Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
33
Cevap
1624
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Manor Lords- Gelmiş geçmiş en iyi RTS oyunu geliyor! (2. sayfa)
E
3 gün
Er

Oyunu bugün baya oynadım karşılaştığım buglardan biri aileleri işe atayıp işten çektiğinde buga girmesi ve işte göstermesi 22 ailem var ama 14 tanesi işlerde ancak 22 gösteriyor kalan 8 aileyi atayamıyorum. Oyun güzel tamam ama daha gidecek çok yolu var. Buglar oyunu oynanmaz yapıyor bazen. Benim bu ailelere ihtiyacım var nasıl yükselicem şimdi işe bak.



L
3 gün
Yarbay

ya bu lanet olası erzaklar nasıl taşınıyor? ambara aile atamama rağmen erzak dışında başka her şeyi taşıyorlar erzaklar da hava koşullarından zarar gördü üstelik erzaklar yüzünden o yere inşaat da yapamıyorum



Z
3 gün
Yarbay

Hype bitince ekşideki yorumlar tersine dönmeye başladı. Bu insanların da hiç ortası yok ha daha iki gün önce dakikaları sayıyorlardı oyuna girmek için.

Doğmamış çocuğa dön biçmenin bırakılması lazım. Ben dün gece biraz bakındım da oynayasım gelmedi ben şehir kurma oyunlarından bir hayli sıkılmışım. Banished oynamıştım çıktığı sene sonrasında çıkan oyunların hiçbirini oynamadığımı-oynamak istemediğimi fark ettim. bana hiç hitap etmiyor demek ki.



A
3 gün
Yarbay

Sadece kereste yetmiyor ailelerin arzları da sağlanmalı eve tıklayın orada yazıyor han falan istiyorlar



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Wildrage12
K
2 gün
Yüzbaşı

Son zamanlar da Strateji oyunları adına aldığım en güzel, sevindirici haber.
Oyunsuz bir dönemden geçildiği gerçeğiyle beraber bir rekor da olabilir tür de. Ama hak etti. Bir kere koca yayıncıların cesaret edipte yapmaya girişmediği oyunu sen tek başına başlamışsın. Diğerleri ellerindeki seriyi geliştirmekten aciz.
https://x.com/webtekno/status/1784470286487736383?t=M08r2MZ2PmWN9tTMt9w_FA&s=08

Geçen samimi muhabbetim olduğu Petroglyph facebook yöneticisiyle dertleşiyorum. Bu stüdyoyu eski westwood yapımcıları kurdu. Diyorum ra2 de yapın bakın bu oyun bir sanat eseri milyon satacak. Adam da aynı şeyleri yazmaktan bıktı ama ne yapsın o tamamiyle EA’ya kalmış diyor.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
dün
Yarbay

Bu sitede oyunla ilgili her şey nasıl yapılır detaylıca anlatılmış ansiklopedi gibi



https://game8.co/games/Manor-Lords



G
dün
Yüzbaşı

Merhabalar bende bir sorun oluştu yapılara tıklayıp göremiyorum tıklanmıyor 2. Bölgeyi fethettim orda tıklayıp görebiliyorum ama ilk bölgem olmuyor yanlışlıkla birseyimi kapattım acaba
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
dün
Yarbay

Saçma sapan oyun. Soğukta kalan 8 kişi var diyor. Ev yapıyorum bakıyorum içinde kimse yok. Eve tıklıyorum yakacak lazım diyor. Bir sürü yakacak var ama hala gerekli diyor. Ne yapacağım hakkında da yönlendirme falan yok. Lan ben ne bilim. Yakacak lazım diyorsun yapıyoruz işte daha ne istiyorsun.

Ordu basana kadar bir sürü baskın yedik. Madenden silaha gidene kadar bir sürü şey yapmak gerekiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
21 sa.
Yarbay

Alışmak biraz zaman alıyor ayrıca biraz bugları var benim ticaret yolumda ki tüccarlar iç içe girmişti load yaparak düzeltmiştim köye para gelmiyordu oyuna alışana kadar da 6 7 kez baştan başlamıştım



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hobar
L
15 sa.
Yarbay

oyun bugdan geçilmiyor kocaman tarlam vardı buğday ektim fakat büyüme %40 a gelince buğdaylar kayboldu gitti, görsel olarak buğdaylar orada ama üzerine geldiğimde hiç buğday ekmemişim gibi %0 görünüyordu. tarlayı yakamıyordum da, mecbur tarlayı yıkıp tekrar yaptım.



J
15 sa.
Yarbay

Biraz izledim aşırı sıkıcı bir oyun



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 sa.
Yarbay

Beyler bu evleri inşa bastım boşta aile var malzemede var ama yapmıyorlar neden çözemedim.
< Resime gitmek için tıklayın >



S
5 sa.
Binbaşı

Oyun güzel ama erken erişim olmasının da etkisiyle cok eksiği var.

Bir kere bu kadar karmaşık bir oyunda, bölüm bölüm öğretici missionlar olmalı. Yani mesela 30 kiremit üret ve ihraç et, arpa ekimi yap, 20 okçu üret vs. Bu haliyle bir kez oynayarak oyunun yarısını çözemezsiniz.

Savaş animasyonları çok tırt. 30-40 askerin minik animasyonunu cocuk oyunuymuş gibi izletmek yerine yalnızca stratejik olarak ordular üretilip, gerek saldırı gerek savunmada belirli dizilimlerle belirli lokasyonlara konuşlandirilip kisa bir animasyon vs. cok daha yeterli olurdu. Yani bunu telefon oyunlarında bile cok kolay yapabiliyorlar, savaş sahneleri sanki minecrafttaki kucuk karakterler birbirine vuruyormuş gibi, ordu sayıları zaten az, yani işin savaş kismi asla tatmin etmiyor. Total War veya bannerlord tarzı birsey beklemeyin.

Şu politika-kanun meselesini Allah aşkına biraz sadeleştirin artık. Bannerlord da böyle, sacma sapan oyuna minimal etkisi olacak bir sürü şey politika diye eklenmiş.

Tum bunlara rağmen oyun guzel. Erken erişim olmasi nedeniyle eksiği çok. Ama arkasındaki ekip saglam, inş güzel bir sekilde tamamlanır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 sa.
Yarbay

Oyun erken erişim değil alpha dönemi gibi çıkmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @senneanlarsindumbelek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.