Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
531
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Jeep Avenger'ın hafif hibrit versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu
B
2 ay
Moderatör
Konu Sahibi

Jeep Avenger'ın hafif hibrit versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu
Yeni Jeep Avenger e-Hybrid fiyatı 1.598.250 TL'den başlıyor. Limited versiyonuyla ÖTV muafiyeti kapsamına giren modele bu kapsamda 891 bin TL gibi bir fiyatla sahip olunabiliyor.



Yeni Jeep Avenger e-Hybrid, özellikleriyle neler sunuyor?



MHEV (hafif hibrit) motor teknolojisinden güç alan yeni Jeep Avenger e-Hybrid, markanın üstün sürüş deneyimini daha düşük CO2 emisyonuyla sunuyor. Yeni Avenger e-Hybrid’e güç veren motor hem konfor hem de performans sunarak çevreci ve kusursuz bir sürüş deneyimi sağlıyor. Otomatik 6 ileri E-DCT6 çift kavramalı şanzıman ve entegre elektrikli motor ile eşleştirilen Avenger e-Hybrid, müşterilerin düşük hızlarda tamamen elektrik motoru ile yol almalarına imkân veriyor.



100 HP güç üreten 1.2 litre 3 silindirli motora sahip Avenger e-Hybrid, 48 voltluk lityum iyon batarya ve yenilikçi 6 vitesli çift kavramalı elektrikli şanzıman arasındaki uyum ile yüksek verimlilik sunuyor. Aracın yenilikçi şanzımanı 21 kW’lık bir elektrik motoru, bir invertör ve merkezi şanzıman ünitesini barındırıyor. Aracın yakıt tüketimi 5.1 lt/100 km ile dikkat çekerken motorun her koşulda yüksek performans sunması, sürüş deneyimini daha ileriye taşıyor.



İki farklı donanım seviyesi



Jeep Avenger'ın hafif hibrit versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu
Limited ve Summit donanım seçenekleriyle satışa sunulan Avenger e-Hybrid’in Limited versiyonunda 17 inç parlak gümüş alaşım jantlar, full LED reflektör ön farlar, gövde rengi kapı kolları ve gümüş koruma plakaları gibi dış tasarım özellikleri bulunuyor.



Limited versiyonun kabin içerisinde ise kumaş/vinil premium koltuklar, gümüş rengi gösterge paneli ve iç trimler, deri direksiyon simidi gibi özellikler sunuluyor. Öne çıkan diğer özellikler arasında ise 10.25 inç HD dokunmatik ekran, 10.25 inç full dijital gösterge paneli, otomatik klima, Adaptive Cruise Control (ACC), otonom acil fren desteği, trafik işareti algılama, şerit takip asistanı, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, yokuş iniş desteği, Selec Terrain 6 farklı sürüş modu ve autohold özellikli elektrikli park freni yer alıyor.



Jeep Avenger'ın hafif hibrit versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu
Avenger e-Hybrid’in Summit donanım paketinde ise Limited donanımına ek olarak 18 inç elmas kesim alaşım jantlar, full LED ön ve arka farlar, karartılmış camlar ve otomatik uzun farlar gibi dış tasarım özellikleri ve kabin içerisinde 8 farklı iç ambiyans aydınlatma seçeneği yer alıyor.



Ayrıca Bkz.Çinli Chery ve MG'den "ek vergi" açıklaması



Summit donanımda; otomatik kararan dikiz aynası sürüş konforunu arttırırken; anahtarsız giriş ve çalıştırma, kablosuz şarj, kör nokta uyarı sistemi, 180° geri görüş kamerası (drone view), 360° park sensörleri, ısıtmalı ve katlanır yan aynalar, elektrikli açılabilen bagaj kapağı ve seviye 2 otonom sürüş standart olarak yer alıyor.


DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

süslü egea
Yoruma Git
VS18 - 2 ay +5
arkadan dacia spring
Yoruma Git
stableRevulation - 2 ay +4
V
2 ay
Yüzbaşı

süslü egea



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
2 ay
Binbaşı

4 mt uzunluk, 350 lt bagaj var. Tasarımı hoşuma gitsede 100 bg ve ufak olması sebebiyle ben tercih etmem ayrıca bu klasmanda rakibi çok o yüzden pek alanı olmayacaktır.



S
2 ay
Yarbay

arkadan dacia spring



B
geçen ay
Binbaşı

Fıat çakmasını yere göğe sığdıramayan ve çok para verenlere ne diyeyim.

Sen 2. dünya savaşında kaldın ..!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 12 Haziran 2024; 18:0:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
geçen ay
Yarbay

Yorumlara bak bulunduğu segmente markasının adını vermiş ve bunu normalleştirmiş markaya neler yazmışlar



A
geçen ay
Yarbay

Hey gidi jeep sen bu hallere düşecek miydin :(



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
geçen ay
Yarbay

Araç psa üretimi fiatla alakası yok desek yeridir, avrupa pazarı için üretiliyor global değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bamorex
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.