Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
47
Cevap
2191
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Honor 600 oldukça iddialı geliyor: 9.000 mAh pil ve Snapdragon 8 Elite işlemci
D
2 ay (4032 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Honor 600 oldukça iddialı geliyor: 9.000 mAh pil ve Snapdragon 8 Elite işlemci
Honor, geçtiğimiz Kasım ayında tanıttığı 500 serisinden sonra, şimdi de 600 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önce ortaya çıkan bilgilerde Honor 600'ün 9.000 mAh kapasiteli dev bir batarya ve 6.57 inç ekran ile geleceği iddia edilmişti. Şimdi ise güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station bazı ek teknik detaylar paylaştı.



Honor 600 beklenen özellikler



Yeni bilgilere göre telefonun 6.57 inçlik LPTS OLED ekranı 1.5K çözünürlük sunacak ve 2.5D kavisli cam ile korunacak. Cihazın en dikkat çekici yönü ise 9.000 mAh’lik silikon batarya. Son dönemde üreticiler, silikon tabanlı batarya teknolojisi sayesinde telefonların kalınlığını ciddi şekilde artırmadan daha büyük kapasiteler sunabiliyor.



Kamera tarafında ise 1/1.4 inç boyutunda 200 MP'lik bir ana sensörün, telefoto lensle birlikte kullanılacağı belirtiliyor. Bu büyük sensör sayesinde cihazın özellikle düşük ışık koşullarında kaliteli fotoğraflar çekmesi bekleniyor.



Ayrıca Bkz.Honor Magic V6, kırışıksız ekranıyla görüntülendi



Sızıntıya göre telefonun bir mühendislik örneği Qualcomm Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle test ediliyor. Eğer bu doğruysa, performans tarafında ciddi bir sıçrama olabilir. Çünkü mevcut Honor 500 modelinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 4 kullanılıyor.



Bildirilen diğer özellikler arasında metal çerçeve, kablosuz şarj desteği ve 3D ultrasonik parmak izi sensörü yer alıyor. Özellikle ultrasonik sensör, Honor 500'deki optik ekran içi sensöre göre önemli bir iyileştirme olacak.



Elbette tüm bu bilgiler sızıntılara dayanıyor ve cihaz tanıtılana kadar teknik özelliklerde değişiklik olabilir. Ancak kaynağın güvenilir olması nedeniyle iddiaların gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.



 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/02/28/honor-600-specs-leak-9000mah-200mp-snapdragon-8-elite/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

yien bize plastik avrupaya metal vs verirler alçak şerefsiz çin
Yoruma Git
Conduran - 2 ay +11
Bu kadar kasmaya gerek yok ki. Telefon bu. Hepimiz kılıfla kullanıyoruz.

Ben Galaxy m51 kullandım 2 sene. Gittim arkadaşa sattım. Hala taş gibi.

Şuanda Galaxy S23 Ultra kullanıyorum. 6 ayda bir ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı FısFısss - 2 ay +5
F
2 ay (1924 mesaj)
Binbaşı

TR'ye gelecek mi?

Gelirse kaça gelir?



K
2 ay (10949 mesaj)
Yarbay

H600PRO bizim ulkemize 9000mah ile gelirse harika olur.




S
2 ay (6214 mesaj)
Yarbay

Nasıl alınır mı Alınır mi nasil ,yeriniz nerde



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
2 ay (113 mesaj)
Teğmen

bize gelcek model. ama arayüzünü pek beğenmedim honorun




C
2 ay (113 mesaj)
Teğmen

yien bize plastik avrupaya metal vs verirler alçak şerefsiz çin



Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
2 ay (132 mesaj)
Teğmen

Bizim millet almasın kardeşim boykot etsinler çinli markaları



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Conduran
S
2 ay (1592 mesaj)
Binbaşı

Bu serinin Pro'su 8 Elite SoC ile gelir. Baz modelin ben 7 Gen 4 ile geleceğini düşünüyorum. Fiyat en önemli etken olacak...




F
2 ay (1924 mesaj)
Binbaşı

Bu kadar kasmaya gerek yok ki. Telefon bu. Hepimiz kılıfla kullanıyoruz.

Ben Galaxy m51 kullandım 2 sene. Gittim arkadaşa sattım. Hala taş gibi.

Şuanda Galaxy S23 Ultra kullanıyorum. 6 ayda bir kılıfından çıkarıp siliyorum. Hala taş gibi.

Metal olmuş, plastik olmuş, cam olmuş hiç fark etmez.

Uygun fiyata gelsin. Özellikleri iyi olsun yeterli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Conduran
N
2 ay (5306 mesaj)
Yarbay

haber yanlış bu bahsedilen 600 pro modeli yani 500pro nun aynı. 2 model var 500 500 pro 600 600 pro gelecek fiyat ve testlere göre değerlendirmek daha doğru




D
2 ay (3102 mesaj)
Yarbay

düz modelde 8 elite gibi amiral gemi işlemci kullanılmaz bence. honorun 200 ve 400 serielri orta sevie işlemcilerle fp olarak iş yaptı. pro serilerinde amiral gemi özellikleri olabilir ama düz serisi gene orta seviye işlemciyle fp ye oynar bence. haberde hata olabilir. pro demek istemiş olabilirler



J
2 ay (6230 mesaj)
Yarbay

Tr fukara ülke. Buraya kırıpılıp getirirler. Fiyatı arşa çıkmaması için. Diğer markalar 7 gen 4 işlemciye 60 bin lira istediler. Bunlarda aynısını yaparsa şaşırmam.




