Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1647
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Infinity Ward Yok Olmanın Eşiğine Geldi
Şehir : #Adana
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Call of Duty serisinin yaratıcısı Infinity Ward çöküşün eşiğine geldi. Dün firmadan 5 kişinin ayrıldığını size http://aktarmıştık.  Hemen ardından 4 elemanın daha Infinity Ward'dan ayrıldığı ortaya çıktı.
 
      Bugün kıdemki tasarımcılar Mohammad Alavi ve Chad Grenier, programcı Chris Lambert ve tasarımcı Jason McCord'ın da ayrılması ile birlikte firmadan ayrılanların sayısı 17 kişiye ulaştı. Yeni ayrılan 4 kişinin Respawn Entertainment'e katılıp katılmayacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.
 
      Activision blogcusu Dan Amrich'in firmadan ayrılanların sayısı artacak sözleri gerçek oldu. Activision'a milyarlarca dolar kazandıran Infinity Ward elemanlarının ayrılması şirketin gelecekteki Call of Duty oyunlarının kalitesi konusunda şüphe uyandırıyor. 2 Yılda 3 Call of Duty oyunu çıkarması beklenen Activision'ın planları sekteye uğrayacak gibi görünüyor.
 
 



B
14 yıl
Onbaşı

İW iyice yan bastı xD



B
14 yıl
Yarbay

hiç bişe olmaz oyun isim yaptı bikere önemli olan konu konu hazırda oldugu sürece tasarlayan biri gider biri gelir belki daha iisi bile çıkar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Teğmen

sistem oturdu zaten, belki yeni gelen oyunlarda yaratıcılık ve orjinallik eksik olur ama çevir kazı yanmasın hesabı yine aynı çerçevede oyunlar gelmeye devam eder.



W
14 yıl
Yarbay

iw adını değiştirip ea ya geçti sayıyorum ben

call of duty ile yarışacak bir oyun yapacaklar bence



H
14 yıl
Teğmen

ayrılıklar 22'e çıktı bu arada, 13 kişi daha önceden ayrılmıştı son günlerde 9 kişi daha ayrıldı.



F
14 yıl
Binbaşı

Rockstar'a kardeş gelecek diyorduk,Infinity şimdiden aldırmış çocukları...



B
14 yıl
Yarbay

yine bizim işimize yarar endişe etmeyin :D



S
14 yıl
Yarbay

yansın kardeşim bize ne goradakiler düşünsün :D



L
14 yıl
Yarbay

Sami onur da ayrılır mı acaba iw'den:D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.