Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 1 mobil kullanıcı
5198
Cevap
536358
Tıklama
17
Öne Çıkarma
Cevap: Vantilatör Fırsatları (235. sayfa)
M
12 ay
Yüzbaşı

hocam optimum etimesgut haftasonu uğradım. orada adam gibi vantilatör ürünü göremedim ben. mediamarkette vardır diye çıktım ama orada da yoktu.

ama mi mağazası varmış dikkatimi bile çekmemiş demek orada da ürün yok ki gözüme çarpmamış :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisgsm -- 3 Temmuz 2024; 15:44:37 >


Bu mesajda bahsedilenler: @M. B.
A
12 ay
Yarbay

Evin içinde görüp kullanmadıkça vantilatörün nasıl olduğunu anlayamazsınız. Kesinlikle yanıtır. O nedenle Mi almayı düşünenler benim yukarıdaki yazdığım maddelere göre değerlendirsinler. Ona göre gözü kapalı alsınlar.
Örnek vereyim.

Uyurken cam açmak istemiyorum. Çok ses geliyor dışarıdan. Ama beni çarpmayacak şekilde serinletip tatlı bir uyku çekmek istiyorum. Bunu yaparken de çok elektrik harcamasın diyen hemen mi vantilatör alsın.

Bunun gibi kullanım kararınızı benim dediğim maddelere göre karar verin. Ona göre alın yada almayın. Gözü kapalı karar verebilirsiniz benim dediğim maddelere göre.
Ben çok sevdim. İyi almışım diyorum.



C
12 ay
Yüzbaşı

mağazadan giderek aldığınız ürünlerde kurulumu yapıldıktan sonra iade almayabiliyorlar ama internetten alınan ürünlerde 14 gün cayma hakkınız var kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lotussavia20
S
12 ay
Çavuş

N11 mağazasından Mi'nin 2 lite olan modelini aldım fakat çok kötü bir koku yayıyordu bugün iadeye gönderdim bakalım ne diyecekler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 ay
Yarbay

bugün tekrar baktim avm den o paraya hiç değmez standart 35-40 watt gibi ufliuyor son kademede,aldığım range daha iyi sanki son kademede.


arcelik 16350 gelmiş teşhire oda iyi arkadaşlar netten almayın kazık mağzada 2.000 tl hem kumandalı.

biraz yaşlı olduğumdan herhalde :) bana appden mudahale daha uğraştırıcı geliyor aç bekle filan elinin altındaki kumandayla daha basit.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2024; 18:26:0 >


Bu mesajda bahsedilenler: @serqet
O
12 ay
Yarbay

Geçen aldığım leaderpro sonrası bugün 2. Olarak arçelik 16355 aldım. Mağazada baktım kalitesi güzel 1-2 ay kullanım için çokta para vermek istemedim. 1000-1200 TL civarı ıvır zıvır markalarvar ama arçelik tercih ettim
Sesi biraz var ama çok rahatsız etmedi. Ucuz olanlarda malzeme dandik olduğu için titreşim sesi bunda yok. Sadece pervane sesi var.
Fiyat 1700 dediler ama kasada 1600 TL çıktı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 4 Temmuz 2024; 22:41:44 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 ay
Yarbay

aynen arçelik f/p ama ist sıcağına 900-1200 tl ll liklerde yetiyor dediğin gibi az kullanılıyor, motor gücü ,wattı gerçek 40-50 watt olsun yeter fazla para dökmeye gerek yok kuzey bölgeler için.
ama 13650 yan yana test ettim 350 daha iyi üfürüyordu tabi aman aman bir fark yok, kumandası var, paneli daha şık bir o var.
zaten istda hava poyrazlı olunca avm de fiyatlar düşmüş 1.5 hafta önce gittiğimde daha pahalıydı aslında hatırlayıp bahar civarı filan almak lazım uygunken.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2024; 23:13:10 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ordan Geçenbay
O
12 ay
Yarbay

Hocam alt tabanda ki taban bile baya ağır. Ucuz bir ürüne baktım alt taban o kadar hafifki vantilatör dönünce taban hareket ediyor. Arada 200-300 TL varsa kesinlikle arçelik bu modeli tercih edilir. Yalnız yatak odasında veya küçük odada bu ürün olmaz gibime geliyor. 1.kademede bile baya güçlü üflüyor. Salon gibi büyük odalar için ideal.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
M
12 ay
Yarbay

16355'i gördüm sesliydi ve sıradandı ha illa arçelik olsun diyen alabilir. 16350'de maalesef pervanesi ufak ve ince plastik gözüküyor resimlerde. 16370 alınabilir olan ama kalmamıştır herhalde hiçbir yerde yok. Beko'da aynısı vardı 3bin çektiler almadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
K
12 ay
Yarbay

yok değil hocam gayet büyük bir vantilatör kadın kısmı odadan odaya zor taşır zaten göz doyuruyor.
55 modelinden 2 tık daha şiddetli esinti veriyor gibi 95 le benziyor ama kanatlar geniş olduğu için daha yaygın veriyor bu tabi 95 den,o yönden daha iyi.
kalitesiz brişey alıcağına arçelik almak daha mantıklı biraz fiyatlar düşmüş ist da poyraz uzun gidince şu an fena değil fiyatları.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Temmuz 2024; 2:40:8 >


Bu mesajda bahsedilenler: @MühendisMurat
L
12 ay
Er

Mi smart standing fan 2’yi beğenen arkadaşlar vantilatör de 4.500 TL verilecek ne buldu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Sessiz olmasına evet sessiz ama 4. Kademe de bile 4. Kademe de düşünülen bir performansta alamadım ben. Üzerine boyutu çok fazla küçük geldi. Yorumlarınızı bekliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
12 ay
Yarbay

Mi' de hedeflenen şey bildiğimiz klasik vantilatör kullanımı deneyimi değil. Onun kulvarı ayrı. 1 - 2 sayfada geride yazdım farkları. Kullandıkça 4.500 tl fiyatı hak ettiğine karar verdim.
Geçen sene stok bulamamıştım diye alamamıştım. 2500 tl idi. Geçen sene fırsat kaçtı. Bu yıl bulunca hemen satın aldım. Evde şu an 2 vantilatör var. Güçlü ve mükemmel serinleten vantilatörü kutusuna kaldırdım. Mi'nin artıları, diğer güçlü vantilatörün artılarından daha fazla geldi. Ama başta yazdığım gibi mi ve diğer vantilatörlerin kulvarlar çok farklı birbirinden.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lotussavia20
M
12 ay
Yüzbaşı

BİM'den aldığım Range vantilatör İstanbul gibi yerde iş görür. Tam bir fiyat performans ürünü.Mi istiyordum ama o paraları vermek içimden gelmedi.



G
12 ay
Yarbay

Kuşadası'nda pencereyi açık bıraktığımızda bile gece çok sıcak oluyor. Klima alsak veya klasik mekanik tuşlu vantilatör alsak sabah boyun kilitlenmesi ile uyanıyorsun daha önce yaşadım oradan biliyorum. Tek mantıklı çare tavan fanı ki kalıcı ama çok daha masraflı bir çözüm. Bu nedenle geçen ay bayram öncesi 3200tl'ye Lite versiyonunu aldım. Gece uyku modunu açıp uyuyoruz, kendisini sabaha kadar yavaş yavaş kısıyor. Ufak boyutlarda olması da yazlıkta odalar küçük olduğu için ayrı bir avantaj oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lotussavia20
A
12 ay
Yarbay

Mi fan 2 yi bende aldığımızdan beri geceleri hep açık bırakıyorum. İnşallah motoru dedikleri kadar az enerji harcıyordur :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Father Torque
L
12 ay
Er

Almayı düşünen varsa normal modeli 3.500Tl şuan
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 ay
Teğmen

Teşekkürler çok iyi fırsat oldu. 2 tane ekleyip 6 taksit aldım sonra birini anında iade ettim 😁



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lotussavia20
L
12 ay
Er

Bende 4.500 TL'ye almıştım iadesini oluşturdum buradan 3.500 TL'ye aldım




Bu mesajda bahsedilenler: @erturkburak
I
12 ay
Yarbay

Dc Vantilatör
A101'e Gelmiş alan var mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >
Vals Valstronot SF 10 VADC Vantilatör





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 7 Temmuz 2024; 1:43:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 ay
Yarbay

Şahsen üç harfli marketlerin ürününe bu parayı vermem, bugüne kadar neredeyse hiçbir ürününden memnun kalmadım kalite yerlerde anca çok ucuzsa bakıyorsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Temmuz 2024; 17:21:42 >


Bu mesajda bahsedilenler: @IVANGUARDI