Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 22 misafir
351193
Cevap
21492638
Tıklama
573
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17560. sayfa)
T
dün
Yüzbaşı

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming oyunlarını almayı unutmasınlar:

Prime Gaming - Ana Sayfa (amazon.com)



J
dün
Binbaşı

K
dün
Teğmen

Hocam oyun oynamanın yaşı yok bence. (aynı yaşdayız bu arada:)) Evet yaş ilerledikçe, hayat insanın önüne belli zorluklar koyuyor ama bir şekilde oyuna zaman yine ayrılabiliyor. Bazen oynama süresi azalıyor, bazen de kendini öyle kaptırıyorsun ki eşinden trip yiyorsun ya da uykusuz gözlerle işe gidiyorsun :) Hayatımın her evresinde oyun oldu, bazen oyunlu bir casio saatti, bazen commodore 64 kasedi, bazen nintendo gameboy, bazen el atarisi yada bir Amiga (yeni nesilleri herkes biliyor atık onları yazmıyorum). Her birinin yeri ayrı bende. Dönüp baktığımda bir çok oyun deneyimlemiş biri olarak çok eski oyunları fazla zorlama derim. Bırak o güzel anılar öyle kalsın, onların yerine benzerlerini daha gelişmişlerini denemeni öneririm.




Bu mesajda bahsedilenler: @drpakers
W
dün
Yüzbaşı

Biraz bunu anlayabiliyorum, oyun vardır sadece o oyun için gerekli anın gelmesi gerekiyordur. Uzunca bir süre beklersiniz, ya gelir ya gelmez. Mesela şu günlerde bunu yaşıyorum, yüzlerce var ama hangisi bu an için? Belki ait olduğum larian, bioware ve obsidian oyunları geri dönmem için beni bekliyordur.




Bu mesajda bahsedilenler: @JourneyToTheWest
J
18 sa.
Binbaşı

Fps noir oyunu fallen aces'in ilk bölümü indirimli şekilde çıkış yaptı. Oyun şuan erken erişim olarak steam'de. Meraklısı bir göz atsın kendine has bir tarzı var uzun zamandır beklediğim oyunlardandı.


https://store.steampowered.com/app/1411910/Fallen_Aces



U
16 sa.
Yarbay

Açıkcası çok fazla survival horror türünde oyun oynamadım. Bu ara ufaktan deneyimlemek istiyorum Resident Evil, Dead Space, Calisto iyi seçenekler gibi duruyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Zierox
S
16 sa.
Yarbay

voidu 'da 2 ilginc & güzel fiyatli oyun gordum belki isinize yarayabilir diye aktarayim dedim keza bu fiyatlari gecen sefer kacirmistim ben


1.Tropico Trilogy 7.75 tl (steam de 20 dolar )

https://www.voidu.com/tr/product/tropico-trilogy/1750

-----

2.Disco Elysium - The Final Cut 15.25 tl (steam de 19 dolar )


https://www.voidu.com/tr/product/disco-elysium-the-final-cut-3/18419





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Haziran 2024; 11:41:2 >

E
16 sa.
Yüzbaşı

39 yaşındayım. Zamanında CM 01/02 (günde 14 saat), Age of Empires serisi, Worms Armageddon, Quake 3, Commandos, Heroes of Might and Magic 3, Patrician 3 oynamayı çok severdim. Bir kaç kez tekrar oynamayı denedim ancak eski görseller ve oynanışın yavanlığı sebebiyle artık keyif alamıyorum. Aslında güzel olan oyunların kendisi de olmayabilir, yaşattığı hisler çok özeldi. Orijinal CD'lerin özenli görünümünden kaçak CD'lerin boş veya yapıştırma yüzlerine geçtiğimiz zaman zarfı, o keyfin bittiği zamandı zannımca.

