Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
21909
Cevap
1150853
Tıklama
200
Öne Çıkarma
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
B
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

KONUYU FORUM FAVORİ (KALP) BUTONUNDAN FAVORİLEYEREK VE YAZIYI BEĞENEREK SİZ DE BİR KATKIDA BULUNUN HEM GÜNCEL FIRSATLAR ve KAMPANYALARDAN ZAMANINDA HABERİNİZ OLSUN,HEM KONU DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞSIN DAHA FAZLA KİŞİ FAYDALANSIN.

KONUNUN KISA ZAMANDA FORUMDA EN ÇOK FAVORİLENEN KONU OLMASI,YOĞUN İLGİ GÖRMESİ VE YOĞUN ZİYARET EDİLMESİ ÜZERİNE KONUYA DAHA ÇOK ZAMAN AYIRMAYA,SORULAN SORULARDAN ve PAYLAŞIMLARDAN ÇIKARDIĞIM SONUÇ ve YOĞUN TALEP ÜZERİNE KONUNUN KAPSAMINI GENİŞLETMEYE KARAR VERDİM.
TURKCELL ile İLGİLİ KAYNAK BİR KONU OLACAKTIR.
KONU 7 gün 24 Saat Soru-Cevap hizmeti gayretinde olacaktır.

EN ÖNEMLİSİ:
GÜNCEL KAMPANYALAR,GÜNCEL FIRSATLAR,GÜNCEL HEDİYE İNTERNET İMKANLARI
+ GÜNCEL POPULER PAKETLER ve TARİFELER GÖRSEL SUNUM ve RESMİ DETAY BİLGİLERİNİ İÇEREN WEB LİNKLERİ 1.SAYFA 1.YAZIDA(Burada) YAZILIP ANLATILACAKTIR.
BU YÜZDEN BU KONUYU HEM FORUM FAVORİ BUTONUNDAN HEM DE WEB TARAYICINIZIN FAVORİ(Yer İmlerim) BUTONUNDAN FAVORİLEMENİZ,SIK SIK BU KONUNUN 1.SAYFA 1.MESAJINI KONTROL ETMENİZ FAYDALI OLACAKTIR. SORUSU OLANLARA,YARDIMA TAVSİYEYE İHTİYACI OLANLARA BU KONUNUN LİNKİNİ VEREBİLİRSİNİZ.
KONUYU SOHBET ORTAMINA ÇEVİRMEMENİZİ,POLEMİK YAPILMAMASINI,KONUNUN AMACINDAN SAPTIRILMAMASINI RİCA EDERİM. HER YAZILAN BİLGİLENDİRİCİ OLMALI,KATKI SUNMALI.DUYGULARINIZI DEĞİL,BİLGİLERİNİZİ YANSITMANIZI RİCA EDİYORUM.

KONUNUN MOBİL LİNKİ:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137432399

KONUNUN MASAÜSTÜ PC / NOTEBOOK / LAPTOP LİNKİ:https://forum.donanimhaber.com/turkcell-paketler-guncel-kampanyalar-firsatlar-7-gun-24-saat-soru-cevap-yardim-tavsiye-taktik--137432399

HAZIRSANIZ BAŞLAYALIM:

TURKCELL FATURALI FATURASIZ TÜM PAKETLER ve TARİFELER
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler

TURKCELL FATURASIZ(Hazır Kart) YENİ ABONE ve NUMARA TAŞIYARAK GELENLERE ÖZEL KAMPANYALI PAKETLER:
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart/yeni-musteri

TURKCELL FATURALI YENİ ABONE ve NUMARASINI TAŞIYARAK GELENLERE ÖZEL KAMPANYALI PAKETLER:
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/faturali-hat/yeni-musteri

TURKCELLİ OLMAK İSTEYENLERE FATURALI SON ÇIKAN PAKETLER
https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi

TURKCELL FATURALI FATURASIZ TÜM KAMPANYALAR:
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar

4.5G FATURALI KAMPANYALARI:
https://www.turkcell.com.tr/site/hata

CEPTEN İNTERNET KAMPANYALARI:
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/faturali-hat

DİĞER KAMPANYALAR:
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/faturali-hat?place=campaigns_category

TURKCELL FATURALI GENEL TARİFE ve PAKETLERİ:
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler

SERVİS ve UYGULAMALARA ÖZEL KAMPANYALAR:
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler
__________________________________________________

GÜNCEL POPULER AVANTAJLI EN UYGUN FATURASIZ PAKETLER:

Faturasızda Hediye Internet Kazanma Araçları: Salla Kazan,GNÇ Yumurta Çatlat,Goller Cepte,Paycell Kart,Bip Kim 1GB İster,Bip Bil Kazan,Bip Surpriz Nokta,Bip SenYapDiye,Yaani Uygulaması Hergün Puan Topla, (Mutlaka Bip Yükleyin,Keşfet Menüsünden Servisleri İnceleyin Takipleyin)

-----


◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇


◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇


_______________________________________________
_______________________________________________

GÜNCEL POPÜLER AVANTAJLI EN UYGUN FATURALI PAKETLER:



◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇


◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇



Turkcell sürekli değişik isimlerle saatlik-günlük-haftalık-aylık hediye GB kazandıran kampanyalar düzenleyen bir operatör. Biri biterse başka isimle başkasını duyuruyor,yada eskisini tekrar devam ettitiyor. Zaten bunu yapmasa fiyatlarından dolayı çekim ve hız farkı hariç avantajı olmaz. Her kampanyayı bir yazıda detaylı anlatamam zira forumda her kampanyası için ayrı ayrı başlıklar açılmakta,detaylı anlatılmakta. Forum konularını inceleyip bulup okuyacaksınız. Emin olun etkili,önemli kampanyalar mutlaka bu forumda ya sıcak fırsatlarda yada mobil operatorler bölümünde çok güzel şekilde anlatılmıştır,anlatılıyordur. Bu foruma hergün girin ve sıcak fırsatlar ile mobil operatorler bölümlerini favorilere ekleyin her gün 10 dakikanı ayır başlıkları kontrol ediniz. Günde 10 dakika ayırmak size ayda 10 GB kazandırabilir. Hergün giremiyorsanız,haftada 2 kere girip 30 dakika ayırmak size ayda 30 TL ve 10 GB kazandırabilir. Bu forum bu alanda doğru bir yer ve daha iyisi yok. Doğru yerdesiniz.

Şimdi aradaşlar,daha önce de yazdım,tekrar yazmak zorundayım bilmeyenler için: Burada çok zaman harcayıp emek verip uzun uzun yazıp,anlatıp yardımcı olmaya çalışıyorum,bunu görenler de bana bu durumu yazıyorlar. Teşekkür ediyorum.
Yalnız;ben burada balık tutmayı öğretiyorum,ama karşımdakiler balığı da sen tut,pişir ağzıma tut mantığında olduğunu anladığım an kendimi geri çekerim. Balığı tut,pişir ağzıma tut mantığı yıllardan beri forumlarda iyi niyetli gayretli,herkese yardımcı olmak isteyen kişiler için sıkıntı olmuştur. Gayretli,yardımcı olmak istemeyen kişiler için zaten bir sorun yok.
Yani bizler gayretle yardımcı olmaya çalışırken balığı tut,pişir,ağzıma tut mantığında olmayın rica ediyorum,biraz forumu ve konulardaki önce sayfaları açın okuyun inceleyin. Zaman sınırlı,günde 24 saat var,uyku saatimiz var,dinlenme saatimiz var,wc ve duş ihtiyaçlarımız var,yemek ihtiyacımız var. Zaman ayırmamız gereken ailelerimiz var. En önemlisi ekmek parası için günün çoğunda meşgul olmamız gereken işimiz var. Burada bir kişiye gereginden fazla zaman ayırırsak başka kişiye ayıramayız. Sorulan soruların çoğunun cevabı inanın forumda var,hatta soru sordugunuz konunun son 10 sayfasında,son 20 sayfasında mutlaka vardır. Ben takip ediyorum zaten,son sayfalarda cevabı yoksa cevap yazıyorum. Hem bizim için hem kendi iyiliginiz için lütfen konunun önceki sayfalarına gidebildiginiz kadar gidin.
Buna ragmen soruların cevabı 3-5 kelimelik yada 1-2 cümlelik cevaplarsa tekrar tekrar da olsa cevap yazarım ama genel anlatım gerektiren " hocam faturasız hangi paketler var,hocam en avantajlı paket hangisi,hocam interneti bol paket önerebilirmisiniz,hattımı taşıdığımda bol hediye almak için neler yapmalıyım" gibi sorular sorarsanız ve konuda zaten anlattıysam cevap yazmam kusura bakmayın. Bunların cevabı detay ister ve herkese tek tek anlatmıyorum. Konuya 20 sayfada bir detaylı yazarım geçerim. Bunun sebebini başta balık tutmak ve balık yemek örneğinde anlattım. Biraz da siz gayret etmelisiniz. Bunların dışında 2 dakikamı alacak,1 cümle ile cevap verilecek soruları cevaplarım ama onu da genellikle şu linkteki yazıyı oku derim linki veririm.

Sizden bir ricam: Yazdığım yazılar kaynak yazılar,çok faydalı yazılar,soruların cevabının bulunduğu yazılar. Bu yüzden yazının ön plana çıkıp daha çok kişiye ulaşması için bu yazıyı ve konuyu beğenin ve favorileyin. Benim beğenilerden ve favori yapılmasından bir kazancım yok,amacım daha çok kişiye ulaşsın. Bu konuda bu emeğime katkıda bulunup 10 saniyenizi verip beğeni ve favori yapacagınızı umuyorum.

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
Turkcelldeki hediye mantığı,hediye yağmuru diye tarif edebilecegim,damlaya damlaya göl olur diyebileceğim bir sistemdir. Hediyeler daha çok saatlik ve günlüktür ama bu gün alırsın yarın bir daha alırsın. Bu şekilde tarifendeki paketindeki internet durur,harcanmaz. 2 günü kurtarırsın. Buradan bakınız. Haftada 2 gün ayda 8 gûn edet. Bunlar hariç haftalık,aylık hediye internet de var tabiki. Mesela dergilik 1 GB genellikle haftalıktır. Goller Cepte maç tahmini her gole 100 mb haftalıktır ki Goller Cepte en önemli beleş kaynağınız olacak.
Turkcellde sakin kafayla sistemi öğrenip planlama yaparsanız çok kazancli cikarsiniz ve bunu zamanla görecek ve kabul edeceksiniz.
Size önemle tavsiye ediyorum: EVDE BİR KAĞIDA HEDİYELERİ,GÜNLERİ,NE ZAMAN HANGİ KAMPANYA NOT ALIN DUVARA PANOYA YAPIŞTIRIN. SALLA KAZAN CUMA,ÇATLAT YUMURTA CUMARTESİ-SALI,KİM 1 GB İSTER HERGÜN,DERGİLİK HER 30 GÜNDE 1 YAZIN MESELA. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN UNUTTUĞUNUZ OLACAK,ÜZÜLECEKSİNİZ. BEN GEREKİRSE ALARM KURUYORUM NOT EKLEYİP.