D
2 ay (1959 mesaj)
Binbaşı

Türkiye'de Samsung ve iPhone harici telefon satmıyor, Xiaomiler genelde hep redmi serileri orta-giris seviye modeller satıyor o nedenle diğer markaların premium telefonları için cazip bi ülke değiliz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
2 ay (410 mesaj)
Yüzbaşı

Honor 400 kullanıyorum işlemcinin zayıflığı hissediliyor ama elite gen 5 e de ihtiyacım yok. Dimensity 8350 performansında bir işlemci koyup bataryayı 9000 yaparlarsa güzel olur. Fiyatı da uygun tutarlar umarım malum ram krizi derken fiyatlar iyice artacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 ay (1592 mesaj)
Binbaşı

Magic8 Lite'taki gibi bir fiyatlandırma ile gelirse Honor Türkiye'nin selasını okuyabiliriz. Her şey kendilerine bağlı...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FallenSpirit
S
2 ay (1592 mesaj)
Binbaşı

Apple marka algısından dolayı satıyor, Samsung ise yerel fiyatlandırmadan dolayı. Ama ülkemizde Samsung'un asıl satış yaptığı alan orta segment bölümü. Amiral gemisi tarafında insanlar hem iPhone hem de Samsung S'ler aynı fiyatta olduğu için iPhone tarafına yöneliyorlar ki haksız da sayılmazlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DaRK_KniGHT_
V
2 ay (211 mesaj)
Teğmen

bu sene o da değişecek a35 23 bin tl, a57 de 30-32 bin tl olur. çin marka telefonların alınmamasın sebebi çin malı kalitesiz algısı - ki kalitesiz değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Surface Area
S
2 ay (1592 mesaj)
Binbaşı

Şimdi orada durum daha farklı. A37'de bulunacak olan Exynos 1480'in rakibi Snapdragon 7s Gen 4. Ayrıca bu sene A37'de 1/1.56" boyutunda orta segment bir sensör olacağı söyleniyor. Yani A37'nin rakibi kabataslak POCO M8 Pro - Redmi Note 15 Pro+ modelleri, bu iki model de 23 - 24K₺'den başlıyor. Buradan yola çıkarsak A37'nin oturmuş fiyatı 20K₺ gibi bir şey olur.

A57 ise dediğin gibi 30 - 32K₺ olmaz çünkü S25 FE zaten 31K₺ bandında. A57'nin oturmuş fiyatı 25K₺ gibi bir şey olur. Ondaki Exynos 1680 de kabataslak Snapdragon 8 Gen 1 performansı sunuyor.

Çinlilerin kalitelisi - kalitesizi marka - modele göre değişir. Mesela POCO - Redmi grubunun tamamen alınmaması taraftarıyım. BBK grubunun cihazları güzel ancak çok fahiş fiyatlara satılmaya çalışıldığından otomatik eleniyor.

Geriye de potansiyel alınabilecek Çinli olarak Honor kalıyor. Eğer bu sene kötü fiyatlandırma ile gelirse o da gidecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @vortex3399
V
2 ay (211 mesaj)
Teğmen

a35 kullanıcısı olarak exynos baya verimsiz bi işlemci asla snapdragona yaklaşamaz. bende exynos 1380 verimsiz olduğu için helio g99dan daha kötü çalışıyor. a35 bazen takılıyor ana ekranda bile. oyunlarda bile 52 derece oluyor. sosyal medyada 45 derece falan. redmi note 14 4g de bile bu sorunları yaşamadım. redmi note 14 4g bile oyunda 38-40 dereceyi geçmiyor. a56'nin satış fiyatı 25 bin. bu yüzden a57 30 binden aşağı satılmaz. zaten poco m8 pro 21 bin tl ve adaptör, kılıf ve jelatinle geliyor. bunları da göz önünde bulundurman lazım. poco m8 pronun işlemcisi 7s gen 4 tmsc üretimi olduğu için daha verimli çalışacaktır exynos 1480'ten. ayrıca yeni bir işlemci. exynos 1480 nerdeyse 3 yıllık bir işlemci. a37 ve a57'nin batarya ömrünü de kıstılar zaten. (2000 döngüden 1200'e). yani a37 24 binden aşağı gelmez. zaten a36 19500 tlye satışa çıktı. s26 serisindenki fiyatlandırmaya bakarsan anlarsın. s26 fe de 55-60 bin arası gelecektir. bir de değişen bir şey yok. aynı özellikler. huawei ambargo yedikten sonra markalar yenilik yapmamaya başladı. samsung ve apple geçecek markaydı yasakladılar. bun yasağa da en çok sevinen marka samsungdu (zaten şaşırmadım, samsung zamanında htc'yi karalamak için insanları işe alıp htc telefonları kötüleyip, samsung telefonları övüyordu) şu an huawei yasaklanmasaydı samsung lg gibi olurdu ve apple da her sene yenilik yapardı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 2 Mart 2026; 1:14:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Surface Area
S
2 ay (267 mesaj)
Teğmen

Yazılıma önem vermedikten sonra isterse elite 2 işlemci olsun..