Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
402
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hazır Sistem Alırken Ekran Kartı Demonte mi Geliyor?
O
7 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gaming gen tr den hazır sistem oyuncu kasası alayım dedim ama ekran kartı demonte geliyormuş. Herhangi bir bilgisayarcı da takılırken herhangi bir parçaya zarar gelirse garanti dışı kalır diye bir arkadaşım uyardı. Küçük ilçede yaşıyorum İstanbul dışındayım. Diğer satıcı firmalar da tüm hazır sistemleri bu şekilde ekran kartını takmadan mı gönderiyorlar bilgisi olan var mı ? Sırf bu yüzden laptop düşünmeye başladım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanaksu -- 19 Şubat 2024; 14:44:36 >

N
7 ay
Yarbay

yamulma vs olmasın dıye demonte gelır ,



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 ay
Yarbay

Takamıyonmu bi parçayı yav :D



S
7 ay
Yarbay

Ekran kartı ağır bir parça olduğu için kargo taşıması sırasında yerinden çıkıp anakart slotuna ve diğer bileşenlere zarar verebiliyor. BU sebeple demonte gönderiyorlar. Veya kasa içine extra köpük, karton vs. koyup ekran kartının sallanmasını önledikten sonra o şekilde gönderenler de var. Demonte gelmesi daha önce hiç ekran kartı takmamı veya başka bir bilgisayarcıya götürüp uğraşmak istemeyen için kötü bir durum. Bu şekilde gönderileceğinin önceden alıcıya bildirilmesi gerekir bence.



C
7 ay
Yarbay

Hazir kasa alirsan demonte gelir, takmak tornavida sikma hizina bagli olarak 1 ile 3 dk arasinda surer. Google a how to insall graphics card yazarak yuzlerce icerik bulup ozguven kazanabilirsin;


https://www.youtube.com/shorts/RkNbi78DVz0



O
7 ay
Yarbay

Bu kadar büyütülecek bir şey yok.
Hasar görmemesi için ayrı gelir veya farklı önlemler alınır.

Prize fiş takmadın mı hiç ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
7 ay
Yarbay

Ekran kartı takmak çok basit



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu konularda beceriksizim ne yazık ki. Zarar verirsem diye korkuyorum. Yaş 45 ama hayatımda hiç pc kasası falan açmadım. PC den de anlamam pek. Yapacak bir şey yok o zaman. Teşekkür ederim cevaplar için.



M
7 ay
Yarbay

Ramlerden daha rahat oturuyor,yuvasına.



M
7 ay
Yarbay

Saddece, mandal yukarda ise ,aşağıya alacaksınız.Ki genelde aşağıda olur.



T
7 ay
Yüzbaşı

Kutulu gelmesi daha iyi, en azından ürünün kutusunu ilk siz açarsınız. Diğer türlü satan yerin güven derecesine göre açılmış hatta kullanılmış(tester ) ürün bile gönderme ihtimali olabiliyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.