Populous: The Beginning'i ilk oynadığımda töbe haşa diyerek oynadığımı hatırlıyorum. Beyin yakmalık ve zevkli bir oyundu. "Sunamaa"

Warheads SE ve Lemnings'i de eklemek isterim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaka -- 15 Haziran 2024; 12:17:32 >


Bu mesajda bahsedilenler: @drpakers
T
16 sa.
Yüzbaşı

Yaş 40'tan bildiriyorum:
Eskiden çok zevk alarak oynadığım oyunları, şayet vakti zamanında kırık versiyondan oynamışsam, bugün ahte vefa mantığıyla satın alırım ama oynamak üzere değil. Neredeyse bir oyunu, asla dönüp oynamıyorum bitirince. Malum, oyun çok ve vaktimiz az. Elden Ring gibi şaheserlere 2. hakkı tanıyorum sadece :)
Zevk denen şey de zamanın ruhuyla evriliyor. Eskiden beni mutluluktan havaya uçurmuş bi oyu, bugün denediğimde aynı tadı vermeyebilir ve çok üzülebilirim. Bu yüzden eski tatları yerinde bırakıp güzel hatırlamak istiyorum.
Ben bi tane de steamdeck aldım. Evden uzaklaştığımda, minik oyunları ondan oynuyorum. Böyle bir tavsiyem olabilir.
Bir de genelde çok refleks gerektiren oyunlardan, daha puzzle/keşif oyunlarına döndü benim zevkim. Mesela 18 yaşında Gta'dan aldığım hazzı, yakın zamanda Thalos Principles'ı oynarken de alabildim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @drpakers
R
15 sa.
Yarbay

Açmayın dedeler

Benim de yaş 43. 80'lerden beri oyun oynarım, yani oyuncu yaşı olarak dinazor grubuna giriyorum sanırım.

Ben de Steam Deck, Meta Quest gibi cihazlarla güncel kaldım sayılır. Halen bilgisayar toplamayı severim. Senede 2-3 taneye düşen oyun bitirme sayım özellikle Steam Deck ile 20'lere çıktı. Yine eşimle coop oyunları oynayıp bitiriyoruz, o da bu yaşın keyiflerinden. Gençler de kız arkadaşlarıyla oynuyorlardır gerçi ama sanki bizim zamanımızda bu kadar yaygın değildi lokal coop olayı.

Oyun kaliteliyse her türlü keyif veriyor. Daha geçen sene Half Life serisini Steam Deck üzerinde tekrar bitirdim. Age of Empires 2 için kontrolcü atamaları yaptım, yine Steam Deck üzerinde ara ara açıp oynuyorum. 5000 serisi kartlar çıkınca Half Life Alyx'e tekrar başlayacağım, ilk oynadığımda ne kadar büyülensem de böyle bir sanat eserini daha iyi grafiklerle oynamak için sonraya sakladım, bitirmedim. Keza Flight Simulator'ü de sistemi güncelleyip tekrar deneyeceğim. Liste uzun.

Sadece yaş ilerledikçe bazı angarya işlere sabrım azalıyor doğal olarak. RPG oyunlarda karakteri geliştirmezsen sadece ana hikayeyi oynayıp geçince zevk vermiyor. Ancak karakteri geliştirmek için de verilen görevler "köpeğimin oynadığı kemik suya düştü, hadi bir zahmet alıp geliver koçum. Haa bu arada suda vurdukça ölmek bilmeyen 100-150 tane yaratık var, onları da halledersin. Hadi koçum." şeklinde olunca oyunları bitirmek de işkenceye dönüşüyor.

Biraz yeniliğe açık olmak lazım sanırım. Bir de zaman artık çok kıymetli hale geliyor. Oynamayacağım oyunu bedava da verseler almıyorum. Direk kült, çoğunluk tarafından klasik kabul edilen ya da yeni bir oyunsa piyasayı domine eden, daha garanti oyunlara yönelmek lazım.

Su anda hala heyecanla Age of Mythology Retold ve GTA 6'yı bekliyorum. Bende durumlar böyle




Bu mesajda bahsedilenler: @drpakers
S
9 sa.
Yarbay

Benim kuşak konuyu basmış :) Yaş 43 ve yıllardır hala oyunlar tek eğlencem olmaya devam ediyorlar. Gidebildiği yere kadar artık :) Bu arada Age Of Mythology'i heyecanla bende bekliyorum. Ah be internet kafelerde Battlefield 1942, Generals felan oynardık arkadaşlarla ne günlerdi :)



N
8 sa.
Yarbay

Örneğin mesajı silebilirsin?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nicholai Hel
E
7 sa.
Yüzbaşı

High on Life gamepassten 15'inde kalkıyormuş. İndirip oynayamamıştım. Tam olarak ne zaman kalkıyor bilen var mı ? Tekte bu gece bitirmeyi planlıyorum.



O
2 sa.
Onbaşı

Forumdaki yorumlar gerçekten çok kaliteli bugün uzun zaman sonra keyifle okuduğum bir forum oldu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.