Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
446
Cevap
24837
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (24. sayfa)
W
geçen yıl
Yarbay

Bu oyunu trainer ile oynamalı bazı kişiler, konsolcular mesela oynar zevkle ama pc oyuncularına pek gitmez bu oyun.
Zaten bir oyunu yapımcının istediği şekilde değilde kendi istediğiniz şekilde oynamak bir ayrıcalık pc tarafında trainerlar nimet.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
geçen yıl
Yarbay

Sinirden kendimi gibicem. Clifford Unger ile çatıştığımız 11. bölümdeyim, abi böyle bir zorluk yok. Oyun genel anlamda anlamsızca zorluyor. Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. O KV mekaniği mesela, kaçmanın imkanı yok. Nefesini tut diye mekanik eklemişler bir halta yaradığı yok.

Ölünce de baştan başlatıyor bahsettiğim bölümde. Emin değilim ama beş altı faz var gibi. Dalga dalga geri çekiliyor Unger ve askerleri, ben dördüncü dalgaya geçemedim henüz. Seni oyun diye oynayan bende kafa yok da işte. Tam bitecek herhalde diyorsun yeni bölüm başlıyor. 45 saat olmuş bomboş geçti diyeceğim diyemiyorum da. Hani şu kargoyu al şuraya götür kısmı olsun, mailler içerisinde kullanılan dil olsun, ölüm hakkında düşündürdükleri olsun çok iyi ve deneysel bir iş ama çatışma mekanikleri korkunç işte. Çok kısa sürede vurulup ölüyorsun, cover yok bir şey yok ekleme arkadaş madem çatışma mekaniği. Valla duvara yumruk atacaktım en son sakinleştim şimdi biraz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 29 Ocak 2023; 1:22:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
geçen yıl
Yarbay

Böyle durumlarda wemod kullansanıza hocam yoksa delirtir adamı
Oyun benimde listemde



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
Z
geçen yıl
Yarbay

Oyun aşırı uzun. Dün gece bitirir yatarım dediğim yerden devam ettim bugün, altı saat daha sürdü. Ona göre hazırlayın kendinizi. Biter artık herhalde dediğiniz yerde yeni bölüm başlıyor. Sinematikleri keyifle izledim ama bir tık uzun geldi açıkçası. Zaten yüzde sekseni oradan oraya yürümekle geçiyor. Gerçi kısa olsa bu kadar etkili ve vurucu olmazdı. Uzun olması gerekiyormuş bu oyunun.

Ben sevdim oyunu. Öyle ayılıp bayılmadım belki ama iki haftaya yakın keyifle oynattı ve toplam elli saat sürdü. Yan görev falan yapayım deyip yüz saatin üzerine çıkanlar var. Vakit olsa her şey de yapılır aslında, üretilecek tonla şey var, bütün haritayı yollarla ve teleferik sistemleriyle döşemek enteresan olabilir. Hikayesi de iyiydi. Ben daha kafa karıştırıcı bir şey bekliyordum oynadığım ilk Hideo Kojima oyunu olduğu için ama atla deve bir hikayesi yok. Bir ara Metal Gear Solid V de oynayacağım.

Zorluk olarak çıldırtan kısımlar var -üstteki mesajımda bahsettiğim yerde meğerse dört faz varmış, ben hep dördüncüde ölüyormuşum - ama genel olarak chill tabir edilebilecek bir yapısı var. Açayım oyunu arkada müzik kargomu dağıtayım. Özleyeceğim bak bunu.

Grafikler çok iyiydi ama üstte de bahsettiğim performans sorunları yer yer bayağı can sıktı. Sorun yaşayan ender kişilerden olduğum için problem benimle alakalı belli ki. Eleştiremiyorum o yüzden.

Karakter performansları ise harikaydı. Herif Guillermo Del Toro ve Nicolas Winding Refn'i bile oynatmış oyununda. Bunu yapacak t.ş.k da bir bu adamda vardır herhalde. Mads Mikkelsen en iyi performans ödülünü almış sanırım 2019'da. Hakkıymış sahiden. Clifford Unger bayağı akılda kalıcı bir karakter. Fragmanlarda da hep ön plana çıkarılıyordu. Şaka maka ne oyundu be, ben bunu uzun süre düşünürüm. 2. oyunu gelecekmiş bu arada, beklenti tavan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
geçen yıl
Yarbay

Hikayesi bi rdr2 witcher 3 gibi etkiliyor mu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
Z
geçen yıl
Yarbay

Ne beklediginle alakali tabii ama o kadar da degil. O iki oyun istisna. Hele Rdr 2 bambaska bir seviye. Yalniz sinematik anlatim acisindan bayagi vurucu. Muzikler falan cosmus durumda. Biraz da deneysel bir yapim. Normal bir kafanin urunu degil. İlk iki saatini oynayip bu ne ya dememek lazim. Oynadikca mantigini kavriyorsun oyunun, ne yapmaya calistigini anliyorsun. Mailleri falan okumak lazim, etki ettigin insanlardan geri donus aliyorsun surekli. Herkese hitap etmez. Kimisi yapilmis en iyi bes oyundan biri derken kimisi de nefret ediyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @JaReD22
M
geçen yıl
Yarbay

Bu oyunun adını koyamadığım şekilde beni etkileyen bir yanı var. Bu hissi daha önce hiçbir oyundan filmden vs almadım.
Tuhaf, sürreal, üzücü, ağızda buruk bir tad bırakan ama etkisinden çıkamadığın bir rüya/kabus gibi.

Sanırım oyundaki kv konsepti bu etkiyi ortaya çıkaran.

İnanılmaz bir kafanın ürünü yahu..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 ay
Yarbay

100 liraya dlc'yi almak mantıklı mı, değer mi?



G
3 ay
Yarbay

Uzun zamandır bir oyuna bu kadar sarmamıştım. Kargo simülasyonu ama bir şekilde oyun içinde tutmayı başarıyor, bundan sonra tekrara düşer dediğim noktada yeni mekanik falan açılıyor. 15 saat oynadım şu an daha çeyreğine anca geldim muhtemelen ama biraz daha kısa olsaydı oyun daha iyi bir izlenim bırakırdı herkeste genel olarak bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 22 Ocak 2024; 23:52:38 >

F
3 ay
Yarbay

1.5 yıl önce 25 saat oynamış, sonra dayanamayıp bırakmıştım. Aslında oyunları yarım bırakmayı sevmiyorum ama bezdirmişti bir süre sonra. Oyunsuzluktan geri dönüp bitireceğim gibi. Aradan Days Gone bir çıksın da.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.