Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
68
Cevap
2053
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Barbie filmi bir ülkede daha yasaklandı: İşte gerekçesi (3. sayfa)
S
9 ay
Yarbay

Baktım hocam. 7 Batı 4 Doğu ülkesinde yasakmış.

Bu neyi kanıtladı?




Bu mesajda bahsedilenler: @torabi
W
9 ay
Çavuş

Bu dünyada ben Pokemon'um diye cam atlayan insanlar oldu. Ayrıca birçok süper kahramana modellerine özenip vücutlarını modifiye eden insanlar var. Hepsi bir şekilde bu film ve dizilerden gelen etkileşimler sayesinde oluyor. Pokemon'um diye camdan atlayabilir, Cat Woman'a özenip dişlerini sivriltebilir, Barbie ye benzemek için onlarca estetik ameliyat olabilir (ki bunların örneklerini internette araştıraiblirsiniz), fakat eşcinselliğe özenti olmaz derseniz burada ciddi bir kargaşa olduğu ortaya çıkar. Unutmayın ki ne kadar hormon deseniz de insan gördüklerinden, duyduklarından ve içerisinde bulunduğu toplumdan ve sosyal çevreden etkilenen bir varlıktır.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @furkan987654321
D
9 ay
Yarbay

Yerinde bir karar. bu tür filmler masum değil. bir de keşke sadece lgbt özendiriciliği olsa cinsellik var, sadece tüketicilik empoze ediliyor, hayat aşk ve eğlenceden ibaretmiş gibi lanse ediliyor böylece insanların kendi değerlerinden kopup eğlence düşkünü oluyor. bu da kapitalistlerin işine geliyor




M
9 ay
Yüzbaşı

filme gitmemek çözüm değilmi bunlar için




A
9 ay
Yarbay

Yorumları okudum gene gülme krizi :) Evet büyük Oyunu çözen yurdum insanları :) LGBT yayıyolarmış Dünya nüfusu azalacakmış :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 18 Ağustos 2023; 1:1:19 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
9 ay
Binbaşı

Türkçeyi düzgün kullanın.




Bu mesajda bahsedilenler: @e-ordinaryüs
K
9 ay
Yarbay

Dünya nüfusunu azaltmak için eşcinselliği kullanıyorlar? Cidden şu saçmalığa inanıyor musunuz? Aklınız mantığınız şu saçmalığı kabul ediyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cherami
Z
9 ay
Yüzbaşı

konuştu yeniden refah üyesi. he he. barbie filmi eşcinselliği özendiriyor. olm önce filmi izle sonra konuş üzerine. mis gibi güzel kızla yakışıklı erkeğin hikayesi daha ne istiyorsun?



Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cherami
D
9 ay
Yüzbaşı

Bence de yasaklanmalı. O kadın ne çirkin öyle, insan Barbie karakteri için güzel bir oyuncu bulur.



T
9 ay
Binbaşı

"Konuştu Yeniden Refah üyesi" tanımınıza bayıldım

Babadan oğula sevenler için bu tür farklılıklar içeren yapımlar göz açıcıdır ve korkarlar ışığından, ayrıca filmi izlemedim ama güzel şeylere değinildiği de yazılmış...

Yeniden reloaded Refahçılar Fetöcüler böyle sürdürüyorlar varlıklarını; nesilden nesile parazitler ama Barbie olmaz kardeşim 🤮🤮🤮

Şu filme karşı olmanız, hala yaşayabilip size ait "eşsiz" faşizmle toplumu yönetmeye çalışmanız gerçekten "ürkütücü"...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zevron
M
9 ay
Binbaşı

tamam anladık düşman değilsin ama bu olayda karşı olduğun ne? Allah yarattığı kulunu nabacağını bize mi soracak?




Bu mesajda bahsedilenler: @sarıKırmızı
C
9 ay
Teğmen

Öyle ya Biraz komple teorisi geliştirirsen herşey mümkün..netice itibarıyla eşcinseller çocuk doğuramayacağı için nufus konusunda bir risk taşımıyorlar. Yani çokta saçma değil .Size göre saçmalık bugünün görecesi yarının geleceğine bugünden saçmalık diyenlerin sözleri bir mana ifade etmiyor..yaşayıp görecez..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 18 Ağustos 2023; 20:26:39 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
K
9 ay
Yarbay

gay veya ateist bir erkek neden zorla askere yollanıyor ve ondan vergi alınıyor? madem bu kadar düşmansınız onlardan talebiniz de olmasın.

utanmanız yok mu sizin, hem küfret de hem de onların vergilerini, emeğini hüplet.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @GEÇBATAN
K
9 ay
Yarbay

Bakın komplo teorisi olduğunu kendiniz söylemişsiniz bunlar zırva. Heteroseksüel olan herkes deli gibi çocuk yapıyor da eşcinselliği bu yüzden pompalıyor diyebiliyorsunuz. Saçmalık tabii. Ortada böyle bir amaç olsa bile eşcinselliği özendirmek için başvurulacak en dolaylı, en pratik olmayan, en etkin olmayan yöntem olabilirdi herhalde. Bunu sağlamak için virüs, mikrop salgın varken, yediğinize içtiğinize kısırlık sağlayacak kimyasallar koymak varken sonuç verme olasılığı düşük bile olmayan LGBT propagandası yapmak, gerçekten komikmiş. Sizin bahsettiğin şey zaten sizin fikriniz bile değil. Komplo teorisi saçan bir yerden duymuş okumuşsunuz ve akıl süzgecinizden geçirmeyip olduğu gibi kabullenmişsiniz. Çünkü bunu ilk yazan, ilk kez yazan siz değilsiniz. Aynı saçma şeyleri daha önce de yazanlar oldu. Size bir sır vereyim: kapitalist sistem böyle sürekli üreyen, ürediği için çok tüketen, açlıkla sınanan, dolayısıyla ürediği için değeri olmayan, harcanabilir, yeri kolayca doldurulabilir, her an işsiz kalma korkusu yaşayıp karşılaştığı haksızları sessizce yeyip yutan, sonuç itibariyle köleden farksız kitleleri sever, ister ve destekler. Dolayısıyla dünyadaki bu kapitalist sistem üremenizi ister. Yani bu acı ama gerçek olan şey "nüfusu azaltmak ve üremeyi engellemek için LGBT'yi destekliyorlar" masalını bastırır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cherami
C
9 ay
Teğmen

Konuyu siyasallaştırmak ne alaka..bu çirkin bir uslüp..insani bir şekilde dalga geçmeden uslubunla dersinki filmde eşcinsellik yok. Çakma cem yılmazlığa gerek kalmaz..kimsenin insanların fikirleriyle dalga geçmeye de hakkı yok.yorumunu filme yap insanlar hakkında siyasi kategorizelere girme…



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @zevron
C
9 ay
Teğmen

Komple teorisini kinaye olsun diye yazdım ..Neden saçmalık! Bu senin fikrin ; senin tezlerinin doğruluğu kime göre neye göre ..her olasılık her fikir her düşünce tartışılabilir ama senin düşüncen yanlış benim düşüncem doğru mantığıyla hareket edeceksek sana göre herşey masal ..senin düşüncelrinin kaynağı doğruluğu ne? Başka bir masalmı?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz