Yeni repolar eklenmiştir Fenix66 adlı arkadaşımıza teşekkürler: http://cydia.myrepospace.com/Everythingapplespro/ http://cydia.myrepospace.com/kmdu59/ http://smolk.myrepospace.com/ http://cydia.myrepospace.com/iPWNDApple/ |
dostum aynı konudan senden daha erken açan var niye forumu takip etmeden açıyorsun ? aynısını ikindi civarlarında sen çığırıyordun ![]() |
Bakayım dedim nelerle cebeleşiyorsunuz o çok stabil! ios'unuz için ![]() Bu da benden hediye olsun size; http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-Apple-iPhone-5s |
yav he he 100 gb ram koysanız yine kasar o androidler boşa uğraşmayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.ipswdownloader.com/ yukarıdaki linkten uygun ipsw yi indirip shift+iPhone'a Geri Yükle... ile restore yapınca düzelmesi lazım. |
başarılı şekilde kurtardım tekrar denedim. jb olumlu. |
al burdan bakarsınhttp://www.iphoneyardim.net/topic/103128-evad3rs-1-milyon-dolar-ald%C4%B1%C4%9F%C4%B1-i%C3%A7in-ios-7-jailbreak%C4%B1-yay%C4%B1nlad%C4%B1/ |
http://cydia.myrepospace.com/iPWNDApple/ |
yükledim şimdi ama görünümü çok kötü olmuş ios 7 tasarımına uygun daha farklı bir şey bekliyordum |
http://cydia.myrepospace.com/Everythingapplespro/ |
Buradan iOS 7 ile uyumlu tüm tweakleri görebilirsiniz.Dakika başı güncelleniyor. |
1 gecede bu kadar tweak uyumlu hale gelmiş 3-4 güne tam oturur İnşallah. |
6.1.3 için jb yayınlandı hocam. linkini verdiler forumda. http://forum.donanimhaber.com/m_85558239/tm.htm |
iphone 4s için yok malesef. |
konuyu açan arkadaş ilk sayfada tüm ios 7 ler için dese de yabancı bir forumda : http://www.ipadforums.net/jailbreaking-hacking-tutorials-how-guides/117607-how-untethered-jailbreak-your-ios-7-0-7-0-4-device-using-evasi0n7-windows-osx.html yazan şey şu: ...Users looking to jailbreak the AppleTV 2 will have to wait for Seas0nPass to update for ATViOS6 aka portable iOS 7 support as Evasi0n does not support the Apple TV... özetle apple tv 2 için (3 ü bilmiyrum) beklemek gerekir diyor.. |
How To Enable Hidden Springboard Settings Arkadaşlar Bir Çoğunuz Sanırım Merak Ediyor Nasıl Yapıldığını, Kısa ve öz olarak nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olayım diyorum.. İlk sürümlerinde Ben dahil bir çok arkadaşımızın her kilit ekranını açtığında uyarı mesajı geliyordu, sanırım onu aşmışlar ve repo'larına düzenli bir şekilde eklemişler.. lafı fazla uzatmadan hemen sıralı bir şekilde yazayım.. 1. Adım : PWN24K:http://cydia.myrepospace.com/PWN24K/ CydiaHacks:http://repo.cydiahacks.com Öncelikle İki farklı repoyu cydia üzerinden girmeniz gerekiyor.. 2. Adım : PWN24K reposundan "Bootstrap"'ı Yükleyin.. 3. Adım : CydiaHacks Reposundan ""HiddenSBSettings for iOS 7." Yükleyin.. 4. Adım : Resping Yaptıktan sonra İstediğiniz ayarları kullanabilirsiniz.. |
hay eline sağlık hocam :) iş yerindeyim şu an, yapamıyorum ama evde ilk işim yemekten önce bu olacak. :) |
iOS 7 için Cydia Theme Evet Arkadaşlar, Genellikle sorularda şu var iOS 7 için Cydia var mı? biraz araştırma sonucu ve bir kaç defa restore sonrası Sonunda uyumlu olan .deb dosyasını buldum, Gel gelelim gerçekten güzel bir görünüm olmuş Cydia'da, Ne farklılıkları var ; - Görüntü İtibari ile iOS 7 kullanımına uygun olmuş, - Repo eklediğimizde iOS 7'nin Beyaz Klavyesi eklenmiş, - iOS 7 'de ki gibi Repo Silmeleri mevcut, İster edit diyerek silebilirsiniz, isterseniz parmağınızı sola kaydırarak, Kurulum : 1. Adım : Cydia'dan "iFile" Yüklü olması Gereklidir.. 2. Adım : Burada ki "cydia_1.1.8+_iphoneos-arm.deb" Dosyasını " Safari üzerinden açmalısınız.. 3. Adım : < Resime gitmek için tıklayın > Safariden açtıktan sonra yukarıda ki resim gibi "iFile ile Aç" seçeneğine tıklayın.. 4. Adım : < Resime gitmek için tıklayın > Son Olarak ise yükleyici dediğiniz an işlem tamamdır.. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın > |
https://isios7jailbrokenyet.com/ |
Videoyu izlemek için tıklayınız
Bağlantı: http://en.pangu.io/
NOT: 7.1.2 Sürümünde Pangu 1.1.0 Aracı ile JB yapamayan arkadaşlar, 1.0 aracı ile JB yapabilirler. Tarafımca denenip onaylanmıştır. Sorunsuzca JB olmaktadır 7.1.2.
Aşağıda Videolu anlatım mevcuttur arkadaşlar.
Orijinalden alıntı: Fenix66
Kısa Bir Anlatım Olsun Hemen..
"PanGu JB" Aracını İndirdikten Sonra..
iCihazınızı PC'ye Bağlayın..
Talimatlar İse Direk Tarihi 2 Haziran'a Almanızı Söylüyor..
Alır Almaz Direk JB Aracı İlerlemeye Devam Ediyor..
Cihazınız Yeniden Başlatıldıktan Sonra Aynı Evasi0n Simgesi Geliyor Telefonunuza Size Sadece Ona Tıklamak Kalıyor..
Cihazınız Tekrardan Başlayacak Sonra Menünüzde Cydia Simgesini Görebilirsiniz :)
"LÜTFEN ÖZEL MESAJ ATARAK SORU SORMAMANIZI RİCA EDİYORUM. KONU İÇERİSİNDE DAHA HIZLI ve NET YANIT ALACAKSINIZDIR. (GÖRÜLSÜN DİYE BÜYÜK KARAKTERLERLE YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN) "
---------------------------------------------------------
Evasi0n 1.0.5 güncellemesi geldi. Bu araçla iOS 7.0.5 Jailbreak yapılabilir.
Evasi0n 1.0.4 Güncellemesi geldi.
Evasi0n 1.0.3 güncellemesi Geldi !!! Bu güncelleme ile iPad Mini Retinalar için iyileştirmeler yapıldı.. (JB'li kullanıcıların silip yeninden JB yapmasına gerek yok.)
1.0.2 cihazın açılış süresini 2 dk gibi bir süreye alıyor. O yüzden sorun yaşamayanların 1.0.1 ile kurmasını kişisel olarak öneriyorum.
Öncelikle Jailbreak yapmak istediğiniz cihazınızdaki İşletim Sisteminizin iOS 7.0.x - 7.1.x lerden biri olması gerekiyor !!!
!!! Arkadaşlar öncelikle cihazınızın yedeğini almayı, cihazınızdaki parolayı kaldırmayı ve de Antivirüsünüzü kapatmayı unutmayın lütfen !!!
1- Öncelikle Jailbreak içinhttp://evasi0n.com/ adresinden sisteminize uygun olan uygulamayı indirin.
7.1 Beta 3 kullanıcıları için Buradan: 7.1 Beta 3 JB - Windows ~ 7.1 Beta 3 JB - Mac OS X
< Resime gitmek için tıklayın >
3- Cihaza ve Bilgisayarınızda Çalışan uygulamaya hiç dokunmayın. Açılan pencerede Evasi0n uygulaması 2 aşamalı işlem yapacak. Cihazınız yeniden başlayacak.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Aşağıdaki ekranı gördüğünüzde, cihazınızdaki Evasi0n ikonuna tıklayın.
< Resime gitmek için tıklayın >
Cihazınız yeniden başlatılacak.
< Resime gitmek için tıklayın >
Cihazınızın kilidini açın.
< Resime gitmek için tıklayın >
İşlemler başarıyla tamamlanıyor. Exit tuşuna bastığınızda cihaz bir kere daha yeniden başlatılacak ve Jailbreak işleminiz tamamlanmış olacak.
