Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir, 2 mobil kullanıcı
21911
Cevap
1151106
Tıklama
200
Öne Çıkarma
Cevap: TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1131. sayfa)
N
14 sa.
Yarbay

532 den çağrı merkezini aradım, paket değişimi seçtim, önce ilk 3 önerilen paket ve fiyatları saydı otomatik sistem, diğer tarifeleri duymak için tuşlama yaptığımda müşteri temsilcisine aktardı.
MT de hemen hat sahibi bilgileri doğruladıktan sonra direktPlatinum vb pahalı tarifeleri saymaya başladı. Araya girip kontratsız rahat tarifeleri seçmek istediğimi söyleyince ben internet sayfasından beğendiklerimi söyledim oda şartlar koşullara göre alıp alamayacağıma baktı.
Ben 180TL ye Rahat Efsane Bol 6GB isimli paketi seçtim. 200TL ye 8GB olanıda vardı ama ikinci hattım olduğundan son 6 ayda en fazla 3GB Turkcell kullanımı yapmışım o sebeple böyle ufak bir internet paketine yöneldim.

Birde bu Rahat tarifelerde aşım olmaması özel hizmetlere kapalı olması sebebi ile çocuk tarifeleri varmış. Çocuğunuz varsa ve 7-14 yaş arasında ise bu tarifelerede geçebiliyorsunuz. Tarifeye geçince kim kullanıyor takip etmediklerinden bir sorun olmuyor gibi anlattılar.

Şuradan ilgili tarifelerin detaylarına bakabilirsiniz.
Link: https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/turkcell-rahat?card_data=data0&

< Resime gitmek için tıklayın >
İlgili tarife seçildiğinde Açılan sayfada Detaylı Bilgi başlığında koşulları yer almaktadır. Bunları telefonda da aktarıyorlar genel olarak sonrada onaylayı geçebiliyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Tarifeler arasında Tekrarsız olan seçeneklerde var mavi renkli olarak görünüyorlar sitede. Onlarda ise ay sonunda otomatik olarak aynı tarife yeniden başlamıyor. Ama tarife tekrar etmeyince ne oluyor o kısmını sormayı unuttum açıkçası sonrasında ne oluyor emin olamıyorum. Ben tekrarlı turuncu renk olanlardan seçtim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @maslan7
C
14 sa.
Yüzbaşı

Tekrarsız olanı seçerseniz 1 ayın sonunda paket iptal oluyor ve arama vs yapamıyorsunuz faturasızdaki gibi ve tekrardan paket alıncaya kadar aylık sadece TKÜ ödüyorsunuz faturada.
Rahat tarifenin handikapı zam geliyor olması mesela sizin seçtiğiniz pakete muhtemelen 1 ay içinde fiyatı artacak diye tahmin ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nohackmove
C
14 sa.
Yüzbaşı

Black olan daha yüksek olmalı hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @deepfear7
N
14 sa.
Yarbay

Doğru şimdi hatırladım, hat 3-6 ay kadar açık kalıyor tekrarsızda kontörlü gibi sadece gelen aramalara cevap verilebiliyor duruma düşüyor demişti müşteritemsilcisi. Bende muhtemelen 3-4 ay sonra kontörlüye dönebilirim, şahsi hattımın tanımlı olduğu pekçok hizmet var banka vs gibi tanımları şirket hattıma taşıyana kadar idareten uygun ne varsa ondan devam edicem bir süre.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 27 Nisan 2024; 22:43:53 >


Bu mesajda bahsedilenler: @crespo61
X
11 sa.
Yarbay

Şimdi tcellden Telekom faturasıza taşısam hemen olmuyor değil mi? 1 ay mı beklemek gerekiyor?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @circassianman
B
5 sa.
Binbaşı

Merhaba, faturasız hangi paketi seçmiştiniz, ben de aynı yolu denemeyi düşünüyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sevenhillli
C
4 sa.
Yarbay

Beklemeniz gerekiyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xweser
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.