E

Yüzbaşı
30 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
406 (Bu ay: 6)
Gönderiler Hakkında
E
geçen ay
Akbank Mobil 5 bin TL Sıfır Faiz Nakit Avans
Axess konusuna yazmıştım hem orda hem başka arkadaşlarımda da görününce bireysel değil de genel bir fırsat olduğunu düşünüp konu açıyorum:

Akbank mobil uygulamasında 5bin'e kadar 3 taksit sıfır faiz nakit avans veriyor. 5000-20000 arası 1.99 zaten uzum zamandır olan kampanya da duruyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
Turkcell 20 Yıllık Müşteri Maili
Böyle bir mail aldım Turkcell Platinumdan.Platinum üyesi de değilim.Herhangi bir hediye var zannettim.Hediye havuzuna girdim hiçbir şey yok.Bir şey mi kaçırıyorum yoksa Turkcell sadece öpücük mü göndermiş ?
< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
ASUS VG27AQ1A Monitör Garanti Süresi
Selam arkadaşlar başlıktaki monitörü 1 hafta önce hepsiburada'dan BETA PLUS TEKNOLOJİ adlı satıcıdan aldım.Ürün sorunsuz geldi çok şükür ölü piksel vs. sorunu yok.

Yalnız ürünü asus hesabıma kaydettirip garanti sorgulattığımda ''14.06.2024'e kadar garantilidir'' yazıyor.Yaklaşık 2 yıl 7 ay garantisi var cihazın.

Bu garanti süresi doğru mudur ? Yoksa asus monitörler 3 yıl garantili de ben aldığımda garantisi başlamış ürün mü gönderdiler ? Satıcıya soru soramadım hb'den.Bilgisi olan var mıdır bu konuda ? Şimdiden teşekkür ederim konuya gelen herkese ^^
E
3 yıl
Operatör Değiştirme
Müşteri destekten doğru düzgün bir bilgi alamadım diye buraya konu açıyorum.

Turkcellden Eylül ayında yıllık almıştım tarifeyi.Fakat artık yetmediği için tarifemi artırmak istedim.Ama turkcellin sözde bana özel paketleri okadar saçma sapan ki operatör değişikliği yapmaya karar verdim.

Sorum şu taahhüt bitmesine bu kadar ay varken bunu yapabilir miyim ?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.