V

Yarbay
07 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
34 üye
Görüntülenme (?)
285 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
V
2 yıl
DELL G15 5511 - Ubuntudan Windows Yüklenmiyor - Sürücü Hatası - ÇÖZÜLDÜ
Arkadaşlar geçen hafta bir DELL G15 5511 Laptop aldık. Freedos denildi Ubuntu geliyormuş.

Format atalım derken Sürücü Bulunamadı hatası veriyor.

Intel IRST Driverlerı deniyorum. Ama hiçbirini görmüyor. Wşndows 10 -11 GPT - MBR farketmeksizin o m2 ssd diski asla gösteremedim o ekranı geçemiyorum. Günlerir denemediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz bu konuda? Sorun yaşayan nadir kişilerden biriyim bu konuda. DELL Dervis uzaktan destek sağlamıyor.

ÇÖZÜM: Sorunu sadece farklı bir USB Bellek deneyerek çözdüm. Hiçbir işleme gerek kalmadı anında gördü başka flaş diskle deneyince.

AMA IRST Kurmak isteyenler sorun yaşayanlar için yine de bağlantı bırakayım.


https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19512/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-10th-and-11th-gen-platforms.html
V
3 yıl
DH Forumun Artık Bittiği Gerçeği
Maalesef acı gerçektir. 2010 yılları başlarında forumda o kadar iyiydi ki şu bir kaç yıla kadar. Her gün birbirinden farklı olaylar konular konuşulurdu. Herkes forumda birbirine yardımcı olmaya çalışırdı şimdi kimse kimsenin umrunda değil. Popüler konularda her gün başka konular olurdu. Elimden düşmezdi 7/24 dh deydim neredeyse. Fakat artık forum bitmiş. Popüler konular aylardır ekran kartı, dolar muhabbeti, araç alım ve çek satıştan ibaret. Eskisi gibi forumda neşeli arkadaşlar da kalmadı. Renk katan kişiler renk katan konular olurdu. Şimdi hepsi bitmiş.
V
3 yıl
YARDIM! iPhone 6S Plus Batarya Değişim Sonrası Ekran Kararması ve Dokunmatik Çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşlarla 3 telefonun da bataryasını değişelim dedik. Onların cihazlarda problem olmadı değiştik kullanıyorlar. Benim bataryanın yapışkanı düzgün çıkmadı. Arkadaş da ekran kısmını da söküp rahat çıkaralım dedi. Ekran soketlerinin olduğu kısmı çıkarıp sonra batarya değişikliği yaptık. Sonra soketleri geri taktık. Fakat bi baktım ekranın sol tarafı siyah, dokunmatik çalışıyordu. Sonra soketleri tekrar sök tak tekrar deneyelim vs dedik bir kaç defa. Ne yaptıysak olmadı. Karartı gitmediği gibi bu sefer dokunmatik de gitti. Nedir bu sorunun nedeni arkadaşlar sizce? Maliyeti ne olur beni aydınlatabilir misiniz?
V
6 yıl
RX 580 için Sistem Önerisi
Merhaba, arkadaşımın eski bilgisayarına ufak bir dokunuş yapmak istiyoruz. Yapmışken ekran kartı olarak ileriye yönelik olsun diye mutlaka RX580 istiyoruz. Bunu da muhtemelen 4 GB alacağım. İzledim araştırdım epey gerekli görmüyorum onun için 8 GB olanı.

