Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
468
Cevap
28787
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (25. sayfa)
S
6 gün
Yarbay
Konu Sahibi

Mobil platformda Dream League Soccer oyunu var bence o oyundan kesinlikle çok daha iyi olmuş keza başka kıyaslanacak bir oyun değil maalesef. Muhtemelen gelişme falan olmayacak firma bütçe ve destek bulamayıp Full Release'den sonra serverları kapatıp gider.



K
6 gün
Yüzbaşı

çöpün çöpü



S
6 gün
Yarbay

Japonların futbol dışındaki oyun anlayışlarını özellikle jrpg türündekileri hiç sevmiyorum şahsen. Galiba mobile de daha çok o türde oyun yapıyorlar. Keşke futbolda yine liderliği alsalar. İlk 3D futbol oyunu da Sega'nın Virtua Striker'ıydı bildiğim kadarıyla. Adamlar resmen sektörün öncüsüydüler ama yıllar içinde futbol sevgileri azaldı heralde :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @YigitErkin20
T
6 gün
Yarbay

Bugün birkaç maç denedim, fifanın yanına yaklaşamaz. Arada büyük kalite farkı var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 gün
Binbaşı

eski pescilerin çok sevmeyeceği bir oyun gibi duruyor.bazı arkadaşların dediği gibi oyun fifaya benzetilmiş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 gün
Yüzbaşı

O dediğimden bunu anladıysan acilen tedavi olmalısın Grafik olarak, arayüz olarak, çalımlar şutlar paslar hepsi fifa oğlu fifaaaa !! Futboldan anlamıyorsan konuşma




Bu mesajda bahsedilenler: @hernos2
İ
5 gün
Yüzbaşı

Aynen öyle hocam. Pes 21 şuan 4-7 bin fiyatlardan satılıyor. Karaborsaya düşmüş. Ben de zamanında satın almıştım Allah'tan. Gerizekalı Konamı Pes 21 i marketten kaldırmasa 2 bin fiyat koysa insanlar yine alacak ama o kadar korkuyor ki coin satışı azalır diye efootball 2024 te bile ofline moda adam akıllı bakmıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
K
5 gün
Yarbay

1-2 maç yaptım, Pesin yandan yemişi, cacık olmaz bu oyundan gibi.



A
5 gün
Yarbay

Videoları yükledikten sonra sanki FPS düşükmüş gibi çıkmış. Aslında oyun 60 FPS yağ gibi akıyor. Sanırım sitenin oynatıcısında bir problem var. Takılıyormuş gibi çıkmış görüntüler. Oyun yağ gibi akıyor arkadaşlar.

STRIKERZ ekibini tebrik ediyorum. 6 gönüllü gencin kurduğu bir şirket EA SPORTS gibi KONAMI gibi yılların devi olan iki firmaya kafa tutarcasına yeni bir futbol oyunu yapmaya kalkıştı. 3-4 senedir adam akıllı destek bulamadılar. Senin benim gibi adamların bağışlarıyla buraya kadar geldiler. Son 1 senedir DISCORD ve C.RONALDO gibi büyük markalardan isimlerden adam akıllı bağış aldılar. Çıkan betayı 2 gün boyunca test ettim. Elbette çok fazla eksiği var. Elbette 30 yıllık tecrübesi olan EAFC yi ilk seferde deviremez ama bence gayet güzel bir çıkış yaptılar. İyileştirilmesi gereken çok fazla kısmı olsa da bence UFL bu haliyle bile başarılı bir çıkış yaptı diyebiliriz. EAFC mekaniklerine henüz çok uzakta olsa da 3-5 seneye EFOOTBALL için büyük bir tehdit olabilir. Hatta geçebilir bile. Şimdi 2K GAMES de futbola giriş yapıyor. Artık pazarda EAFC + EFOOTBALL + UFL + FIFA olacak. Bu rekabet sana bana yarayacak.
























< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 10 Haziran 2024; 10:34:50 >

E
5 gün
Binbaşı

Oyunu bende test edenlerdenim. etkinlikler skin sistemi vs gayet hoşuma gitti. gel gelelim oynanışa abi bu manuel defans olayı nedir Allah aşkına. fifa denen lanetide o yüzden oynamıyorum. yani top fiziği vuruş hissi vs herşey bir şekilde düzene oturur ama o manuel defans bana çok çok zor geliyor. adam topu bir alıyor kalecimin dibine kadar bir aşağı bir yukarı yapa yapa geliyor. yani topu almaya çalışırken girdiğim stresi izah edemem. en nihayetinde bu bir oyun amaç keyifli zaman geçirmek. ha sen defans sistemini bizlere bırak en azından isteyen manuel yapsın isteyen yardımlı. umarım şu efootball biraz etkinlik vs ile oyunu canlandırırda hiç değilse keyif alarak oyunumuzu oynarız.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
5 gün
Binbaşı

Aynen bende fifayi defans sistemi yüzünden oynamıyorum ulan altı üstü oyun, yok adamı L2 ile perdele tam zamanında kareye bas bir defans yapacam diye şekilden şekile giriyoruz. Bırak herkes istediği gibi oynasın yardımli defans isteyenler yardımlı oynayanla eşleşsin yardımsız oynayan yardımsız oynayanla eşleşsin bunu yapmak bu kadarmı zor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @esevetnov
İ
5 gün
Yüzbaşı

ben bunu efootball 2022 çıktığında yeni savunma sisteminin berbat olduğunu sayfada hep dile getirdim eleştirmişlerdi beni, efootball o saçmalıktan geri döndü sonra hepsi çok şükür dediler. Böyleleri de var yani




Bu mesajda bahsedilenler: @esevetnov
S
4 gün
Yarbay

Aynen. Bu arada Pes 21'e Pes 6 yaması yaptım daha bi efsane oldu
https://www.patreon.com/pes2006


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @İcardiBaşkan
V
4 gün
Binbaşı

balon patlamış anlaşılan :D



İ
4 gün
Yüzbaşı

Ben Xbox kullandığım için Patch yapamıyorum maalesef




Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
M
18 sa.
Yarbay

Bakım yazıyor. Ne zaman açılır?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.