Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
8264
Cevap
708401
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (5. sayfa)
A
6 yıl
Binbaşı

Adettendir,


Bataryayı içiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Yarbay

Her güncelleme sonrası sarj muhabbeti yapanları buradan uzaklaştırmak lazım baydı artık



3
6 yıl
Yüzbaşı

Şarj yiyor bu sürüm. Kimse kusura bakmasın ama gerçekler acıdır!
Sabah 5 dakika internete bakıyoruz maşallah su gibi akıyor. Bunu sağlam bir apple sever olarak söylüyorum. Apple kendi kuyusunu kazmaya devam ediyor sanırım!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 3 Nisan 2019; 12:47:53 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
6 yıl
Yarbay

Sarj cok gidiyo rezalet resmen gunu zor cikariyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

herkeste bu son surumden sikayetci valla ben sali 22:58 de sarjdan cikardim hattaa suan %37 arti apple watch da takili yani anlamadim gitti cihaz XS



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
6 yıl
Moderatör

Bende şimdi yükledim bakayım valla hocam güncelleme var dediği an yüklerim ben garip adamım utanmasam evdeki buzdolabını bile güncellemeye çalışırım




_____________________________

Eski kullanıcı adı: AMC

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Akabey
B
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

İşlemci'de ciddi fark dediğin %20 ve bu günlük kullanımda en ufak fark dahi yaratmaz, kamera ile sistem performansını nasıl bağdaştırabildin tebrik ederim... Ekran farklı derken? ikiside standart lcd 750p panel :))) Touch id dışında kayda değer hiç bir fark yok 6s ile 7 arasında. Ha 7 plus desen anlarım ama 7 kullanan kişiler kendini avutmasın.

Alıntıları Göster
dokunmatik home tuşu ,f 1.8 diyafram açıklığı ,su geçirmezlik,stereo hoparlör,ois desteği,işlemci olarak %40 grafik olarak %50 fark,geniş renk detaylı ekran,daha fazla parlaklık gibi farklar yeterli değil mi ? sizin için fark sadece ram ve megapiksel artışı ise siz de haklısınız tabikide





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 20 Mayıs 2019; 21:24:15 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
6 yıl
Yarbay

O zaman 8 ile de 7 aynı anda ölür performans olarak fark yok..
Madem öyle X, 8 ve Xs de aynı anda ölür
Bu ne demek İphone = sonsuzluk
Şaka gibisiniz gerçekten 7 de donanım olarak 6s e göre büyük farklar var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rocky Balboa®
S
6 yıl
Binbaşı

Ya zaten guncelleme gelıyor yukluyolar daha 2 3 saat oluyo adam yazmış batarya cok kotu ne ara anladın hakketten degısık ınsanlar var :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bilgennyk
M
6 yıl
Yarbay

8 Plus ile 12.4 den 12.4.1 e geçtim . Pilde bir artış olduğu kesinlikle belli. Dengesizlik yok bence güncelleyin derim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

@
7 yıl
Yarbay

11 den ne gördük ki 12 den beklentimiz olsun.
neyse 10.3.3 ile devam.



~
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TesseractD

Ne yaparsak yapalım 5S ölmüyor yahu. Dedim bu sene değiştirmek lazım ama bu betadan sonra biraz daha ertelemeyi düşünüyorum çok iyi olmuş.
5S harbi efsane. Bu telefon gibi ne 6 serisi destek alır ne 7 serisi. 5 tane büyük güncelleme aldı. 5S’i ilk çıktığında alan adam 5 sene boyunca her yazılım güncellemesini uygulama güncellemesini aldı ve diyelim ios 12 son güncellemesi.. 3 sene ekstra gerekiyor ki güncelleme desteği kesilsin. Aralıksız 8 sene kullanabiliyor.



2013’te android alan adamın 2015 te güncelleme desteği kesiliyordu Elimde 2013 çıkışlı G2 var, custom romlarla ayakta tutuyorum ve anca android 6 aldırabildim. Custom romla uğraşmayan kişiler şuan android 5’tedir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yüzbaşı

Ios 12 güzel bir sürüm olunca konuya ilgi de az oluyor haliyle :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Zaten yazılımcılar denemiyor mu? Son tüketici olarak sizin kullanmanız gereken stabil ve dengeli olan yazılımdır. Deneme tahtası gibi ben kendimi kullandırmak istemezdim açıkçası.

Alıntıları Göster
Yazılımcılar denemiyor mu derken?

Adı üzerinde, public beta. Halka açık yani. Yazılımcıların tüm hataları tek başlarına tespit etmeleri mümkün değil. Bazı şeyler zamanla kullandıkça ortaya çıkıyor. Herkesin kullanım tarzı, yüklediği uygulamalar, ayarları farklı. Bu kadar çok çeşitlilik varken bu hataların düzeltilmesi ve minimize edilmesi için firmalar bu tarz beta sürümleri kullanıcılarına sunuyorlar ve yapılan geri bildirimler doğrultusunda düzeltmeler yapıyorlar. Bunu yapan sadece Apple değil. Microsoft'tan tutun oyun geliştiricilere kadar her yerde kullanılıyor bu sistem.

Konuda ağlayanlara söylüyorum:

Beta kullanıcısı olarak, sizin bu durumu kabul etmiş olmanız gerek. Aksi durumda Stabil sürümü kullanın. Kimse size beta sürüm kullanın diye zorlamıyor. Madem beta sürüm kullanıyorsunuz, boş boş kullanmak yerine 1-2 geri bildirimde bulunun.

Zaten, size zorunlu olarak sunulan bir sürüm değil. Stabil olarak sunulmadı. Siz, bu sürümü yükleyebilmek için ayrıca profil yüklediniz. Kimse size bunu zorunlu kılmadı. Ya 1 ay bekleyin tam - stabil sürümü kullanın ya da illa beta kullanacaksanız bu tarz şeylere ağlamak yerine geri bildirimde bulunun.



~
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

İos 12 ne alemde memnunmusunuz arkadaşlar ios 11 mi ios 12 mi.? Diyicem ama videolar dan baktigim kadariyla ios 12 gümbür gümbür geliyor performans acisindan ios 12 ios 11 den iyi görünüyor yorumlar kullanicilari merk ettim.?
İos 12 nin betası ios 11 in resmi sürümünden daha hızlı ve sorunsuz. Gerisi sana kalmış



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

Apple Music’e sağlam bi güncelleme lazım. Spotify kadar hatta daha da güzel bi arayüz yazım. Kullanım kolaylığı tam bi rezalet bunlara el atılması lazım..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Z
7 yıl
Yarbay

Sıkıntı olmaz. Temiz kurulum abartılmış bir kavram, güncelleyin gitsin hocam





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaomss -- 17 Eylül 2018; 9:36:25 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Umut K.
S
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: atanamayansantrafor

Şarj süresi hakkında yapılan yorumlara inanmayın. Adam yüklemiş betayı sonraki gün yazmış şarj kötü, 2 gün sonra da yok şöyle iyi böyle iyi yazmış . Şarjın kurulumdan sonra oturması 1 haftayı bulur. O zamana kadar bekleyip temiz kurulum yapmak daha akıllıca olur. Daha akıllıcası da eğer şu anki halinden memnunsanız hiç kurmamak olur. Güzel küçük özellikler veriyor ama temiz kurulum için uğraşa ve oluşabilecek sorunlar ihtimaline karşı değer mi ?
Şehir efsanesi. Neymiş sarjın oturması 1 haftayı bulurmuş. Araba rodajı sanki, hoş arabalarda bile bitti o dönem.



Temiz kurulum diye bişey çıktı bi de yeni, yahu hiç bir farkı yok. Tek farkı uygulamaların cache belleği siliniyor yeni cihaz olarak kurunca o.



Kendi kendinize yeni mitler uyduruyorsunuz. Normal güncelleyin bitti o kadar ya da istemesseniz güncellemessiniz olur biter.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: yezdan16

TEMİZ KURULUM DİYE BİR ŞEY YOKTUR. HEPSİ AYNIDIR.

Belirtmek istedim.
Bilgisiz olduğunuzu belirtmek istemişsiniz ve başarmışsınız da.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: eraya44

Hayır fark var telefondan indirildiğinde internet hızına göre dosyalar eksik iniyor itunes üzerinden yapıldıgında eksik yüklenme gibi bi durum olmuyor en sağlıklısı itunes appleda söylüyor bunu.
Garip garip şeyler yazmayın millette ciddiye alacak. Her inen dosya md5 hash kodlama ile kontrol edilir. Eksik inmesi söz konusu bile değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.