Şu an hali hazırda kurulu sisteminde Amd Fx 6300 var... Darboğaz yaşamayacak şekilde bu sistemi en uyguna nasıl güncelleyebiliriz? Şu an aradığımız sadece darboğaz yapmasın. 8350 ile sorun yaşamayan kullanıcılar okudum. Ben yine de acaba eski sistemlerden birine mi çevirsem diyorum. 2600K lı bir sistem gibi. Yani anakart işlemcisi 600-700 ye hallolabilecek ve darboğaz yapmayacak bir anakart işlemciye mi geçsem. Yoksa 8350 mi alıp taksam? X79 Anakartlar pahalı diye onu geçtim. 6500 gibi işlemciler çok pahalı. Dediğim gibi 600-700 civarlarına çözmek istiyorum. İleride sistemi komple değiştireceğiz. Ama bir yıl kadar keyifle oyun oynamak için idare etmesi lazım. Fps derdi yok kasmasın yeter
V
6 yıl
Ruhsatı Yanınıza Alıyor musunuz? Anket Eklendi !
Yıllardır ne eve girerken ne de başka yerde uzun süreli kalacak olsam bir gün bile ruhsatı yanıma/eve almadım. Hep arabada durur ruhsat. Hatta çevirmeye girmedikçe bakmam bile yerinde mi duruyor mu diye. Hani şu an baksam ruhsat çalınmış olsa ne ara çalındığını bile bilmem o derece.
Sizde durumlar nasıl? Gerçekten her gün ruhsatı eve götürüp getiren var mı? Ruhsatlı şekilde araç çalınsa ne değişir ihbar ettikten sonra bunu da merak ediyorum.
V
7 yıl
Tahsin Hasoğlu\u0027dan DonanımHabere Gönderme :) Google Hastanesi
Sosyal Medyada mizahını sevdiğim kişilerden biridir. Son videosunda Donanımhaber Ölücülerine değinmiş bayağı güldüm :)
Videoyu izlemek için tıklayınız
V
7 yıl
Chrome - Konudaki Resimler Sürekli Açık - Kapanmıyor
Sinirden delireceğim nedir bu sürekli açık halde geliyor. Konuyu okumak için aşağılara inmek zorunda kalıyorum her seferinde. Gizli pencerede sorun yok normal çalışıyor. Ama normalde sürekli açık geliyor. Tüm uzantıları kaldırdım yine açık nedir bu Allah aşkına. Konudaki resimler kısmı kapanmıyor da.
V
7 yıl
iPhone 5S - Cihaz Servis Yok Diyor !
Arkadaşlar eşimin 5S cihazı şebekede sürekli aranıyor duruma geçti. Sonra ne yaptıysam düzelmedi. Uçak modu, Ağ ayarları sıfırlama, Komple sıfırlama vs hepsini denedim olmadı. Hattı çıkarıp yeni hat taktım yine olmadı. Telefon sim aart yuvasına tepki vermiyor. Sim yok diye. Sürekli aranıyor diyordu. Sonra DFU yükleme yapayım dedim. İndirip kurdum, herşeyi yapıyor fakat son andaki "iPhone Firmware geri yükleniyor" adımında hata veriyor... iTunes güncel sürüm. iOs sürümü 10.3.1...

Ne yapabilirim gitti mi cihaz ?

Düzenleme: Evdeki bilgisayarımd DFU ile kurabildim. Şu an da sim bir gidiyor bir geliyor. Sim karta tepki vermiyor cihaz. Kapatıp açınca çekiyor. Sonra yine servis yok yazıyor.
V
7 yıl
Türk Telekom - 18 Mart Çalarken Dinlet - Arama Yapılamıyor !
Arkadaşlar 10 dakikadan fazladır arama yapılamadı. Kimi ararsak arayalım Türk Telekom 18 Mart Şehitleri Saygıyla anıyoruz diye bir dinleti geldi. Kimse kimseyi arayamadı. Saldırı değildi sanırım. Beceremediler galiba. Var mı bir bilgisi olan ?
V
8 yıl
Mavi Ekran - System PTE Mimuse Hatası - Windows 10
Arkadaşlar yeni PC dizdim. İmzamdaki donanımlar var. Ram olarak şu an Kingston HyperX Fury 8GB - 2400 Mhz var geçici olarak. Bilgisayar bazen mavi ekran veriyor. Mavi ekranı da sadece Windows açıldıktan sonra masaüstünde iken bir kaç sn sonra veriyor. Sadece o ara yapıyor arasıra. Bazen de inat etmiş gibi art arda yapıyor ama. Format attım düzelmedi. Ramtest86 ile ram testi yaptım, hata bulmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Daha yeni donanımlar hemen hepsi SSD ve HDD haricinde.

Bu arada Bios güncel, deneme amaçlı bir önceki sürüme döndüm bişey değişmedi. Sürücülerin hepsi güncel. Şu an sistem yeni formatlandı ama hala devam ediyor sorun arasıra dediğim gibi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.