Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1690
Cevap
40739
Tıklama
35
Öne Çıkarma
Cevap: CHP KURULTAY DAVASINDA 'MUTLAK BUTLAN' KARARI ÇIKTI.. KK GERİ DÖNDÜ.. (4. sayfa)
P
5 ay (10380 mesaj)
Yarbay

Zavallı hareketler, RTE ve AKAPE sona çok yaklaştı.



İ
5 ay (2483 mesaj)
Yarbay

Bu ülkeye 2 tane Kemal geldi biri Kahraman olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷 diğeri ise malum şahıs hain olan kemal kılıçdaroğlu koltuk sevdası olan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 ay (3882 mesaj)
Yüzbaşı

Bu kararla ekonomi acayip şahlanacak. Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.



V
5 ay (18217 mesaj)
Yarbay

Ben demedim ki. Senin başkanın oldu. Eleştiremezsin artık. Kk zaten senin hemşerin falan. Sen ne ara chpli oldun ki?

Zihniyet derken? Sana ne? Sana kimse birşey beğendirmek zorunda değil.

Ayrıca bu işlerden vazgeç. Böyle dedin şöyle dedin falan filan. Sen ne dedin? Hiç. KK senin bölgenin adamı bugüne kadar bölgenin insanından kimseye hayır gelmemiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @en1gma
R
5 ay (19165 mesaj)
Binbaşı

KK aday olmasın kazanamaz diyenlere saldırdını, algıcı, troll damgası vurdunuz. %65'le kazanıyoruz, kutu kola bile kazanıyor diye dolaştınız. Meral'den' İnce'ye' Ümit özdağ'a kadar hakkını yemediğiniz, saldırmadiginiz adam kalmadi hala utanmadan konuşabiliyorsunuz.

Siz degil bizim gibiler mecburiyetten oy verdi. Kimseyi kandırmayın artık.

KK kaç sene CHP'nin başında kaldı? Madem kafanız o kadar çalışıyordu aklınız neredeydi.

Bu parti ve kitlesi oldukça daha çok görürüz böyle şeyler. Bir de hükumete sürekli seçim yatırımı yapıyor falan deniliyor. La adamlarin ihtiyacı mı var seçim için ekstra bir sey yapmaya? Karşıdaki kitle belli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 21 Mayıs 2026; 19:10:55 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @end0plazmikretikulum
S
5 ay (1313 mesaj)
Yüzbaşı

tayyip amcaya cumhurbaşkanlığı tekrar hayırlı olsun



L
5 ay (4234 mesaj)
Yüzbaşı

Konuyu akp liler basmış CHP yi eleştiriyorlar, kapatılsın diyorlar. Oy bölmeyin. Bunlar gizli akp li hüü



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
5 ay (18217 mesaj)
Yarbay

Sende chpli değilsin. Sana ne? Zafer partisi cart curt bir chplinin umrunda oluyor mu ki taraftarı olmadığın partiden bahsediyorsun? Seçimde yüzde 5 oyunu satan liderine bak sen.


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lirikal Militan
R
5 ay (19165 mesaj)
Binbaşı

L
5 ay (44460 mesaj)
Yarbay

Ne koltukmuş Kemal yapıştı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

J
5 ay (14852 mesaj)
Yarbay

yeni rejimin ayak sesleri. iyi oluyor bu ülkenin insanına.



R
5 ay (19165 mesaj)
Binbaşı

Kılıçdaroğlu'na biz mecburiyetten oy veririz ama millet vermez, bu adamın kazanması zor dedik diye saldıran Space gibi tipler şimdi de CHP'yi eleştiriyorlar hülooo yetişin diye telaşlanmış. Sorsan bunlardan zekisi yok, bunlar kadar büyük oyunu çözen yok. Hemen bizim kim olduğumuzu niyetimizi çözerler ama şu an akp'li dedikleri KK 15 sen başlarında durabiliyor. Açın bakın genel merkez önündeki kalabalık KK'ya sövüyor.





< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



E
5 ay (2812 mesaj)
Binbaşı

ya he kanka heeeeee

benim öyle bir propaganda yapmışlığım yok. mesaj geçmişim de açık, istediğin gibi aç bak incele.

kendini ultra akıllı üstün zeka sanan senin gibi ufak bir kitle tam anlamıyla uzlaşılmaz mızıkçı bir çocuk gibi. sanki bütün ülke sizi mutlu etmek zorunda.

bana martaval okuma, x kişisi aday oldu da seçilmedi de sadece. sizin gibi üstün zekalar da gitti soğan'a oy verdi hiç kıvırtma.

yoksa popülizm temelli ne akp ne de chp pek de umurumda değil, benim siyasi görüşüm popülizme karşıt olduğu için bu ülkede iktidar olamaz. ancak akılcı bir şekilde el mecbur şimdilik iktidarın değişmesi için en güçlü muhalefet adayına istemeye istemeye de olsa oy vermek durumundayım. zorla parti başına geçirilen kk chp'sine de isterse tam 50 50 oy kalsın benden lehlerine 1 oy işlemez.

sen bahane aramaya devam et, bilmişlik tasla. sırf hava cıvasınız ehe mehe ben demiştim işte diyip kendini üstün zeka olarak görüp, az mantıklı davran diyen herkesi "bu pirocu ehe ehe, bu özelci ehe ehe, bu imamoğlucu ehe ehe ben çok üstünüm en iyi bilen benim" diye yaftalamaya devam. akp senin gibiler için fazla bile. utangaç akp'liliğinizi salın, mevcut iktidar gayet yeterli, değişmesine gerek yok diyip akp propagandası yapın çok daha tutarlı davranmış olursunuz. içinizde tutmaya gerek yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RedPyro
-
5 ay (14026 mesaj)
Yarbay

Ekonomi Bum… Akp kendi eli ile sonunu getiriyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 ay (19165 mesaj)
Binbaşı

15 sene başlarında duran adama bile AKP'li diyorlar Kitle öyle bir hale gelmiş ki tamamen gerçeklikten kopmuş. Ya KK'ya oy veriyorsundur ya akp'lisin diye senelerce gezdiler şimdi de KK'ya akp'li diyorlar, bize hala aynısını diyorlar. Bunlar akıllanmaz, bunların gerçeklikten kopuşu bizim gibilerin hayatını etkiliyor. O yüzden siyaseten mücadele edilmesi gereken parti ve kitlesi bellidir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 21 Mayıs 2026; 19:23:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 ay (5778 mesaj)
Binbaşı

Yaşasın... Kemal Dedem Pirom geri dönüyor. Kemal Dedem hesap uzmanı! Sizler gibi boş adam değil ondan istemezükçülük ediyorsunuz!

Kemal Dedemle kazanıyoruuuuz, yüzde 65'len geliyoruuuuz!

Puhaaaaaa :D

Daha durun daha durun!!!

Maaremi linç ettiğiniz zamanki yaptıklarınız burnunuzdan gelsin!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 21 Mayıs 2026; 19:22:31 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
5 ay (53 mesaj)
Onbaşı

Aynen öyle hocam, şimdide düşman oldu akp ajanı oldu,🐑 diyen kitle asıl kendileri koyun olup güdüldüğünün farkında değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçoban -- 21 Mayıs 2026; 20:2:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @RedPyro
L
5 ay (4234 mesaj)
Yüzbaşı

En azından sizin gibi akp ortağı ve yardımcısı değilim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Vanished Man
S
5 ay (5510 mesaj)
Binbaşı

Chpli başkanların metreslerinin refahı için haydi halkım sokaklara



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 ay (60041 mesaj)
Yarbay

5 dk önce KK tweet atmış, X hesabı olan varsa:
https://x.com/kilicdarogluk/status/2057496655381860753



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >