Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
60
Cevap
4576
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: 2 Hafta İçinde KK 2.5 milyon Oyu nereden bulacak (2. sayfa)
H
2 yıl (3175 mesaj)
Yüzbaşı

KK her secim yenilgisinden sonra cikip basariliyiz oyumuzu arttirdik diyodu, demek ki alkislayanlar senin gibilermis


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl (15863 mesaj)
Yarbay

14 gün içerisinde almanız gereken iki bucuk milyonun üzerinde oy var. Artı sinan oganın seçmeni kime oy verecek iyi hesap etmeniz gerek. Biliyorsunuz oganın seçmeni sağ seçmen.



C
2 yıl (19050 mesaj)
Yarbay

Senin gibi değilim hamdolsun…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hüsnü Nemlendirici
T
2 yıl (47899 mesaj)
Yarbay

oy sayımında her oy zarftan çıkarılır orada bekleyen tüm izleyici ve parti temsilcilerine yukarı kaldırılıp " açık arttırmada ürün gösterir gibi " gösterilir. Her partinin temsilcisi onayladıktan sonra geçersiz ise geçersiz KK ise KK Tayyip ise Tayyip'e yazılır.

Sandık başında her şey tüm parti temsilcileri gözü önünde yapılır. Hiel hurda kısmı için sandık başında ancak tek bir partinin çalışanları varsa mümkündür. Böyle bir durum varsa bu da diğer partilerin eksikliğini gösterir.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl (13076 mesaj)
Yarbay

1 milyon 29 bin geçersiz oy var ayrıca

Yurt dışında yaşayanların yüzde 50si de sandığa gitmemiş sayı olarak kaç ediyor bilmiyorum.

8 milyondan fazla da Türkiye'de sandığa gitmeyen.

İnceye atılan boşa giden oylar var.

Gerçekten çok yazık.




Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
Y
2 yıl (6436 mesaj)
Yarbay

Sandığa gitmeyen 8-9 milyon oyu sandığa getirmeyi ve geçersiz sayılan 1 milyon küsür oyu düzgün atmayı ikna edecek bir yöntem bulamazsa zor....



G
2 yıl (6733 mesaj)
Yarbay

20 senede muhalefet işini öğrenemedi CHP partilileri , sadece Kılıçdaroğlu değil binlerce kadro kollar vs öğrenemedi koskoca parti malesef
Erdoğan karşısına beni çıkarsan %40-45 oy alırdım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl (4335 mesaj)
Binbaşı

biraz karadeniz iç anadoluya yönelmesi lazım



A
2 yıl (3822 mesaj)
Binbaşı

quote:

Türk milliyetçisi olan, ihvanci ve siyasal İslamcı olmayan bir muhalefeti iktidara taşımak elzem olmuştur.


Bu iktidarın başınıda inşallah Sinan Oğan bey çekecektir

Şu dediklerine katılıyorum hocam. Sinan OĞAN gibi bir lider gerekli. Bilge, Türk Milliyetçisi ve siyasal islamcı olmayan. Bir umut mansur yavaş vardı, malum kemal ve çevresinin egosu yüzünden o da gitti gidecek. Mansur yavaştan da soğudum açıkcası artık.



A
2 yıl (3822 mesaj)
Binbaşı

Cok haklısınız söylediklerinize. Özellikle sandık başı müşahit eksikliği varsa bu muhalefetin beceriksizliğidir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Treth
B
2 yıl (446 mesaj)
Teğmen

Erdoğan 2. turu rahat alacak görünüyor, ilk turda ona oy veren seçmenin bir bölümünün Kılıçdaroğlu'na oy vermesi gerekir ki dengeler değişsin, bizim siyasi iklimimizde 2 hafta içinde böyle bir oy geçişi kıyamet alameti gibi bir şey olur.

Orman yangınları, deprem felaketleri, halkın büyük kısmını fakirleştiren ekonomik kriz eşliğinde gidilen seçim ortamında bile Ak parti mecliste en çok sandalye alan parti olup Erdoğan ilk turu kıl payı kaybediyorsa muhalefet boşu boşuna "kazanacağız" edebiyatı yapmasın.
İkinci tura kalan 14 günde, devlet organları, medya gücü elinde olan rakibinizi sevgi sözcükleriyle, "herşey çok güzel olacak" mesajlarıyla yenemezsiniz, daha bunu bile çözememişsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl (2040 mesaj)
Yüzbaşı

2.5 milyon +1 yazın. Ben seçime meçime gitmem. Bundan sonra da gitmem. Göklerdennn gelen bir karar var galiba ve bir fani olarak ben bununla başedebileceğimi düşünmüyorum!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl (7813 mesaj)
Yarbay

Ben şuna inanıyorum.
Eğer akp isteseydi YSK elinde yurt dışı oylardan bir sekilde o 0.5 i bulur aha bi kazandık derdi.
Yapmadı çünkü rahat arada 5 puan var ve kapanması imkansız.
Neden yapmadı çünkü ikinci turda meclisi ele geçirme rahatlığı ile en az yüzde 55-69 alacagini biliyor.

Öldürücü darbeyi vurmak istiyor.

Kararsız seçmen ve Sinan ogana giden MHP akp seçmeni Sinan ogan ne derse desin gidip İSTİKAR (hangi istikrarsa bu ?) Diye, meclis çoğunluğu akp de diyenl AKP'ye verecek .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 15 Mayıs 2023; 21:56:31 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl (12408 mesaj)
Yarbay

akşam çıktılar, 8 milyon oy girilmedi dediler. CHP nin çok oy aldığı yerlere itiraz var dediler.
Ama görüyoz ki fark kapanmamış bile.

Bir Allah'ın kulu da çıkıp şöyle oldu böyle oldu, ne oldu anlatmıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl (25060 mesaj)
Yarbay

Daha ikinci tur var durun bakalım..

1 milyon geçersiz oy 7 miilyondan fazla oy kullanmaya gitmeyen kişi var



D
2 yıl (1594 mesaj)
Yüzbaşı

Çok içimizi karartmayalım. Sonuçda kaybetsede kılıçdaroğlunun biryere gittiği yok. Bu seçim olmadı 2028 seçimleri var. Bu seferde orada dener şansını.



T
2 yıl (14877 mesaj)
Yarbay

Hiçbir yerden bulamaz, RTE değil rakibi Ogan olsa yine bulamaz, bu iş bitti zaten



G
2 yıl (64 mesaj)
Çavuş

Onu bunu bilmem Teröristler Çıkıpta Acik acik millet İttifakini destekliyorum derse Anneler Babalar Mantıklı Olarak şunu düşünür. Benim evladın'da bir gün askere gidecek. Güçlü ordu mu? Yoksa Kemal bey'i vaad ettigi ozerk bolgede askerlik mi, imkansız demeyin, 21Yilda biz ne imkansızlıkları imkana çevrildiğini gördük. Bahaneler ile herkez bir birini kandırır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @barsahin
S
2 yıl (9529 mesaj)
Yarbay

https://www.youtube.com/watch?v=Tv3kie22vmQ&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl (6205 mesaj)
Yüzbaşı

Katılım daha düşük olacak ve Erdoğan yüzde 55 in üstünde oy alacak. Kemal ile bu iş olmaz .. chp de kan değişimi gerekli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >