triggers'' özelliği eklemişler. Oyun yapımcıları bu özelliği istediği gibi kullanabilecekmiş. Örneğin ok kullanırken, yayı sıkma hissiyatını çok daha farklı şekilde verecekmiş. Ya da kayalık arazide araç sürerken gaz pedali çok daha farklı hissettirecekmiş.

Wired dergisinden de ufak bilgiler:

PS4'ün aksine, PS5 100GB'lık Blu-ray diskler kullanacakmış.
DS5'de daha iyi pil ömrü olacakmış.
DS5 USB Type-C kullanacakmış.
Dualshock 4'den daha ağır olacakmış fakat yine de Xbox One kontrolcüsünden daha hafifmiş.
Haptic feedback özelliği ilk PS4 Pro için düşünülüyormuş, sonra vazgeçmişler.


Kaynak:
https://blog.us.playstation.com/2019/10/08/an-update-on-next-gen-playstation-5-launches-holiday-2020/
https://www.wired.com/story/exclusive-playstation-5/
G
5 yıl
Beni özlediniz mi?
Ben sizi özledim ama sanırım siz beni özlemediniz......
G
5 yıl
Denizden etkilenmeyen çanak anten önerisi
Arkadaşlar deniz kenarında bir evimiz var, neredeyse 2 senede bir çanak antenler bildiğiniz pas içerisinde kalıyor ve değiştirmek durumunda kalıyoruz. Denize, paslanmaya dayanıklı 120cm hangi çanak anteni tavsiye edersiniz?
G
5 yıl
65 inch TV tavsiyesi (65Q70R alındı)
Edit: Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. 65Q70R siparişi verdim, gelince yorumlarımı paylaşırım.



Arkadaşlar 65 inch tv arıyoruz bu hafta alınacak. Maksimum 12 bin lira bütçemiz var. Aklımda iki model var.

LG 65SK8500 - her yerde bulunmuyor niyeyse vatanda bazı şubelerde kalmış sadece.
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-65sk8500-65-166-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

LG 65SM8200PLA - SM90 serisi daha iyiymiş ama o da 16 bin liralara kadar çıkıyor. SM82 serisi de iyi midir sizce?
https://www.teknosa.com/lg-65sm8200pla-65-nano-cell-tv-p-110019190?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing&v=1.10.5

Ya da hangii modeli önerirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.