< Resime gitmek için tıklayın >
Kolay gelsin. Bol Tweaklı günler :)
UYARI!: OTA ile cihazını güncelleyen arkadaşların büyük çoğunluğu açılmama sorunu yaşadı. O yüzden arkadaşlar restore ile temiz bir kurulum yapmanızı öneriyorum. Temiz kurulum bir çok olası sorunun önüne geçecektir. Cihazı açılmayan, elmada kalanlar ise mecburen kurtarma moduna alıp yeni kurulum ile tekrar denemeleri gerekecek. !!!
Bu konudaki anlatım ve uygulama tamamen kişisel olup, cihazınız ile ilgili olası hiçbir sorun için sorumluluk kabul edilmeyecektir! (Burası formalite kısmı tabi. Elimizden geleni yaparız her zaman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Activator: Home tuşunun kullanımını en aza indirmenize yarayacak tweak. Status Bardaki yapacağınız hareketlere atadığınız komutlar sayesinde, gerek Home Tuşuna gerek Çalışan Uygulamar ekranı gibi özelliklere tek hareketle ulaşabileceksiniz.
AirBlue Sharing: Bluetooth ile diğer cihazlarla veri alışverişi yapabilmenize olanak sağlar.
Barrel: Cihazın menüsüne sayfalar arası geçiş animasyonu koyabilmenizi sağlar.
Bite Sms: En yetenekli ve özelleştirilebilir sms uygulamasıdır. Alışırsanız vazgeçilmeziniz olacaktır.
ByteFont2: Cihazınıza farklı Yazı Tipleri kurabilmenizi sağlar.
FaceHalt: Videoyu izlerken yüzünüzü çevirdiğinizde video durur, yeniden baktığınızda oynamaya devam eder.
FlipControlCenter veya CCSettings: Kontrol Merkezini özelleştirebilmenizi; 3G, Edge, Konum vb tuşlar ekleyebilmenizi sağlar.
FiveIconDock: Dock'a 5 adet ikon koyabilmenizi sağlar.
iCleanerPro: Cihazınızdaki gereksiz dosyaları temizler ve yer açar.
iFile: Dosya Yönetici Uygulamasıdır.
Springboard: En Gelişmiş Özellik sunan tweaktır. Cihazınızdaki animasyonlardan geçişlere, hızlandırmalardan renklerdirmelere kadar her ayarı yapabilirsiniz.
SwipeSelection: Klavyede sağa sola sürükleme hareketi ile yazılar arası ilerlemenizi ve seçim yapabilmenizi sağlar.
Winterboard: Cihazınıza Tema kurabilmenizi sağlar.
Zeppelin: Operatör Logosu kısmına istediğiniz Logo veya Yazıyı yazabilmenizi sağlar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BigBoss –http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia
Intelliborn –http://intelliborn.com/cydia
Insanelyi –http://repo.insanelyi.com
Rpetri.ch –http://rpetri.ch/repo/
HackYouriPhone –http://repo.hackyouriphone.org
SinfuliPhoneRepo –http://www.sinfuliphonerepo.com
Xsellize –http://cydia.xsellize.com
iHacks -http://ihacksrepo.com
iHackstore –http://ihackstore.com/repo
Kalora (Türkçe Tweak) http://cydia.myrepospace.com/kalora/
BiteSmsTestReposu:http://test-cydia.bitesms.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1- iPhone x, iPod x, iPad x cihazıma Jailbreak yapabilir miyim ? >>> iOS 7 ile 7.1.2 arasındaki sürümleri destekleyen ve o sürümü kullanan tüm cihazlara Jailbreak yapılabilir. (Apple TV'ler için yapılamamaktadır henüz.)
2- Cihazımı TR'den aldım. Jailbreak sonrası cihazım Garanti dışı kalır mı ? >>> Jailbreak illegal bir işlem olmayıp cihazınız garanti dışı kalmayacaktır. Yine de cihazı restore edip, gönül rahatlığı ile garantiye verebilirsiniz.
3- Cihazım açılmıyor, Cihazım elmada kaldı ne yapmalıyım ? >>> Cihazınızı DFU moduna (Kurtarma Modu) alıp yeniden kurulum yapmalısınız. (Genel Bilgi: Cihazı zorla kapatmak için Power + Home tuşuna cihaz kapanana kadar beraber basılı tutun. DFU Moda Geçmek için ise; PC'de iTunes açılı halde iken kapalı cihazınızın Home tuşuna basılı tutun ve kablo ile bilgisayarınıza bağladığınızda iTunes kurtarma modunda görecektir cihazınızı. Ipsw dosyası olan arkadaşlar Shift + Geri Yükleme ile indirdikleri dosyayı seçerek, ipsw dosyası olmayan arkadaşlar da direkt Geri Yükleme ile cihazlarını yeniden sıfırdan kurabilirler.)
4- Repo nedir ? Tweak nedir ? >>> Tweak, jailbreakli cihazlarımıza kurduğumuz uygulamacık diyebileceğimiz küçük yardımcı araçlar, uygulamalardır... Repo, tweakleri indirebileceğiniz bağlantılardır. Tweakler bağlantıdaki sunuculardan indirilir cihazınıza.
5- Repoyu nasıl eklerim ? >>> Cydia - Manage - Sources - Edit - Add kısmından repo adreslerini ekleyebilirsiniz.
6- Nasıl tweak indirebilirim ? >>> Cydia'ya girip sağ alttaki arama kısmına tweak adını yazıp seçeneklerde çıkan sunuculardan indirebilirsiniz. (Seçeneklerdeki tüm tweakler aynı isimde dahi olsa birbirinin aynısı olmayabilir. Bunlar da yazılım olduğu için daha güncel ve daha az sorun içeren sürümleri bulunabilmektedir. Mümkün olduğunca güncel olanını kurmaya çalışınız. Tweakler kurduğunuz repolara bağlı olarak arama kısmında daha az veya daha çok çıkabilmektedirler. Çünkü repolarda arıyor Cydia tweakleri.)
7- SHSH Kaydı Nedir ? Ne İşe Yarar ? >>> SHSH Kaydı, kısaca cihazınızın bulunduğu sürüme ait Apple tarafından imzalı kaydını oluşturur. Bu sayede cihazınıza, (çeşitli yöntemlerle) imzaların kapalı olmasına rağmen daha eski sürümleri kurabilmenizi sağlar. SHSH kayıtları imzalar açıkken alınabilir. iPhone 4S ve üzeri cihazlar için şimdilik SHSH kayıtlarının, sürüm düşürmek mümkün olmadığı için bir önemi yoktur. İleride bu konuda bir araç çıkarılırsa işe yarayacaktır. Kısacası 4S ve üzeri cihazlarda eski sürümlere düşmek şu an için mümkün değildir.
8- Başlarda sorun yoktu. Şimdi ise cihazda sorunlar ve Yeniden Başlatmalar oluyor ? >>> Son kurduğunuz tweakleri silmeyi deneyiniz. Büyük olasılıkla sorununuz çözülecektir.
9- Repolar boş görünüyor, Bende Cydia'da Güncellemeler Görünmüyor vs. ? >>> Son eklediğiniz repoları silmeyi deneyiniz.
10- Kurduğum tweak düzgün çalışmıyor ? >>> Tweakler iOS 7'ye uyumlu hale gelene kadar bu sorunlar olacaktır. Aynı zamanda 64 Bit İşlemcili iPhone 5S cihazlara uyumlu hale getirilene kadar 5S cihazlarda pek çok tweak sorunlu olabilecektir.
UYARI !: iOS 7 Jailbreak, henüz yeni olduğu için, Jailbreak yazılımları daha önceki sürümlere göre yazıldığı için sorun oluşturabilmektedirler. Bu tweakler iOS 7'ye göre güncellenene kadar pek çok arkadaşımız sorun yaşayacaktır. Cihazın zamanlı/zamansız yeniden başlaması hatta elmada kalması gibi. O yüzden lütfen indirmek istediğiniz tweakın öncelikle Cydia ekranında iOS 7 için desteklenip desteklenmediğine bakıp, eğer açıklama yok ise forumda veya başka sitelerde araştırıp kurmanızı öneriyorum. Aksi halde dediğim sorunları yaşamanız oldukça muhtemeldir.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Root Şifresi Değiştirmek (Güvenlik Açısından):
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 23 Ağustos 2014; 12:27:44 >