Hattımı Turkcell faturasıza taşıyacağım/taşıdım,Turkcellde öğrenirsen takip edersen hediye internet çok oluyor diyorlar,neler yapmam lazım diyenler:

Hattınız taşındığında eski numaranız değişmiyor ama simkart değişiyor. Öncelikle eski simkartınızdaki rehberi telefonunuza (cihaza) kayıt etmedinizse,kopyalamadınızsa telefonun hafızasına aktarın.
Numaranızı faturasıza taşıma başvurusu yaparken paket seçmek zorunda değilsiniz. Seçilmez,zaten. Numaranızı faturasıza taşıma başvurusu yaparken tarife seçeceksiniz,size sornazlar,ya super tarifeyi ya bizbize tarifesini yazarlar başvuru formuna. Ben ufak avantajlar açısından Bizbize tarifesini öneriyorum.Siz formu doldurnadan BizBize tarifesini yazınız deyin. Sizden istenecek email doğru ve güncel olsun,sözleşmeniz anında 5 dakika içinde Turkcell tarafından email adresinize gönderiliyor.Mail adresiniz varsa mutlaka sözleşmeye yani forma mailinizi yazdırın,çekinmeyin onlar size muhtaç,siz onlara değil. Kızıp gitseniz acayip moralleri bozulur. Size imza attıracaklar,çekinmeyin hemen imza atmayın. Formu bir okuyun inceleyin,anne kızlık soyadı doğru yazılmış mı,numara doğru yazılmış mı,tarife doğru yazılmış mı okuyun kontrol edin 2 dakika. Hata olursa size 1 hafta gecikmeye sebep olur. Forumda örneklerini rastladık,şikayetleri okuduk. Bayiden verilen simkart paketini içinde simkart var mı kontrol edin ve emailinize gelen sözleşmeyi kontrol edip simkarttaki çok uzun simkart numarası yani sözleşmedeki simkart no ile size verilen paketteki simkart seri numarası aynımı kontrol edin. Farklı ise size ait simkart sizde degildir,yani sizin numara sizde değil. Ya bayidedir,ya başkasına verilmiştir yanlışlıkla.
Bir diğer sık yaşanılan sorun: Bayiye gittiginizde bayi sizi illa faturalıya taşımak isteyecektir. Bunun için size faturasızı kötüleyecek,faturalı daha avantajlı diyecektir. Hatta faturasızda bahsettiginiz paket yok,size ne çıkarsa onu alırsınız diyecektir. Siz rahat olun,kimliginizi yada kimlik fotokopinizi verin,taşınacak numarayı söyleyin,hangi operatörde şuan söyleyin,tarifenizi Bizbize deyin,anne kızlık soyadını söyleyin sorarlarsa,formu kontrol edin ve imzayı atın,simkart paketini alın çıkın.
Baktınız faturasıza hattınızı taşımakta kararlısınız,simkart kalmadı da diyebilirler. Gidin başka Turkcell bayisine. Bu arada 2.el telefon satan TURKCELL tabelalı dükkanlara gitmeyin,resmi Turkcell TİM bayisine gidin,giysileri Turkcell markalı,logoludur çalışanların. Hepsi aynı üst tişörtü giymiş olmalıdırlar çalışanlar. T-shirtlerde Turkcell yada bir markası yada bir reklam sloganı yazar. TURKCELL yerine Turkcell tabelalı 2.el telefoncuya gidenler var,bu yüzden bu durumu da anlattık.

Hattı taşıma başvurusu yaptığınızda size verilen simkart paketini az önce dedigim gibi kontrol edin ama kırmayın saklayın. 2 gün içinde telefonunuza mesaj gelir eski hattınıza,yeni simkartı ne zaman hangi gün ve hangi saatte takmanız gerektigi konusunda. O mesajda belirtilen gün ve saatten 15 dakika önce eski simkartınızdaki sinyal kesilir. Yeni simkartı belirtilen saatten 5 dakika yada 10 dakika sonra telefonunuza takın. Simkart pin kodu koruması açıksa,paketteki simkart alanından pini kazıyın girin pin kodunu.
Ekran geldikten sonra *100# tuşlayarak gerekli adımlardan devam ederek 4.5G internet ayarlarınızı yapılandırabilirsiniz.
Her Turkcell abonesi *100# yolunu unutmasın,sık sık lazım olur. Ara sıra tuşlayın Bana Özel menusunden size ne var bakın. Yalnız tekliflere karşı dikkatli olun,kullandiginizdan kötüsünü teklif edilir.

Turkcell hattınız aktif olduktan sonra Play Store yada IOS mağazadan Turkcell Dijital Operator uygulamasını ve Turkcell Bip Uygulamasını aratın bulun yükleyin kurulsun.
Gerekli şifre/kod aşamalarını halledin girin,hattınızka ilgili ayarları yapın. 4.5G aktif degilse aktif yapın. Yurt dışı aramayı gerekirse kapatın.
Telesekreteri kapatın,en çok şikayet telesekreterden. Turkcell Telesekreter rezaleti yaşamak istemiyorsanız Iptal Sekreter yazın 2200'a gönderin. Yönlendirmeleri iptal etmek içinse ##002# yapın. Bunları hattınız açıldığında ilk başta mutlaka yapın,isterseniz sonra açarsınız ama açmak istemezsiniz.

Önce Dijital Operatör uygulamasını ve Bip uygulamasını kur demiştik.

Arkadaşlar, Paycell'i ,(paycell kartı) ihmal etmeyin.
Paycell Kart hediye internet kazanma sisteminde benim için en önemli araçlardan. Kaz gelecek yerden yumurta esirgenmez arkadaşlar. Paycell kart resmi Turkcell bayilerinde şuan 15 TL,ilerde zam gelebilir belki,surekli zam geliyor zaten.
Turkcellde 12 ay kalacaksanız hattınız açıldıktan sonra 1.gün gidin turkcell magazadan paycell kart alın,paycell karta 50 TL yükleyin,hattınıza 1 GB haftalık hediye gelecek. İsterseniz 1GB ile 1 hafta geçirin isterse 1 günde bitirin siz bilirsiniz. 50 TL dursun paycell kartınızda,ve hattınıza TL yüklemeyin asla. Belki paket yuklemeye gerek kalmaz en az 2-3 hafta. Nasıl mı?

Araya paycell girdi ama hattınız açılınca Dijital Operatör Uygulamasını kurun demiştik. Uygulamaya gerekli girişleri yaptıktan sonra Salla Kazan menusunu görürsünüz,tıklayın ilerleyin,sallayın internet yada dakika gelir. İnşallah Bip heryöne dakika gelir ve 1 haftalık konuşma ihtiyacınız giderilir.
Bip ile heryönü,evi,köyü,işi,başka operatördeki numaraları arayabilirsiniz. Karşı tarafta internet olmasına,bip olmasına gerek yok. Bu yönûyle Whatsapp ve benzeri programlardan farklıdır ve avantajlıdır. Yalnız bip ile arama yapıp konuşabilmeniz için sizde internet olmalı ve internet açık olmalı.
Hat yeni açıldı,paket almadım internet yok,salla kazandan bip dakika geldi ama internet yokken nasıl kullanacagim diyebilirsiniz ama sizi 1 gün ve 1 hafta idare edecek,sonra 1 hafta daha idare edececek hediye internetler takır takır gelecek taktikleri uyguladıkça.
Dijital Operator uygulamasından Salla Kazanı yaptınız ve hediye geldi ve size 2.bir hediye için Dergilik yükle ve 1 ücretsiz dergi yada gazete indir diyecek.
Dergilik yönlendirnesini kabul edin devam edin,Play Store yada Iphone storeden Turkcell Dergilik'i yukleyin. Numaranız tanımlansın,ücretsiz 1 dergi yada gazete indirin hediye haftalık internet gelsin.
Turkcell hediye internet sisteminde en önemli en faydalı araçlardan biri de Goller Cepte uygulaması ve bu uygulama içinden maç seçerek seçtiginiz maçta her gole 100 mb kazanmaktır. Maç 3-2 biterse haftalık 500 MB gelir,5-2 biterse haftalık 700 MB gelir 1 maçtan. 1 maçta 15 gol atılsa da 1000 MB'dan fazla verilmez bilginiz olsun.
Her aboneye Goller Cepte ile haftada 1 maç ücretsiz oynana hakkı verilir. Ücretli paketler alarak oynama hakkınızı haftada 3 maça,6 maça yada 8 maça yükseltebilirsiniz. 5 TL'ye Haftalık Goller Cepte Super Paket alırsanız haftalık 8 maç oynama hakkınız olur. Haftada 5TL vererek en kötü ihtimalle haftada 1.5 GB internet alırsınız,acil internet lazım olduğunda ek internet almak yerine haftalık goller cepte süper paket almak en iyi taktiktir.
Aylık Goller Cepte Standart Paket alırsanız haftada 6 maç,ayda 24 maç tahmin hakkınız olur.En kötü ihtimalle ayda 3GB internet alırsınız.
Bu yazacağımı unutmayın,Turkceli iyi bilen birçok abone aylık 9TL'ye Şampiyon isimli yada Bordo isimli bir paket alarak şampiyon pakette yada Bordo pakette hediye verilen Goller Cepte Aylık Standart paketi kullanarak ve ayrıca takımının attığı her gole 5 kat MB kazanarak ayda sadece 9TL ödeyerek ayda en az 8 GB internet kazanılabilir ve bu büyük avantaj.
Mutlaka ama mutlaka paketinize ek 9TL'ye Şampiyon paket yada Bordo paket alma taktiğini araştırın eğer ayda en az 8 GB daha internet almak istiyorsanız.



Turkcell hediye internet sisteminde en önemli diğer araç: Surpriz nokta hediyesidir.Nasıl mı kazanacaksınız? İnanın çok basut,kolay ve zevkli.. Pokemon oyunu gibi diyenlere takılmayın. Önce cihaz menulerinden Konumunuzu açın,Surpriz nokta almak için konumunuz açîk olacak ki hediye noktalarına yakınlıgınız belli olsun. Konumu açtıktan sonra Bip uygulamasını açın,aşağıda Keşfet'e tıklayın,Surpriz Nokta yazın Surpriz Nokta servisi görünsün tıklayın açılsın,takip et deyin. Açılan ekranda Oyna'ya tıklayın harita açılsın. Yavaş yavaş genişletin 2 parnak kullanarak. Eğer harita gelmezse tekrar Oyna'ya tıklayın. Sarı ve lacivert noktaları görün,noktalara tiklayin kaç metre yakında oldugunuzu görün. 50 metre yakın oldugunuzda Kazan der ve Kazan'a tıklar hediyenizi alırsınız. Siz surpriz noktaya yaklaştıkça malesef google harita yada yandex haritadaki gibi siz de ilerlemiyorsunuz. Siz her 15 adımda yada her 20 metrede bir ekranı küçültüp büyütün,yada bip ekranına geri dönüp tekrar surpriz nokta menusune tiklayip tekrar Oyna'ya basın haritadaki yeni konumunuz,noktaya yakınlığınız görülsün. Dedigim gibi 50 metre ve altında Kazan der tıklar kazanırsınız. 50 metre yaklaşmanız yeterli.
3 çeşit surpriz nokta vardır: 1.sarı surpriz nokta 2.lacivert virgule benzeyen nokta,3.lacivert hafi jokeri veren nokta.
Günde 2 sarı 1 hadi jokeri noktası alabilirsiniz. Yada Günde 1 sarı + 1 lacivert + 1 hadi jokeri noktası alabilirsiniz. Ayda 10 sarı nokta alabilirsiniz. Hadi jokeri de ayda 10 olması lazım emin degilim.
İlk surpriz nokta günlük 1GB verir,2.nokta haftalık 250 dakika verir. Bu sıralama değişmiş olabilir bu ay. Hattını yeni taşıyanlar heryöne haftalık 250 dakika alıp 1 hafta paket almadan idare edebilmek için bir an önce ilk 2 noktayı almasında yarar var. Bırakın ilk gün günlük GB hediyeleri biriksin silinsin,surpriz noktadan gelecek 1 GB günlügü sonra alayım diye size çok lazım olan haftalık 250 heryone dakikayı bekletmeyin. Bu 250 dakika Bip sakika degil,normal heryöne 250 dakika. Surpriz noktadan ayda 2 kere yani 10 noktadan 2'sinde haftalık 250 dakika çıkar,1 noktadan da 2 saatlik 120 dakika çıkar.
Büyükşehirlerde yaşayanlar Surpriz nokta için şanslı diyebiliriz. Mesrla İstanbul Taksim-Galata-Tramway arası yani İstiklal caddesinde 5 civarı nokta var. Galata kulesinin tam altında ve 70 metre ilerisinde 2 tane var,şişhanede 2 tane var. Mecidiyeköy Trump Towers içinde 1 tane var,önünde 1 tane var. Emniyetin ilerisinde muhallebicinin önünde var,karşıya geç bankakarın önünde ve simit saraylarının önünde ışıklarda var. Şişli Camiinin ilerisindeki Ziraat Bankasının önünde 1 tane var.
Emin önünde surpriz nokta baya var,karaköyde köprüye yakın var. Gaziosmanpaşa 'da Vailand yani Isfanbul'da 2-3 tane var. Eyup Çırçır'da Cevahir AVM ve çevresinde 2 tane var. Kadıköy İskeleye yakın 2 tane,içeri girip telefonculara yaklaştığınızda 2 tane,boğanın önündeki Turkcell önünde 1 tane var. Şirinevler'de,Bakırköy'de ve anlattığımda yazı çok uzar İstanbul'da her yerde bol bol var yani.
Bulunduğunuz şehirde nerelerde surpriz nokta varsa burada bu mesaja cevap vererek yazabilirsiniz. Surpriz noktalar kişiye aittir,o noktayı başkası alsa da sizin ki durur kaybolnaz,yani başkası almış yok. Bu yüzden noktaları paylaşmanızın dize zararı yok. O noktada herkese hediye var yani.
Turkcell'de hediye internet araçlarından biri de Kim 1 GB İster servisidir. Bip uygulamasında Keşfet tıklayın,Kim 1GB İster yazın bulun servisi,takip et deyiniz. Başla yazın gönderin. Yarışma başlasın,gelen soruları 10 saniyede cevaplayın ama bence bu sure 10 saniye degil 5 saniye yada 7 saniye. Geç kalmayın.ılk sorular kolay. 100 mb olunca size tamam mı devam mı der,bence ilk gün riske girme bip konusna için 50 mb bile önemli. Tanam yaz gönder 100 mb gelsin. Devam ettiginde yanlış cevapta yarışma biter hediye vernez ama sana ücretli devam etme hakkı teklif eder,iptal yaz gönder kapat diğer günü bekle. Hergün yarışma hakkın var.

Turkcell deyince akla ilk gelen Salla Kazan tabiki. Başta biraz anlattık ama eksik kalan yerler var.
Salla Kazan her hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece,yani cumaya gününe girdigimiz ilk saatlerde 01:00 civarı hatlara tanımlanır ve perşembe gününün sonuna kadar perşembe 23:59 'a kadar sallayıp alma hakkınız var. Sallayıp almazsanız cuma günü silinir yenisi gelir. Hakkınız tanmış olur.
Salla Kazan haftalık 1 haktan hariç olarak her paket yuklediginizde fazladan 1 hak verir. Paket yuklemeden önce salla kaxan hakkiniz varsa kullanin birbirini götürmesin,sorun yaşandığı söyleniyor riske girmeyin.
Ayrıca salla kazan dogum günlerinde de sallama kazanma hakkı verdigi oluyor,dogum gününüzde dijital.operator uygulamasını kontrol edin.
Bazen önemli günlerde,bayramlarda da fazladan sallama kazanma hediyesi verdigi oluyor.
Ayrıca her 30 günde bir salla kazan 2. hediye olarak dergilikten dergi-gazete indir 1GB haftalık kazanma hakkı verir. Unutmayın 30 günde bir,salla kazan yapınca ayrıca seni dergilik'e yönlendirir,dergi-gazete yukle der ve 1 GB haftalık.hediye kazandırır,tabi denileni yaparsan. Bence bu 30 günfe bir salla kazan-dergilik kombosu 1 GB hediyesi de Turkcell hediye sisteminde önemli. Dedik ya,damlaya damlaya göl olur.
Eğer hattına 7 yaş 25 yaş arası birinin TC numarası ile GNC tanımlayabilirsen GNC uygulamasından haftada farklı 2 gün yumurta çatlatarak her çatlatmada 1 GB internet kazanabiliyorsunuz. Yumurta çatlatmadan önce yine Konum özelliginizi açmanız gerekiyor. Bunun sebebi o konumda o an yoğun internet kullanılıyorsa az internet veriyor. Bu yüzden evinizde başka bir turkcell hat varsa diğer hattı uçak moduna alıp yumurtanızı öyke çatlatmanızda yarar var. Hatta komşulara da söyleyin siz yumurtayı çatlatmadan telefonlarını kapatsınlar,turkcell hat görünmesin konumunuza yakın. Yakınınızda internette olan çok hat oldukça internet hediyesinin süresi azalıyor-muş..


Paycell 2 türlü kullanılır:
1.Fiziki Paycell Kart (mağazalardan,turkcell.com.tr`den,Şok Merketlerden alınabilir
2.Sanal Paycell Kart (Paycell Uygulamasından Oluşturulur,Ücretsiz)

Paycell kartı bir banka kart gibi,kredi kartı gibi aynen marketlerde,restaurantlarda,benzinliklerde,giyim-parfümeri-zuccaciye mağazalarında,gratiste,watsonda,lc-waikiki'de,kotonda,migrosda,A101'de,BiM'de,ŞOK'da,en önemlisi ali expressde ve hepsiburada,n11.com'da kullanabilirsiniz.
Paycell kartınıza turkcell mağazalardan istediginiz kadar TL yükleyebilirsiniz ve magazalardan paycell karta istediginiz kadar TL yuklemek ücretsiz.
ATM'lerden yuklerseniz komisyonu var. EFT ücreti almayan bankalardan EFT yaparak da paycell kartınıza TL yukleyebilirsiniz.
EFT sistemi ve güncel paycell kampanyaları detaylı bilgi almak için paycell.com.tr adresini mutlaka inceleyiniz. Kenarda dursun lazım olacak.
Ha bu arada paycell kartın aylık 2 TL ücreti var ama bu ücret fazlasıyla hediye TL ve GB olarak karta geliyor. Bir kaybınız,gideriniz olmuyor. 2 TL ücreti var deyip kararsız kalanın hayatta doğru karar verme konusunda işinin zor olduğunu düşünüyorum. 2 x 2 = 4 Hesap ortada.

Yazının başından beri anlattığımız bu Turkcell Hediye Sistemine biz Turkcell Beleş Sistemi diyoruz.
Belki şimdilik unuttugumuz hediye aracı varsa sonra eklerim. Senyapdiye kampanyası bugün son,bu yuzden eklemiyorum. Yapan olacaksa,paycell ile harcama yapana 15 GB internet hediye. Bugün gidin paycell karttan hattınıza TL yükleyin yada gidin marketten birşey alın 10 liralık,yada restaurantta yemek yiyin paycelle ödeyin gelsin 15 GB. Ha ama bakın burası çok önemli,önce Bipten Keşfet tıklayıp Senyapdiye yazın,servisi bulun açın takip et deyiniz. Sonra haftanın uygulamasına git tiklayiniz,paycell uygulamasina gidiniz açılsın. Bu şekilde kampanyaya katılın ve sonra paycell kartınız ile harcama yapın. Sonra denyapdiye servisinde durumum'a tiklayin hediye kazanilmiş mi cevabi gelsin.

YAZIYI ve KONUYU FAVORİLEYİN,GÜNCEL KAMPANYA ve TAKTİKLERDEN HABERİNİZ OLSUN.
YENİ YAZILAR EKLENDİĞİNDE MAİL ADRESİNİZE BİLDİRİM GELMESİNİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
BU İLK YAZIMI GÜNCEL KAMPANYA VE AVANTAJLARA GÖRE SÜREKLİ DÜZENLEYECEĞİM.

(Acil bilgiye ihtiyacı olan buradan sorabilir,özelden soru-cevap yapamıyorum)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 15 Kasım 2023; 6:17:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(ÖNCELİKLE SİZLER İÇİN BÖYLE ZAMAN HARCADIĞIM, ZİHİN YORDUĞUM BU YAZIYI 2 SANİYENİZİ HARCAYARAK BEĞENİ YAPIP ÖN PLANA ÇIKMASINI SAĞLAYIP DAHA FAZLA KiŞiYE ULAŞMASINI,DAHA FAZL...
Yoruma Git
Yorumun Devamı OkumadanAlma - 4 yıl +43
Sizin gibi kafası karışmış başka arkadaşlar da var. Öncelikle söyleyeyim,forumda başta Akıllı paketlere geçme önerileri ve taktiklerini turkcell sitesindeki yazılanları okuyup bura...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Emekli Komutan - 3 yıl +42
< Resime gitmek için tıklayın >
Yoruma Git
Yorumun Devamı Emekli Komutan - 5 yıl +25
N
5 yıl
Yarbay

Yeni müşteriler için sunulan faturasız paketler için tıklayın.

BiP üzerinden 'Sürpriz Nokta' ile hediyeler kazanabilirsiniz. Harita üzerinden size sunulan noktalarına gidiyorsunuz ve hediyelerinizi alıyorsunuz.

'#senyapdiye' haftalardır devam eden bir kampanya. Yine BiP üzerinden oynanıyor. Bu hafta son. 10 Mart'a kadar Paycell ile 25 TL ve üstü harcama yapanlar, günlük 10 GB elde ediyorlar. İlk 4 haftadaki görevler güzeldi, sonrasını ben de yapmadım. Verdikleri internet faydasının günlük olması da büyük bir sorun tabii.

GollerCepte uygulamasını indirirseniz, her hafta 1 maça ücretsiz katılım hakkı sağlamış olursunuz. Seçtiğiniz maçta atılan her gol için 100 MB kazanırsınız. Oynadığınız maçta hiç gol olmazsa, yine 100 MB kazanırsınız. 1 maçtan en fazla 1000 MB elde edebilirsiniz, 10'dan fazla atılan golden internet faydası elde edemezsiniz. İddaa sisteminde olduğu gibi 90 dakikadan sonrası görmezden gelinmiyor, uzatmalar ve penaltılarda atılan gollerden de MB elde edebilirsiniz. GollerCepte'de elde edilen internet faydaları 7 gün geçerli.

GollerCepte'de ücretli olarak 3 farklı paket bulunuyor. 'Aylık İddaa' paketi ile haftada 2 maça katılım sağlayabiliyorsunuz. Aylık ücreti 14 TL. 'Standart' paket ile haftada 3 maça katılım sağlayabiliyorsunuz. Aylık ücreti 16,80 TL. 'Süper' pakette ise haftalık 5 maça katılım sağlayabiliyorsunuz. Haftalık ücreti 4,90 TL. Sunulan katılım sayılarından fazlasını oynamak isterseniz, her oynama için fazladan 3 TL ödersiniz.

GollerCepte'de aynı maça birden fazla kez oynayabilirsiniz, her bir hakkınız için farklı bir maç bulmak zorunda değilsiniz.

'Sarı Kırmızı Destek Paketleri'nden 'Şampiyon Paket' ile ayda 9 TL'ye GollerCepte 'Standart' paketten faydalanabilirsiniz. Haftada 3 maça oynayabildiğiniz gibi, Galatasaray'ın oynadığı maçlardan da ekstra internet faydaları elde edebilirsiniz. Galatasaray'ın lig, kupa ve hazırlık maçlarında attığı her golden 200 MB, Şampiyonlar Ligi'nde attığı her golden 400 MB elde edebilirsiniz. Galatasaray'ın galip geldiği her maç sonrası günlük 1 GB internet de ekstradan elde edersiniz.

Yalnız bu sistemde bazı sorunlar var. Galatasaray'ın o haftaki maçı/maçları oynanmadan önce 3 hakkınızı da kullanmanız gerekiyor. Aksi halde, sistem bu 3 hakkınızdan eksilterek Galatasaray maçına/maçlarına oynuyor. Siz erken davranıp 3 hakkınızı da kullanırsanız, sistem yine de Galatasaray maçına oynayabiliyor. Böyle saçma bir sorunla karşı karşıyayız.

'Şampiyon Paket' kapsamında; BiP'ten yapacağınız aramalarda geçerli olan her yöne 500 dakika, Fizy Radyo, 'Çalarken Dinlet', Lifebox'ta 5 GB saklama alanı gibi faydalar da edinebilirsiniz.

Dergilik uygulamasından gazete/dergi indirirseniz, ikinci bir 'Salla Kazan' hakkınız doğuyor. Ayda bir kez yapabilirsiniz bunu. Yani, ayda 5 kez 'Salla Kazan' yapmış olursunuz.

Yaani'de internet kazanılıyor ama yalnızca Yaani uygulamasındaki aramalarda geçerli oluyor.

BiP üzerinden 'Kim 1 GB İster?' oynayarak da internet faydası elde edebilirsiniz. Ücretsiz oynama hakkınız oldukça bildirim gelir ve oynarsınız. Her soruda 20 saniye süreniz oluyor. Kazanılan internet faydaları 24 saat geçerli oluyor.

Bildiklerim ve aklıma gelenler bu kadar. Düzeltilecek bir şeyler ve bahsetmediğim kampanyalar varsa, diğer arkadaşlar ekleme yapacaklardır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Yukarıdaki arkadaşın anlattığına ek olarak ,

BİP'ten BİP YILDIZLARI kanalını takip edip, içinde bulunulan ayın mesaj hedefine göre haftalık 2 gb internet kazanılıyor. 1000-3000-5000 mesaj gönderimi şeklinde görevi oluyor bu kampanyanın.

26 yaşından küçük birinin TC'si ile GNÇ'ye üye olursanız, haftanın 2 günü GNÇ uygulamasından yumurta çatlatma var. Bu 2 gün rastgele Turkcell tarafından belirleniyor ve değişmiyor. Benim günlerim mesela SALI ve ÇARŞAMBA. Hediyeler genelde 1 saat geçerli veya 3 saat geçerli 1 gb internet oluyor. 1 saat diyor ama saat yuvarlamadan dolayı çoğu zaman 1 saat 45 dk veya 1.5 saat filan oluyor. BAzen de günlük 1 TL karşılığı 24 saat gecerli 1 gb öneriyor.

Eğer TL Yüklemesi yaparsanız yüklediğiniz kadar TL Turkcell'den hediye ediliyor. Ama bu yuklemeyi Dijital Operatör veya turkcell.com.tr sitesinden yapmanız lazım, bayii'den değil. Yüklediğiniz TL her yöne arama, sms ve internet olarak gecerli oluyor. Ve ilk bundan gerçekleşiyor kullanımlar.

Yine TL yüklemesi yaptığınız zaman 1 tane yükleme yaptığınız için ekstradan SALLA KAZAN hakkı veriyor.

Seçeceğiniz paketten bağımsız olarak, TArife olarak SAAT yazıp 2200'e sms göndererek bizbize tarifesini seçmenizi öneriyorum. HEr TL yüklemenizde ekstradan 60 dk 1 ay gecerli heryöne dakika hediye ediyor ücretsiz olarak. TL Yüklemesi yapmak yeterli oluyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe eklerim. Turkcell o kadar çok hediye veriyor ki 4 gb 'lık paket kullanıp ilgili ay içerisinde 20-25 gb kullanım gerçekleştirdiğim aylar oldu. MEsela bu ay 17 gb harcamışım. Paketim 3 gün sonra bitiyor ve daha 3,5 gb duruyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Yarbay

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-full-10-gb-kampanyasi-yenimusteri?source=CMS&place=campaigns_category

7+5+1 50 TL, çalışma saatlerin gereği gece için özel olan 5GB'ı kullanabilirsin. Yani binevi 13GB internet için 50 TL vereceksin.

Arkadaşların dediği kampanyaları da takip edersen 15-16GB banko diyorum. Bende aklıma geldikçe eğer varsa başka kampanya buradan yazarım.

İnternet hız testi ve sesli görüşme sonrası dönüşlerini merakla bekliyoruz



J
5 yıl
Yarbay

Çatlatma olayı sadece gnc ozel, lifecell'de de hadi paketleri var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Ares sitesinde yazmayan bayağı bilgi yazmış demişsiniz ama ben tüm o bilgileri turkcell'in kendi sitesinden edindim.

Aynen dediğiniz gibi konuştukça kazan tarifesinin hiçbir esprisi yok. Tek mantıklı tarife bizbize. Çünkü SAAT yazıp 2200'e sms gönderirseniz TL yüklemenizde 60 dk hediye ediyor.

GNC kayıt yaptığınız zaman (ki yapmışsınız) lifecell paketlerinden de kullansanız farketmiyor, yumurta çatlatma hakkınız olacak. İlla GNC full paketleri seçme zorunluluğunuz yok.

Bir de ilk mesajınıza istinaden eğer 50 TL bütçenizi sarsmayacak ise sizin GNC full 11 paketini seçmeniz daha mantıklı duruyor. Çünkü kullanım saatlerinizin 18:00 - 02:00 saatleri arasında olduğunu söylüyorsunuz. GNC11 paketinde 6 gb gündüz + 5 gb gece veriyor. Bu 5 gb 22:00-06:00 saatleri arasında geçerli ve öncelik bu pakette. Yani gece kullanımlarınız bundan düşüyor.
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/gnc-full-10-gb-kampanyasi

Ayrıca Turkcell'de yine güzel olan birşey var ki; o da BİP için, Yaani için, Fizy için, TV + için, Dergilik için ve Lifebox için ayrı kotalar veriyor ve bu uygulamaları kullandığınız zaman ana kotanızdan düşmüyor. Bunlardan biri elbette işinizi görecektir. İster lifecell paketlerinden seçin, ister GNC Full paketlerinden seçin bu bahsettiğim uygulamaların her biri için ayrı ayrı ekstra kotalarınız olacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 8 Mart 2019; 12:45:48 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mobil Uzman
A
5 yıl
Yarbay

Bir de HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) için HDSES yazıp 2200'e sms atmayı unutmayın. BEn şahsen görüşme yaparken telefonun 4G'den düşüp 3G olarak devam etmesine sinir oluyorum. Bu benim için önemli birşey mesela..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mobil Uzman
A
5 yıl
Yarbay

Son olarak bir de bir köşeye şunu koyup çekileyim artık
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/lifecell/lifecell-super-mix-paketi

50 TL fiyatlı 3 gb + 500 dk + 1000 sms + Turkcell servislerinde geçerli 20 GB (Fizy, Tv+, Dergilik, Yaani’de geçerli 5’er GB), Sınırsız Bip (mesajlaşma ve konuşma) ve seçeceğiniz 3 uygulama için 15 gb (Her uygulamaya 5 gb veriyor)

Seçilebilecek Uygulamalar şunlar:
Instegram , youtube, Spotify, sahibinden, döviz.com, facebook, twitter, whatsapp, powerapp, yapıkredimobil, akbankdirekt, cepteteb, izlesene, fenomen, yandex navigasyon, garanti cep, Apple music, alkışlarla yaşıyorum, işcep, HADİ, Pratik borsa, sinemalar.com




Bu mesajda bahsedilenler: @Mobil Uzman
G
5 yıl
Yarbay

açılın ben ölücüyüm

1. hattını turkcell e tasıdıktan sonra önce tarifeni faturasız bizbize tarifesi yapacaksın BIZBIZE yazıp 2200 a göndereceksin. 6boylece her tl yukledıgınde her yone 60 dakika kazanmak icin saat yazıp 2200 a göndereceksin.

2. turkcell bip ilk kez yukledıgın için 1 gb hediye hatına tanımlanacak 1 aylık

3.yaani uygulamasını yukleyeceksın yanı uygulamasından turkcell mobil verı acarak aram yapacaksın boylece yaanı e gecerlı her ay 1 gb ınternetın gelecek.

4. gollercepte uygulamasını yukleyıp uye olacaksın. gunuk 500 mb gelecek. gollercepte uzerınden her hafta ucretsız 1 maç sececeksın atılan gol kadar haftalık ınternetını alacaksın

5. bip uygulamasından süpriz noktayı takip edeceksın gunluk 500 mb alacaksın

6.tl yuklemelerını turkcell com.tr uzerınden yapacaksı mesela 50 tl yukluyorsun 50 tl heryone kullanacagın haftalık tanımlanacak.

7 gnc catlat kazan ıcın once pc den hesabına gırıp kullanıcıyı 26 yas altı tanımlayacaksın ardından gnc uyulamasını yukleyıp okasyona baglı haftada 2 gun saatlık ınterentını alacaksın.

8 bip kim 1 gb ister analından haftada 1 kez guluk 250 mb kazanabılırsın.

9. salla kazan her cuma yapmayı unutma hesabım uygulamasını ındır.

10. dergilik uygulamasını ındırıp 30 gunde 1 kez dergılıkten hedıye ınternet veya bıp dakıkası kazanacaksın

paket olarak once sunu yapman daha guzl olacak. kullanıcı tanımamasını yaptıkltan sonra gnc 11 gb paketını hesabım uzerınden tl yukleyerek alırsın
bu şekilde
1000 dakıka
1000 sms 6 sı gece gecerlı 11 gb internet
10 gb tv+ kotası
1 aylık fizy premıum uyelıgı
10 gb lıfebo salama alanın
haftalık 50 tl yukle kazandan gelecek

hayırlı forumlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Yarbay

İşten bakamadım,gece zaman ayıracağım.

Şimdilik Salla Kazan ve Yumurtayı Çatlat'ı yaptık. Bu haftalık salla kazan istemediğim bip dakika geldi. Daha paketi seçmeden yumurtayı çatlat veriyorsa iyiymiş. Öyleyse Telekomda yukleme yapmadigim boştaki hatta Turkcel'e doğru yol görünüyor. Çocuklar eğleniyor,sevdiler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
5 yıl
Yarbay

1. maddede dediğin 6 aylık eski kullanıcılar için yazıyor sayfadında, sen kullanabildin mi bunu?

Numara taşıma ile Turkcell’e geçen müşteriler geçiş üzerinden 6 ay dolduktan sonra 30 TL yüklemelerinde 1 saat kampanyasından yararlanabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Mart 2019; 17:7:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yafess_
G
5 yıl
Yarbay

eve kullandım hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @__kadıköyRAP__
G
5 yıl
Yarbay

benim sıralama çok iyi oldu
pazartesi kim 1 gb ister günlük 250 mb
salı goller cepte secilen maç
carsamba catlat kazan
persembe catlat kazan
cuma salla kazan


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @__kadıköyRAP__
_
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

eve kullandım hocam
turkcellde yeni misin? açık açık 6 ay geçmiş olması lazım diyorlar taşıdıktan sonra, buna rağmen kullanabiliyorsan çok iyi. turkcellde sadece konuşma isteyen adamın işine yarar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

buglar sağolsun hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @__kadıköyRAP__
_
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

benim sıralama çok iyi oldu
pazartesi kim 1 gb ister günlük 250 mb
salı goller cepte secilen maç
carsamba catlat kazan
persembe catlat kazan
cuma salla kazan
kim 1gb isterde küçük düşünme, şimdi kazandım

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Mart 2019; 17:55:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

o da guzel. hocam sen pm baksan cok makbule gecer




Bu mesajda bahsedilenler: @__kadıköyRAP__