Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
161
Cevap
6003
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: İstanbul'da taksiciler, müşteri gibi çağırdıkları Uber şoförüne dayak attı (2. sayfa)
A
6 yıl
Yüzbaşı

İnadına Uber



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

I
6 yıl
Binbaşı

haberde demişler uber vergi vermiyor diye, asıl uber vergi veriyor, her müşteri online olarak sistemlerde kayıtlı kimin kaç km yaptığı kaç tl yazdığı ortada,

gel gelelim ki taksimetreler fatura yada fiş kesmiyor, sadece fiyatı gösteriyor taksici parayı müşteriden alınca sıfırlıyor, ne oldu vergi kaçırıldı zaten.

ha bide plaka sahiplerinin sıfır araçları vergisiz aldıklarını da belirtelim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 7 Mart 2018; 18:44:3 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
6 yıl
Yarbay

Şasirmadim habere. Iyice kudurdular bu sira.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Çavuş

Yunanlılar yapınca bizimkilerinde canı çekmiş anlaşılan



Dünde onlar dövmüş.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic Power -- 7 Mart 2018; 19:16:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

Jack London Demir Ökçe kitabındaki "Makine Kırıcılar" ın tam tipik örneği bunlar. Otonom araba çıkınca ne yapacaklar onlara da mı saldıracaklar. Öyle birşey olursa aracıma plastik mermi sıkan silah sistemi yaparım o zaman görürler. Cehaletleri çaresizliklerini gidermeyince vahşileşiyorlar.




R
6 yıl
Yarbay

Geçen izledim köprüden iki keremi ne geçip turistin uçağı kaçırmasına neden olmuş üstüne bir de yüksek bir ücret istemiş, turist plakasını alıp dava etmiş bu şerefsizi, en son ne oldu bilmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

Aynen, fiş fatura istersin pis pis bakarlar. Bizdeki taksiciler tam, eğitim seviyesinin başlamadığı ilk noktada gibiler. Cahilliğin olduğu yerde de böyle ayılıklar falan tabi çok normal. Zaten bunlar böyle olduğu için kimse bunları tercih etmiyor ama o beyin bunlarda yok ki. Cahile laf ta anlatamazsın. Polis yakalasa, savcı bıraksa, belki bir kaç daha böyle çağırırlar uberleri tartaklamaya. Ama böyle para kazanamadıkça ufak ufak bırakıp başka mesleklere geçerler. Sonuçta bu ülkede yaşayıp normal insanların başına bela olmaya devam ederler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @IceRulez
S
6 yıl
Yarbay

Uber daha guvenli bence. Taksiciler duz yolda bile insanlari sikistiriyor bazilari terorist gibiler zorlari ne anlamak mumkin degil. Sorsak hepsi para yok diye agliyor ama bir bakmissin bide luks arabalari taksi yaptilar simdi iyice cilki cikti fransadaki taxi filmi gibi oldu herkes macera pesinde trafikteki diger insanlari takan yok karinlari cok tok demekki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
6 yıl
Yarbay

überde bildiğim kadarıyla denetim yok elini kolunu sallayan arabası olan herkes sisteme katılabiliyor sadece oylama sistemiyle insanlar güven duydukları kişiyi tercih edip çağırıyor. e peki tecavüzcü ruh hastasının teki 1 gecelik iş bitirmek için übere girerse ne olacak. taksiciler çokmu güvenli sanki diyenler olur ama taksiciler adam akıllı denetlenip ayıklanmıyorki.

esasında bu işin güzel oluru überdeki gibi taksicilerin bir oylama sistemi olacak über gibi millet telefondan en yakın ve tercih ettikleri taksiciyi çağıracaklar ve taksicilerinde kendi içinde belli bir değerlendirme ve eleme sistemi olacak herkes taksici olamayacak. bu iş en güzel böyle çözülür.



Bu mesaja 3 cevap geldi.
K
6 yıl
Yüzbaşı

Taksici minibüscü halk otobüsü.......



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

Özellikle büyükşehirlerde taksiciler ya güzergah seçerler, ya da gideceği güzergahı 3-5 lira fazla almak için uzatır milleti söğüşlerler... Çözüm nedir söyliyim. İlk olarak saygılı, güvenilir ve insancıl tavırlar sergilemeleri. İkincisi taksiciler de artık taksimetre olayını kaldırıp mesafe-fiyat sistemine geçmeliler. Her ilçenin ana durağı olmalı veya uygulaması yapılmalı, bir semtten bir diğer semte gidişin fiyatı bilinmeli, müşteri taksiyi çağırırken ne kadar ödeyeceğini bilmelidir. Taksiciler ancak böyle bu rekabetten sağ çıkarlar. Enflasyon tavan yapmışken müşteriyi anca böyle çekersiniz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 7 Mart 2018; 20:24:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl
Yarbay

Bunu yapan taksiciler içeriden çıkamazlar inşallah nefretim iyice arttı bunlara



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: veterangamer


S
6 yıl
Yarbay

ya ailesinde taksici v.s olan olabilir tamam ama şu da bir gerçek taksicilerin %90 ını sınır dışı etsen ülke insani gelişmişlik adına en az iki level atlar çok net.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Mart 2018; 20:31:3 >


V
6 yıl
Yarbay

Alanında Uber'den daha çok kullanılan bir uygulama olmadığı için dünya devi oluyor.





Bu mesajda bahsedilenler: @joven
E
6 yıl
Binbaşı

Müşteri Uber seçiyorsa bu Uber'in suçu değildir iyi ve ucuz hizmet veriliyorsa Uber seçilir. Böyle taksicileri cezaevine atacaksın darp suçu affedilemez.




A
6 yıl
Yüzbaşı

1 ay içinde çok sıkklıkla taksi kullanma durumum oldu ve her bindiğim taksici de haydut gibi adamlardı özellikle bana mı denk geliyor yoksa cidden çoğunluğu böyle mi bilemiyorum. Taksimetrede fazla fazla yazdığı yetmiyormuş gibi dikkatimi çeken hepsi de böyle küsüratlı şeylerde abi 1 liram yok hakkını helal et abi 50 krş yok hakkını helal et mantığında ama bende 1 tl fazla çıksa bütün parayı bozmasını biliyor. Alayı sahtekar dolandırıcı niteliğinde kesinlikle %90ı kötü demeyin çok daha fazlası...




K
6 yıl
Yarbay

Kurunun yanında iyilik timsali taksiciler de yanıyor... Allah ne biliyorsa öyle yapsın bu kan emicileri...




V
6 yıl
Yarbay

Bunların hepsini yakalayıp böyle...


HARAMİLİK BUDUR İŞTE. Sanane vatandaşın ne çağırdığından, neyle gitmek istediğinden? Sen kimsin benim tercihlerime müdahale ediyorsun. Vatandaş seni istemiyor demek ki salaksın? Kendine çeki düzen ver, hizmet kaliteni arttır, ücretlerini düşür vatandaş seni neden seçmesin, Uber babamızın şirketi değil ki?


Yahu insan bir düşünür, bu vatandaş neden Uber'i seçiyor da benim taksime binmiyor... Demek ki ben birşeyleri yanlış yapıyorum der.




C
6 yıl
Yüzbaşı

Sen kimsin ki benim tercihimi sorguluyorsun. İster über e binerim ister başka bir şeye. Çok nadir istisnalar haricinde düzgün bir taksici yok meydanda. Keşke şu über yaygınlaşsada şu magandalar aç kalsa.




N
6 yıl
Yarbay

Taksiler pislik içinde, insan koltuklara oturmaya iğreniyor💩 Çoğu da dolandırıcı. UBER👍



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >